- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.501
ayyyy aysun yaaaaa yapıyorum 3 5 tane hep aynı çıkıyooo sinir oldumm yaaa nesee ben sana dinç kafayla yarın yapcam okimi cnm :))
bilgisayarı kaptıyodur oyuzden yazmıştır yoksa burda yanneeeeehmmmm tmmm sustummm tıppppp :26::26::26: özge nie erken çıkıo kısss
öleee oldu cnmm yaaaa :))) valla çözemedim çözücem inşallahbunların ikiside aynı kısss...bide o fil ne öle fil gibiydim sonra filinta gibimi oldum dicemhııı bide üstteki rakamlar ne
okiii istediğin zaman yapabilirsin cnmm...saol uğraştırdım senio noktalar ne kıss çok sıkıldın heraldee
bilgisayarı kaptıyodur oyuzden yazmıştır yoksa burda yanneeeee
öleee oldu cnmm yaaaa :))) valla çözemedim çözücem inşallah
yok cnmm aşk olsunnn
ben çıkıyorum kızlarr görüşürüzzzzz
Kızlar hamilelikte bebe aspirini kullanımıyla ilgili bilginiz varmı.
Kafam allak bullak oldu.
ben bebek düşünüorum dediğimde doktor bana bemiks-c ferro sanol duodenol-folbiol ve corasprin verdi...hatta bunlara hamile kalırsan ilk 3 ayda devam edeceksin dedi...içtim ama o kadar tiksindimki ara verdim sadece folbiol içiomm..
merhaba arkadaşlar aynı yolun emektar yolcuları rabbim hepimizi bebeklerimizle ödüllendirsisn inşallah.....................................
tatlım bende biliyosun folbiol içiyorum bugün gittim günde yarım bebe aspirini verdi
merhaba arkadaşlar aynı yolun emektar yolcuları rabbim hepimizi bebeklerimizle ödüllendirsisn inşallah.
3 yıllık evliyim evlenip aynı ay hamile kalanlardanım.fakat bu hakilelik 4 ay sürdü ve düşük yatım Allah birdaha yaşatmasın diye çok dua ettim 1,5 yıl korunmdıgım halde hamile kalamadım doktora gittim klomen tedavisi uygulandı maalesef bu bebegimde 2,5 aylıkken benii bıraktı ve yine hiç korunmadım ama hamilede kalamadım 1 yıl geçtikten sonra yine doktor yolunu tuttuk ama bu sefer daha temkinli bütün tesler yapıldı ve sonunda aralık 2012 deaşılama tedavisine başlamaya karar verdik çok şükür sonuç aldım şuanda 10 haftalık hamileyim ama içim yine rahat degil kanamaam oldugu için vc dışında hiç ayaga kalkamıyorum ama olsun yeterki bebegim bana gelsin diye razıyım Allah hepinizin yardımcısı olsun
amin canim insallah alacaz bebislerimizi kucagimiza Allah in izniyle.zor gunler gecirmissin.Allah yardimcin olsun insallah bu sefer kucagina alacaksin bebisini.kanamanin nedeni bellimi canim
canim dur ben sana simdi anlatayim
onceki sayfalardan birinde yazdim simdi kopya ediyom
oncelikle termometren olmali atesolcme icin
hergun sabah 7-8 arasi ayni vakitde yerinden kalkmadan uykudan oyandigin anda termometreyi dil altina koyuyorsun 5-10 dak bekliyorsun neticeyi bi kagida yaziyorsun adetinin ilk gununden baslaya bilirsin
mesela
adetin 1.gunu 36.5
adetin 2.gunu 36.4 ve s
sonra 10.gunden sonra herkesde ayni degil tabiki bazilarinda 15.gun bazilarimda 20.gun
atesin iyice dusup ertesi gun iyice yukseliyo atesinin dusdugu gun yumurtlama gunun oluyo
adet gelene kadar atesin yuksek gidiyo adetin gelirse atesin dusuyo
dusmezse hamilelik oluyo
cnm genelde kan pıhtılaşma sorunu yaşayanlarda kullanıyolar ama çok detaylı bilgim yok :))Kızlar hamilelikte bebe aspirini kullanımıyla ilgili bilginiz varmı.
Kafam allak bullak oldu.
geldimm bileneee ama sen yoksun :))hmmmm tmm canımmm...görüşürüzzz...öpüldün ii tatillerr...ben sabah burdayımmm( gelirsen görüşürüzzz...
merhaba arkadaşlar aynı yolun emektar yolcuları rabbim hepimizi bebeklerimizle ödüllendirsisn inşallah.
3 yıllık evliyim evlenip aynı ay hamile kalanlardanım.fakat bu hakilelik 4 ay sürdü ve düşük yatım Allah birdaha yaşatmasın diye çok dua ettim 1,5 yıl korunmdıgım halde hamile kalamadım doktora gittim klomen tedavisi uygulandı maalesef bu bebegimde 2,5 aylıkken benii bıraktı ve yine hiç korunmadım ama hamilede kalamadım 1 yıl geçtikten sonra yine doktor yolunu tuttuk ama bu sefer daha temkinli bütün tesler yapıldı ve sonunda aralık 2012 deaşılama tedavisine başlamaya karar verdik çok şükür sonuç aldım şuanda 10 haftalık hamileyim ama içim yine rahat degil kanamaam oldugu için vc dışında hiç ayaga kalkamıyorum ama olsun yeterki bebegim bana gelsin diye razıyım Allah hepinizin yardımcısı olsun
cnm genelde kan pıhtılaşma sorunu yaşayanlarda kullanıyolar ama çok detaylı bilgim yok :))
geldimm bileneee ama sen yoksun :))
cnm merhaba adına çok sevindim yani tekrar hamiş olmana umarım bu sefer herşey yolunda gider ve tüm acılarını unutturur bu meleğin sana :)) kanamayı çok fazla kafana takma aylarca kanaması olup sağlıklı bebek doğuran çok kişi var sen allaha sığın dualarını eksik etme o herşeyin hayırlısını verir :)) inşallah bundan 30 hafta sonra bebeğimi kucağıma aldım diye mutluluğunu paylaşırsın :))
kızlarr günaydınnn
yaa bakın şimdi ben ateşimi yazıyorum nolur bilen yorumlasın hiç anlamıyom bu şeyi bennn
22 şubat 36.3
23 şubat 36.5
24 şubat 36.2
25 şubat 36.4
bu ne yaaaaaaaa(((
kanamanın sebebi pek söylenmiyo çok fazla sebebi olabilirmiş.mesela yerleşme kanaması enson gittiğim doktor bak canım dedi hamilelik anne ile bebegin mücadelesinin oldugu bir sürectir bu mücadeleyi bazen anne(düşük)bazende kuvvetli olan bebe kazanırmış.anne rahmi bebegi kötü ve atılması gereli bir şey gibi algılayıp atabiliyor.inşallah bu sefer kucagıma almak nasip olur Allah yardımcımız olsun
afiyet olsun cnmm bende açımm gidip kahvaltı hazırlayıp gelcem :)) iyiym valla sen nasılsın ???geldimmmm günaydın canımmmm kahvaltı yaptımmm :) nasılsınn?
walla bende hiç anlamıom tubişimmm
afiyet olsun cnmm bende açımm gidip kahvaltı hazırlayıp gelcem :)) iyiym valla sen nasılsın ???
ayyyy bende bendeeeeee
valla kızarttım ben ve tıkıncam az sonra çayımı bekliyom :)))ohhh patates kızartmasını bende özledimmm bayağdırda yemiodum zatenn...bende yesemmiki hafta sonu acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?