2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

yerimde duramıom niese yaaaaaaaaaaa ne bilemmm patronda geldi zatiiii...
aaa bilemedim valla neden aceppp gelsinnn beaaa nolcekk ??

günaydınnn cnmmm :)))

bende iyiyimm ...zaman geçiriom ....her bebekte farklı belirtiler olurmuşşş...iyidir annesi bebişin sana alışıo biraz üzerek ama olsun..oda güselll...cilveleri hamileliğinn...geçer 3 aydan sonra büyük olasılıkla

aaa bilemedim valla neden aceppp gelsinnn beaaa nolcekk ??

günaydınnn cnmmm :)))

onlar burda olunca stres oluyo bendee...acaba ne isticekler...yine saçma sapan bi istek gelecek...vs.vs..telefonum çalınca yüreğim hopluo

tamam canım normal hamur ve mantı içi denicem bir gün evet canım pazarcık:)) aysun kuzum çok içme sigarayı tamam kuzum

nasılsın taze anne alış o miğde bulanmalarına :))) bide bişi dicem cnm senin bu çizelge neden küçük sen özelliklemi öle yaptın ???

çok şükür iyiyim canım tubiş ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum biliyorum ama unutuyorum bebişi öncekinde bi dk çıkmazdı aklımda
canım büyükde vardı ama onun bütün yazıları alttaydı bunun haftası üste yazıyo çok mu küçük duruyo?

inş. canım

ayyyyy evet kendide alışıyo yerine ılgım sana orda oldugunuda bu şekilde belli ediyo tekmeleri hisseden kadar böle :))
ayyy bendede öle aslındaaaa şimdide iş yerine mail attıım bizimkiler mesaide ben dün arıza çıkarttım gitmedim çıkmaya son 10 dk kalmış bana yarın mesaiye gelceksiniz diyo hiçte gelemem işim var dedim bağırdım çağırdım ve gitmedim şimdide kızlarla maillşiyom napıyonuz diee
olmassssssssss çok canım çektiiii

ayyy allahım yaaa insanın canı nasıl siğara çeker yaaaa

ayyy bitanemmm hamişsin sen veeee çok güzel bi anne olcennn :)) çok üzerine düşme zaten ama bak ne güzel ben burdayım diyo sanaaa :))
http://lmtf.lilypie.com/xQdUp2.png
yaa sanki böle büyük daha güzel duruyo ama tabiki karar senin bitanem yanlış anlama olurmu ??

inş. canım büyükde olabilir aşk olsun niye yanlış anlıyayım kuzum teşekkürler :))))

tamam canım normal hamur ve mantı içi denicem bir gün evet canım pazarcık:)) aysun kuzum çok içme sigarayı tamam kuzum

yok çok içmiom zaten günde 5 tane falan en fazla hamiş kalim bırakırım zatenn

hadi yaaa ohhh ii yapmışsın gitme kıss senmi kurtaracan orayı...napıolarmış nasıl geçiomuş mesaileri? walla çekio işte tubişimmm keşke çekmese ama napalımm...

arkadaşlar maerhaba. uyandım test yaptım .ilk çizgi tamam 2.çizgi silik böyle ortası birleşmiyo gibi. bugün 36.günüm. karnım da agrıyo ama acaba diyorum. ????? lütfen bi açıklama yapın :)

günde 5 miiii aynen cnm bende öle düşünüom zatenn napsınlarr aramaya devamm hafta içide mesai varmış şeytan diyo bas istifayı gel eve off yaaa :))
inş. canım büyükde olabilir aşk olsun niye yanlış anlıyayım kuzum teşekkürler :))))
böle düşündüğüne sevindim cnm seni kırmak istemem
arkadaşlar maerhaba. uyandım test yaptım .ilk çizgi tamam 2.çizgi silik böyle ortası birleşmiyo gibi. bugün 36.günüm. karnım da agrıyo ama acaba diyorum. ????? lütfen bi açıklama yapın :)

cnm bence hemen kan testi yaptır kesin sonuç al cnmm çünkü ben idrara güvenmeyenlerdenim :))

ivett 5 şeytana uyma kısss accık beklee...hafta içi senide bırakırlarmı mesaiyee..

ooohhhh evinde temizzzzz napcan kız haftasonu :))

üzüldüm mesaiye kalmana ama inşallah gerek kalmazdda bırakmazlar...walla bi planım yok eşimsabah dediki hep yatacam haftasonu..bakarız dedim bende...iş çıkısı anneme gidicem...sonra arabayı almayı planlıom ondan...sonrası Allah kerimmm sen napcann canım?

offf ya keşke ev temiz olsa bende çıkar dolaşırdım ama malesef ev temizlicem akşam yada yarın bişiler yaparız belki senin int paketi yenilendimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…