- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.541
aaa bilemedim valla neden aceppp gelsinnn beaaa nolcekk ??yerimde duramıom niese yaaaaaaaaaaa ne bilemmm patronda geldi zatiiii...
ver kuzum belki bir gün yaparım :)
pazarcık canım :))))
tebrik ederim allah sağlıkla ve hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inş.
gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun rabbim bu sefer sağlıkla kucağınıza alamayı nasip etsin inş.
günaydın kızlar:)))) benim bulantım devam ediyo sabah kötü oldum öğürdüm:))) ama çıkarmadım çok pardon
bugün progestan iğnemi olcam ooff zaman çabuk geçsede eve gitsem
geçer canım geçer dikkat et kendine alışmalısın daha yolun başındasın öpüyorum by
aaa bilemedim valla neden aceppp gelsinnn beaaa nolcekk ??
günaydınnn cnmmm :)))
ben bi sigara içim geliom kıslarrr...
hg canım sağol inş. canım bende çok öptüm:))))
günaydın tubişim:))))
gğnaydın:)) bende çok üşürüm hiç ısınmam:18::18: klima var ama beni hiç etkilemez.....
hb canım çok şükür iyiyim sen nasılsın? ama mide bulantılarım daha da çoğaldı sabah kötü oldum öncekinde hiç böyle olmamıştım((
:118::118::118:
aaa bilemedim valla neden aceppp gelsinnn beaaa nolcekk ??
günaydınnn cnmmm :)))
gıcıkk içmesen olmaz dimii ???
normal hamur yapcan canım un,su ve tuz ile..sonracıma kıymanın içine soğan doğra küçük küçük ama...salça koy biraz fazla değil sonra kırmızı biber karabiber at...hamuru aç ondan sonra katla (bi kaç kat katlanıyo yalnız.katladığın zaman kesmesi daha kolay oluyo.katlamadan önce unla biraz ama yapışmasın) katladıktan sonra kareler halinde kes (annemler bayağ büyük açıolar açamazsan sıkmalık hamurlar halinde aç ben öle yaparım yapacak olsam) sonrada içine yaptığın kıymadan koy kapat...walla ne derece anlatabildim bilmiom...pazarcık malatyaya giderken görmüştüm orasıdır heralde
sen bi dene bakalım öğrenirsen belki ilerleyen zamanlarda yaparımm
nasılsın taze anne alış o miğde bulanmalarına :))) bide bişi dicem cnm senin bu çizelge neden küçük sen özelliklemi öle yaptın ???
bende iyiyimm ...zaman geçiriom ....her bebekte farklı belirtiler olurmuşşş...iyidir annesi bebişin sana alışıo biraz üzerek ama olsun..oda güselll...cilveleri hamileliğinn...geçer 3 aydan sonra büyük olasılıkla
onlar burda olunca stres oluyo bendee...acaba ne isticekler...yine saçma sapan bi istek gelecek...vs.vs..telefonum çalınca yüreğim hopluo
ayyyyy evet kendide alışıyo yerine ılgım sana orda oldugunuda bu şekilde belli ediyo tekmeleri hisseden kadar böle :))bende iyiyimm ...zaman geçiriom ....her bebekte farklı belirtiler olurmuşşş...iyidir annesi bebişin sana alışıo biraz üzerek ama olsun..oda güselll...cilveleri hamileliğinn...geçer 3 aydan sonra büyük olasılıkla
onlar burda olunca stres oluyo bendee...acaba ne isticekler...yine saçma sapan bi istek gelecek...vs.vs..telefonum çalınca yüreğim hopluo
olmassssssssssçok canım çektiiii
ayyy bitanemmm hamişsin sen veeee çok güzel bi anne olcennn :)) çok üzerine düşme zaten ama bak ne güzel ben burdayım diyo sanaaa :))çok şükür iyiyim canım tubiş ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum biliyorum ama unutuyorum bebişi öncekinde bi dk çıkmazdı aklımda
canım büyükde vardı ama onun bütün yazıları alttaydı bunun haftası üste yazıyo çok mu küçük duruyo?
inş. canım
ayyy bitanemmm hamişsin sen veeee çok güzel bi anne olcennn :)) çok üzerine düşme zaten ama bak ne güzel ben burdayım diyo sanaaa :))
http://lmtf.lilypie.com/xQdUp2.png
yaa sanki böle büyük daha güzel duruyo ama tabiki karar senin bitanem yanlış anlama olurmu ??
tamam canım normal hamur ve mantı içi denicem bir gün evet canım pazarcık:)) aysun kuzum çok içme sigarayı tamam kuzum
ayyyyy evet kendide alışıyo yerine ılgım sana orda oldugunuda bu şekilde belli ediyo tekmeleri hisseden kadar böle :))
ayyy bendede öle aslındaaaa şimdide iş yerine mail attıım bizimkiler mesaide ben dün arıza çıkarttım gitmedim çıkmaya son 10 dk kalmış bana yarın mesaiye gelceksiniz diyo hiçte gelemem işim var dedim bağırdım çağırdım ve gitmedim şimdide kızlarla maillşiyom napıyonuz diee
ayyy allahım yaaa insanın canı nasıl siğara çeker yaaaa
günde 5 miiiiyok çok içmiom zaten günde 5 tane falan en fazlahamiş kalim bırakırım zatenn
hadi yaaa ohhh ii yapmışsın gitme kıss senmi kurtaracan orayı...napıolarmış nasıl geçiomuş mesaileri? walla çekio işte tubişimmm keşke çekmese ama napalımm...
böle düşündüğüne sevindim cnm seni kırmak istememinş. canım büyükde olabilir aşk olsun niye yanlış anlıyayım kuzum teşekkürler :))))
arkadaşlar maerhaba. uyandım test yaptım .ilk çizgi tamam 2.çizgi silik böyle ortası birleşmiyo gibi. bugün 36.günüm. karnım da agrıyo ama acaba diyorum. ????? lütfen bi açıklama yapın :)
günde 5 miiiiaynen cnm bende öle düşünüom zatenn napsınlarr aramaya devamm hafta içide mesai varmış şeytan diyo bas istifayı gel eve off yaaa :))
böle düşündüğüne sevindim cnm seni kırmak istemem
cnm bence hemen kan testi yaptır kesin sonuç al cnmm çünkü ben idrara güvenmeyenlerdenim :))
ivett 5şeytana uyma kısss accık beklee...hafta içi senide bırakırlarmı mesaiyee..
ooohhhh evinde temizzzzz napcan kız haftasonu :))
üzüldüm mesaiye kalmana ama inşallah gerek kalmazdda bırakmazlar...walla bi planım yok eşimsabah dediki hep yatacam haftasonu..bakarız dedim bende...iş çıkısı anneme gidicem...sonra arabayı almayı planlıom ondan...sonrası Allah kerimmmsen napcann canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?