- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.681
tamam cnmm hadii kaçıyom benn mamalarımı hazırlıyim sonrada yatağaa yarın görüşürüzzz öptümmm senii cnmm iyi geceler tatlı rüyalarrrr :))))
evvvett mamalarımıda hazırladımm şimdii doğru yatağaaaaaaa....tmm cnmm bende yatcam cok uykum geldi walla...sanada ii geceler tatli ruyalar guzel bir gune uyanmak dilegimle...optummmmm
kızlarrr günaydınnn karlı bir istanbul sabahındannn :)))
Yine kimseler yok ama ben bir günaydın diyeyim:)
günaydın canımmm nasılsınn?
gny cnm.iyiyim.sen nasılsın.
iyi sayılır bel ağrım dışında...geçmedi ayyy dünden beri ağrıo...sen nezaman gidiceksin patoloji sonucunu göstermeye?
iyi sayılır bel ağrım dışında...geçmedi ayyy dünden beri ağrıo...sen nezaman gidiceksin patoloji sonucunu göstermeye?
ayy cnm ya valla bıktım artıkk çok yok ama var yinede birazda soğudu havagünaydın canımmm...nasıl yağmur yağıodu güneş açtı şimdi ayyy :)) çokmu kar var tubişimm
günaydınnn cnmmm :))Yine kimseler yok ama ben bir günaydın diyeyim:)
merak etme bitanemm herşey temiz çıkcak ve kısa süre sonra hamiş kalcannhaftaya çarşamba gidicem cnm.kürtajdan sonra 1 ay dolmuş olacak.bi muayne olayım bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz.çünkü yeniden hamile kalmak istiyorm.
günaydinnn arkadaslarr.buaksamm progesteron ,için kan vercem.umarım yumurtlayabiliyorumdur.çünkü ateşe göre bakarsak yumurtlamıyoerum.ateşm hiç düşmedii çünkü 20 günüm ama hala 36.3
haftaya çarşamba gidicem cnm.kürtajdan sonra 1 ay dolmuş olacak.bi muayne olayım bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz.çünkü yeniden hamile kalmak istiyorm.
bel ağrını sebebi ne acaba.üşütmüş olabilirmisin.dikkat et cnm.hem sıcak tutun hemde ağır falan kaldırma sakın.inş bugun geçer.geçmiş ols
günaydinnn arkadaslarr.buaksamm progesteron ,için kan vercem.umarım yumurtlayabiliyorumdur.çünkü ateşe göre bakarsak yumurtlamıyoerum.ateşm hiç düşmedii çünkü 20 günüm ama hala 36.3
ayy cnm ya valla bıktım artıkk çok yok ama var yinede birazda soğudu hava((
günaydınnn cnmmm :))
merak etme bitanemm herşey temiz çıkcak ve kısa süre sonra hamiş kalcann
günaydınnnnnn yaaa bişi sorcam ben ateşimi yazsam yorumlarmısın ben anlamadımdaa
22 şubat:36,3
23 şubat:36,5
24 şubat:36,2
25 şubat:36,4
26 şubat:36,1
27 şubat:36,1
29 şubat:35,8
ayy benmi beceremiyom acep ölçmeyii(
günaydın kızlar
günaydın kızlar
öğlen oldu kıssstünaydın sanada nasılsın bakalımmm nasıl gidioo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?