- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.701
merak etme bitanemm herşey temiz çıkcak ve kısa süre sonra hamiş kalcann
inş cnm.2 tane olmadı 3.de olsun artık ya.allah hepimize en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin
iyi diyelim iyi olalım kuzum bulantım var hafif hafif çorba içtim şimdi bişeyler yiyince iyi sonra yine aynısende dikkat et kuzum kendine havalar soğuk :26: bide hamlanmışsa vücudun bizde böyle tabir edilir yüklenme kendine spor yaparken:) aysun benim tansiyon 9/ 5 di geçen salı çok mu düşük kendimi sürekli yorgun ve halsiz hissediyorum ama herzaman öyleydi ayni acaba dr. kontrolüne gittiğimde 7 haftada hangi testleri ister bilmiyorum kuzum
bişeler atıştır sık sık ozaman...dikkat edicem cnmm yapmıom spor yapamıom doğrusu ...bizde hamlamış derizbence ii tansiyonun benimde öle cıkardı ve ii derdi doktorum...olur yorgunluk kuzucum daha yolun başındasınn...uyklucaksın bolbol ben ilk hamile oldugumu öğrenip gittiğimde şeker riskini sölemiştim çünkü annem insülin kullanıo babamda şeker hastası arada bi onların şeker ölçme aletleriyle ölçerdim şekerimi ve yüksek çıkardı...o nedenle söledim ve şeker yükleme testi yapılmıştı ertesi gün.... ayrıca kan tahlili yapıldı bhcg bakılmıştı..kan oranım tsh falan bakıldı başka hatırlamıom walla onlar bilirler zaten ne isticeklerini..
eeee yanee yumurtlamışımmı ??? ayyy yarın çatlarmıyım aceppp ozaman bugün ve yarın halvet var :))tugbacımm....................son 35 çıkmasıı catlamamış oldugunuu gösteriyorr.yarin ve 3 gün üstüste aniden yükselmesii lazımm.oz<aman catlamıs oluyosun işte
evettt yaaa inşallah tutar yaa ateşim yükselmezse çatlamıcammı yaneeetugbacımmm bugece vee yarin gece mutllkaa halvett olsun
cnmm benimmm sen takma tansiyonu falan herşey normal vucudun yorgundur az :)) oda bebeiş yoruyodur azcıkk :))iyi diyelim iyi olalım kuzum bulantım var hafif hafif çorba içtim şimdi bişeyler yiyince iyi sonra yine aynısende dikkat et kuzum kendine havalar soğuk :26: bide hamlanmışsa vücudun bizde böyle tabir edilir yüklenme kendine spor yaparken:) aysun benim tansiyon 9/ 5 di geçen salı çok mu düşük kendimi sürekli yorgun ve halsiz hissediyorum ama herzaman öyleydi ayni acaba dr. kontrolüne gittiğimde 7 haftada hangi testleri ister bilmiyorum kuzum
Kızlar ben geldim dr görüştüm.
Herhangi birşey çıkmadı herşey temiz.dr korunmaya devam et dedi 2 ay martın 8ınde gene gel dedi.bugun ameliyattaydı kendisi ameliyathanede görüştük dogum haneyide görmüş oldum yane dogurmadan:)
8 martta gel dedi muayne edecek.ara ara lekelenmen kanama olur dedi endişe etme dedi.herşey yolunda ben iyiyim.gelicem arada yogunuz bugun gene((8
Herhangi birşey çıkmadı herşey temiz.dr korunmaya devam et dedi 2 ay martın 8ınde gene gel dedi.bugun ameliyattaydı kendisi ameliyathanede görüştük dogum haneyide görmüş oldum yane dogurmadan:)
8 martta gel dedi muayne edecek.ara ara lekelenmen kanama olur dedi endişe etme dedi.herşey yolunda ben iyiyim.gelicem arada yogunuz bugun gene((8
eeee yanee yumurtlamışımmı ??? ayyy yarın çatlarmıyım aceppp ozaman bugün ve yarın halvet var :))
evettt yaaa inşallah tutar yaa ateşim yükselmezse çatlamıcammı yaneee
cnmm benimmm sen takma tansiyonu falan herşey normal vucudun yorgundur az :)) oda bebeiş yoruyodur azcıkk :))
cnmm çok sevindim herşeyin temiz çıktığına gözümüz aydınn :)) muhtemelen 2 ay daha korun dicek sonra çalışmalara devam :))
SAOL CANIM BAKALIM BAKALIM.AMA YANE ARTIK KARDEŞ GİBİYİZ EŞİMLE
Hayırlı olsun arkadaşım.Allah tamamına erdirsin inşallah
Canım bana folbiol ve progestan verdi. Sana hap vermedimi[/QUOTE
sagol canım aminnn:)) banada verdi canım bende kullanıyorum aynılarını birde bebe aspirini
Canım bende günde yarım bebe aspirini içiyorum
üzerimde nedenini bilemediğim bi sinirlilik hali mevcut bi dokunsa patlıcam gibi hayırlara inşallah
üzerimde nedenini bilemediğim bi sinirlilik hali mevcut bi dokunsa patlıcam gibi hayırlara inşallah
ayy bilmiyom yaaaa akşam toplantı iptl edildi kendimi hazırlamıştım olcek bitcekti şimdi haftaya yine aynı stresi çekcezhayrola kuzucummm havadandır bide akşam çalışıcanmı
hayır olsun cnm.insan arada öyle oluyor.sakin sakin:)
ayy bilmiyom yaaaa akşam toplantı iptl edildi kendimi hazırlamıştım olcek bitcekti şimdi haftaya yine aynı stresi çekcez(
ayyy öle yapmaya çalışıyom ama olmuyoo(
ayy olur valla heeee ama akrep duymasınn :125::125::125::125::125:tubişimmmmmm nerdesinnnnnnnnn çuku çuku verimmi yenmiii
boşver güzelim ozaman ne şimdiden strese sokuon kendini yaşadığın her anın her dakikanın tadını cıkarmaya bak...
ayy olur valla heeee ama akrep duymasınn :125::125::125::125::125:
ayy bitse gitse diyodum yaa( öle yapmaya çalışıyom ama herşey üstüste geliyo yaaaa yada ben bu ara iyi diilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?