- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.741
saol cnm bende aci die yiyemezdim ama guzeldi domatesle beraber yiyince bisi hissetmiosun ..pis yediliyi izliomusun?
ara ara izliyorum ama biz kocişle uçuruma taktık onu izliyoz çok güzelll :))
aaa evet oda guzelmis...kocis cagirdi beni onun yanina geldim tubisim kapayim simdilik ...belime ilac surecek cok agrio( simdiden ii geceler gelmeye calisirim optummm
canım sevindim sonuçların temiz çıkmasına korunma süren bittisin inş.olacaksın canım
slm kızlar 5+5 hamişim. bu mutluluğun tarifi yok
kızlarrrrrr sabah idrar testi yaptım.çift çizgiyi gördümm. yaşasın hamileyimmmmmm. Allah isteyen herkese nasip etsin. inanamıyorum yaa! kan testini görmeden de umutlanmak istemiyorum ama..
günaydınn bitanemm ay koskoca kurumun başka fotokopi makinası yokmu ???Günaydınn kılzar umarım güzel bir gün geçirirsiniz.ben biraz karısık başladım.fotokopi makinamız bozuldu((8
Bugun son günümüz genel sağlık sigortası için kızlar gelemıyorum ama aklım yüreğim hep sizle normale dönecegim zamanı beklıyorum.
günaydınn bitanemm ay koskoca kurumun başka fotokopi makinası yokmu ???
cnmm yaa kıyamam hadi bitir yoğunluğunuda gel özledimm seni :)))
ilçe milli eğitim müdürlüğü saolasun.onlara verdik evrakları çekıyoruz.
iyi barı napcaksınız yoksa bari yaptırsalar bugün yoksa daha çok yoğunlaşırsınız :)) şimdi mart 1 itibariyle geçiyomu yoğunlugunuz ??
gunaydin fistiklarr nasilsiniz bakalim..ben gitmedim ise belim cok agrio doktora gitcem..
tek temennimiz canım
günaydınnn kuzucummm :)) geçmiş olsun bidenemmm işe gidicenmi tekrar ??
ayy cnmm ya sen spor yapcam die belini incittin galibasaol cnm..gitmem ise uzak araba lazim onun icin.hicde gerek yok yani dinlenirim..
günaydınnnn güzellikler nassınız bugün?özledim sizi walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?