2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

tmm ozaman benlede görüşmüşsündür nasıl gidiyo tubişim iyimisin kocişinle..

Allahaşükür iyiyiz cnm sadece dün biraz üzüldük benim yakınarkadaşım dün doğumyaptı demiştim yaa akşam aradık eve girdiğimizde eşim çok açım hemen yemek yiyelim dedi bende hazırlarken hadi arayalım tebrikedelimde aradan çıksın dedim neysee aradık eşim eşiyle konuştu konuşurken boğazının düğümlendiğini gördüm bende ark görüştüm arkadan bebişin sesi geliyodu hiç bukar zor ulacanı düşünmemeiştim sonuç eşim yemek yemek istemediğini söledi biz çok kötü etkilendik vee nasıl gidicez biz bebek görmeye bilmiyorumm

Ya ama yılçın son günü yapılacak işmi bu millet hesapları kapamak için ödeme cıkarmaz.bizz 50.000 tl lik ödeme çıkarıyoruz.

bu safhayı atlatmıssın.ötekininde atlatırsın canımcım.üzülmeyin

oyyy kıyamam yaaa..aramışsınız işte gitmeseniz bişe olmaz heralde anlayışla karşılarlar belki....benimde arkadaşım ve görüümcem mayısta doğum yapacak ama ben hiç böle düşünmüorum nasıl gidicem falan die...ben çok mu garibim bilmiorum ama..üzülmeye gerek yok die düşünüyorum...o bebişler bize umut olacak bence...görünce daha mutlu olucam...haa benimde olsa derim tabi ama aşırıda üzmem kendimi...çünkü bebiş çalışması yapıoz...üzüntüye gelmez bence böle şeler.. sende üzülme tatlım...bizde alacaz kucağımıza bebişlerimizi inşallah onlarda bize gelecek hayırlı olsuna...

bu safhayı atlatmıssın.ötekininde atlatırsın canımcım.üzülmeyin

inşallah cnm yaa aslında çok istiyoorum elime alıp mis kokunu koklamayı eminim çok sevicem ki zaten çok mutlu oldum sağlıklı sıhhatli doğduğu için ama içim burkuldu işte

Kasıklarım ağrıyor çooookkk.
yaaaaaa sana yorum yapmıyorum hülya yarın yapıcagın testin sonucunu bekliyorum ondan sonra konuşcam ben :))

yaaa gitmeden olmazki bitanem bebek şekerlerini ve kapısusunu ben yaptırdım gönderdim çok sevindim zaten gidip kuklicam benimde bebişim sayılır poyrazımm :)) sadece eger hala benimle olsaydı şuanda 6,5 aylık falan olucaktı :))

yaaa ne güsel bak onlarıda yaptırmışsın...git ozaman ama üzülmeeeeeee...bende üzülürümmm...yaa benimde 29.12.2011 di doğum tarihi ...yaşasaydı şu an 2 günlük olcaktı bebişim...

inşallah cnm yaa aslında çok istiyoorum elime alıp mis kokunu koklamayı eminim çok sevicem ki zaten çok mutlu oldum sağlıklı sıhhatli doğduğu için ama içim burkuldu işte

anlıyorum canım seni çok halısın böyle düşünerek.git bencede bıraz zamn geçtikten sonra.

yaaa ne güsel bak onlarıda yaptırmışsın...git ozaman ama üzülmeeeeeee...bende üzülürümmm...yaa benimde 29.12.2011 di doğum tarihi ...yaşasaydı şu an 2 günlük olcaktı bebişim...

ayyy cnm senin için daha zor şimdi kusura bakama lütfen olurmu (

kıslarrrr nie konusmuonuzz...ben bugün ovulasyon testi yaptım...ikinci çizgi bayağ belirginleşmişti..ilk defa gördüm öle...harbiden yumurtluom yanee...akıntıda beyaz...way be bişe bilmiomuşum ben yaaa...

Tuğba seni bi elime geçirisem mahfedicem.
Birde diyorsun ki takmıyorum etmiyorum.
Bu yazılar falan ne böyle.
Kendini toplamazsan hiçbirşey olmayacak biliyorsun değil mi?
Bedenin, beynin, ruhun mutlu olmazsa nasıl yer bulacak sende o minik parça.
Sonra nasıl tutunacak sana.

Arkadaşının bebeğine de elbette gideceksin. Hem içinin burkulması falan ne demek bunlar böle.
İlerde senin bebeğin olduğunda başkaları böyle düşünsün ister misin canım.

O yüzden yapma. Topla kendini.
Hayatına eşine ve işine yoğunlaş.
İnan bebeğin o zaman kendiliğinden gelecek sana.

vay beeeeeee iyi demişsin canım dillerine sağlıkkkkk

Kızlar şuan kıcımızdan ateş çıkırak iş yapıoz herşey karıştı.
Belki bilirsizniz yeşil kart 2022 maaşlarını felan
artık onlara biz bakıcaz gelişr tespitlerini felan biz yapacakmısız.kafam ambalaj.saolsun müdüre hanımımda sadece beynimi delmekle meşgül.bu kadar iş güçün arasında birde böle şeyler olunca iyice alt üst oldum oyuzden pek yazmaıyorum bugun.yaa gelde bu iş yerinde çocuk sahibi ol.bu strese ne olur hiç bişey.

o nasıl bişemiş yaaa...yeni duydum ....hülyacım sen nerde çalışıosun muhasebe bürosumu şirket falanmı?

kıslarrrr nie konusmuonuzz...ben bugün ovulasyon testi yaptım...ikinci çizgi bayağ belirginleşmişti..ilk defa gördüm öle...harbiden yumurtluom yanee...akıntıda beyaz...way be bişe bilmiomuşum ben yaaa...
bende akıntı kesildi sanki anlamadım artık herşey kısmet diyorum :))
yok canım ne kusuru...hakkımda böylesi hayırlıymış..Allah ım onu yanına aldı meleğimiz var cennette..
evet cnm cennette bekliyolar bizi biliyorum ama özledim (
heeeeeee yaparsınnnn seni bi döverim bi döverim görürsün ozamn :)) yaaa özgee biliyosun iyiyim ama napim içimdekileri saklimmi kötüyüm işte kötüyüm biliyorum ben böle kafayı taktıkça olmicak ama napim elimde diilki (( evet cnm gidicem tabiki mecburen mis kokusunu koklicam sadece çok özledim hamiş olmayı sadece okadar ..
vay beeeeeee iyi demişsin canım dillerine sağlıkkkkk
aaaaaa şuna bakkkk gıcık şeyy

ayyyy cnm ya kıyamam olsun sen yinede olabildiğince stresten uzak dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…