2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

vay beeeeeee iyi demişsin canım dillerine sağlıkkkkk

Canım saol da ben bu tuğbaya dil dökmekten dilimde tüy bitti.
Ama anlatamıyorum anlatamıyorum anlatamıyorum.

Aslında hepimiz için geçerli tüm bunlar.
Birşeyi ne zaman çok istesek heveslensek ya olmuyor ya hevesimiz kursağımızda kalır.

O yüzden hayırlısı işallah.

tubiş yine çok yoğun sanırımmmmm o telefonları alıp kıracam yada ben arıcam tubişi isticem(öyle bi şansım varmı bilmiom tabi) açık kalacak meşgul olacak hep...

evet yaaa hepimiz için geçerli bencede...insanın aklına geldikçede düşünmeden edemiyo ama...eskisi gibi değilim ben ama..hayırlısı olsun inşallah...

canım benimmm seni anlıyorum ama kalbim işte napim :))
tubiş yine çok yoğun sanırımmmmm o telefonları alıp kıracam yada ben arıcam tubişi isticem(öyle bi şansım varmı bilmiom tabi) açık kalacak meşgul olacak hep...
gel kır nolurrrrrrr ama içerde yedek tellerde var onları napcaz valla verim istersen çağrı merkezinin telini ara :))
kız evet alalım nosunuda biz konuşalım bare azcuk.neyin çağrı merkezi ki ora?
....... malesef isim veremiom ama ipucu yemek firması :))
Tubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaduy sesimizi ...sesimize gellllll....ösledim amaaaaaa

geldimmmmmmmmmm :))

oleyyyyyyyy geldi geldiiii hoşgeldinnn canım benimmmmmm...napıon kıs sen....yedekleride kırarım ben sen kafanı yorma

Ben çok acıktımm yemeğe gidiyom kıslarrr...ama bezelye var yaaaa sevmem fazla napalım mecbur yicezz..( sizede şimdiden afiyet olsunnnnn......

oyyy oyyy bu yıl sonları böle oluyo işte...çokmu çalıo kıs telefonun...açık bırak meşgul çalsın eheheheheheheheee

ayy varya kafam kazan gibi artık burdaki konuşaluna hiç bir şeyi kaldıramıyorum yaa.
eve gidip kafamı yorganın altına sokup kafamı dinlemk istiyorum.
2 gündür uyku komasındayım.eşimi bile görmedim bi sabahları öpüyorum işe gelirken.
tv karsısında sızıyorum.

oyyy oyyy bu yıl sonları böle oluyo işte...çokmu çalıo kıs telefonun...açık bırak meşgul çalsın eheheheheheheheee
evet cnm yaaaaa malesefff ( öle bi şansım yok maselefffffff
Ben çok acıktımm yemeğe gidiyom kıslarrr...ama bezelye var yaaaa sevmem fazla napalım mecbur yicezz..( sizede şimdiden afiyet olsunnnnn......
afiyet olsun bitanemmm bende 1,30 da gezmeye gidicem 2 günlük yemek var burda gelip gidip yiyorum :)))

eşimi görüyorum amaaaa ben bi 3lüde o bi 3lüde karşılıklı uyukluyoruz :))

ohhhh gez bakalım benim yerimede gez emi...

tabikiside cnm :))) memnuniyetleee yaaaa sbahtan beri yiyom bennn :))

ye bebemmm....afiyet olsun yarasın...tubiş yemekte noldu bilionmu bir anda kafamda bi basınç oluştu ve başım döndü..ne bu şimdi anlamadım...bebeğe yormak istemiom ama..hasta falanmıyım yoksa yaaa...iyice bi garip oldum haa...

cnm yaa bendede kasıklarımı aynı hamişken olan küçük kramplar giriyo ama imkansız belki tansiyonun falan düşmüştür bu ara çok yoğunuz ya inşallah bebeiştir ama kendimizi alıştırmayalım :))

belkide canım olabilir...kasıklarına giren kramplar sık sıkmı oluyo bazen bendede oluo batıo sanki bişe...ben hamileyken pek öle kramp hatırlamıom walla..bencede alıştırmayalım.. nazlım da adet olmuş yaa...demin gördüm...

yaaa evet üzüldüm adına yaaa ( evet cnm bebek yerleşirken damarlar gerildiği için oluyo benim çok oluyodu :))

yaaa evet üzüldüm adına yaaa ( evet cnm bebek yerleşirken damarlar gerildiği için oluyo benim çok oluyodu :))

hmmm...bende aara ara batmalar oluo..sanki bide içerde kalp atıo gibi hissediyorum ...hayırlısı bakalımm...ne garip duygular içerisindeyim yawfff...

evet yaaa hepimiz için geçerli bencede...insanın aklına geldikçede düşünmeden edemiyo ama...eskisi gibi değilim ben ama..hayırlısı olsun inşallah...

Öyle canım. Rabbim bu mübarek günün hürmetine hepinizin önce göbişlerini sonra kucaklarını sağlıkla doldursun işallah.

Çünkü öyle hissetmek istiyorsun. Beynini yoruyorsun ve o da sana oyun oynuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…