2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

yumurtlamamın bitmiş olması lazım üşüttüm sanırım

o belli olmazki cnm benim belki geç yumurtluyosundur çünkü hamişlik için daha erken adet gününe 2 3 gün kala falan başlıyo bebeiş için ağrılar

hayırlısı kuzu kuzu bekleyeceğiz demek ki :)
olsun bekleyip istemesi bile güzel

hayırlısı kuzu kuzu bekleyeceğiz demek ki :)
olsun bekleyip istemesi bile güzel

katılıyorum cnm tek tesellim hamile kalabiliyo olmam eger bu ay hamiş diilsem 16 sında doktora gidicem test yaptırmak için bi balım ne var ne yok :))

cnm bizimde 13 ocak bekliyoz bakalım hayırlısı :)) yok cnm 18 agustosta kaybettim 1,5 aydır korunmuyoz bekliyoruz şimdi

güzel haberi aldınmı hülyaaa hamişşşş :))

aldım canım yazdım hattaaa...cok sevindim yaaaaa...iyi baksın kendine işyerinde çok stres oluyordu o..takmasın bundan sonraa....çok güzel oldu topik çoğalıo...darısı bizeeeeeeeeee....

aldım canım yazdım hattaaa...cok sevindim yaaaaa...iyi baksın kendine işyerinde çok stres oluyordu o..takmasın bundan sonraa....çok güzel oldu topik çoğalıo...darısı bizeeeeeeeeee....

aysunnn ilk hamişimizz oldu hadi sıra bizdee artık o yulu açtı devam ettirmek lazım :)) ama ben bu ay çok umutsuzum hiç bi belirti yok 7 gün falan kaldıı (

aysunnn ilk hamişimizz oldu hadi sıra bizdee artık o yulu açtı devam ettirmek lazım :)) ama ben bu ay çok umutsuzum hiç bi belirti yok 7 gün falan kaldıı (

walla bendede bi belirti yok bişe hissetmiom bel ağrısı dicem hastalıktan dolayı her yerim ağrıo...sadece hep korku olusuyo nedense geceleri öksürük krizine giriyorum..karnım mahvoluyo öksürüken artık akıntım gelio onu hissediom..başkada bi belirti yok onları belirtidende saymıom zaten...o günü beklicez artık napalım...inşallah olurda listen hamişlerle dolar...süper görünüyo..umutsuz olma hem illa belirti olacak die bişe yok ilk hamileliğinde nasıldıki bende fazla bi belirti yoktu walla...öğrendikten sonra büyüdükçe sabahları mide bulantım başladı o kadar...hem olmasada daha önümüzde zamanımız var..hemen hemen aynı başlamışız seninle zaten biz beraber hamiş kalcaz gibi...bu ay olur inşallah eylülde doğurruz kıss ne güsell..olmasada gelecek ay

inşallah cnm yaaaa ben hamiş olmadığımı sanıyodum süpriz oldugu için hatırlamıyorum adetim gecikmişti ama geçen aylardada oldugu için önmesememiştim :))) ama hamişmişim sadece tarih geçtikten sonrası için kasık ağrım ve yoğun akıntım vardı :)) bencede liste güzelleşmeye başladı :)) ayyy keşkeee eylülde doğurmak istiyorum :))

hülyaaaa kuşucum napıyosunnnnn yine sesizleşti buarası kızlarrr nersiniz yaaaa ???

canım burası bildiğin ana baba günü nasıl kabalık gelen giden anlatamam yeşil kart kalkıyor diye tüm yeşil kartlılar yıgıldı.düşün 74bin bizim ilçemizin nufusu yani yeşil kartlısı çok yandık yandık yaahuuu

bak görüyomusun bi belirti bile yokmuş şimdide kendimize belirti aramayalım...relaxx..olursa olur olmazsa gelecek aya..

darısı başımıza canım ayırmıyorum sizleri kendimden.inanıyorum ki biz bu yıl birbirimize ugurlu gelcez sırayla hamiş olacagız..
Canlarım sağolun ya desteginize :)

darısı başımıza canım ayırmıyorum sizleri kendimden.inanıyorum ki biz bu yıl birbirimize ugurlu gelcez sırayla hamiş olacagız..
Canlarım sağolun ya desteginize :)

amin canımmm benimmm...çok iyi bak kendine..sen sigara içiodun demi hülya..içmezsin artık bundan sonra..

Kizlar, bir topik'e rastladim bir az once, ovulasyon testleri ile ilgili, icerigini okuyamadim cunku cooook uzundu :) Siz biliyor musunuz, acaba ne bicim shey bu? Ne zaman nasil kullaniliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…