2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

ayyy kıyamam cnm sen çok dikkat et kendine hamişsin sen :))
bak görüyomusun bi belirti bile yokmuş şimdide kendimize belirti aramayalım...relaxx..olursa olur olmazsa gelecek aya..
cnm ozamn kendime bakmadınki noluyo acaba die olduysada anlamamısındır :)) hayırlısı bakalım az kaldı :))
darısı başımıza canım ayırmıyorum sizleri kendimden.inanıyorum ki biz bu yıl birbirimize ugurlu gelcez sırayla hamiş olacagız..
Canlarım sağolun ya desteginize :)
inşallahhh cnmmmm bideeee 2012 de doğurcaz inşallah :)))
amin canımmm benimmm...çok iyi bak kendine..sen sigara içiodun demi hülya..içmezsin artık bundan sonra..
evettt hülyaaaa sakınnn içmeeeeeee

[/quote]

çoook güzelş olmuş umarım çoğalırız....

yok canım artık içmiyorum göz göre göre içermiyim kız.
Saglıklı beslenmeye başlıcam

Bu akşam kayınvalidemlere gidiyorum.şimdi ben utanırım söyleyemeye ben hamileyim diye eşim der heralde...
Cuma günüde ablacım geliyor çanakkaleden tosunumda gelecek çok mutluyum ...

kaybolmuş kıslarrr nerdesiniz yawff..ben yarın gelmeyeceğim için maaş dosyalarını hazırladım o nedenle kapattım...patronum kötü görünüosun yarın gelme dedi...dinlenecem yine...

süper hülyacımmmm...süt içmeyi ihmal etme...çok iyi beslen meyveni ye..haftada bir mutlaka balık ye..folik asit içiyosundur herhalde..doktorun devam eder ona ben içiodum hamişken o ve demir hapı..ayyyy ne güsel yaa maaşallah cici anneyee...

kızlar merhaba..yarın adet günüm ve ben dayanamadım bu günde test yaptım veeeeeeeeeeeeeeee negatif (( bebe time diye bi marka çok dandik görünüyor çok güvenemedim açıkcası ama...hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum..ya bu gün yaptığım bu test yinemi erken dersiniz...offffffffffffff yaoffff ...

idrar testleri belli olmuyor canım pek güvenme bence..adetinin geçmesi lazım bence..ben ilk hamileliğimde adetim 1 gün geçmişti test yaptım çıkmıştı...mutlaka geçsin adetin bence..dandik görünüosa kesin öledir benim aldığım testte bozuk çıkmıştı geçenlerde..

icersen sorarım sana zatennn
kaybolmuş kıslarrr nerdesiniz yawff..ben yarın gelmeyeceğim için maaş dosyalarını hazırladım o nedenle kapattım...patronum kötü görünüosun yarın gelme dedi...dinlenecem yine...
cnm yaaaa anca geldimm çok yoğunum ve çok çok problemli bi hafta geçiriyoum ohhh negüzel yaa bende yatmak istiyorummmmmmmmm (((

cnm bende seni merak etmiştim idrar tahlilne güvenme eger yarın regl olmazsan kan testi kaptır cnm jkesin sonuç :))

kızlarrr ben kaçıyorum eve gidip duş alıp kendimi yatağa atıcam yoksa bu beden bu kafayı taşımıcakkk
sizi çok seviyorum taze hamiş sende dikkatet kendine çiğ et ,siğara , iyi yıkanmamış salatalardan ve sakatat tarzı şeylerden uzak durrr olurmu bebişimmm

BAT geçince hemen çıkar mı kan testinde kızlarrr

hoş geldin canımmmm...keşke hasta olmasamda yatmasam yaa..başladı yine boğazım...bu ağrılarla falan ben hamişde kalamam walla...varsada gider öksürükten karnım yırtılacak..
niye problemli oldu böle bu hafta?

ben çıkıorum kıslarrr yarın girmeye çalışıcam..öpüldünüz...çok iyi bakın kendinizeee...hülyacım sende kendine ve bebişine iyi bak...

kızlar 14.günü çatlatma iğnesi vuruldum. bugün 17.gün
yaa biz çok ilişkiye girdik galiba. spermler güçsüzleşti kesin...
gün aşırı değil 24 saat içinde 2 kez bile oldu.

iğneden sonra
7.saat
27.saat
36.saat
52.saat

artık sıkıldım yaaa
hesaplı ilişkiye girmekte çok aptal oluyormuş ilk defa yaşıyorum. sinirim bozuldu...

Tubişim dün akşam gebelik testi yaptım evde cirf cizgi cıktı.
Sabah kan tahlili yaptım ve sonuç poztif 852,7 cıktı kızlarrrrr
çokkk mutluyummmmmm.

tebrik ederim arkadaşım. Allah hayırlısıyla bebişine kavuşmayı nasip etsin. bu ayın ilk bebişi herhalde. artık ayağını sürü, terliğinin altına isimlerimizi yaz ne yaparsan yap yani. bizde arkandan gelmek istiyoruz.

Son düzenleme:
852 cıktı degerim 5 haftada bu değerlerde oluyormuş interntte okudum .

ay inanamıyorum hamilesin demiştim sana gt yaptr demiştimmm çooooooooooookkk sevindim ya gerçektenn bgn doğum günüm en güzel hediyeyi versin bana canm yaa Rabbim en kısa zamanda bizlere nasip etsin inşallahh.. sende güzel bi hamilelik ve duğum geçirirsin inşallah öpüyorum sizii

kızlar bu arada benide listeye ekleyin bat. 21 ocak. İnşallah hamiş listesinede gireriz.

mecburiyet aklına gelmesin.. canın isteyerek girersen tutma şansı daha çok olur.

sepya_9 canım benim tebriiiiikkkleeerrr
ilk bebeğimiz inş hayırla sağlıkla kucağınada alırsın meleğini
bakalım bizler beklemedeyiz dua et canım inş
arkandan gelirizde seni yalnız bırakmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…