2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

tuğbaemrahcğm. ben istanbulda yaşıyorum. söylemesi ayıp 34 yaşındayım. yolun yarısına gelmek üzereyimde. :1:

ben küçükçekmece halkalı civarında oturuyorum. bizim buralar çok güzel açıklıktı. temiz havası vardı. ama şimdi binalar yükseldi. artık her yer beton.

Dr arıyorum şimdi hafta sonu herkes yarım gün çalısıyormuş paşlamlar kocamla gitmek istiyorum ben yaa.

ben küçükçekmece halkalı civarında oturuyorum. bizim buralar çok güzel açıklıktı. temiz havası vardı. ama şimdi binalar yükseldi. artık her yer beton.

ayyy cnm yakınmışızzz bende avcılardayım :)) yaaa ben doktor arıyorum senin varmı doktorun ???

merhaba kızlar.aranıza yeni katıldım.25 yaşındayım.20 aylık evliyim.ben de diyorum ki inşallah ocak ayı hepimizin ayı olur.beklenen adet tarihim 6 ocak.hadi hayırlısı :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

merhaba kızlar.aranıza yeni katıldım.25 yaşındayım.20 aylık evliyim.ben de diyorum ki inşallah ocak ayı hepimizin ayı olur.beklenen adet tarihim 6 ocak.hadi hayırlısı :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

cnm benim hemen ekliyorum listemize seniii 6 ocak yani bugünn batınnnn test yaptınmı???

Back
X