- Konu Sahibi tugbaemrah
- #1.861
inşallahhhben duymustum o jeli pahalıymış diolardı sanırım buydu Preseed Multi Use Vajinal Jel
adını bilmiyorumda işe yarıyomuki denesek mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallahhhben duymustum o jeli pahalıymış diolardı sanırım buydu Preseed Multi Use Vajinal Jel
tamam cnm azcık kat bariii :))) cnm enazından 1 saat falan bekleki etki yapsın dimi :))
ee tamam ozamn sorun yok bencede güzel oldu bu kahve aramızda şifre oldu :))
cnm benim güzel gönüllü arkadaşım allah tüm dualarını kabul etsin gönlünden ne geçiriyosan 2 katını sana versin :))
evet cnm duydum ama hiç araştırmadım bence gerek yok ilişkiden sonra yat uyu kalkma aynı bence :))
tamam cnm azcık kat bariii :))) cnm enazından 1 saat falan bekleki etki yapsın dimi :))
ee tamam ozamn sorun yok bencede güzel oldu bu kahve aramızda şifre oldu :))
cnm benim güzel gönüllü arkadaşım allah tüm dualarını kabul etsin gönlünden ne geçiriyosan 2 katını sana versin :))
evet cnm duydum ama hiç araştırmadım bence gerek yok ilişkiden sonra yat uyu kalkma aynı bence :))
adını bilmiyorumda işe yarıyomuki denesek miçok mu pahalıki
walla bilmiom ama daha erken bence bunu denemek için 130 du sanırım fiyatı sana sayfayı yolladım gördünmü..
şimdi bişi dicm ayıp sanırım:26: öle uyuyunca akıyo içindekiler çarşaf batıyo
bi bez parçasıyla kapat canım üzerinede çamaşırını giy yat öle..
şimdi bişi dicm ayıp sanırım:26: öle uyuyunca akıyo içindekiler çarşaf batıyo
peçete koyuyorumda iç çamaşırımı giymiyodm öle yapayım bu sefer. bide yastık koyuyorum kalçamın altına ben![]()
merhaba iyi akşamlar..:)bende sizlerle aynı heyeyanla cumayı bekliyorum.her an adet olacakmışım gibi hissediyorum ama 2gündür kasıklar belim ağrıyor göğüslerimde şişkinlik var ve ara ara sızı giriyor ve bugün gerçekten gözümü açamıyorum Uykum varr..:) piskolojik olabilir ümitlenmek istemiyorum çünkü 4aydır deniyoruz bu 5.ay ve her ay sabaha karşı adet ağrısıyla uyanıyorum ve sonrasında hep göz yaşı ..inşallah bu ay allah umutlarımızı boşa çıkarmaz..:)
ayyy hadi hayırlısı aysun bak bi battaş daha :)))
cnm öncelikle yanına yastık alıyosun altına koyunca akmasın diee bolcada havlu kagıt al yanına oraya koy akmasın :)))
evet şimdi gördümmm...hadi hayırlısı bakalımmm...zeynepde 13 ünde bizimle test yapsınn:))))
yaww yastık koyunca daha cok akmazmı..yüksekte kalcak belimiz..bide ben öksürünce cıkıo walla..bide hastayım ya sürekli öksürüyom zaten![]()
gelcem kızlarrr..
yok kızz belinin diil poponun altına koyunca akmıyo içerde kalıyo ama kazara öksürür veya hapşurursan vay haline :))