2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

tamam cnm azcık kat bariii :))) cnm enazından 1 saat falan bekleki etki yapsın dimi :))

ee tamam ozamn sorun yok bencede güzel oldu bu kahve aramızda şifre oldu :))

cnm benim güzel gönüllü arkadaşım allah tüm dualarını kabul etsin gönlünden ne geçiriyosan 2 katını sana versin :))

evet cnm duydum ama hiç araştırmadım bence gerek yok ilişkiden sonra yat uyu kalkma aynı bence :))

aynenn süper şifre oldu walla istediğimi belli edemem ben ii oldu :17::17::17:utandım ayyy:17:

tamam cnm azcık kat bariii :))) cnm enazından 1 saat falan bekleki etki yapsın dimi :))

ee tamam ozamn sorun yok bencede güzel oldu bu kahve aramızda şifre oldu :))

cnm benim güzel gönüllü arkadaşım allah tüm dualarını kabul etsin gönlünden ne geçiriyosan 2 katını sana versin :))

evet cnm duydum ama hiç araştırmadım bence gerek yok ilişkiden sonra yat uyu kalkma aynı bence :))

şimdi bişi dicm ayıp sanırım:26: öle uyuyunca akıyo içindekiler çarşaf batıyo

merhaba iyi akşamlar..:)bende sizlerle aynı heyeyanla cumayı bekliyorum.her an adet olacakmışım gibi hissediyorum ama 2gündür kasıklar belim ağrıyor göğüslerimde şişkinlik var ve ara ara sızı giriyor ve bugün gerçekten gözümü açamıyorum Uykum varr..:) piskolojik olabilir ümitlenmek istemiyorum çünkü 4aydır deniyoruz bu 5.ay ve her ay sabaha karşı adet ağrısıyla uyanıyorum ve sonrasında hep göz yaşı ..:(inşallah bu ay allah umutlarımızı boşa çıkarmaz..:)

şimdi bişi dicm ayıp sanırım:26: öle uyuyunca akıyo içindekiler çarşaf batıyo

cnm öncelikle yanına yastık alıyosun altına koyunca akmasın diee bolcada havlu kagıt al yanına oraya koy akmasın :)))

peçete koyuyorumda iç çamaşırımı giymiyodm öle yapayım bu sefer. bide yastık koyuyorum kalçamın altına ben:D

ben apmadım hiç onu ilk başlarda yapıodum...bu yenidenemelerde yapmıom walla...sadece ayaklarımı diktim oda 5 dakika falan anca...sağ sol dönüom yatıom...kısmet hayırlısı bakalımm...

merhaba iyi akşamlar..:)bende sizlerle aynı heyeyanla cumayı bekliyorum.her an adet olacakmışım gibi hissediyorum ama 2gündür kasıklar belim ağrıyor göğüslerimde şişkinlik var ve ara ara sızı giriyor ve bugün gerçekten gözümü açamıyorum Uykum varr..:) piskolojik olabilir ümitlenmek istemiyorum çünkü 4aydır deniyoruz bu 5.ay ve her ay sabaha karşı adet ağrısıyla uyanıyorum ve sonrasında hep göz yaşı ..:(inşallah bu ay allah umutlarımızı boşa çıkarmaz..:)

ayyy hadi hayırlısı aysun bak bi battaş daha :)))

cnm öncelikle yanına yastık alıyosun altına koyunca akmasın diee bolcada havlu kagıt al yanına oraya koy akmasın :)))

yaww yastık koyunca daha cok akmazmı..yüksekte kalcak belimiz..bide ben öksürünce cıkıo walla..bide hastayım ya sürekli öksürüyom zaten :1::1::1::1:

yaww yastık koyunca daha cok akmazmı..yüksekte kalcak belimiz..bide ben öksürünce cıkıo walla..bide hastayım ya sürekli öksürüyom zaten :1::1::1::1:

yok kızz belinin diil poponun altına koyunca akmıyo içerde kalıyo ama kazara öksürür veya hapşurursan vay haline :))

yok kızz belinin diil poponun altına koyunca akmıyo içerde kalıyo ama kazara öksürür veya hapşurursan vay haline :))

hmmmm bidahakine deneyim ama bitirdik biz çalışmayı kısss...zevkine bişe olursa artık...aboooo zaten öksürücem zaman tutuom kendimi dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıom..:9::9::9::9::9:

merhaba arkadaşlar bende katılabilirmiyim aranıza...:))
ben 9 aylık evliyim. bizde artık bebiş istiyoruz.. evlendiğimde 3 ay hap kullandım sonra bıraktım eşim korundu.
ben çalıştığım için kışa doğru beebk istiyoruz inşallah ..oyüzden bu ay korunmadık ilk defa son adetim 26 aralık ... bakalım 23 ocakta adetim geçer inşallah die bekliyorum.
Allah isteyen herkese nasip etsin korunurken hep okuyodum buraları gerçekten çok heyecanlı bişiymiş beklemek:46:

Back
X