2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

ben kaçıyorummm iyi akşamlar kızlarrrr yarın sabah görüşürüzzzz :10::10::10::10:

annem bize yemek yapmaya gitmişti bi bakmış tebligat var bide bakmış elektrik yok...sinirden gülüom yaaaaa:9::9::9::9::52::52::52:

bende çıkıom fıstıklarrr yarın görüşürüz...kendinize iyi bakınnnn...hep mutlu kalınn...öpüldünüz...:54::54::54:

cuma günü gelenler gelmezse inşallah bende test yapmak istiyorum ama çoook korkuyorum ya tek çizgi görürsem yine diye valla piskolojim bozuldu ya.:)bu arada ben çocuk yapmaya karar vermeden önce test için doktora gitmiştim işte kan tahlilleri simir rahim ultrasonu falan ama sonra sonuçlarımı göstermek için gidemedim doktora tekrar smir falan temizde bi tek ultrasonda sl yumurtalıkta 28*24mm polikistik yazıyor bu sizce gebe kalmaya engel bi durum mudur bu yüzdende suçluluk duygusu içindeyim bir yandan..

kılzar benim adetim 28 günde bir olur ve şimdiye kadar hiç şaşmadı.cumartesi adet görmem gerekiyodu hala olmadım.dün test yaptım negatifti.bugün yaptım ikinci çizgi çok çok silikte olsa çıktı.sizce hamiş miyim?

kılzar benim adetim 28 günde bir olur ve şimdiye kadar hiç şaşmadı.cumartesi adet görmem gerekiyodu hala olmadım.dün test yaptım negatifti.bugün yaptım ikinci çizgi çok çok silikte olsa çıktı.sizce hamiş miyim?

büyük ihtimalle hamilesin canım. 2. çizgi silik çıktıysa bile hamilelik oluyormuş bildiğim kadarıyla. ama 10 dakika mı yarım saat mi geçtikten sonra bakılan sonuç geçersiz oluyormuş.ama inşallah hamilesindir.

iyi akşamlar canımmmm...görüşürüz yarınnn...yawff elektrik faturasını ödemeyi unutmusuz elektriğimizi kesmişler....:9::9::9:

annem bize yemek yapmaya gitmişti bi bakmış tebligat var bide bakmış elektrik yok...sinirden gülüom yaaaaa:9::9::9::9::52::52::52:
ayyy inanmıyorummm aysunnnn afferim sana neyse bugün ödersen açarlar hemen :)) ee naptınız dün akşam sarışıp yattınızmı??
cuma günü gelenler gelmezse inşallah bende test yapmak istiyorum ama çoook korkuyorum ya tek çizgi görürsem yine diye valla piskolojim bozuldu ya.:)bu arada ben çocuk yapmaya karar vermeden önce test için doktora gitmiştim işte kan tahlilleri simir rahim ultrasonu falan ama sonra sonuçlarımı göstermek için gidemedim doktora tekrar smir falan temizde bi tek ultrasonda sl yumurtalıkta 28*24mm polikistik yazıyor bu sizce gebe kalmaya engel bi durum mudur bu yüzdende suçluluk duygusu içindeyim bir yandan..
cnm benim elinde tahlillerin varsa hiç bekleme göster tahlil sonuçlarından pek anlamam doktora göster bi istersen nolur nolmazzz :))

cnm hamiş olabilirisnnn :)) git bi kan testi yaptır istersen cnm :))

kızlarrrr günaydınnnnn ben regl oldummm :(((((
bilginizeeee

bebişim tubişimmm üzülmek yok demi ...kıyamam bak....benide üzersin...hani nerelerdesin...küsüp gitmek yok öle..bidahaki aya inşallah Allahın izniyle olucak...bende senle olurum büyük ihtimalle...beraber hamiş olup beraber doğurruz...

ayyy inanmıyorummm aysunnnn afferim sana neyse bugün ödersen açarlar hemen :)) ee naptınız dün akşam sarışıp yattınızmı??

kayınvaldemde kaldık sarışıp yattıp yineee..:D

cnm benim elinde tahlillerin varsa hiç bekleme göster tahlil sonuçlarından pek anlamam doktora göster bi istersen nolur nolmazzz :))

cnm hamiş olabilirisnnn :)) git bi kan testi yaptır istersen cnm :))

çıkmıcakmısın işten peki son ay mı çıkıcan zor olur snn için yaa bulantıların fln başladı mı cnm

yok canım son aylara doğru cıkarım.bulantım felan yok daha henüz kesem görünmedi cumartesi günü dr gideceğim bakacak dr gene.bazen böle bi iğrenme gelıyor

günaydın herkese dün kırmızıların gelmesi gerekiyordu dayanamadım gittim iki tane test aldım öğlen test yaptım gayet iyi bir kırmızı iki çizgi vardı. sonra birde sabah deneyeyim ne olur ne olmaz dedim bu sabah da yaptım yine iki kırmızı ama biri dünküne göre biraz silik bunun anlamı ne olabilir var mı bir yardımcı olacak arkadaş...................(bu ara gece saat 4,30 gibi tuvalete gittim acaba onun etkisi olabilir mi???????)

bebişim tubişimmm üzülmek yok demi ...kıyamam bak....benide üzersin...hani nerelerdesin...küsüp gitmek yok öle..bidahaki aya inşallah Allahın izniyle olucak...bende senle olurum büyük ihtimalle...beraber hamiş olup beraber doğurruz...

yok cnm üzülmüyorum kısmett :)) sadece eylülde doğum yapmak istediğim için içim burkuldu biraz :(( hayırlısı bakalım inşallah önümüzdeki ay hamiş kalırım :)) sen bu ay kalcan inşallah :))

günaydın herkese dün kırmızıların gelmesi gerekiyordu dayanamadım gittim iki tane test aldım öğlen test yaptım gayet iyi bir kırmızı iki çizgi vardı. sonra birde sabah deneyeyim ne olur ne olmaz dedim bu sabah da yaptım yine iki kırmızı ama biri dünküne göre biraz silik bunun anlamı ne olabilir var mı bir yardımcı olacak arkadaş...................(bu ara gece saat 4,30 gibi tuvalete gittim acaba onun etkisi olabilir mi???????)
cnm istersen kan testi yaptır idrar tahlilleri ile boğuşma kesin sonuç ögrenirsin ama silikte olsa hamişlik var demektir :))
canımmm üzüldüm ama lütfen takam kafana tamam canım.
öle yapmaya çalışıyorum :((
Üzülme cnm, hayırlısıyla bir dahaki aya olur inşallah...

inşallah cnmmm :))

yok cnm üzülmüyorum kısmett :)) sadece eylülde doğum yapmak istediğim için içim burkuldu biraz :(( hayırlısı bakalım inşallah önümüzdeki ay hamiş kalırım :)) sen bu ay kalcan inşallah :))

pek umudum yok ama bakalım..acayip gaz var bende nohut yedim dün ondan heralde...ne göğüs ağrısı ne bişi hiçbiri yok..zannetmiom yani olmaz bu ay..napalım bizde ekimde doğurruz..ne güzel mevsim hemde...ada koycam ben kızımın adını...kızım olcak gibi hissediom ben hep..:D

bende geldimmmm tubacımmmmmm...inşallah canım...2012 hepimize uğurlu gelsin...sen ilk ne kadar sürede hamile kaldın?

kür olarak ne uyguluyorsun tubacım? bak ben bişi duydum hatım otu diye.. kulllanıp, hamile kalanklar var o otla, bide çevremden incir suyunu duymuştum netten de araştırmak lazım tabi, sanırım saraçoğlunun formülleri..

herkese günaydın..:)Tuğbacım gerçekten üzüldüm ama olsun demekki daha vakti varmış hayırlısı demekten başka çare yok.bakalım biz cumaya kadar dayanabilecekmiyiz.:)valla bendeki havalar da adet belirtilerine doğru dönmeye başladı dün baş ağrısından resmen ölüyodum ben adet olmadan önce genelde ağrır..:(

ya kızlar biliorum erken ama benimde sağ kasığımda bi ağrı var sormayın yani..
ay insan herşeyden işkilleniyo ya anaaammm:26:

Back
X