- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #4.501
evet cnm yaaa karşılaşamadık yine :)) çok saol valla bi brd büyük ayranla harika gitti :))afiyet bal seker olsun cnm yarasinnnnkarsilasamadik yine... uyu bakalim hadi ii geceler tatli ruyalar optum
çok saol cnmm :))canım iyi oolmana sevındımm.bugunde dikkat et kendine .
saolll bidenemmmm :))ohhhh afiyet olsun yarasın :)
valla ben iyi gibiyim azcık ağrım yine varherkese gunaydinnn...nasilsiniz bakalimm..adana bulanik yagisli bi gune uyandi..bugunde igrenc gececek gibi![]()

cnm daha iyiyim ama az az ağrım var :))günaydınn canımcımmmm.sakaryada aynı şekilde bulanık yağışlı .şimdiden kendini kurma kötü gececek die.motıve ile bugunu güzel geçirelim.
Tubişim nasıl oldu acep?
günaydınnn cnmmmGünaydın kızlar, İstanbul da yağmur var :)
bende vereyim istedim hava raporunu
aşkkk olsunnn yaaaaaa valla süpperde yapmışım yanında koca brd ayran harikaydı dün fazla yapmışım akşam eve toplantı dolayısıyla geç gidicem acıkırsam yine yicem :))oyle olsun bakalimm motiveedeyim kendimi..tubis uyuyup uyaninca hele bide spagettiyi goturunce iyi olmustur insallahhhh...gelir birazdan..
cnmm idrar yollarında enfeksiyon kapmış olabiirsin doktorunla bi görüş telle ulaşamıyomusun ??ivett kesinlikle.ya canım ne diyecegim benim ara ara böle tuvaletimi yaprken yanmalarım oluyor.dr aradım yarın için gel dedi.randevu al dedi.aradım yarına yok sıra.tee 14 şubata alabildim aradım tekrarda dr açmadı.
sende neden olur.ben gençliğimdede üşütünce felan oluyordu.sağlık ocagında bunun için bişey yaparlarmı?
cnm kırmızıları görmeden umudu kesmek yok :)) bu arada günaydınngünaydınnnnnn.halaa adett olmadımm...amaa karnımm adet agrısııı gibii agrıuyooo ve ateşimm 36.5 malesefff
sanmiorum zarari olacagini ben hamileyknde olmustu..isyerindeydim ablama sordum oda bol ilik su ic dedi...oyle yaptim bi iki gun sonrada gecti...benim de mantar var ya dun aksam mahvetti beni...aglicaktim kasintidan...ilac alacam bugun..
cnm yaa kıyamammm bi doktora görün istersenn fitil falan verir bende çok kötü olmuştum şimdi azaldı :))