2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

offf yaaa ğarım artttı benimkisiler geliyo galibaaa gelsinlerdeee ağrı olmasınn :((

daha iyiyim cnm.ve daha iyi olacağım.olmak zorundayım.yarın kürtaj sonrası kontrole gitcem.bakalım nasıl bir tedavi yolu izlenecek.

böle düşünmene çok sevinndim aynı şeyleri yaşadık cnm seni ookadar iyi anlıyorum ki ama herşey yoluna gircek merak etme doktoruna bi git kontrol etsin bakalım 3 aylık bi korunma süresi vercek muhtemelen 3 ay sonra yine hamiş kalıcan :))

hayırlısı olsun cnmm iyiyiz bizsen nasılsın ... bende reglimi bekliyorum :)) artık umudum mart :)) belkide bebeğimi dünyaya getireceğim ayda yeni bir umut filizlenir içimde :))

cnm malesef negatiff ama üzülmüyorum umutluyum :))

biz iyiyiz cnm hadi bakalım güzel haberlerle dön inşallah :))

bidenem benimmm balımmm sende iyiki varsınnn bende öle düşünüyorum bu ay için hadi bakalım kısmet martta bekliyoruz inşallah bizim nazlı bebişleri :))

tebrikler allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah :))

valla süppersin hoşgeldinn buarada ben hep yapim dedim şu kürleri ama hep bi aksilik çıktı inşallah sen önümüzdeki canlı şahidi olursunda bizde umutla başlarız :)) güzel haberlerini bekliyoruz :))

tebrikler cnm allah sağsağlim kucagına almayı nasip etsin inşallah :)

merhaba cnmmm maleseff bu ayda tutmadı umudum mart :))

ayyyy paşammmm kıyamam tut kız kocişi bağla gidemesin :))) tabiki cnm iş bu yapcak bişi yok ama bak kısa süreli gidiyo ya bikaç hafta olmasaydı ... allah sağ sağlim sana kavuştursun inşallah :))ayyy haftasonu çalıştım evde diildim evimi temizleyemedim bu cumartesi ölücem yorgunluktan galiba :(( bu arada makarnayı yemedim ama ne farketti burdakiler tutturdu dürüm yiyelim die dürüm yedim bu hafta son kaçamaklarım haftaya doğru beslenmeye başkıyorum ne güzel 6 kilo verdim sonra azıttım sen döv beni paşamm yoksa ben akıllanmıcam :))
canım çok sevindim tam dicektim:27::27:dürümmü dedin:53::53::53:vallahi tam dayaklıksın he:27::27::27::27:döverim len seni adresi ver çabuk geliyorum yanına:10::10::10:
çok saol cnmmm..aynen dediğin gibi herşeyin hayırlısı doğru zamanı bekliolar demekki yüce rabbimin bi bildiği vardır elbet...hadi bakalım senden güzel haberler alalımm inşallahh...

iyiyim şimdi paşamm...sizler ve kocişim iyi geldi bana :9::9:

olsun canım kırmızıları görmeden umut kaybetmek yok...dün kocişim dediki nie bukadar üzülüosun düşünme bu kadar kendini hasta edicen dedi...hem Allah verecek onu bize o en doğru zamanı bekliodur dedi...daha evimiz yok giderlerimizi aldığımız maaşlarla (başkalarına göre iyi kazansakda) anca karşılıoz...belki bu yüzden Allah dogru zamanı beklio dedi...6-7 ay olmucak belki dedi...2-3 yıl olmasa bende düşünürüm neden olmuyo die dedi...öle işte bayağ moral verdi bana dünn...ayyyy ne kadar dedi dedim demii :9::9::9:
kocişimmi dedin anlıyalım yane:23::23::23:hade hade anladın sen onu :17::17::17:

canım çok sevindim tam dicektim:27::27:dürümmü dedin:53::53::53:vallahi tam dayaklıksın he:27::27::27::27:döverim len seni adresi ver çabuk geliyorum yanına:10::10::10:

kocişimmi dedin anlıyalım yane:23::23::23:hade hade anladın sen onu :17::17::17:

yaaaaa ivettt kocişimle ilk defa bu konuda böle konustuk....tabiki sizler ondan önce verdiniz o morali bana burda...kocişlede konusurken ağlamadım ...iyiki varsınız kızlarr..ama ne anladım ben onu anlamadım :1::1::9::9::9:

tubişşşşş nasıl oldunnn kuzucummm....ne yedin bakimm....hülya naptı acep doktora gitcektiii....

oyyy kuzucum ...sıcak tut kendini bende yemeğe gidiomm..afiyet olsunnn...öptümmm.....:54:
yaaaa aysunnn ağrım var ama daha hastalanmadım :(( gelsinler artık beklemek istemiom :(( çok saol cnm sanada afiyet olsun :))

ayyy cnm yaaa ama bugün itibariyle dikkat ediyorum ölsem yemem artık bak sana sabah ve ölen yediklerimi yazim de tebrik et beni :))
kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeği , yarım çay bdr şekersiz çay , 5 siyah zeytin az peynir birde az kırmızı biber
ara: ıhlamurr :))
öğlen: 1 kaşık karnıbahar , 1 kaşık bol limonlu zeytin yağlı pırasa , 1 kaşık kavurma çok azda köri soslu tavuk mantar .. bidee az salata nar ekşili

beğendinmi ??? akşamıda sadece yoğurtla geçircem :))
ama paşammmm dövme beni yaaaa zaten hasta olcemmm çok ağrım varr :(( ama gell kahve yarım sana kahve içeriz :7:

yaaaaa ivettt kocişimle ilk defa bu konuda böle konustuk....tabiki sizler ondan önce verdiniz o morali bana burda...kocişlede konusurken ağlamadım ...iyiki varsınız kızlarr..ama ne anladım ben onu anlamadım :1::1::9::9::9:
ayyyy güldürdün beni yaaaa :))) sende iyiki varsınnn :))
tubişşşşş nasıl oldunnn kuzucummm....ne yedin bakimm....hülya naptı acep doktora gitcektiii....

valla aynı canım yaaa ağrı devam ama gelen giden yok süründürcek beni galiba :(( ayyy bende merak ettim dur msj atim ben ona :))

valla aynı canım yaaa ağrı devam ama gelen giden yok süründürcek beni galiba :(( ayyy bende merak ettim dur msj atim ben ona :))

yaaaa tubişşşş paşam ne demek istedi orda bişi anladım ama omu acep kociş dedim diemiii...:9::9::9:

yaaaa nie gülüonuzzzzz bana yaaaaa üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüEki Görüntüle 342514

9 undaydı zaten tubişimmm...hem bellimi olur belki olmucan hamişlik ağrısıdırr...:34:

kızlar yine başıma garip bir şey geldi...

hevesim kursağımda kaldı...

karnımdan baktı doktor göremedi. sonra alttan baktı gözün aydın kalbi atıyor dedi. fakat daha 2 saniye geçmedi ama burda bir şey daha görüyorum dedi. bişeye benzetemedi. renkli ultrasona gönderdi.
ordaki doktor baktııı.
meğerse ikizmiş ama diğer kese gelişmemiş 8mm çapında kalmış. içinde bebekte yok. şimdi o kesenin bu bebeğimi etkileme ihtimali var...
yani yine sevinemedim... Ama Allah'ıma şükürler olsun ümidim var...

bide 1 hafta geriledi bebek. doktor bunun için bir şey demedi.
şimdi 10 gün sonra Arda LEMBET'e gidicem...
bakalım hayırlısı artık...

karnımdan baktı doktor göremedi. sonra alttan baktı gözün aydın kalbi atıyor dedi. fakat daha 2 saniye geçmedi ama burda bir şey daha görüyorum dedi. bişeye benzetemedi. renkli ultrasona gönderdi.
ordaki doktor baktııı.
meğerse ikizmiş ama diğer kese gelişmemiş 8mm çapında kalmış. içinde bebekte yok. şimdi o kesenin bu bebeğimi etkileme ihtimali var...

ayyyyy çok sevindim cnmmm bebişin iyi Allah a şükür...acaba 2.kesede de bebek gelişmesi söz konusu olamazmıki...Allah yardımcın olsun canımm...üzülme bak...inşallah o kese etkilemicek bebişini...bakarsın oda gelişir ve ikiz bebiş alırsın kucağına bellimi olurrr...hadi hayırlısı cnmmm...

yaaaa tubişşşş paşam ne demek istedi orda bişi anladım ama omu acep kociş dedim diemiii...:9::9::9:
cnm mutlemelen halveti düşündü gibi geldi bana :))
yaaaa nie gülüonuzzzzz bana yaaaaa üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüEki Görüntüle 342514

9 undaydı zaten tubişimmm...hem bellimi olur belki olmucan hamişlik ağrısıdırr...:34:
ağlama kızzz sende gülll :)) sanmıyorum cnmm ya ama hayırlısı :))

ordaki doktor baktııı.

cnmm bak ne güzel tutunmuş kuzun sana nie 10 gün bekliyosun ki bence hemen git başka doktora eger diğer kese için bişi yapabiliyolarsa yapsınlar eger bebiş oluşmuyo boşsa bebeğine zarar gelmesin çok sevindim kalp atışlarınıda duydugunuza allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :))

cnm mutlemelen halveti düşündü gibi geldi bana :))

ağlama kızzz sende gülll :)) sanmıyorum cnmm ya ama hayırlısı :))

cnmm bak ne güzel tutunmuş kuzun sana nie 10 gün bekliyosun ki bence hemen git başka doktora eger diğer kese için bişi yapabiliyolarsa yapsınlar eger bebiş oluşmuyo boşsa bebeğine zarar gelmesin çok sevindim kalp atışlarınıda duydugunuza allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :))

bak aynen böle demiş 'kocişimmi dedin anlıyalım yanehade hade anladın sen onu ' kocişim dedim die bişiler düşündü heralde...yada alındımı yoksa bis moral vermiozmu die...walla bilmiomki anlayamadım bi gelsede anlatsa çatlıcam meraktannn :9::9::9::9:

teşekkürler canım amin inş. allahım isteyen herkese versin.1 düşük oldu benim o yüzde hep tedirginlik var

amin canımmm inşallahh...ne zaman oldu düşük,ne kadarlık hamileydin düşük yaptığında ve ne kadar sonra hamile kaldın?çok soru sordum ama bende yaptım ya ondan merakım..

merhaba kizlaarr ben de ocak ayinda hamis olanlardanim :) bebisim 6+1 ama hamis kaldigim gun tahmin ediyorumki 6-7-8 ocaktan biri. 28inde mercimegimin kalp atisini gorduk mutluluktan agladik esimle...
coook mutluyum sizlerle hamislik donemimi bebisimin gelisimini mutlulugumu bazen de hamislik doneminin zorluklarini paylasip birlikte yurumek istiyorum bu yolda. insallah Rabbim isteyen herkesin kucagina bebisini verir. istanbul avr. yakasindayiz bu arada. herkesi cok cok opuyorum sevgi ve selamlarla :)

tebrik ederim canım seninle aynıyız hemen hemen 6+4 benimde son 24 aralıktı ama benim eşim askerde ve ben eşimi ocak 6-7 sinde gördüm dr söyledim ama o önemli degil son adet tarihin önemli dedi ayın 3 de gittim kese oluşmuş dedi 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakıcaz dedi inş bir sorun olmaz senin kesen kaç mm olmuş canım bana ayın 3 de 8 mm demişti inş sorun yaşamadan saglıklı bir gebelik yaşarız

amin canımmm inşallahh...ne zaman oldu düşük,ne kadarlık hamileydin düşük yaptığında ve ne kadar sonra hamile kaldın?çok soru sordum ama bende yaptım ya ondan merakım..

mart ayında düşük yaptım canım 7-8 haftalıktı gelişmiyordu kan degerim 1080 den yukarı artmadı dr 3 ay korun dedi. ocak ayında hamile kaldım 6 haftalık şuan inş aynı acıyı tekrar yaşamam saglıklı olur bebişim:nazar::nazar:

Back
X