2012 Şubat Anneleri

SAgol canım, oglumu gordum bir nevze olsa da rahatladım..

Evet, onlara kızgın oldugum icin boyleyim. Gecicek biliyorum ama suan cok bitkin bir haldeyim.
Canım hicbirsey istemiyor..

Ben seni anlıyorum canım, bilmem geçmişe bakıp da dün akşam yaşadığım olayı okuma fırsatın oldu mu?
Ben de bir anlık tüm yaşam enerjim çekilmiş gibi hissettim, canım birşey istemedi, hep böyle kötü anlarımda olduğu gibi yatmak uyumak istedim.
Bu kaçışımdır benim...
Ama bugün toparladım, herkes yaptığı ayıbıyla kalsın....
Bugün de bebeğimi pek hissedemedim, akşam ben de mi gitsem ki doktora...

merhaba kızlar

bugün okulun ilk günüydü ve ben çok yoruldum.utanmasam bi ara izin alıp eve gelecektim.geldiğimden beride yatıyorum kalkıp namaz kılacak gücüm yok.çok yordu beni bu sıpalar çok.

sizler iyisinizdir inşallah....

İlk gün ya zor gelmiştir tatlım.Kaçıncı sınıfları okutuyorsun?

Rabbım bır kapıyı kapatırken dıgerını acar, ınan.
Bızde tam sıkısık anımızda, gecen sene ısten cıkarıldım.
Cok bunaldık.
Esım gece ıs bulsam da calıssam dıye dusunurken, oyle uzuluyordum kı.
Sonra Rabbım ıkı kapı bırden actı.
Esım, gunduz bır ıs buldu, oraya ortak oldu.
Hamdolsun Rabbıme, oradan kazanc gelırken, banada su an calısmakta oldugum yerden teklıf geldı.

Sızınde ınsallah boyle olur.
Rabbım oyle bır bolluk verır kı ınsallah, butun sıkıntılarınız gıder.
Daha da ferah bır hayatınız olur ınsallah.
Eger esının gucu varsa, bırak bıraz calıssın o zaman.
ıcınde kalan bır kac esyayı alır, cok yoruldugunda o ısı bırakır.

Kızlar, kacayım ben.
Daha gıdecegım kızımın odasına duvar kagıdı alacagım.
Sonra babasına yemek yapacagım.
Uff dunya kadar ısım var.

Opuyorum hepınızı.
ıyı aksamlar canlar.

kızlarr cuma günkü randevumuu önümüzdeki hafta salı ya aldılar. dr hastanede olmucakmısss napim bende yarın baska bi hastaneye mi gideyim acep cinsiyet içinn. ben cumayı zor beklerkenn salı oldu yafff:84::84::84:

O benimle yalnız kalmak icin fırsat kollamaz valla. Gece yataga girdiginde basbasayız ya ne yapacaksa o zaman yapar, isi biter doner gotunu uyur!
Ben de sinir olurum kendi kendime..

Benim salak kafam yuzunden canım. Ben zamanında annenlerle otururum nolucak demeseydim esime o bana soyledigi zaman suan belki de ayrı bir evim olucaktı.
Esim zaten borcun icinde suan. Ay sonunu getiremiyor, gelse de ucu ucuna denk gelmiyor hep eksik kalıyor. Suan oturdugumuz ev kaynanamların kira vermiyoruz.
Kaynanam da calısıyor eve o bakıyor esim kendi borclarını oduyor. Esimin borcları da 2 tane otobus aldı servis cekmek icin.
Kafa yokki benim kocamda. Annesi babası sagken ne yaparsa yaparmıs da alıyormus. Ama hep sıkıntı icindeyiz bir turlu toparlanamadık..

Yok canım gecmise bakmadım cok doluydu sayfalar.
Ben dun sabahtan beri oyleyim ve hala gecmedi. Esim beni ailesine ezdirmeye devam ettigi surece de gecmiycek sanırım..

Bebegi her zaman hissetmememiz normalmis canım. Cunku hareketleri her zaman aynı siddette olmadıgı icin anlayamıyoruz bazen.
Aksam eve gittiginde dinlersin kendini, eger gene hissetmezsen yarın bir gidersin doktora ve icini rahatlatırsın.

iyi akşamlar canım

ayy hepimizde aynı dert git kız git sende git yarın

gel birlikte gidelim

Gidelim ya gerçekten, götürsene beni de :)))

Benim kayınpederim de moralimi bozdu dün akşam, kimsecikler birşey demedi, üstü kapandı gitti.
Ben aynı terbiyesizliği yapsam gökyüzüne çıkarırlar olayı büyüte büyüte.
Eşime baban neden böyle dedim, o öyle işte dedi :26:
Olay bu kadar işte, onun huyu öyle....

Bakalım akşam dinleyeyim kendimi,şimdi ufak pıtpıtlar geliyo gibi ama...

ben bu yıl 2.sınıfları okutuyorum çok özlemişler beni hiç susmadılar ve tepemden inmediler.bi ara resim yaptırdım hepsi beni ve karnımda bi bebek yapmışlar çok güldüm.

dünyamm kayınpederin yok galiba cnm;??? esini dövesim var ayy yüzün de öyle masum duruyor kii aileninn sinirini anlamamak mümkün degil sen böyle anlatınca otobüsü 1 er 1 er alaydı o zaman ödemek daha kolay olurduu hem de büyük borca girmemiş olurdu.. en basta koymayınca agırlıgı böyle oluyor maalesef.. keske otururumm annenle demeseydinn genceciksiniz sizde.. orda oturcagına biraz daha kendi annenle otururrdun o da borcunu bitirirrdi. ama sana böle anlatmamıstır kesin.. bencil işte.. elefera dgru söylüyorr kasıgım agrıyo de sancım var de yapma bşi.. azcık oruc tutsun o da bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…