- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.001
SAgol canım, oglumu gordum bir nevze olsa da rahatladım..
Evet, onlara kızgın oldugum icin boyleyim. Gecicek biliyorum ama suan cok bitkin bir haldeyim.
Canım hicbirsey istemiyor..
Senin bebişler ikiz bir de daha tehlikeli oluyormus
merhaba kızlar
bugün okulun ilk günüydü ve ben çok yoruldum.utanmasam bi ara izin alıp eve gelecektim.geldiğimden beride yatıyorum kalkıp namaz kılacak gücüm yok.çok yordu beni bu sıpalar çok.
sizler iyisinizdir inşallah....
Rabbım yardımcınız olsun.
ınsallah bereketıyle gelır bebegınız.
Cok gereklıyse esımın calısması, olabılır.
Ama bence yetınebılıyorsanız, hıc kasmayın kendınızı.
Genclık gelmıyor, bu zamanda calısmalıyız evet ama, eslerımızle de en guzel vakıtlerı bu yaslarda yasarız.
doğru söylüyosun cnm aslında bana göre bıraz sıkışsakta yetiyoruz şükür aç değiliz açıkta değiliz ama biizm işleri bozan bide okullar var üni okuyoruz açıktan ailelerimiz izmirde biz istanbulda bayram seyran oralara gidince daralıyoruz üstüne bide araba kredisi ödüyoruz bunlar bizi sıkıyor yoksa çok şükür 2mizde çalışıyoruz eşim kafaya takmış 4 ay kaldı doğumuna daha oğlumuza bişicik almadık diyip duruyo sonrada zaten ben çalışmıycam 4 ay :44: epey sıkışcaz hatun dio anla beni diyo kıyamıyorum ama kocacım gözleri kan çanağı oldu
Kocacımın gözleri kan çanağına döndü diyince benimde gözlerim doldu yahu..
Canım babam aklıma geldi birden..
Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun..
Çok şükür halimize ki sağlığımız yerinde..
Ha birde oda olmasaydı düşünemiyorum..
doğru söylüyosun cnm aslında bana göre bıraz sıkışsakta yetiyoruz şükür aç değiliz açıkta değiliz ama biizm işleri bozan bide okullar var üni okuyoruz açıktan ailelerimiz izmirde biz istanbulda bayram seyran oralara gidince daralıyoruz üstüne bide araba kredisi ödüyoruz bunlar bizi sıkıyor yoksa çok şükür 2mizde çalışıyoruz eşim kafaya takmış 4 ay kaldı doğumuna daha oğlumuza bişicik almadık diyip duruyo sonrada zaten ben çalışmıycam 4 ay :44: epey sıkışcaz hatun dio anla beni diyo kıyamıyorum ama kocacım gözleri kan çanağı oldu
Ama oldu mu sımdı?
Hayallerımı yıktın dadlum.
Ya benım prenses de, prense donerse
Hayırlısı olsun, sen saglıklı haberlerını al da, nasılsa ogrenecegız cınsıyetlerını.
Cok afedersın, bıraz ozele gırecegım.
Ona ıstedıgını verme, yanı oynasma, yaklasmak ıstedıgınde 'ay duyarlar, ay rahatsız oluyorum, ay sımdı bırı gelecek' de.
Basbasa kalacagız dıye can atma, aksıne yalnız kalmayalım, ben cok utanıyorum fılan de.
O zaman o senın pesınden kovalar, fırsat kollar senınle yalnız kalmak ıcın.
Dunyam, ben cok unutkanım, affet.
Sız nıcın kendı evınıze gecmıyordunuz?
Ama oldu mu sımdı?
Hayallerımı yıktın dadlum.
Ya benım prenses de, prense donerse
Hayırlısı olsun, sen saglıklı haberlerını al da, nasılsa ogrenecegız cınsıyetlerını.
inşallah canım
Ben seni anlıyorum canım, bilmem geçmişe bakıp da dün akşam yaşadığım olayı okuma fırsatın oldu mu?
Ben de bir anlık tüm yaşam enerjim çekilmiş gibi hissettim, canım birşey istemedi, hep böyle kötü anlarımda olduğu gibi yatmak uyumak istedim.
Bu kaçışımdır benim...
Ama bugün toparladım, herkes yaptığı ayıbıyla kalsın....
Bugün de bebeğimi pek hissedemedim, akşam ben de mi gitsem ki doktora...
gel birlikte gidelim
merhaba kızlar
bugün okulun ilk günüydü ve ben çok yoruldum.utanmasam bi ara izin alıp eve gelecektim.geldiğimden beride yatıyorum kalkıp namaz kılacak gücüm yok.çok yordu beni bu sıpalar çok.
sizler iyisinizdir inşallah....
seni çok merak ettik canım günlerdir gelmedin
Ben seni anlıyorum canım, bilmem geçmişe bakıp da dün akşam yaşadığım olayı okuma fırsatın oldu mu?
Ben de bir anlık tüm yaşam enerjim çekilmiş gibi hissettim, canım birşey istemedi, hep böyle kötü anlarımda olduğu gibi yatmak uyumak istedim.
Bu kaçışımdır benim...
Ama bugün toparladım, herkes yaptığı ayıbıyla kalsın....
Bugün de bebeğimi pek hissedemedim, akşam ben de mi gitsem ki doktora...
Rabbım bır kapıyı kapatırken dıgerını acar, ınan.
Bızde tam sıkısık anımızda, gecen sene ısten cıkarıldım.
Cok bunaldık.
Esım gece ıs bulsam da calıssam dıye dusunurken, oyle uzuluyordum kı.
Sonra Rabbım ıkı kapı bırden actı.
Esım, gunduz bır ıs buldu, oraya ortak oldu.
Hamdolsun Rabbıme, oradan kazanc gelırken, banada su an calısmakta oldugum yerden teklıf geldı.
Sızınde ınsallah boyle olur.
Rabbım oyle bır bolluk verır kı ınsallah, butun sıkıntılarınız gıder.
Daha da ferah bır hayatınız olur ınsallah.
Eger esının gucu varsa, bırak bıraz calıssın o zaman.
ıcınde kalan bır kac esyayı alır, cok yoruldugunda o ısı bırakır.
Kızlar, kacayım ben.
Daha gıdecegım kızımın odasına duvar kagıdı alacagım.
Sonra babasına yemek yapacagım.
Uff dunya kadar ısım var.
Opuyorum hepınızı.
ıyı aksamlar canlar.
kızlarr cuma günkü randevumuu önümüzdeki hafta salı ya aldılar. dr hastanede olmucakmısssnapim bende yarın baska bi hastaneye mi gideyim acep cinsiyet içinn. ben cumayı zor beklerkenn salı oldu yafff:84::84::84:
ağlıyorum saten onu öyle görünce amin şükür sağlımız yerinde bunlar gelip geçici şeyler inşallahKocacımın gözleri kan çanağına döndü diyince benimde gözlerim doldu yahu..
Canım babam aklıma geldi birden..
Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun..
Çok şükür halimize ki sağlığımız yerinde..
Ha birde oda olmasaydı düşünemiyorum..
sağol güselim hayır duaların için çok sağol içim rahatlattın rabbim yardım etsin ne diyimRabbım bır kapıyı kapatırken dıgerını acar, ınan.
Bızde tam sıkısık anımızda, gecen sene ısten cıkarıldım.
Cok bunaldık.
Esım gece ıs bulsam da calıssam dıye dusunurken, oyle uzuluyordum kı.
Sonra Rabbım ıkı kapı bırden actı.
Esım, gunduz bır ıs buldu, oraya ortak oldu.
Hamdolsun Rabbıme, oradan kazanc gelırken, banada su an calısmakta oldugum yerden teklıf geldı.
Sızınde ınsallah boyle olur.
Rabbım oyle bır bolluk verır kı ınsallah, butun sıkıntılarınız gıder.
Daha da ferah bır hayatınız olur ınsallah.
Eger esının gucu varsa, bırak bıraz calıssın o zaman.
ıcınde kalan bır kac esyayı alır, cok yoruldugunda o ısı bırakır.
Kızlar, kacayım ben.
Daha gıdecegım kızımın odasına duvar kagıdı alacagım.
Sonra babasına yemek yapacagım.
Uff dunya kadar ısım var.
Opuyorum hepınızı.
ıyı aksamlar canlar.
kızlarr cuma günkü randevumuu önümüzdeki hafta salı ya aldılar. dr hastanede olmucakmısssnapim bende yarın baska bi hastaneye mi gideyim acep cinsiyet içinn. ben cumayı zor beklerkenn salı oldu yafff:84::84::84:
canım nerdeydin sen istanbuldasan altarnetifin çok git başka bir doktora 20 hafta olmuş bu doktorlar nasıl doktor anlayamadım cinsiyyeti göremiyo hayret edilcek bişi yaa yuhh 4,5 aylık bebek yaa salak insanlar
gel birlikte gidelim
Yok canım gecmise bakmadım cok doluydu sayfalar.
Ben dun sabahtan beri oyleyim ve hala gecmedi. Esim beni ailesine ezdirmeye devam ettigi surece de gecmiycek sanırım..
Bebegi her zaman hissetmememiz normalmis canım. Cunku hareketleri her zaman aynı siddette olmadıgı icin anlayamıyoruz bazen.
Aksam eve gittiginde dinlersin kendini, eger gene hissetmezsen yarın bir gidersin doktora ve icini rahatlatırsın.
Gidelim ya gerçekten, götürsene beni de :)))
gaziosmanpaşa bilge hastanesine gidicem biliyormusun orayı
Gidelim ya gerçekten, götürsene beni de :)))
gaziosmanpaşa bilge hastanesine gidicem biliyormusun orayı
Şu an Gebze sınırındayım desem
ben bu yıl 2.sınıfları okutuyorum çok özlemişler beni hiç susmadılar ve tepemden inmediler.bi ara resim yaptırdım hepsi beni ve karnımda bi bebek yapmışlar çok güldüm.
ağlıyorum saten onu öyle görünce amin şükür sağlımız yerinde bunlar gelip geçici şeyler inşallah
sağol güselim hayır duaların için çok sağol içim rahatlattın rabbim yardım etsin ne diyim
canım nerdeydin sen istanbuldasan altarnetifin çok git başka bir doktora 20 hafta olmuş bu doktorlar nasıl doktor anlayamadım cinsiyyeti göremiyo hayret edilcek bişi yaa yuhh 4,5 aylık bebek yaa salak insanlar
valla yakında bacakları toplucak dogumda görcezz ancagörüyo hayatım görmese neyse.. gördügünü yoramıyo.. bi cıkıntı var ama testis yokk bil bakalım kız mı olcak erkek mi testiss mi düscekk kuku mu olcak.. sen koca doktorr onunn neye döncegini bilmicende ben mi bilcem ben ilk defa bi bebegin bacak arasını görüyorumm sen hergün yok hayaım izmirdeyim:97:
ben bu yıl 2.sınıfları okutuyorum çok özlemişler beni hiç susmadılar ve tepemden inmediler.bi ara resim yaptırdım hepsi beni ve karnımda bi bebek yapmışlar çok güldüm.
Şu an Gebze sınırındayım desem
bende şu an altunizade de yim ama çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?