- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.901
Ahhh kizlar ya ben napimm.doktorlar inatla bu pipi ama yumurtaliklari goremiyoruz diyo ustene oturuyormus o yuzden kesin erkekde diyemiyorlar kizda:26:
Selam hanımlar nasılsınız?
İyi kaynatmıssınız ben yokken, gecmisi okuyamadım. İnsallah bisey kacırmadım
ne bilim ya çok kararsızım ... zamanla gıcırdarsa oda çok kötü olur..böyle bişey alsam yerim yok bunların ebatıda büyük sanırım...off offoğluşum ne zormuş sana bişey almak yaa
Hoşgeldin yavrukuş, ben bi ara adını aşağıda gördüm, ne yapıyorsun felan diye seslendim ama duymadın demek :)) Eee naber?
Canımmm sen bırak hürremi sen ne yaptın hala öğrenemedin mi cinsiyeti hee
Canımmm sen bırak hürremi sen ne yaptın hala öğrenemedin mi cinsiyeti hee
benim şöyle bir sıkıntım var ev kira bide oda küçük orda gelenlerde olcak bizde yanında kalacağız 2 3 ay kış çıkana kadar yazın bende ayıracağım inş.. ama yatağınında büyük olmaması lazım 60 120 anca olur odaya..park yatak alıcaktım eşim basit duruyo dedi çekmeceside yok malum ben tam takım alamam şuan yerim yok bide seneye taşınacağım aşikar kesin..ondan sıkıntı yaşıyorum..sallamalı alsam bozulurmu? almasam sabitlerde hem büyük hemde uyumazsa bana sıkıntı sallamadan.... olmaz.... valla çok zormuş..:44: kızlar sizin fikriniz nedir yatak konusunda...
Bir ara baktım sonra yemek yemege gittim kapattım pc yi. Gormedim yazdıgını
İyi gibiyim midem dısında 3 gundur cok fena agrıyor midem ve yanma da var.. Sanki yediklerim bogazımda duruyor, her an cıkacakmıs gibi geliyor yaa
benim şöyle bir sıkıntım var ev kira bide oda küçük orda gelenlerde olcak bizde yanında kalacağız 2 3 ay kış çıkana kadar yazın bende ayıracağım inş.. ama yatağınında büyük olmaması lazım 60 120 anca olur odaya..park yatak alıcaktım eşim basit duruyo dedi çekmeceside yok malum ben tam takım alamam şuan yerim yok bide seneye taşınacağım aşikar kesin..ondan sıkıntı yaşıyorum..sallamalı alsam bozulurmu? almasam sabitlerde hem büyük hemde uyumazsa bana sıkıntı sallamadan.... olmaz.... valla çok zormuş..:44: kızlar sizin fikriniz nedir yatak konusunda...
sağolun arkadaşlar cevaplarınız için. 12. hafta çok erken yanılma payı olur biliyorum ama 15+4 te de dr. kesin kız demeyince şaştım kaldım ama büyük ihtimalle kız dedi.
Ahhh kizlar ya ben napimm.doktorlar inatla bu pipi ama yumurtaliklari goremiyoruz diyo ustene oturuyormus o yuzden kesin erkekde diyemiyorlar kizda:26:
Ben sallamalı cekmeceli mobilya besiklerden almayı planlıyorum.
Eki Görüntüle 260473
Buna benziyor burda begendigim besik.
Yatagı da icerisinde 280 tl cok da uygun bence. Zaten ben de oda yapmayacagım kendi yanıma koyucam besigi
Yokk kuzumm yokk,sorma inatcinin onde gideni sipa acmiyor bacaklarini artik bende 6 ekimi bekliyorum umidim detayliya kaldi :69
Mide yanması çok kötü ya, bazen bende de oluyor, ayran içiyorum soğuk iyi geliyor bana.
Bizde kiradayız, Allah kendi evini nasip etsin inşallah.. Valla canım içine sineni al derim ben ya, gönlündekini yani, inan gönlündekini alırsan pişman olmazsın ancak.
aynı fikirdeyimde arkadaşlar gıcırdıyo dedi zamanlaalırken iyi bakmak lazım
Valla zamanla butun besiklerde mutlaka bir sorun cıkar bence. Bu besikler benim cok hosuma gidiyor ve derin de oluyor yatakta ayaga kalkmaya basladıkları zaman dusme tehlikeleri de olmaz o kadar fazla bence.
sağol canım senin fikrinde güzel ama malum ben tek başıma bakıcam bebeğe sallamadan dururmu endişem var..çünkü manken burak hakkının eşide kendi uyusun istiyorum demişti ama durmamaış rüzgar bebek.çok zor dedi tvde..bazıçocuklar istiyo işte..ondan çok zor karar vermek..inş gönlümüze göre olur herşey....
Aminnn inşallah canım...
Rüzgar bebek adından dolayı durmamıştır rahat :)) Ben de rüzgar koyacaktım adını da "rüzgar gibi asi ve aşırı hareketli olur" dediler gözüm korktu
bakalım inş canım ama biz yinede alırken soralım garantisini ve ses olayını.....bende çok beğeniyorum bunların beyazını....
Tabi gene sormak lazım alırken. Ben de beyaz dusunuyorum aslında ileride kız da olsa kullanabiliriz yani. ( Tabi saglam kalırsa o zamana kadar :90: )
Hanımlar ben cıkıyorum esim gelir ehrhalde birazdan. Yarın gorusuruz, opuyorum sizleri ve bebislerinizi
isme karar verdinmi? sen... biz daha isimde bulamadık..bugün kaynanam yuşa ismini bulmuş telefonda dedi eşime... ama ben beğenmedim yumuşak der gibi...kaynanamı severim aramız iyi ama isim peygamber ismiymiş ama tuhaf ya..yuşaaaaaaa eve gel
isme karar verdinmi? sen... biz daha isimde bulamadık..bugün kaynanam yuşa ismini bulmuş telefonda dedi eşime... ama ben beğenmedim yumuşak der gibi...kaynanamı severim aramız iyi ama isim peygamber ismiymiş ama tuhaf ya..yuşaaaaaaa eve gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?