2012 Şubat Anneleri

bende güney çok istedim ama eşim beğenmedi şimdi demir bora ve kürşad da diretiyo ben demir diyorum ama hala karar vermedik belki bi isim çıkar diye ...hayırlısı..

kafama takılanı yazınca ve sizlerden akıl alınca gece rahat uyuyorum kızlar yoksa sabah ederim düşün düşün..ya iyiki varsınız..kk sağ olsun....

bende erkek olsaydı kaan kuzey koycaktımm.kaan ı eşim çok istioudu kuzeyide samsun türkiyenin kuzeyinde olduğu için burada doğacağı için istemiştim

kızlar karnınıza bakınca hareketlerını gorebılıyormusunuz ben 2 3 defa yakaladım inanılmaz bişey resmen iletişime başladık oğlumla

Ayyyyy eveeetttttttttt Maşallah maşallah, her sabah bekliyorum tekrar tekrar görmek için Şu ana kadar 4 kez felan gördüm, gerçekten inanılmaz..
Bu sabah eşimin sesine uyandım, karnımı açmış konuşuyordu "hadi tekme at oğlum" diyip duruyordu, ben uyandım ama 10 dk. uzanmaya devam ettim ve o sırada oynamaya başlamıştı, 1 vuruşu ise dışarıdan belli oldu, eşim de gördü çok şükür :))

maşallahh canım bızımde babamız gordu sok oldu sımdı her geldıgınde hadı oglum dıye konusuyor ama sımdıden boyleyse ılerde ıcımız devamlı oynıcak galıba ısımız var

maşallahh canım bızımde babamız gordu sok oldu sımdı her geldıgınde hadı oglum dıye konusuyor ama sımdıden boyleyse ılerde ıcımız devamlı oynıcak galıba ısımız var

İlerde ayağı felan baya belli oluyormuş Gece uykudan uyandırıyormuş o derece kuvvetli olcaklar Allah'ın izni ile demekki :))Ama iyi oluyor böyle ya, öteki türlü iyi mi nasıl diye düşünüp kendimi doktorda bulurdum, şimdi hissettikçe rahatlıyorum.

günaydın kızlarrrr
nasılsınız ben çok fenayım grip iyice sardı
sesim çıkmıyor burnum akıyor hapşırıyorum ve başım ağrıyor
işleri toparlarsam belki de giderim
eşimde bugün kastamonuya düğüne gidecek gelin alıp döncekler arkadaşıyla
gelmicem dedim ama aklımda kaldı yaa

Günaydın herkese;

geçmiş olsun oyelken. evde dinlensen bi kaç gün biraz toparlarsın. bir doktora git, ihmal etme ama.
keşke iyi olsaydın da gidebilseydin ama yolda çok perişan olursun, havalar da dengesizleşti.

Günaydın canım günaydın kızlar
Geçmiş olsun canım
Benimde çocuklar kaptı şifayı sanki yavaştan yavaştan...

keşke sende gitsen canım
Aklın kalmaz en azından

Günaydın arkadaşlar...
oyelkencim geçmiş olsun.Aslında bugün ve yarın izin alma şansın varsa hafta sonuyla birleştirip bir güzel dinlenirdin çok iyi gelirdi sana?

çok geçmiş olsun cnm bence yollara düşme dahada kötü olursun evde yat terlemeye çalış ballı ıhlamur yap kendine bişeyin kalmaz

canım geçmiş olsun.bende de bi kırıklık var ve doğal takviyelere basladım.gece cok öksürdüm ben.öksürdükçede bebeğe bişey oluyomudur dedim acaba.sen yat dinlen napcan düğünlerdeee :))

oooo maşallahh.bak şimdiden böyleysee topçu olur bu cocuk :))

Günaydın canım günaydın kızlar
Geçmiş olsun canım
Benimde çocuklar kaptı şifayı sanki yavaştan yavaştan...

keşke sende gitsen canım
Aklın kalmaz en azından

Günaydın arkadaşlar...
oyelkencim geçmiş olsun.Aslında bugün ve yarın izin alma şansın varsa hafta sonuyla birleştirip bir güzel dinlenirdin çok iyi gelirdi sana?

çok geçmiş olsun cnm bence yollara düşme dahada kötü olursun evde yat terlemeye çalış ballı ıhlamur yap kendine bişeyin kalmaz

Ben yalnız kalınca hastaysam daha da hasta olurum...
Ama eşimin yanındayken...
Hasta da olsam...
Mutluyum...

İşyerinde sanırım oyelken...
Ballı ıhlamuru akşama ancak yapar sanki..
Dün benim zencefilli naneyi akşama ancak yaptı oyelken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…