- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.921
Teyzemin oglunun ismi Yuşa canım Yuşa Hz. var.
Ama cocuga cogu kisi gülşah bile diyor dalga gecmek icinAdını tam olarak soyleyemeyebilirler ileride.
Ayy evet yuşa ilk kez duydum garip geldi bana.Sanki daha çok kız ismi gibi.Daha erkeksi bir peygamber ismi bulsun bence şayet illa peygamber adı olacaksa.
Biz Kuzey koymayı düşünüyoruz, aksi gibi bir de dizi çıktı kuzey güney diye :)) Herkes diyor diziden mi duydunuz, oysaki biz Çağla Şıkel'in oğlundan çaldık bu ismi
Bi de teyzemin oğlu trafik kazasında hayatını kaybetti adı Aykut'tu, son anda Aykut koyabilirim.
bende güney çok istedim ama eşim beğenmedi şimdi demir bora ve kürşad da diretiyo ben demir diyorum ama hala karar vermedik belki bi isim çıkar diye ...hayırlısı..
kafama takılanı yazınca ve sizlerden akıl alınca gece rahat uyuyorum kızlar yoksa sabah ederim düşün düşün..ya iyiki varsınız..kk sağ olsun....
neyse kızlar ben kaçar hayırlı akşamlar hepinize....:79:
kızlar karnınıza bakınca hareketlerını gorebılıyormusunuz ben 2 3 defa yakaladım inanılmaz bişey resmen iletişime başladık oğlumla
Ayyyyy eveeettttttttttMaşallah maşallah, her sabah bekliyorum tekrar tekrar görmek için Şu ana kadar 4 kez felan gördüm, gerçekten inanılmaz..
Bu sabah eşimin sesine uyandım, karnımı açmış konuşuyordu"hadi tekme at oğlum" diyip duruyordu, ben uyandım ama 10 dk. uzanmaya devam ettim ve o sırada oynamaya başlamıştı, 1 vuruşu ise dışarıdan belli oldu, eşim de gördü çok şükür :))
maşallahhcanım bızımde babamız gordu sok oldu sımdı her geldıgınde hadı oglum dıye konusuyor ama sımdıden boyleyse ılerde ıcımız devamlı oynıcak galıba ısımız var
günaydın kızlarrrr
nasılsınız ben çok fenayım grip iyice sardı
sesim çıkmıyor burnum akıyor hapşırıyorum ve başım ağrıyor
işleri toparlarsam belki de giderim
eşimde bugün kastamonuya düğüne gidecek gelin alıp döncekler arkadaşıyla
gelmicem dedim ama aklımda kaldı yaa
günaydın kızlarrrr
günaydın kızlarrrr
günaydın kızlarrrr
Ayyyyy eveeettttttttttMaşallah maşallah, her sabah bekliyorum tekrar tekrar görmek için Şu ana kadar 4 kez felan gördüm, gerçekten inanılmaz..
Bu sabah eşimin sesine uyandım, karnımı açmış konuşuyordu"hadi tekme at oğlum" diyip duruyordu, ben uyandım ama 10 dk. uzanmaya devam ettim ve o sırada oynamaya başlamıştı, 1 vuruşu ise dışarıdan belli oldu, eşim de gördü çok şükür :))
Günaydın herkese;
geçmiş olsun oyelken. evde dinlensen bi kaç gün biraz toparlarsın. bir doktora git, ihmal etme ama.
keşke iyi olsaydın da gidebilseydin ama yolda çok perişan olursun, havalar da dengesizleşti.
Günaydın canım günaydın kızlar
Geçmiş olsun canım
Benimde çocuklar kaptı şifayı sanki yavaştan yavaştan...
keşke sende gitsen canım
Aklın kalmaz en azından
Günaydın arkadaşlar...
oyelkencim geçmiş olsun.Aslında bugün ve yarın izin alma şansın varsa hafta sonuyla birleştirip bir güzel dinlenirdin çok iyi gelirdi sana?
çok geçmiş olsun cnm bence yollara düşme dahada kötü olursun evde yat terlemeye çalış ballı ıhlamur yap kendine bişeyin kalmaz
canım geçmiş olsun.bende de bi kırıklık var ve doğal takviyelere basladım.gece cok öksürdüm ben.öksürdükçede bebeğe bişey oluyomudur dedim acaba.sen yat dinlen napcan düğünlerdeee :))
kızlar çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı
çok sıkıldığım için gitmek istemiştim başbaşa kalırız hem diye
ama yollar düşündürüyor beni
en iyisi gitmiyim ozaman
bugün 4 te şirketin doktoru gelecek olmadı ondan 1 gün istirahat alırım yada yarında idare ederim
keşke bugün de gelmeseydim ben adam olmam yaa:26:
çok geçmiş olsun cnm bence yollara düşme dahada kötü olursun evde yat terlemeye çalış ballı ıhlamur yap kendine bişeyin kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?