- 30 Kasım 2010
- 9.740
- 19.693
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.941
canım geçmiş olsun.bende de bi kırıklık var ve doğal takviyelere basladım.gece cok öksürdüm ben.öksürdükçede bebeğe bişey oluyomudur dedim acaba.sen yat dinlen napcan düğünlerdeee :))
oooo maşallahh.bak şimdiden böyleysee topçu olur bu cocuk :))
Ben yalnız kalınca hastaysam daha da hasta olurum...
Ama eşimin yanındayken...
Hasta da olsam...
Mutluyum...
İşyerinde sanırım oyelken...
Ballı ıhlamuru akşama ancak yapar sanki..
Dün benim zencefilli naneyi akşama ancak yaptı oyelken
günaydın kızlarrrr
nasılsınız ben çok fenayım grip iyice sardı
sesim çıkmıyor burnum akıyor hapşırıyorum ve başım ağrıyor
işleri toparlarsam belki de giderim
eşimde bugün kastamonuya düğüne gidecek gelin alıp döncekler arkadaşıyla
gelmicem dedim ama aklımda kaldı yaa
oooo maşallahh.bak şimdiden böyleysee topçu olur bu cocuk :))
bitki konusunda aslında biz hamilelrin yanımızda ot taşıması lasım zencefil içebiliyor mu hamileler:44: doktor bana 2 tane bitki içebileceğimi söyledi geri kalan hamilelik döneminde ağır gelebilir sormadan sakın içme dedi ıhlamur ve papatya içebiliyormusuz papatya vucudu dinlendiriyor bilindiği üzere ıhlamur boğazlara vucut kırgınlığına birebir balda yumuşatıyo boğazları halsizliği alıyo yoksa direk adaçayı diycem ama o malesef bizlere yasak düşüğe neden oluyormuş
Canım ya sana özelden msj attım
Umarım bu kez akşama okumazsın
NAsılsın Nazomem...
Kendini nasıl hissediyorsun ?
Kendim için gördüğüm rüyalar hep çıkar
Ama başkalarını bilmem ki canım
Ama Rabbim senin o güzel gönlüne göre versin canım...
Günaydın kızlarrrrrrSizlere birşey sormak istiyorum, şimdi benim karaciğerde yağlanma varya hani, canım acayip kremalı bisküviyi çaya bandıra bandıra yemek istiyor, acaba yesem birşey olur mu :26:
Günaydın canım geçmiş olsun, gitmemen iyi olmuş aslında gripli halinle keyfi olmazdı pek..
çok sağol canım
kızlarr günaydınn. cok moralim bozukdetaylı usg ye girdim. hersey cok güzel.. dr bebek kesin kız dedi. uzun boylu bi kız olucak ekollar bacaklar ayaklar vs cok düüzgün diye devam etti.. 21+5 görünüyo iri bi kız dedi. ama kalp odasının birinde kirec varmıs. sok oldum. 2li ve 3 lü test normalse amniyosenteze gerek yok bence ama dr una sor dedi. dr a cıktım o da dedi ki behcet uz a git anne karnında bebegin kalbinin ekosunu falan cekebiliyorlar raporu göster cektir. belki de önemli bişi cıkmayabilir ama cektir dedi. sok oldum
Günaydın kızlarrrrrrSizlere birşey sormak istiyorum, şimdi benim karaciğerde yağlanma varya hani, canım acayip kremalı bisküviyi çaya bandıra bandıra yemek istiyor, acaba yesem birşey olur mu :26:
Günaydın kızlarrrrrrSizlere birşey sormak istiyorum, şimdi benim karaciğerde yağlanma varya hani, canım acayip kremalı bisküviyi çaya bandıra bandıra yemek istiyor, acaba yesem birşey olur mu :26:/B]
Canım ya sana özelden msj attım
Umarım bu kez akşama okumazsın
NAsılsın Nazomem...
Kendini nasıl hissediyorsun ?
Kendim için gördüğüm rüyalar hep çıkar
Ama başkalarını bilmem ki canım
Ama Rabbim senin o güzel gönlüne göre versin canım...
:90:[/B]
kızlarr günaydınn. cok moralim bozukdetaylı usg ye girdim. hersey cok güzel.. dr bebek kesin kız dedi. uzun boylu bi kız olucak ekollar bacaklar ayaklar vs cok düüzgün diye devam etti.. 21+5 görünüyo iri bi kız dedi. ama kalp odasının birinde kirec varmıs. sok oldum. 2li ve 3 lü test normalse amniyosenteze gerek yok bence ama dr una sor dedi. dr a cıktım o da dedi ki behcet uz a git anne karnında bebegin kalbinin ekosunu falan cekebiliyorlar raporu göster cektir. belki de önemli bişi cıkmayabilir ama cektir dedi. sok oldum
Günaydın azelyacım...
Bir kez yemekten birşey olmaz. Benim eşim de karaciğer hastası, geçenlerde uçağa binmesi gerekti iş seyahati için, ama akrofobisi var+hareketli aletlerde de kötü oluyor.
Lunaparklardaki gondollar,oyuncaklar filan gibi.
Hem de öyle böyle değil ciddi boyutta bu fobisi. 5D sinemada bile bayılacak gibi oluyor,öyle anlatayım.
Sakinleştirici almadan binerse Allah korusun kalp krizi filan geçirmesinden korktum. Acaba dedim ben de yanında mı gitsem, hatta ailesi de yanında gitmemi istedi, eni konu stres olduk ablaları ve annesiyle günlerce.
Ama yanında gitsem de olmaz düşünsene,yanında iş arkadaşları var, bir şirketi temsilen yönetici pozisyonunda gidiyor yanında da velisi
Neyse uzatmayayım, doktorunu aradım sakinleştirici kullanıp kullanamayacağımızı sordum, ki eşim günlük ilaç da alıyor karaciğer için.
Çok kuvvetli bir sakinleştirici söyledi, bunu alsın dedi.
Dedim peki zararı olmayacak mı karaciğere? Bu tarz ilaçların, yiyeceklerin alışkanlık haline getirilmediği sürece bir kez kullanımlarından bir sorun olmaz dedi.
Kullandı eşim de sadece giderken, dönüşte ihtiyaç hissetmemiş, hamdolsun sağ selamet geldi
Bunu salık veren doktor,karaciğer hastalıklarında da uzman bir doçent.
Yani sen de ye ama,alışkanlık olmasın, bugünlük ye nefsini körelt ama abur cuburlardan uzak dur,haftada birkaç olmasın bu,tekrarlamasın
Günaydın azelyacım;
benim eşimde de karaciğer yağlanması var. meyve suyu sıkarken kırmızı pancar da sıkıp içiyor. patatesimsi bir tadı var ama içilebilir. karaciğer için çok faydalıymış, aklında olsun.
Canım çok geçmiş osun Azelyam benim..
Dikkat et ne olur..
Canın çektiyse bir tane ye..
Ama ne olur fazla yeme
Günaydın azelyacım;
benim eşimde de karaciğer yağlanması var. meyve suyu sıkarken kırmızı pancar da sıkıp içiyor. patatesimsi bir tadı var ama içilebilir. karaciğer için çok faydalıymış, aklında olsun.
canımm cok tesekkür ederim.bugun halsiz ve öksürüklü hissediyorum.tabi seni gece gece tahmin yap diye bunalttım rüyalarında girdim sonunda :)) bende dün gece üst komsum hamileymiş oğlu olacakmıs öyle gördüm rüyamda :)) birdee AMİNNN.Allahım hepimizin gönlüne göre versin içlerinden beni de ayırt etmesin.
Geçmiş olsun karmax...
Önceki sayfalarda da yazmıştın evet...
Benim arkadaşımın eşinde de vardı bu
Kilo aldı zaman içinde
KArnı aynı hamiş karnı gibi olmuştu adamcağızın..
Senin eşinde de kilo yaptı mı?
Bebeişin nasıl bu arada...sen nasılsın
Salgın var sanırım
HAvalar ansızın bozdu ya
Sanırım ondan kızlar
Aman dikkat edin ya
Erkek olsun bizim olsun canım ya
Senin için istiyorum...
Geçmiş olsun canım karaciger yağlanmasında aldığın besinler son derece önemli.. Hayvansal yağlardan, sucuk, salam gibi şeylerden kesinlikle uzak dur canım..
Bisküvide 1-2 tane ye ve yanından uzaklaştır.
bide karaciğer dostu diye enginarı bilirim, annecin sana zeytinyağlı enginar yapsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?