- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.961
Geçmiş olsun karmax...
Önceki sayfalarda da yazmıştın evet...
Benim arkadaşımın eşinde de vardı bu
Kilo aldı zaman içinde
KArnı aynı hamiş karnı gibi olmuştu adamcağızın..
Senin eşinde de kilo yaptı mı?
Bebeişin nasıl bu arada...sen nasılsın
[/B][/I][/COLOR]
inşallah sabah sabahhh ne güzell söylüyorsun ölee.
Sağol canım, ama utanarak söylüyorum ben paketi bitiririm 1-2 tane kesmez ki( kahvaltı yapmama rağmen acıktımda bi de...Sucuk, salam, dışardan yemeyi kestim, çikolata ve cipsi de kestim, ayrıca kızartmaları da, ama bi paketcik büskivi yiyim da ne olur ne olur
Sağol canım, ama utanarak söylüyorum ben paketi bitiririm 1-2 tane kesmez ki( kahvaltı yapmama rağmen acıktımda bi de...Sucuk, salam, dışardan yemeyi kestim, çikolata ve cipsi de kestim, ayrıca kızartmaları da, ama bi paketcik büskivi yiyim da ne olur ne olur
azelyacım tarçını denesen nasıl olur? tarçını meyvelerin üstüne serperek falan yersen, tatlı isteğini kesiyor. bir paket bisküvi mi yooo yooo:94:
Erkek mi istiyor gönlün canım?
Oyelkenım, cok gecmıs olsun canım benım.
ıhlamur ıcme sansında mı yok?
Bence de doktorundan hıc degılse yarın ıcın rapor al, dınlenırsın bol bol.
ınsallah cabuk gecer.
sağol canım evet olabilir
Geçmiş olsun diyim ecrincim, hemen kötü düşünme, bebekte kalp odası kireçlenmesinin ne gibi bir riski olduğunu felan iyice sordun mu? Ya da netten araştırdın mı? Tedavisi mümkün olan birşeydir diye düşünüyorum, doktor bile önemli birşey çıkmayabilir dediyse telaşlanma emi? Ne zaman gideceksin behçet uz a?
kızlarr günaydınn. cok moralim bozukdetaylı usg ye girdim. hersey cok güzel.. dr bebek kesin kız dedi. uzun boylu bi kız olucak ekollar bacaklar ayaklar vs cok düüzgün diye devam etti.. 21+5 görünüyo iri bi kız dedi. ama kalp odasının birinde kirec varmıs. sok oldum. 2li ve 3 lü test normalse amniyosenteze gerek yok bence ama dr una sor dedi. dr a cıktım o da dedi ki behcet uz a git anne karnında bebegin kalbinin ekosunu falan cekebiliyorlar raporu göster cektir. belki de önemli bişi cıkmayabilir ama cektir dedi. sok oldum
herseyin başı tabi ki sağlıkkk ama benim dünyalar güzeli bi prensesim var zaten.hani değişik istiyor insan
Ay deme boğazımda kalıcak şimdi
Oyelkenım, cok gecmıs olsun canım benım.
ıhlamur ıcme sansında mı yok?
Bence de doktorundan hıc degılse yarın ıcın rapor al, dınlenırsın bol bol.
ınsallah cabuk gecer.
Ecrınım, canım panık yapma hemen.
Belkı cıddı bırsey yoktur.
Bak, sımdı adını hatırlamıyorum ama bır arkadasımızında bebegının kalbınde bırsey var demıstı doktor.
Sonra yanılmıyorsam hıc bırsey cıkmamıstı.
Sen gıt uzman doktora, yaptır butun kontrollerını, ıcın rahatlasın.
Cunku bız ne desek senın gonlun ferahlamayacak.
Uzme sakın kendını nolur.
Sağol aysecim, 1 tane ye derken 1 paket diyorsun dimi :)) Daha aşağısı kesmez de beni :))
Doğru diyorsun, insan ikinciyi farklı istiyor :) İnşallah Allah gönlüne göre versin canım
çok çiğne ki yemekten sıkılıp yemeyi bırakasın. 15 dakika içinde beyin zaten artık doydum sinyali veriyormuş:)
Canım yarısını ye ..
Sana bişey olmasın ....
Seni seviyorum be kuzum
AMİNN canım benim.hamilelerin duası kabul olurmus derler ya.biz birbirimiz için edelim dualarımız derdimiz,tasamız kalmasın inşallah.yedin mi biskütleriii kremalı olanından
kızlarr günaydınn. cok moralim bozukdetaylı usg ye girdim. hersey cok güzel.. dr bebek kesin kız dedi. uzun boylu bi kız olucak ekollar bacaklar ayaklar vs cok düüzgün diye devam etti.. 21+5 görünüyo iri bi kız dedi. ama kalp odasının birinde kirec varmıs. sok oldum. 2li ve 3 lü test normalse amniyosenteze gerek yok bence ama dr una sor dedi. dr a cıktım o da dedi ki behcet uz a git anne karnında bebegin kalbinin ekosunu falan cekebiliyorlar raporu göster cektir. belki de önemli bişi cıkmayabilir ama cektir dedi. sok oldum
Amin inşallah canım.İvit yedimDoydum Allah'a şükür
ben 20 haftayı gecyim hala büyük ihtimalle kız diyolarbelli olmaz ama azelyanınn dedigi gibi organlar 15. haftada nerdeyse aynı.. bekle azcık daha
tatlım yumurtalıkların düsmesi 24 haftayı bulabiliyomuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?