2012 Şubat Anneleri

Teşekkürler ayşebaharcım;

benim eşim kilolu olduğundan ve beslenmesine dikkat etmemesinden kaynaklanıyor. her ne kadar az yağlı ve sebze ağırlıklı beslenmeye dikkat etsem de kendisi işyerinde ölçüyü kaçırdığı için pek mümkün olmuyor. ama yine de elimden geldiğince kendisini uyarıyorum. ancak beslenme alışkanlığı kolay değişmiyor aynı huy gibi:)

bebeğim iyi sanırım. en son ağustosta gördüm küçük hanımı:) haftaya detaylı ultrasona gireceğim. doktorumu değiştirdim, daha önceden tanıdığım doktora gideceğim. ilk doktorum biliyorsunuz gereksiz yere beni korkutup 2-3 hafta ağlamama ve hamileliğimin zehir olmasına neden olmuştu. kızım kıpırdıyor arada, artık hissediyorum. ama benden başka kimse henüz kızımın hareketlerini dışardan hissedemedi:)

sen nasılsın, okullar açıldı koşuşturmaca içindesindir. bebeğin nasıl?

ayy kıyamadım sanaa.bi kerecik yesee olmas bişey galiba dimii.diğerlerinide kesmiş hemm.yee hadi dur aynısından bende yicem :))

ayy kıyamadım sanaa.bi kerecik yesee olmas bişey galiba dimii.diğerlerinide kesmiş hemm.yee hadi dur aynısından bende yicem :))

azelyacım tarçını denesen nasıl olur? tarçını meyvelerin üstüne serperek falan yersen, tatlı isteğini kesiyor. bir paket bisküvi mi yooo yooo:94:

ecrin cim çok geçmiş olsun canım
inşallah kötü bir şey yoktur
doktor bana 2 li 3 lü yapmıcam dedi
detaylı usg de demezse başka hastaneyemi gitsem ki

cnmm devlet oldugu için alırlar mı hemen bilmiyorum oraya sabahın köründe gitmek gerekiyor cünkü ama birazdan cıkıpp sansımı denicemm aradann kaynayabilirim belki elimdeki kagıtla ne biliyim.. amniyosentez istemiyorum korkuyorum cünkü.. delik vb bişi olsa kesin amniyosentez derdim dedi cünkü o zaman zekada bi problem olabailirdi dedi.. ama buna dr un karar versin dedi. internette baktım ama bişi bulamadım kimsede de duymadım arayıp sorayım sonra ne oldu diye. bakalım artık sonuca. iyi düsüneyim diyorum ama olmuyo

hepinizee cok tesekkür ederim kızlarr yazdıklrınızı okudum. insallah dediginizz gibidirr kötü bişi cıkmaz öptüm hepiniziii sonra görüsürüs

günaydın ecrin,
hemen canını sıkma, doktorların insanı panikletmekte üzerlerine yok. sen içini rahat tut, birşey yoktur.

Sen nasulsun findukum....
Nasıl oldun?
bebeğin beşiğine karar verebildin mi?
en son sepetten vazgeçmiştin sanırsam....

Bu arada kızlar
Park yatak basit diye yazılar okudum forumda
Eğer böyle benim park beşiğim gibi
Bir yatak alırsanız yeri olmayan arkadaşlar
Sizin için uygun olur...
Altı açılabiliyor
Bu sebple alt kısma
Eşyalarını yerleştiriyorum ben

Sağol aysecim, 1 tane ye derken 1 paket diyorsun dimi :)) Daha aşağısı kesmez de beni :))

Canım yarısını ye ..
Sana bişey olmasın ....
Seni seviyorum be kuzum

Doğru diyorsun, insan ikinciyi farklı istiyor :) İnşallah Allah gönlüne göre versin canım

AMİNN canım benim.hamilelerin duası kabul olurmus derler ya.biz birbirimiz için edelim dualarımız derdimiz,tasamız kalmasın inşallah.yedin mi biskütleriii kremalı olanından

çok çiğne ki yemekten sıkılıp yemeyi bırakasın. 15 dakika içinde beyin zaten artık doydum sinyali veriyormuş:)

O beyinden ben de istiyorum

Canım yarısını ye ..
Sana bişey olmasın ....
Seni seviyorum be kuzum

Ben de seni seviyorum, o yüzden sana ikinci paketin son iki büskivisini yemek üzere olduğumu söölemicem, çünkü bana bağırmanı istemiyorum :83::83:

Günaydın bayanlar..

Cisiyeti hayırlı olsun ecrincim..
İnşallah sorun çıkmaz canım..
İçini ferah tut..
Rabbim izni ile inşşallah hepimiz sağlıcakla yavrularımızı kucaklarımıza alırız..

ben 20 haftayı gecyim hala büyük ihtimalle kız diyolar belli olmaz ama azelyanınn dedigi gibi organlar 15. haftada nerdeyse aynı.. bekle azcık daha

tatlım yumurtalıkların düsmesi 24 haftayı bulabiliyomuss

12.hafta cinsiyet belli olması için çok erken,ben 18.haftaya kadar inanmadım,ama neticede ilk zamnda erkek demişti 18.haftaya geldiğimde %100 erkek dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…