- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #23.161
Canımmm, Allah razı olsun senden, ben izleyemedim
Bak mesela cevizi yağlı sandığımdan kesmiştim, iyi evde bi torba fındığım var akşama hepsini kırdırayım benim herifeHaftaya cuma doktor tekrar bakıcak değerlerime, yeminle sınava girecekmiş gibi hissediyorum kendimi :))
Canımmm, Allah razı olsun senden, ben izleyemedim
Bak mesela cevizi yağlı sandığımdan kesmiştim, iyi evde bi torba fındığım var akşama hepsini kırdırayım benim herifeHaftaya cuma doktor tekrar bakıcak değerlerime, yeminle sınava girecekmiş gibi hissediyorum kendimi :))
aaa komsum cıktıı bak burdan.canım bizimki etap olarak sayılmıyor sanırsam.göksunun karşısındayım ben.bak şimdi hatta kızımda tokide okuyor 3.sınıfta.anamm bide aynı okuldan cıkarsak ne güsel olur amasen neresindesin?
ben hayalimdeki bebeği bulamıyorum ki koyayım fotosunu siyah saçlı buğday tenli mavi yada maviye kaçan yeşil gözlü koca dudaklı fındık burunlu boğum boğum kolları ayakları olan bir bebek görüyorum rüyamda ve Rabbime en başta sağlıklı olmasını sonrada annasıyla babasının karışımı bir evlat istiyorum tamamını bizden alırsa böyle olur heralde
göksunun karşısı kc lerdemi spor sitesi mi birde maybaklar var hangisi ben 3.etapta eryaman center a yakınım seninlede yakın sayılırım
kızlar selam ben geldim 2 haftadır giremedim uzak kaldım
inşallah herkes iyidir herkesin sağlığı ve keyfi yerindedir umarım
Ceviz karaciğere faydalıdır.
Mesela suya koyarsın cevizi, bekletirsin suyunu içtin mi kolestrole iyi gelir o :)))
Ben çok merak ediyorum bebeğim kime benziyor...
Eşimle ikimiz de sarışınız.Eşim yeşil gözlü.
O yüzden hayalimdeki bebek sarışın,beyaz tenli,yeşil gözlü...
Oysa yeşil gözlü olması olasılığı düşük bebeğimin, ama hayalim öyle :)))
Sağlıklı olsun da,aman gerisi önemli değil :)
Nazome+,layla1955,ssshumo,bennebileyim,gunisigimmm,oyelken,limonlu_kek,Limon_ik,bblau azelya yok elefera yok onları da ben ekleyeyimmm
Şu an aşağıda olan kızlar...
Benim çıkış vaktim yaklaşıyor
Önce eczaneye ordan bakıcıya gideceğim konuşmaya
Bana dua edin kızlar...
Öpüyorum hepinizi.....
herkes selam.. nasılsın kızlar ?
ben bugün bayağa kötüyüm dün gece çok kötü gaz sancım vardı, hayatımda böyle bir şey yaşamadım ben ya ne oturabildim ne uyuyabildim gezdim durdum
kocişide uyutmadım..
işede geç geldim o yüzden şimdide hafif sancım var gibi..
bir alışveriş sitesi buldum , güzel şeyler var bebekler için..
bakmak isterseniz belki butikbebe diye bi site.. bir bakın derim ben fiyatlarda uygun..
kızlar selam ben geldim 2 haftadır giremedim uzak kaldım
inşallah herkes iyidir herkesin sağlığı ve keyfi yerindedir umarım
maybakdayım ben.evet hakikaten yakın sayılırızorda okuldan bi arkadasımız oturuyordu yeni tasındılar onlarda.
cevizin,fındık fıstığın içindeki yağlar tamamen doğal yağlarmış kadın öle dedi valla.hatta ekmek yer acıkırsınız 2 saat sonra ama bunları yeseniz acıkmassınız yararlı karbonhidrat almıs olursunuz dedi.hersey yolunda cıkacak tatlım bence.belki o anlık bi yükselmeydi.sonrada sen gönül rahatlığıyla çaylı biskütlerini yicen.sen ne yiyosan bende ondan yicem
Hoşgeldin canım, bizler iyiyiz çok şükür, sen nasılsın?
ooo cok güzel bi kızın olcak canım desene.sarı tombik acık renk gözlü falan.oğlum olursa hemen görmeye geliriz sizi.benimde su cinsiyet belli olmadı ya kimin bebişe sarksam sasırdımkızım olursada kuzeyi damat adayı olarak kestirdim gözüme azelya saklanıyor görmes nasılsa
göbek tüyü ve ağda muhabbeti yapmışsınızz bugün!.))
benimde göbüşüm tüylendi,inanın bugün ultrasonda bile doktorumdan utandım:))
ama lafa karıştı soramadan çıktım yanından!
kordonu sordum.hatta gözterdi renkli yapıp,mavi-kırmızı oldu kordon,kan akışına baktı.bişey demedi,iyifir herhalde!
tansiyonumu sordum:sabahları kalkınca ölç dedi.yaz bi kenara dedi.
ağda ya ggelince:ben kendim yapıyorum,ağda makinesi almıştım,içinde eriyo sir ağda,spatulayla sürüyorum vs.yapabildiğim kadar yapıyorum işte.
sanırım bundan sonrası için zor olacak,temiz biyer bulup gitsemmi diye düşünüyordum bende!
veet in sir ağda bantlarından kullanmıştım daha önce mavi olanını kullandım ben,çok memnundum,her yerimede raahatça yaıyordum ama onların üzerinde bikini bölgesinde kullanmayın diye yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam,ben yinede kullandım!
ağdada yapabilmek için biraz uzun olması gerekiyor biliyosunuzdur,o yüzden bugün doktora giderken görünen yerlere kadar jilet yapmak zorunda kaldım!
asistanın peçeteyi koyduğu yere kadar!:)))) allahtan yanlışlıkla birz daha iindirmedi iç çaamaşırımı!:89:
Ahh canımmmm benim yediklerimi yersen 9 ayın sonunda aynalara küsersin, ben sonumu pek parlak görmüyorum :)))) bakalım haftaya kaç kilo çıkıcam, sen kaç kilo aldın bu zamana kadar?
hoşgeldin canım
:
maybakdayım ben.evet hakikaten yakın sayılırızorda okuldan bi arkadasımız oturuyordu yeni tasındılar onlarda.
Hoşgeldin canım, bizler iyiyiz çok şükür, sen nasılsın?
Çok sağol canım
Ben cevizi gebeliğin ilk 3 ayında 2 kilo olarak tüketmiştim :) Sanırım ondan dolayı bir soğuma oldu, ama bunları öğrendim sayenizde zorlıcam artık kendimi, sabahları 5-10 tane yerim yeter.
ooo cok güzel bi kızın olcak canım desene.sarı tombik acık renk gözlü falan.oğlum olursa hemen görmeye geliriz sizi.benimde su cinsiyet belli olmadı ya kimin bebişe sarksam sasırdımkızım olursada kuzeyi damat adayı olarak kestirdim gözüme azelya saklanıyor görmes nasılsa
Geçmiş olsun canım, tutuyor musun gazını? Geldiği gibi sal, kasma kendini, bi dönem ben de eşimin yanında yapamadığımdan o acıya katlanmak zorunda kalmıştım..
Ben çok merak ediyorum bebeğim kime benziyor...
Eşimle ikimiz de sarışınız.Eşim yeşil gözlü.
O yüzden hayalimdeki bebek sarışın,beyaz tenli,yeşil gözlü...
Oysa yeşil gözlü olması olasılığı düşük bebeğimin, ama hayalim öyle :)))
Sağlıklı olsun da,aman gerisi önemli değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?