- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #23.181
bence yaptırma canişkom kuaföre gitmeyin kızlar evlenmeden önce fena bişi geldi başıma anlatayım kuaför ne kadar hijyenik olursa olsun spatula dahil değiştirse sonuçta her seferinde siizn için özel ağda açmıyor kutuya spatulayı sokup çıkardıkça başkasının mikroplarıda o ağda kutusunun içine giriyor ve sıcakta mikroplar çoğalıyor gerisini siz düşünün başıma gelende şu bende genital bölgemin alt tarafları siğil oldu rezalet bişi çoğalıyor eşlere bulaşabiliyor ameliyat olmak zorunda kaldım lazerle yaktılar onları aklınızda olsun illada gitcem diyosanız ağda makinası alın kendinize sir alet edavat siz götürün bilin ki sadece sizde kullanıyor
bence yaptırma canişkom kuaföre gitmeyin kızlar evlenmeden önce fena bişi geldi başıma anlatayım kuaför ne kadar hijyenik olursa olsun spatula dahil değiştirse sonuçta her seferinde siizn için özel ağda açmıyor kutuya spatulayı sokup çıkardıkça başkasının mikroplarıda o ağda kutusunun içine giriyor ve sıcakta mikroplar çoğalıyor gerisini siz düşünün başıma gelende şu bende genital bölgemin alt tarafları siğil oldu rezalet bişi çoğalıyor eşlere bulaşabiliyor ameliyat olmak zorunda kaldım lazerle yaktılar onları aklınızda olsun illada gitcem diyosanız ağda makinası alın kendinize sir alet edavat siz götürün bilin ki sadece sizde kullanıyor
ben saçlarım koyu kumral gözlerim yeşil tenim oldukça esmer dudaklar zenci dudağı eşim iri gözlü saçlar siyah ten koyu dahada anlatmıyım zaten çocuğumuz heralde iri gözlü uzun kirpikli çok tatlı bişi olur gibime geliyo belkide çok çikin olacak rabbim hayırlısnı versin bak buda resimlerimiz
Eki Görüntüle 261232
Eki Görüntüle 261233
ben saçlarım koyu kumral gözlerim yeşil tenim oldukça esmer dudaklar zenci dudağı eşim iri gözlü saçlar siyah ten koyu dahada anlatmıyım zaten çocuğumuz heralde iri gözlü uzun kirpikli çok tatlı bişi olur gibime geliyo belkide çok çikin olacak rabbim hayırlısnı versin bak buda resimlerimiz
Eki Görüntüle 261232
Eki Görüntüle 261233
evet evet evet düşünüce dediğin okadar doğruki!benim ağda makinesini düşündümde ,dediğin gibi,spatula değişir ama içindeki ağda hemen bitmiyorki,herkesin spatulası onun içine batıp çıkıyo, bazen tüyleri çekince kan bile çıkabiliyo..ayy düşünsene kanlı spatulayı içine batırdığını,sonra başkasına da o ağdadan kullandığını!
geçmiş olsunn sanada canım yaa..
insan başka hastalıklar bile kaapabilir!
canım çok fena inan evlendim 3-4 ay cinsel ilişki bile yaşayamadık eşimle allah kahretsin ve her an tekrarlayabilir yani görünürde siğil olmasa bile mikropları seneler sonra tekrar üreyebiliyormuş ve bu yüzden doğumdan önce kontrolum var eğer varsa mecburen sezeryan olcam siz siz olun dediğimi unutmayın en azından kendi aletinizi alıp götürün içiniz rahat olsunne diyorsun ayy şimdi nasıl korktum tamda karar vermiştim kuaföre gitmeye nolicek şimdi
evet evet evet düşünüce dediğin okadar doğruki!benim ağda makinesini düşündümde ,dediğin gibi,spatula değişir ama içindeki ağda hemen bitmiyorki,herkesin spatulası onun içine batıp çıkıyo, bazen tüyleri çekince kan bile çıkabiliyo..ayy düşünsene kanlı spatulayı içine batırdığını,sonra başkasına da o ağdadan kullandığını!
geçmiş olsunn sanada canım yaa..
insan başka hastalıklar bile kaapabilir!
uygun oldugumuz bir günde tanışırız senin içinde uygun olursa göksuda kahveye gidelim
5-10 çok kızzzzzzz
2-3 kabuklu ceviz yesen kafi naptın
ama ya bize benzemezse. kız halaya derler görümcelerim esmer tenli değillerse de siyah saçlılar
demin facebookta bir foto gördüm. 9-10 yaşlarında bir kızla,5-6 yaşlarında bir oğlan çocuğu.
Tamam oğlan çocuğu görümcemin oğlu ama kız çocuğu kim derken, baktım kız çocuğu da görümcem:26:
Yahu bir çocuk dayısına bu kadar benzer mi, tıpkısının aynısı. Benzer filan değil ama bildiğin aynı.
geçmiştekileri kilolarımızı sölemiyoruz ama değil mi :)) 3 kilo aldım ben canım bu zamana kadar.kızımda 30 kilo almıstım.aklım basıma geldi bundavermesi zor oluyo biliyomusun ondan yani.yoksam herseyi yiyesim var yakında yeşillik yemekten içimden bir inek cıkacak mööölemeye baslıcak yani.hırsımı maruldan alıyorum.
5-10 çok kızzzzzzz
2-3 kabuklu ceviz yesen kafi naptın
.
Maşallah tatlım manken gibisin, senden çirkin çocuk çıkmaz
çok teşekkür ederim rabbim en başta kalp güselliği versin inşallah çirkin bişi çıkmaz çirkinde olsa evlat değil mi atacak halimiz yok yaMaşallah tatlım manken gibisin, senden çirkin çocuk çıkmaz
çok ama çok yakışmışsınız..maşallah size!
bence çocuğunuz çok tatlı olacak!gözlerinide senden alırsa süper olur zaten..
sağolun valla iyice sogudum kime aldırayım şimdi:)))))))))))))))))
canım çok fena inan evlendim 3-4 ay cinsel ilişki bile yaşayamadık eşimle allah kahretsin ve her an tekrarlayabilir yani görünürde siğil olmasa bile mikropları seneler sonra tekrar üreyebiliyormuş ve bu yüzden doğumdan önce kontrolum var eğer varsa mecburen sezeryan olcam siz siz olun dediğimi unutmayın en azından kendi aletinizi alıp götürün içiniz rahat olsun
yaa dediğin doğru allah korumuş beni kan yoluyla neler bulaşabiliyo çok dikkat etmek lazım cillop olcaz die sağlıktan olmayalım
elefera senin önceden gittiğin hastane detaylı usg yaptı mı sana
valla şimdi oturdum insan evde olunca ne yapacagını şaşırıyor kurabiyeleride pişirdim bak üzüldüm şimdi çok mu canın çekti yaaaaaaa İstanbulda da degilimki sanada getireyim
Nazome+,layla1955,ssshumo,bennebileyim,gunisigimmm,oyelken,limonlu_kek,Limon_ik,bblau azelya yok elefera yok onları da ben ekleyeyimmm
Şu an aşağıda olan kızlar...
Benim çıkış vaktim yaklaşıyor
Önce eczaneye ordan bakıcıya gideceğim konuşmaya
Bana dua edin kızlar...
Öpüyorum hepinizi.....
çok teşekkür ederim rabbim en başta kalp güselliği versin inşallah çirkin bişi çıkmaz çirkinde olsa evlat değil mi atacak halimiz yok ya
sağol cnm teşekkür ederim bakalım doğsun oğlumu koyacam buraya afiş yapcam inşallah
bir çıkarabilsem rahatlıcam da çıkmıyor işte sadece kıvrandırıyor
ama sanırım birazda üşüttüm havalar serinledi sonuçta..
oyelken teşekkür ederim
evet tanısalım tabiki.havalar soğumadan gölde bi kahve içelim.ben calısmıyorum evdeyim.beklerimde her zaman.
bende evdeyim oğlumda öglen gidiyor okula boşum yani kahvemizi içelim birde göle karşı fotograf çekinelim kızlara gösterelim
arkadaşlar bebeğinizin hareketlerini nasıl hissediyorsunuz???benim sağ tarafımda özellikle batma şeklinde oluyor...anlayamadım bebek hareketimi yoksa başka birşey mi?
biliyomusunuz bende yapamıyorum bir kere yapıştırdım sir bbide normal ağda gibi değil yıkasanda çıkmıo aman yarabbim kabus gibi ben şu anda yapamıyorum malesef ağda başka yollardan hallediyorum artık keşke tek bir hamlede ömür boyu cıkmayan bişi olsada tek acıda bitirsek olayıyinede sen bilirsin canımcım!çok çok temiz biyer bulursan git ama az önce duydukların aklına gelir yinede!:)))))
kendin denesene minik minik kes ağda bezlerini ,yavaş yavaş üstten başla aşağılara doğru devam et!öyle birden kocaman bezle çekmeyi sakın deneme!
yaaa aynı şekilde benim annemde kendine set aldı öyle gidiyodu maniküre ben yaptırmıyorum zaten yaptırcak tırnakta yokAynı şekilde manikür,pedikür de çok tehlikeli.
Hatta daha tehlikeli.....Kuaförlerde,güzellik merkezlerinde çok dikkat etmek lazım.
Kızkardeşimin sevgilisi tıpta okurken bir araştırma yapmışlardı,kuaför ve güzellik salonlarında nasıl sterilizasyon yapılıyor diye de kardeşim o gün bugündür manikür yaptırmaz.
Amin canım.Allah sağlıklı hayırlı evlat versin de gerisi işin şakası.
Her yavru annesine melek gözükür.
Boşuna dememişler kuzguna yavrusu şahin görünür diye
Benim bazen içimde birşey bir yerden bir yere düşüyormuş, geçiyormuş.
Bazen de karın duvarıma biri içeriden yaslanıyor gibi.
Yeni yeni vurmaya benzer hareketler de oluyor, sanırım kasları güçleniyor, maşallah subhanallah
Batma şeklinde de oluyor bazen birşeyler.
evet tanısalım tabiki.havalar soğumadan gölde bi kahve içelim.ben calısmıyorum evdeyim.beklerimde her zaman.
bende evdeyim oğlumda öglen gidiyor okula boşum yani kahvemizi içelim birde göle karşı fotograf çekinelim kızlara gösterelim
cookk hevese geldim şimdi :)) ya bu ağdadan korktum ben şimdi en temizi jilet ben hayatta kendi kendime helede bikini bölgeme yapamam en son tecrübemde mosmor olmustu her yerimiyiki söledin leader canım.zaten hamile olduğum günden beri manikür falan yaptırmıyorum ama bu ağda nasıl olcak simdi? bu arada fıstık gibisin güzelim senin neyin olcaktı listeme ekleyeyim
kızlar hepinizi öpüyorum.allaha emanet olun.ben cadımı okuldan almaya gidiyorum.yarın görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?