2012 Şubat Anneleri

ne diyorsun ayy şimdi nasıl korktum tamda karar vermiştim kuaföre gitmeye nolicek şimdi

evet evet evet düşünüce dediğin okadar doğruki!benim ağda makinesini düşündümde ,dediğin gibi,spatula değişir ama içindeki ağda hemen bitmiyorki,herkesin spatulası onun içine batıp çıkıyo, bazen tüyleri çekince kan bile çıkabiliyo..ayy düşünsene kanlı spatulayı içine batırdığını,sonra başkasına da o ağdadan kullandığını!
geçmiş olsunn sanada canım yaa..
insan başka hastalıklar bile kaapabilir!

Maşallah tatlım manken gibisin, senden çirkin çocuk çıkmaz

çok ama çok yakışmışsınız..maşallah size!
bence çocuğunuz çok tatlı olacak!gözlerinide senden alırsa süper olur zaten..

sağolun valla iyice sogudum kime aldırayım şimdi:)))))))))))))))))

ne diyorsun ayy şimdi nasıl korktum tamda karar vermiştim kuaföre gitmeye nolicek şimdi
canım çok fena inan evlendim 3-4 ay cinsel ilişki bile yaşayamadık eşimle allah kahretsin ve her an tekrarlayabilir yani görünürde siğil olmasa bile mikropları seneler sonra tekrar üreyebiliyormuş ve bu yüzden doğumdan önce kontrolum var eğer varsa mecburen sezeryan olcam siz siz olun dediğimi unutmayın en azından kendi aletinizi alıp götürün içiniz rahat olsun

yaa dediğin doğru allah korumuş beni kan yoluyla neler bulaşabiliyo çok dikkat etmek lazım cillop olcaz die sağlıktan olmayalım

uygun oldugumuz bir günde tanışırız senin içinde uygun olursa göksuda kahveye gidelim

evet tanısalım tabiki.havalar soğumadan gölde bi kahve içelim.ben calısmıyorum evdeyim.beklerimde her zaman.

sen bakma o resimlere.zaten hani genelleme yapmak gibi olmasın ama ilk cocuklar hep babaya benziyor.ben görümcelerime bakarken karnımdaki aklımda derdim.allahımın gücüne gitmesin hayır yüzleri değilde içleri çirkindi hatunların.kızım babasının kopyası.gördüğümm bi cok bebişte ilkler babaya benziyor.bende babama cok benzerim mesela.

Yok geçmişi unut :))) Ben 6 kilo aldım, 7yi bulmuştur şimdi...30da çok ama yani garanti veremiyorum olmam diye, benim iştahım açıldı çünkü gebelik dolayısı ile sigarayı bırakınca..

5-10 çok kızzzzzzz
2-3 kabuklu ceviz yesen kafi naptın
.

Anaaaa dişimin kovuğuna gitmez :))) tamam hadi 4 olsun bari Ben de niye bu kadar kilo aldım diyorum, avuç avuç yedim cevizleri..

Katılıyorum bence de

çok teşekkür ederim rabbim en başta kalp güselliği versin inşallah çirkin bişi çıkmaz çirkinde olsa evlat değil mi atacak halimiz yok ya
çok ama çok yakışmışsınız..maşallah size!
bence çocuğunuz çok tatlı olacak!gözlerinide senden alırsa süper olur zaten..

sağol cnm teşekkür ederim bakalım doğsun oğlumu koyacam buraya afiş yapcam inşallah

sağolun valla iyice sogudum kime aldırayım şimdi:)))))))))))))))))

yinede sen bilirsin canımcım!çok çok temiz biyer bulursan git ama az önce duydukların aklına gelir yinede!:)))))
kendin denesene minik minik kes ağda bezlerini ,yavaş yavaş üstten başla aşağılara doğru devam et!öyle birden kocaman bezle çekmeyi sakın deneme!

Aynı şekilde manikür,pedikür de çok tehlikeli.
Hatta daha tehlikeli.....Kuaförlerde,güzellik merkezlerinde çok dikkat etmek lazım.
Kızkardeşimin sevgilisi tıpta okurken bir araştırma yapmışlardı,kuaför ve güzellik salonlarında nasıl sterilizasyon yapılıyor diye de kardeşim o gün bugündür manikür yaptırmaz.

elefera senin önceden gittiğin hastane detaylı usg yaptı mı sana

Yok bebusum, sıra gelmeden vazgectık oradan.

valla şimdi oturdum insan evde olunca ne yapacagını şaşırıyor kurabiyeleride pişirdim bak üzüldüm şimdi çok mu canın çekti yaaaaaaa İstanbulda da degilimki sanada getireyim

Uzulme tatlım, senın yorumunu okuyupta canım cekınce hemen esımı aradım.
Aksam getırecek
Tesekkur ederım dusundugun ıcın.

Ekliyim yavrim.
Sonrada kacayım ben.

opuyorum hepınızı fistuklar.

Amin canım.Allah sağlıklı hayırlı evlat versin de gerisi işin şakası.
Her yavru annesine melek gözükür.
Boşuna dememişler kuzguna yavrusu şahin görünür diye

Son düzenleme:
arkadaşlar bebeğinizin hareketlerini nasıl hissediyorsunuz???benim sağ tarafımda özellikle batma şeklinde oluyor...anlayamadım bebek hareketimi yoksa başka birşey mi?

bir çıkarabilsem rahatlıcam da çıkmıyor işte sadece kıvrandırıyor
ama sanırım birazda üşüttüm havalar serinledi sonuçta..

oyelken teşekkür ederim

geçmiş olsun..ben ayaklarımdan çok üşürüm ,hemende gaz olur bende!o yüzden ayaklarını sıcak tutmaya çalış canım..ne gelirse ayaklardan gelir!

arkadaşlar bebeğinizin hareketlerini nasıl hissediyorsunuz???benim sağ tarafımda özellikle batma şeklinde oluyor...anlayamadım bebek hareketimi yoksa başka birşey mi?

Benim bazen içimde birşey bir yerden bir yere düşüyormuş, geçiyormuş bazen de karın duvarıma biri içeriden yaslanıyor gibi.
Yeni yeni vurmaya benzer hareketler de oluyor, sanırım kasları güçleniyor, maşallah subhanallah
Batma şeklinde de oluyor bazen birşeyler.

Son düzenleme:
biliyomusunuz bende yapamıyorum bir kere yapıştırdım sir bbide normal ağda gibi değil yıkasanda çıkmıo aman yarabbim kabus gibi ben şu anda yapamıyorum malesef ağda başka yollardan hallediyorum artık keşke tek bir hamlede ömür boyu cıkmayan bişi olsada tek acıda bitirsek olayı
yaaa aynı şekilde benim annemde kendine set aldı öyle gidiyodu maniküre ben yaptırmıyorum zaten yaptırcak tırnakta yok kemirdiğim için
Amin canım.Allah sağlıklı hayırlı evlat versin de gerisi işin şakası.
Her yavru annesine melek gözükür.
Boşuna dememişler kuzguna yavrusu şahin görünür diye

amin güselim herkesin evladı kendine güsel tabiki ama bazı bebekler gerçekten bambaşka oluyo yirim onların totosunu

tşk cnm maşallah senn bebeğin benimkinden 3 hafta daha büyük..demek ki yeni yeni hissetmeye başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…