- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #23.201
arkadaşlar bebeğinizin hareketlerini nasıl hissediyorsunuz???benim sağ tarafımda özellikle batma şeklinde oluyor...anlayamadım bebek hareketimi yoksa başka birşey mi?
yaaa aynı şekilde benim annemde kendine set aldı öyle gidiyodu maniküre ben yaptırmıyorum zaten yaptırcak tırnakta yokkemirdiğim için
amin güselim herkesin evladı kendine güsel tabiki ama bazı bebekler gerçekten bambaşka oluyo yirim onların totosunu
arkadaşlar bebeğinizin hareketlerini nasıl hissediyorsunuz???benim sağ tarafımda özellikle batma şeklinde oluyor...anlayamadım bebek hareketimi yoksa başka birşey mi?
Benim bazen içimde birşey bir yerden bir yere düşüyormuş, geçiyormuş bazen de karın duvarıma biri içeriden yaslanıyor gibi.
Yeni yeni vurmaya benzer hareketler de oluyor, sanırım kasları güçleniyor, maşallah subhanallah
Batma şeklinde de oluyor bazen birşeyler.
tşk cnm maşallah senn bebeğin benimkinden 3 hafta daha büyük..demek ki yeni yeni hissetmeye başlıyorum
geçmiş olsun..ben ayaklarımdan çok üşürüm ,hemende gaz olur bende!o yüzden ayaklarını sıcak tutmaya çalış canım..ne gelirse ayaklardan gelir!
daha dur sen annesi neler yapacak sana neler gece uykundan bile zıplatacak bunlar daha hareket degil birde 7 aydan sora gör (hepimiz görürüz inşallah)
cookk hevese geldim şimdi :)) ya bu ağdadan korktum ben şimdi en temizi jilet ben hayatta kendi kendime helede bikini bölgeme yapamam en son tecrübemde mosmor olmustu her yerimiyiki söledin leader canım.zaten hamile olduğum günden beri manikür falan yaptırmıyorum ama bu ağda nasıl olcak simdi? bu arada fıstık gibisin güzelim senin neyin olcaktı listeme ekleyeyim
kızlar hepinizi öpüyorum.allaha emanet olun.ben cadımı okuldan almaya gidiyorum.yarın görüşmek üzere
iyi akşamlar görüşmek üzere byyy
ben de kemirgenlerdendim.hamile kalınca herhalde elim mikroplu ağzıma sokmayayım diye düşünmüş olmalıyım ki, bir baktım tırnaklar uzamış :)))
şimdi şöyle oluyor içimde bir balık varmış gibi bişiler kayıp gidiyo içerde sanki nerden nereye gezindiğini hissediyorum darbe şeklinde değil ama sırt üstü yattığımdada normal hareketlerini dokunma şeklinde hissediyorum hatta dün gece yatakta denedim sessizken nerdeyse olduğu yerde kalp atışını bile anlıyorum eşim ilk kez dün gece hissetti elini ver dedim koydu göbüşüme tutuyodu bak orda dedim demeye kalmadı ayy elimin altından bişi kaydı sanki dedi yaa işte dedim ben hep öyle hissediyorum dedim bu dün iş yerimde ayy die bağırdım sakin sakin duruyodum kasığıma doğru bbebiş itekledi resmen hissettim sağ tarafımda yani günden güne hareketleri netleşyor nerde durduğunu biliyorum sağlık ocağında kadın kalp atışını dinliyodu bebeğin sol tarafımda orda değil burda dedim aleti aldım götürdüm oğlumun olduğu yere kadın şaşırdı bravo dedi tık tık tık tık hemen atmaya başladı
aynen en temizi o dediğin benim erkekim olcak oğluşummmmmm cnm sağolsın eminim sizde öylesinizdircookk hevese geldim şimdi :)) ya bu ağdadan korktum ben şimdi en temizi jilet ben hayatta kendi kendime helede bikini bölgeme yapamam en son tecrübemde mosmor olmustu her yerimiyiki söledin leader canım.zaten hamile olduğum günden beri manikür falan yaptırmıyorum ama bu ağda nasıl olcak simdi? bu arada fıstık gibisin güzelim senin neyin olcaktı listeme ekleyeyim
kızlar hepinizi öpüyorum.allaha emanet olun.ben cadımı okuldan almaya gidiyorum.yarın görüşmek üzere
valla malesef ben hala kemiriyorum günde 40 defa el yıkıyorum oğlum mikrop kapmasın die engel olamıyorum malesef ama en azından yutmadığımı biliyorumleader..
yaaa aynı şekilde benim annemde kendine set aldı öyle gidiyodu maniküre ben yaptırmıyorum zaten yaptırcak tırnakta yok kemirdiğim için
ayy sendemi tırnak kemiriyorsun!bendede var o huy ,kahretsin!ben hiç manikür falan bilmem,tırnak yokki nerden bilicem!oje bile sürsem çok komik duruyo!
:26:ama ben hamile kaldığımdan beri kemirmiyorum diyebilirim!tutuyorum kendimi!
ben de kemirgenlerdendim.hamile kalınca herhalde elim mikroplu ağzıma sokmayayım diye düşünmüş olmalıyım ki, bir baktım tırnaklar uzamış :)))
ayyyy güselim nerdeee bende o günleri görcekmiyim yavrum karnımdayken bilem olmuyosa ben korktum bu işten valla billa
teşekkür ederim canım.. sanırım üşüttüm bende bu aralar öyle çok dikkat etmedim, çorapsız, terliksiz öyle dolaştım evde sıcak diye..
ama dün geceden sonraaa asla çıkarmam çoraplarımı ayagımdan
kızlar yaaaa sizede eşleriniz hamile olduğunuzdan beri bi tuhaf davranıyormu
ben bazen dayanamıyorum artık kafayı sıyıracağım diyorum vallaha ne yapacağımı şaşırdım
yok cnm benim eşim gayet iyi davranıyo çok şükür garip hissetmiyorum kendimi
kızlar 5-6 sayfa okuyamadım iş yerinin dr indim
neden dün gitmedim diye kızdı
yarın için rapor verdi
yarın evde olacağım giremem herhalde bilginiz olsun
kızlar yaaaa sizede eşleriniz hamile olduğunuzdan beri bi tuhaf davranıyormu
ben bazen dayanamıyorum artık kafayı sıyıracağım diyorum vallaha ne yapacağımı şaşırdım
Nerden anladın yaaaa ?aynen!:)))))))
blau inan varya seninde tırnak kemirdiğini tahmin ettim az önce yazarken!bakalım cevap yazacakmı dedim yazdın!!!!!!.)))
kitaba başladınmı????
aynen en temizi o dediğin benim erkekim olcak oğluşummmmmm cnm sağolsın eminim sizde öylesinizdir
valla malesef ben hala kemiriyorum günde 40 defa el yıkıyorum oğlum mikrop kapmasın die engel olamıyorum malesef ama en azından yutmadığımı biliyorum
ayyyy güselim nerdeee bende o günleri görcekmiyim yavrum karnımdayken bilem olmuyosa ben korktum bu işten valla billa
Ben de yutmuyorum koparıp atıyorum.
Ben orta okulda bıraktım, üniversite birinci sınıfa kadar da yemedim.
Sonra tekrar yicem dedim,karar verdim yani
Şimdi tekrar bıraktım, artık yemem inşallah bir daha.
Kötüsü eşim de yiyor tırnak, kemirgen yani o da bizim gibi.
Çocuğumuza çok kötü örnek olucaz diyordum.Hatta kim daha az kemiricek filan diye yarışma yapıyorduk.
Ne tuhaftır ki ben hamile kalınca o da bıraktı.Çaba sarfetmeden hem de.Çok ilginç dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?