2012 Şubat Anneleri

arkadaşlar bebeğinizin hareketlerini nasıl hissediyorsunuz???benim sağ tarafımda özellikle batma şeklinde oluyor...anlayamadım bebek hareketimi yoksa başka birşey mi?

ben 18.haftadan beri hissediyorum sanırsam. şimdi 20. haftadayız. bayağı içerde hareket ediyor sanırsam ama ben sanki içerden biri vuruyormuş gibi hissediyorum. dışardan elini koyunca da hissediliyor. ama rahatsızlık vermiyor. çoğu zaman o hareket ederken ben e-mail yazıyor oluyorum.

leader..
yaaa aynı şekilde benim annemde kendine set aldı öyle gidiyodu maniküre ben yaptırmıyorum zaten yaptırcak tırnakta yok kemirdiğim için

ayy sendemi tırnak kemiriyorsun!bendede var o huy ,kahretsin!ben hiç manikür falan bilmem,tırnak yokki nerden bilicem!oje bile sürsem çok komik duruyo!
:26:ama ben hamile kaldığımdan beri kemirmiyorum diyebilirim!tutuyorum kendimi!

ben de kemirgenlerdendim.hamile kalınca herhalde elim mikroplu ağzıma sokmayayım diye düşünmüş olmalıyım ki, bir baktım tırnaklar uzamış :)))

arkadaşlar bebeğinizin hareketlerini nasıl hissediyorsunuz???benim sağ tarafımda özellikle batma şeklinde oluyor...anlayamadım bebek hareketimi yoksa başka birşey mi?

şimdi şöyle oluyor içimde bir balık varmış gibi bişiler kayıp gidiyo içerde sanki nerden nereye gezindiğini hissediyorum darbe şeklinde değil ama sırt üstü yattığımdada normal hareketlerini dokunma şeklinde hissediyorum hatta dün gece yatakta denedim sessizken nerdeyse olduğu yerde kalp atışını bile anlıyorum eşim ilk kez dün gece hissetti elini ver dedim koydu göbüşüme tutuyodu bak orda dedim demeye kalmadı ayy elimin altından bişi kaydı sanki dedi yaa işte dedim ben hep öyle hissediyorum dedim bu dün iş yerimde ayy die bağırdım sakin sakin duruyodum kasığıma doğru bbebiş itekledi resmen hissettim sağ tarafımda yani günden güne hareketleri netleşyor nerde durduğunu biliyorum sağlık ocağında kadın kalp atışını dinliyodu bebeğin sol tarafımda orda değil burda dedim aleti aldım götürdüm oğlumun olduğu yere kadın şaşırdı bravo dedi tık tık tık tık hemen atmaya başladı

daha dur sen annesi neler yapacak sana neler gece uykundan bile zıplatacak bunlar daha hareket degil birde 7 aydan sora gör (hepimiz görürüz inşallah)

geçmiş olsun..ben ayaklarımdan çok üşürüm ,hemende gaz olur bende!o yüzden ayaklarını sıcak tutmaya çalış canım..ne gelirse ayaklardan gelir!

teşekkür ederim canım.. sanırım üşüttüm bende bu aralar öyle çok dikkat etmedim, çorapsız, terliksiz öyle dolaştım evde sıcak diye..
ama dün geceden sonraaa asla çıkarmam çoraplarımı ayagımdan

ben de kemirgenlerdendim.hamile kalınca herhalde elim mikroplu ağzıma sokmayayım diye düşünmüş olmalıyım ki, bir baktım tırnaklar uzamış :)))

aynen!:)))))))
blau inan varya seninde tırnak kemirdiğini tahmin ettim az önce yazarken!bakalım cevap yazacakmı dedim yazdın!!!!!!.)))
kitaba başladınmı????

maşallah hepinize..tşk cvpladığınız için...benim kızım ayva hastası ,,ayva yedikten sonra resmen içimi yırtıyor...bakalım babamız akşama getirecek mi?ayıptır söylemesi günde 4-5 tane ayva yiyoruz

kızlar yaaaa sizede eşleriniz hamile olduğunuzdan beri bi tuhaf davranıyormu

ben bazen dayanamıyorum artık kafayı sıyıracağım diyorum vallaha ne yapacağımı şaşırdım

Geçmiş olsun canım.
Benim de dün gece üstüm açılmış, rüyamda kar yağıyor üstümde kabanım var ama nasıl üşüyorum,eşime diyorum bu kış soğuk oluyor herhalde donuyorum birazdan kaskatı kesileceğim sanırım.
Bi uyandım ki donmuşum hemen örtündüm
Sabah tabiki gaz her tarafımda dolanmaya başlamıştı bile :26:

Son düzenleme:
kızlar 5-6 sayfa okuyamadım iş yerinin dr indim
neden dün gitmedim diye kızdı
yarın için rapor verdi
yarın evde olacağım giremem herhalde bilginiz olsun

hepinize mutlu huzurlu akşamlar olsun görüşmek üzere kendinize ve bebişlere iyi bakın by byyyyyy:92::92::92::92::92::92::92:

ben bazen dayanamıyorum artık kafayı sıyıracağım diyorum vallaha ne yapacağımı şaşırdım

yok cnm benim eşim gayet iyi davranıyo çok şükür garip hissetmiyorum kendimi

yok cnm benim eşim gayet iyi davranıyo çok şükür garip hissetmiyorum kendimi

çok şanslısın vallaha kıymetini bil eşinin sakın üzme
bizde sanki ben değilde eşim hamileymiş gibi triplere girdi daha bebeğim doğmadan yanımdakiyle bebekmiş gibi uğraşıyorum

kızlar 5-6 sayfa okuyamadım iş yerinin dr indim
neden dün gitmedim diye kızdı
yarın için rapor verdi
yarın evde olacağım giremem herhalde bilginiz olsun

yaa cnm gördün mü doktoru bak yat sen evde iyice bi kendine gel geçmiş olsun tekrar ağdadan bebeklerimizin kime benziyceğinden ve bebek hareketlerinden konuştuk cnm

ne gibi farklı mesela?

aynen!:)))))))
blau inan varya seninde tırnak kemirdiğini tahmin ettim az önce yazarken!bakalım cevap yazacakmı dedim yazdın!!!!!!.)))
kitaba başladınmı????
Nerden anladın yaaaa ?
Bu kadar vesvese kumkuması bi tip illa yiyodur demişsindir
Ama benim hikayem başka, piskolojik değilmiş sebebi :)))
Başladım kitaba bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…