2012 Şubat Anneleri

kızlar 5-6 sayfa okuyamadım iş yerinin dr indim
neden dün gitmedim diye kızdı
yarın için rapor verdi
yarın evde olacağım giremem herhalde bilginiz olsun

Yarın iyice dinlenmeye bak canım, c vitamini al bol bol, geçmiş olsun tekrar.

hepinize mutlu huzurlu akşamlar olsun görüşmek üzere kendinize ve bebişlere iyi bakın by byyyyyy:92::92::92::92::92::92::92:

Sana da canım, kendine bebişine iyi bak, öptüm

teşekkür ederim canım..sana da geçmiş olsun..
valla şimdiden böyle üşütüp gaz sancısı çekiyorsak , 1-2 ay sonra gazman oluruz vallahi..
aslında bizi dokuz ay pamuklara sarsa eşlerimiz, öyle rahat rahat dinlene dinlene , hasta olmadan tamamlasak hamilelik dönemini ne güzel olur ya..

kızlar 5-6 sayfa okuyamadım iş yerinin dr indim
neden dün gitmedim diye kızdı
yarın için rapor verdi
yarın evde olacağım giremem herhalde bilginiz olsun

Rapor aldığın çok iyi olmuş canım.
Tekrar geçmiş olsun bol bol dinlen.

çok şanslısın vallaha kıymetini bil eşinin sakın üzme
bizde sanki ben değilde eşim hamileymiş gibi triplere girdi daha bebeğim doğmadan yanımdakiyle bebekmiş gibi uğraşıyorum

Benim eşimde olumlu yönde bir değişiklik var.
Eskisinden daha gayretli oldu kendi işini kendi görüyor, daha az talepkar, daha toleranslı ve hoşgörülü.
Alttan almayacağı şeyleri de alttan alıyor.
Dün sordum ben ekstra bir kapris yaptımmı hamile kalınca diye, yok zaten normalde de kaprisli bir insansın dedi!
Peh!
Haltetmişin dedim

Nerden anladın yaaaa ?
Bu kadar vesvese kumkuması bi tip illa yiyodur demişsindir
Ama benim hikayem başka, piskolojik değilmiş sebebi :)))
Başladım kitaba bakalım :)

bilmem içimden öyle geçti işte!
bir kaç pimpirikli hamile arasında gördüğüm kadarıyla sen de varsın,belki ondandır!bende onlardan biriyim!
yanlış anmlamazsın dimi böyle yazdığımı, canım???
sizlerdede böyle kendimi görüyorum ,bitek ben değilmişim demek diyip rahatlıyorum!

Ben hakettim ama
Artık havalar öyle sıcak değil askılıyla yattım üstümde de pike :18:
Gazman da olursun, herşey de olursun böyle

benim eşimde normalinde öyle kendi işini kendi görür hiç sıkıntım olmaz geç gelirde yemeği tek yerse yediğini kaldırır yıkanacak çamaşırını kendi kirli sepetine atar düzenli derli toplu arkasını asla toparlamama gerek kalmaz hizmette beklemezdi benden hiç bişeyimede karışmazdı

ama diyorum ya sanki ben değilde o hamileymiş gibi 180 derece döndü

dün uğraşma benle hiç şaka kaldıracak halim yok midem çok kötü yanıyor dedimde gelen cevap kim dedi sana hamile kal şimdi böyle çekeceksin mecburen kolaymı çocuk doğurmak dedi eee gelde şimdi sinirinden ortadan çatlama

artık bebeğimi kıskanıyor ne bütün ailede ilgi bebeğe yöneldi hazırlıklar falan yapılıyor

yani varya ben hiç bırakamadım bir kere bile çok denedim ama yokk nasip işte eşim çok kızıo oda ne yaptıysa engel olamadı bana benim sinirsel bişi içime atıyorum ondan dışa vramayınca oluyomuş

Benim psikolojik bir dayanağı yok.Ben 3-4 yaşlarındayken halamın kızı lise çağlarındaydı ve köylerinde lise olmadığı için bizde kaldı..
3 sene bizde kaldı ve liseyi bizim yanımızda okudu.
O tırnaklarını yiyordu,şu an 40 yaşını aşkın hala yiyor.
Ondan görüp ben de taklit etmişim ve bir süre sonra alışkanlık halini almış.
Beni doktora götürdüklerinde kötü bir şey olsa halam yemez diyormuşum (kuzenime hala diyordum)
O yüzden bırakmak mümkün oldu benim için, ama tırnaklarımın yapısı bozuldu çok çirkinler.
Ne kadar uzasalar da güzel olmuyorlar.

Neden yanlış anlıyım canım benim, sonuçta doğru olmayan bir hareket bu!
Olmaması gerektiği halde yapıyoruz, yaptık işte. Gizlenecek bir şey yok…
Merak etme yalnız değilsin :))))

Ben de yiyorummm ben deeee ben deeee Önce ısırarak kısaltıyorum, sonra da törpülüyorum çokta güzel oluyor

canımsın..
tamam işte eşimde öyle diyor bana şimdi!çocukta yarın öbürgün senden görücek tırnak yicek diyo!bende yemez yemez diyorum!doğru söylüyormuş demekki!valla çocuklarıda alıştırıcaz! benim tırnaklarımında yapısı bozuldu artık!oje sürüyorum bazen belki yemem diye ama çok komik duruyo,nokta gibi!hihihihihii!evlenirken bile manikür yaptıramamıştım!:86:

Ben de yiyorummm ben deeee ben deeee Önce ısırarak kısaltıyorum, sonra da törpülüyorum çokta güzel oluyor

allah iyiliğini vermesin altıma işiyecektim gülerken,burda laf yetiştiricem diye,ne yazdığınızı kaçırmayayım diye tualete gidemedim!!!
bende güzel yerim ,aynı kesilmiş gibi durur!.)))))))))))))))))))))

B** yesin dersem ayıp olur mu
Hamile eşin sana balık gibi zor bir yemek yapıyor, sonuçta ağır kokan bişey ve kız hamile! Sen hala sevdiğin balığın derdindesin!
Pes….
Boşver hayatım yap ye ne seviyorsan sen, işine gelmiyorsa başka şey yesin…

Kimileri yeni olaylara zor adapte oluyor ve sinirini etrafındakilerden çıkarıyor canım.
Kendi bebeğini kıskanıyor olamaz ama belki endişelerini,sıkıntılarını böyle perdeliyordur.

:))) ohhh afiyet olsun canım bi ara uzatmıştım çok hoşuma gitmişti, ama yine canımın sıkıldığı bigün hepsine kıymıstım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…