- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #23.221
kızlar 5-6 sayfa okuyamadım iş yerinin dr indim
neden dün gitmedim diye kızdı
yarın için rapor verdi
yarın evde olacağım giremem herhalde bilginiz olsun
hepinize mutlu huzurlu akşamlar olsun görüşmek üzere kendinize ve bebişlere iyi bakın by byyyyyy:92::92::92::92::92::92::92:
Geçmiş olsun canım.
Benim de dün gece üstüm açılmış, rüyamda kar yağıyor üstümde kabanım var ama nasıl üşüyorum,eşime diyorum bu kış soğuk oluyor herhalde donuyorum birazdan kaskatı kesileceğim sanırım.
Bi uyandım ki donmuşum hemen örtündüm
Sabah tabiki gaz her tarafımda dolanmaya başlamıştı bile :26:
kızlar 5-6 sayfa okuyamadım iş yerinin dr indim
neden dün gitmedim diye kızdı
yarın için rapor verdi
yarın evde olacağım giremem herhalde bilginiz olsun
çok şanslısın vallaha kıymetini bil eşinin sakın üzme
bizde sanki ben değilde eşim hamileymiş gibi triplere girdi daha bebeğim doğmadan yanımdakiyle bebekmiş gibi uğraşıyorum
ne gibi farklı mesela?
Nerden anladın yaaaa ?
Bu kadar vesvese kumkuması bi tip illa yiyodur demişsindir
Ama benim hikayem başka, piskolojik değilmiş sebebi :)))
Başladım kitaba bakalım :)
Ben de yutmuyorum koparıp atıyorum.
Ben orta okulda bıraktım, üniversite birinci sınıfa kadar da yemedim.
Sonra tekrar yicem dedim,karar verdim yani
Şimdi tekrar bıraktım, artık yemem inşallah bir daha.
Kötüsü eşim de yiyor tırnak, kemirgen yani o da bizim gibi.
Çocuğumuza çok kötü örnek olucaz diyordum.Hatta kim daha az kemiricek filan diye yarışma yapıyorduk.
Ne tuhaftır ki ben hamile kalınca o da bıraktı.Çaba sarfetmeden hem de.Çok ilginç dimi.
yani varya ben hiç bırakamadım bir kere bile çok denedim ama yokk nasip işte eşim çok kızıo oda ne yaptıysa engel olamadı bana benim sinirsel bişi içime atıyorum ondan dışa vramayınca oluyomuş
teşekkür ederim canım..sana da geçmiş olsun..
valla şimdiden böyle üşütüp gaz sancısı çekiyorsak , 1-2 ay sonra gazman oluruz vallahi..
aslında bizi dokuz ay pamuklara sarsa eşlerimiz, öyle rahat rahat dinlene dinlene , hasta olmadan tamamlasak hamilelik dönemini ne güzel olur ya..
ne gibi farklı mesela?
ya ne bileyim resmen naz yapıyor pış pışlamamı bekliyor gibi
mesela az önce aradım söylemesi ayıp akşama balık aldım kızartacağım dükkanı geç kapama erken gel dedim
vay efendim kafama göre iş yapıyormuşum onun sevdiği balığı değilde kendi kendime karar verip almışım yemiyorum sen kendin ye dedi
bende kendin bilirsin dedim kapattım telefonu
sonra oturdum kendi kendime kızıyorum ne salağım niye sanki düşünüyorumki yap yanına başka çeşit yemek hangisini isterse yesin ne haber veriyorum sanki bu sıralar herşeyi terslediğini hiç bişeden memnun kalmadığını biliyorum ve buna sinir olmaya başladım
ama akşam gelince dır dır edip söylenirse bende kavga edeceğim vallaha ne halin varsa gör daha dayanamıyorum senle uğraşamıyorum kimin için uğraşıp paralıyorum kendimi değmezsin karşılığında bir güler yüz bi iltifat bişe yok ancak söylen söylen dur diyeceğim
ne gibi farklı mesela?
Nerden anladın yaaaa ?
Bu kadar vesvese kumkuması bi tip illa yiyodur demişsindir
Ama benim hikayem başka, piskolojik değilmiş sebebi :)))
Başladım kitaba bakalım :)
yani varya ben hiç bırakamadım bir kere bile çok denedim ama yokk nasip işte eşim çok kızıo oda ne yaptıysa engel olamadı bana benim sinirsel bişi içime atıyorum ondan dışa vramayınca oluyomuş
ben de hiç bırakamamıştım bu tırnak yemeyi!diyorumya hamile kalınca kestim,ama yinede farkında olmadan elim ağzıma gitmiyor değil!
eşimle ilk çıkarken o demişti bana 'sen tırnakmı yiyorsun diye'hiç unutmuyorum ,çok utanmıştım!:26:
hep söz verdim,birdaha yemicem diye, ama olmadı işte! hamilelkten sonra yine başlarım biliyorum!
Benim eşimde olumlu yönde bir değişiklik var.
Eskisinden daha gayretli oldu kendi işini kendi görüyor, daha az talepkar, daha toleranslı ve hoşgörülü.
Alttan almayacağı şeyleri de alttan alıyor.
Dün sordum ben ekstra bir kapris yaptımmı hamile kalınca diye, yok zaten normalde de kaprisli bir insansın dedi!
Peh!
Haltetmişin dedim
ne gibi farklı mesela?
mesela az önce aradım söylemesi ayıp akşama balık aldım kızartacağım dükkanı geç kapama erken gel dedim
vay efendim kafama göre iş yapıyormuşum onun sevdiği balığı değilde kendi kendime karar verip almışım yemiyorum sen kendin ye dedi
sonra oturdum kendi kendime kızıyorum ne salağım niye sanki düşünüyorumki yap yanına başka çeşit yemek hangisini isterse yesin ne haber veriyorum sanki bu sıralar herşeyi terslediğini hiç bişeden memnun kalmadığını biliyorum ve buna sinir olmaya başladım
ama akşam gelince dır dır edip söylenirse bende kavga edeceğim vallaha ne halin varsa gör daha dayanamıyorum senle uğraşamıyorum kimin için uğraşıp paralıyorum kendimi değmezsin karşılığında bir güler yüz bi iltifat bişe yok ancak söylen söylen dur diyeceğim
canıımmmmm yazı rengin çok açık olmuş!zor okunuyor!:))
amaaannnn erkek milleti işte..sende benim gibi yap bu akşam kahvaltı ver ona!sende otur bi güzel balıklarını ye bebişinle!
bizde bugün kahvaltı var!
bilmem içimden öyle geçti işte!
bir kaç pimpirikli hamile arasında gördüğüm kadarıyla sen de varsın,belki ondandır!bende onlardan biriyim!
yanlış anmlamazsın dimi böyle yazdığımı, canım???
sizlerdede böyle kendimi görüyorum ,bitek ben değilmişim demek diyip rahatlıyorum!
canıımmmmm yazı rengin çok açık olmuş!zor okunuyor!:))
amaaannnn erkek milleti işte..sende benim gibi yap bu akşam kahvaltı ver ona!sende otur bi güzel balıklarını ye bebişinle!
bizde bugün kahvaltı var!
hmmm pardon ozaman renkli yazmayayım
delimisin kız kahvaltı kim benim eşim kim iyice küplere biner vallaha
sabahları bile uğraşıyorum niye hep peynir zeytin hazır şeyler çıkartıyormuşum önüne insan börek çörek kızartma yaparmış
Benim psikolojik bir dayanağı yok.Ben 3-4 yaşlarındayken halamın kızı lise çağlarındaydı ve köylerinde lise olmadığı için bizde kaldı..
3 sene bizde kaldı ve liseyi bizim yanımızda okudu.
O tırnaklarını yiyordu,şu an 40 yaşını aşkın hala yiyor.
Ondan görüp ben de taklit etmişim ve bir süre sonra alışkanlık halini almış.
Beni doktora götürdüklerinde kötü bir şey olsa halam yemez diyormuşum (kuzenime hala diyordum)
O yüzden bırakmak mümkün oldu benim için, ama tırnaklarımın yapısı bozuldu çok çirkinler.
Ne kadar uzasalar da güzel olmuyorlar.
Neden yanlış anlıyım canım benim, sonuçta doğru olmayan bir hareket bu!
Olmaması gerektiği halde yapıyoruz, yaptık işte. Gizlenecek bir şey yok…
Merak etme yalnız değilsin :))))
Benim psikolojik bir dayanağı yok.Ben 3-4 yaşlarındayken halamın kızı lise çağlarındaydı ve köylerinde lise olmadığı için bizde kaldı..
Beni doktora götürdüklerinde kötü bir şey olsa halam yemez diyormuşum (kuzenime hala diyordum)
O yüzden bırakmak mümkün oldu benim için, ama tırnaklarımın yapısı bozuldu çok çirkinler.
hmmm pardon ozaman renkli yazmayayım
delimisin kız kahvaltı kim benim eşim kim iyice küplere biner vallaha
sabahları bile uğraşıyorum niye hep peynir zeytin hazır şeyler çıkartıyormuşum önüne insan börek çörek kızartma yaparmış
işin zor ozaman senin canım yaa!eşim kahvaltı etmeden çıkar,uyanınca hemen yiyemiyor öyle bi huyu var işte!kahvaltıyıda haftasonları çok sever,bende
arada böyle telafi ediyorum işte ,akşamları arada kahvaltı vereerek!!!!!
ama bu gidişle onu bile hazırlayamıcam bugün!!!
Ben de yiyorummm ben deeee ben deeeeÖnce ısırarak kısaltıyorum, sonra da törpülüyorum çokta güzel oluyor
benim eşimde normalinde öyle kendi işini kendi görür hiç sıkıntım olmaz geç gelirde yemeği tek yerse yediğini kaldırır yıkanacak çamaşırını kendi kirli sepetine atar düzenli derli toplu arkasını asla toparlamama gerek kalmaz hizmette beklemezdi benden hiç bişeyimede karışmazdı
ama diyorum ya sanki ben değilde o hamileymiş gibi 180 derece döndü
dün uğraşma benle hiç şaka kaldıracak halim yok midem çok kötü yanıyor dedimde gelen cevap kim dedi sana hamile kal şimdi böyle çekeceksin mecburen kolaymı çocuk doğurmak dedieee gelde şimdi sinirinden ortadan çatlama
artık bebeğimi kıskanıyor ne bütün ailede ilgi bebeğe yöneldi hazırlıklar falan yapılıyor
ben de hiç bırakamamıştım bu tırnak yemeyi!diyorumya hamile kalınca kestim,ama yinede farkında olmadan elim ağzıma gitmiyor değil!
eşimle ilk çıkarken o demişti bana 'sen tırnakmı yiyorsun diye'hiç unutmuyorum ,çok utanmıştım!:26:
hep söz verdim,birdaha yemicem diye, ama olmadı işte! hamilelkten sonra yine başlarım biliyorum!
Ben de ağzıma sokmuyorum elimi ama, tırnağım kırılsa mesela çok rahatsız oluyorum. Aklım sürekli o tırnakta törpüleyene kadar. Törpüleyemezsem elimle koparıyorum.
Zaten tırnaklar cılız kağıt gibi.
Alkol bağımlıları olur ya, gittikleri ortamda alkollü içecek varsa titremeye başlarlar onun gibi!!!!
aman bu erkeklerde dayak istiyor anacım çocuk olsalar el eline bir sopa totosuna totosuna vurr boşver sen hamilesin cnm ne isterse onu ye oda beğeniyosa yesin beğenmiyosa...ne gibi farklı mesela?
yaa bizde sülalede çok kiişide var dayım yer kuzenlerimin 3de yiyor ben kardeşlerim yiyoruz :78: bırakan 4 kşi oldu bşr kardeşim ve 3 kuzenim dayım tuğrul ben hala devam reziliz rezil piss pisss offf :18: ne varsa yiycek
allah iyiliğini vermesin altıma işiyecektim gülerken,burda laf yetiştiricem diye,ne yazdığınızı kaçırmayayım diye tualete gidemedim!!!
bende güzel yerim ,aynı kesilmiş gibi durur!.)))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?