- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #23.241
canımsın..
tamam işte eşimde öyle diyor bana şimdi!çocukta yarın öbürgün senden görücek tırnak yicek diyo!bende yemez yemez diyorum!doğru söylüyormuş demekki!valla çocuklarıda alıştırıcaz!benim tırnaklarımında yapısı bozuldu artık!oje sürüyorum bazen belki yemem diye ama çok komik duruyo,nokta gibi!hihihihihii!evlenirken bile manikür yaptıramamıştım!:86:
Ben de yiyorummm ben deeee ben deeeeÖnce ısırarak kısaltıyorum, sonra da törpülüyorum çokta güzel oluyor
Ben kendim görerek alıştığım için çok korkuyordum çocuğum da bizim gibi tırnak yiyecek diye.
Düşünsene anne baba tırnak yiyor, iki rol-model de!
Allahtan eşim de kesti artık bu huyunu ama belli de olmaz, başlamayız inşallah...
Ben de evlenirken yapamadım manikür.
Zaten tırnaklarım uzun yapıda değil, gül tırnak mı derler öyle, bi de yiyince hepten böcek gibi oluyo :26:
Sen de uzman yiyicilerdensin o zaman
:))) ohhh afiyet olsun canımbi ara uzatmıştım çok hoşuma gitmişti, ama yine canımın sıkıldığı bigün hepsine kıymıstım :)
yaa bizde sülalede çok kiişide var dayım yer kuzenlerimin 3de yiyor ben kardeşlerim yiyoruz :78: bırakan 4 kşi oldu bşr kardeşim ve 3 kuzenim dayım tuğrul ben hala devam reziliz rezil piss pisss offf :18: ne varsa yiycek
Bizde bi halamın kızı var bi ben işte
Halamın diğer kızlarının tırnakları görsen aksine o kadar güzel, o kadar bakımlı
Uuuuu hem de eskilerdenim
Uuuuu hem de eskilerdenim
çok tatlısın azelya..
senin ve ecrinnn in yorumlarını okurken çok gülüyorum..
Sen o zaman tırnağın üzerinden bir ince katman soymayı da seversin Allah bilir
Teşekkür ederim o senin tatlı bakışından :78: Allah hep güldürsün
Ya sen herşeyi biliyorsun amaAma kenarındaki etlere dokanmıyom :86:
Sen o zaman tırnağın üzerinden bir ince katman soymayı da seversin Allah bilir
kahvaltıyı hazırladım beyimi bekliyorum..
diğer hamilelerin midesi kalkacak .))))))
ince katman soymak şeyi diyosun dimi canım böyle ince yukarıdan başlıyo,aşağıdan koparıyorsun onu!:)))))))))))
aman bu erkeklerde dayak istiyor anacım çocuk olsalar el eline bir sopa totosuna totosuna vurr boşver sen hamilesin cnm ne isterse onu ye oda beğeniyosa yesin beğenmiyosa...
yaa bizde sülalede çok kiişide var dayım yer kuzenlerimin 3de yiyor ben kardeşlerim yiyoruz :78: bırakan 4 kşi oldu bşr kardeşim ve 3 kuzenim dayım tuğrul ben hala devam reziliz rezil piss pisss offf :18: ne varsa yiycek
benimde en küçük kardeşim benden görüp yamaye başlamıştı ama çabuk kutuldu o!annem babam kızınca bıraktı,birdahada hiç yemedi,şimdi sütun gibi tırnakları var!ben malesef!(((((
ortanca kardeşim hiiiççç başlamadı bile yemeye!
Ayyyyyy vallahi okuyanlar akşama yemek yiyemicek haaSen de sanki sucuğa ekmek banmaktan bahseder gibi iştahlı iştahlı anlatıyon
Kizlarr ben az once ne gordumm :)) cokta hosuma gitti daha once gormemistimkomsu sayfalara ziyarete gittim bi baktim mart anneleri biseyden konusuyor Angelsounds diye bir cihazİlan no: #57823800
ANGELSOUNDS HAMİLE ANNE İÇİN BEBEK KALP DİNLEME ÜCRETSİZ KARGO
Bebeginizin kalp atislarini,tekmelerini ev ortaminda dinleyip kayit edebiliyormus,valla super.arada komsulara gitmek lazimmis
Kızlar ayrıntılı usg'den geldik.21 haftalığız.Ağırlığımız 411gr.Herşeyi normal.Dudak yapısı,midesi,karaciğer,akciğer,el-kol yapısı v.s.Ama sol böbrekte genişleme var dedi birde kalpte 2 noktada parlama varmış kireçlenmeden olabilirmiş.Biraz kafamı kurcaladı ama doktor önemli değil doğumda düzeliyor,doğumdan sonrada bebeği takip ediyoruz dedi.Ama ben inanıyorum bebeğim sağlıklı doğcak annesini üzmeyecek ve yalnız bırakmayacak.Aranızda böyle bir durum yaşayan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?