2012 Şubat Anneleri

Ben kendim görerek alıştığım için çok korkuyordum çocuğum da bizim gibi tırnak yiyecek diye.
Düşünsene anne baba tırnak yiyor, iki rol-model de!
Allahtan eşim de kesti artık bu huyunu ama belli de olmaz, başlamayız inşallah...
Ben de evlenirken yapamadım manikür.
Zaten tırnaklarım uzun yapıda değil, gül tırnak mı derler öyle, bi de yiyince hepten böcek gibi oluyo :26:

Ben de yiyorummm ben deeee ben deeee Önce ısırarak kısaltıyorum, sonra da törpülüyorum çokta güzel oluyor

Sen de uzman yiyicilerdensin o zaman

Uuuuu hem de eskilerdenim

:))) ohhh afiyet olsun canım bi ara uzatmıştım çok hoşuma gitmişti, ama yine canımın sıkıldığı bigün hepsine kıymıstım :)

Zaten hepsi uzunken yenmiyor.
Ama biri gitti mi, kırıldı mı, en kritik dönem başlıyor işte orda

çok tatlısın azelya..
senin ve ecrinnn in yorumlarını okurken çok gülüyorum..

Teşekkür ederim o senin tatlı bakışından :78: Allah hep güldürsün

Sen o zaman tırnağın üzerinden bir ince katman soymayı da seversin Allah bilir

Ya sen herşeyi biliyorsun ama Ama kenarındaki etlere dokanmıyom :86:

kahvaltıyı hazırladım beyimi bekliyorum..
diğer hamilelerin midesi kalkacak .))))))
ince katman soymak şeyi diyosun dimi canım böyle ince yukarıdan başlıyo,aşağıdan koparıyorsun onu!:)))))))))))

Ayyyyyy vallahi okuyanlar akşama yemek yiyemicek haa Sen de sanki sucuğa ekmek banmaktan bahseder gibi iştahlı iştahlı anlatıyon

Kizlarr ben az once ne gordumm :)) cokta hosuma gitti daha once gormemistim komsu sayfalara ziyarete gittim bi baktim mart anneleri biseyden konusuyor Angelsounds diye bir cihazİlan no: #57823800
ANGELSOUNDS HAMİLE ANNE İÇİN BEBEK KALP DİNLEME ÜCRETSİZ KARGO
Bebeginizin kalp atislarini,tekmelerini ev ortaminda dinleyip kayit edebiliyormus,valla super.arada komsulara gitmek lazimmis

ben bu cihazı duydum..sağlık ocağında hemşire bebeğimin kalbini dinleyince ona sormuştum 'dopller 'öyle bişey demişti.bende internetten araştırmıştım kadınlar kulübüne baktım daha sonra,ordada gördüm.senin de dediğini öneriyorlardı onlarda!
ama biri zaralıdır falan diye yazınca bende vaz geçmiştim almaktan,brdahada araştırmadım.fiyatıda 120 falandı galiba!

Kızlar ayrıntılı usg'den geldik.21 haftalığız.Ağırlığımız 411gr.Herşeyi normal.Dudak yapısı,midesi,karaciğer,akciğer,el-kol yapısı v.s.Ama sol böbrekte genişleme var dedi birde kalpte 2 noktada parlama varmış kireçlenmeden olabilirmiş.Biraz kafamı kurcaladı ama doktor önemli değil doğumda düzeliyor,doğumdan sonrada bebeği takip ediyoruz dedi.Ama ben inanıyorum bebeğim sağlıklı doğcak annesini üzmeyecek ve yalnız bırakmayacak.Aranızda böyle bir durum yaşayan varmı?

ne mutlu sana filizim.bugun sabah ecrin arkadasımızın bebeği içinde yanlıs anımsamıyorsam kireçlenme olabileceğinden bahsetmişler ayrıntılı usg den sonra.kafanıza cok takmayın.birde bebişin cinsiyetini bilmiyorum ama erkek bebeklerde böbrek genişlemesini doğumdan sonra tamamen normale döndüğünü duymustum.sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…