- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #23.261
kızlar benim bebeğim solda yaa hep sol tarafım atıyor...sizin atışlar ne taraftaa:26:
selam canım benımkı tam ortada pıt pıt yapıyor bugun cok sıktı artık sabırla karnımı ızleyınce gorebılıyorum hatta çok şükür
hafta sonu doktordayken bası sag alt kısımda ayakları sol tarafımda yukardaydı sankı su an yer degıstırdı yada pıtları elıyle yapıyor bılmıyorum ama cokk merak edıyorum bende:87:
ne mutlu sana filizim.bugun sabah ecrin arkadasımızın bebeği içinde yanlıs anımsamıyorsam kireçlenme olabileceğinden bahsetmişler ayrıntılı usg den sonra.kafanıza cok takmayın.birde bebişin cinsiyetini bilmiyorum ama erkek bebeklerde böbrek genişlemesini doğumdan sonra tamamen normale döndüğünü duymustum.sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah.
'KOCAMI ÇOK SEVİYORUM'
Amacının, çok sevdiği eşinin çocukları olmaması nedeniyle kendisinden boşamasını engellemek olduğunu belirten Fatma Yiğit şunları anlattı:
"Abdullah fabrikada işçi olarak çalışıyordu. Çocuğumuz olmadığı için tüp bebek düşündük. Paramız yetmedi. Onu kaybetmemek için 'Hamileyim' dedim. Abdullah karnımın neden şişmediğini bana sordu. Onu, bazı kadınların hamilelikte karnının hiç şişmediğini söyleyerek ikna ettim. Doğum yapmak için hastaneye geldikten sonra yalanımdan kurtulmak için bir başka yalan uydurup bebeğin kaçırıldığını söyledim. Sonra foyam ortaya çıktı. Kocamı çok seviyorum. Onu kaybetmemek için böyle bir yalana başvurdum. Pişmanım."
Kaynak : Bursa'da, 6 yıldır evli olan kadının eşinin kendisinden boşanmaması için yaptıkları filmleri aratmadı
kızlarr günaydınn. cok moralim bozukdetaylı usg ye girdim. hersey cok güzel.. dr bebek kesin kız dedi. uzun boylu bi kız olucak ekollar bacaklar ayaklar vs cok düüzgün diye devam etti.. 21+5 görünüyo iri bi kız dedi. ama kalp odasının birinde kirec varmıs. sok oldum. 2li ve 3 lü test normalse amniyosenteze gerek yok bence ama dr una sor dedi. dr a cıktım o da dedi ki behcet uz a git anne karnında bebegin kalbinin ekosunu falan cekebiliyorlar raporu göster cektir. belki de önemli bişi cıkmayabilir ama cektir dedi. sok oldum
kızlar şu haberi gördünüz mü? Allah bebeği olmayanlara da nasip etsin, bize de yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..
Kızlar ayrıntılı usg'den geldik.21 haftalığız.Ağırlığımız 411gr.Herşeyi normal.Dudak yapısı,midesi,karaciğer,akciğer,el-kol yapısı v.s.Ama sol böbrekte genişleme var dedi birde kalpte 2 noktada parlama varmış kireçlenmeden olabilirmiş.Biraz kafamı kurcaladı ama doktor önemli değil doğumda düzeliyor,doğumdan sonrada bebeği takip ediyoruz dedi.Ama ben inanıyorum bebeğim sağlıklı doğcak annesini üzmeyecek ve yalnız bırakmayacak.Aranızda böyle bir durum yaşayan varmı?
sata göre 20+2 ultrasona göre 20+4 ,benimle aynı haftada olup tekmeleri dışarıdan gören varmı?
selam arkadaşlar okuyorumda yazışmaları benim dr üçlü test normal bi sorun yok dedi ve ekim 10 kontrol tarihi verdi ayrıntılı ultrasonu dr öneriyor yoksa bizim isteğimizle oluyormu 3 boyutlu yada 4 boyutlu oluyorya ondan işte. Birde sizin kıpırdamalar başladımı ben hala hissedemiyorum 18 haftalığız bize yorum yazarsanız sevinirim
ben sata göre 20+4 ama ultrasona göre bilmiyorum. 26sından beri gitmedi. cumartesi öğrenicem inşallah...
tekmeleri 10 gündür falan dışardan görebiliyorum. bazen o kadar hızlı vuruyor ki, ayak çıkacak sanki ordan. hatta dün bir öğrencim masama gelmişti. yazdığı birşeyi gösteriyordu. tekmeyi gördü, çığlığı bastıgözleri hep karnımda, hiçbir detayı kaçırmıyorlar. bugün çok şiş öğretmenim, bugün küçülmüş öğretmenim
canım en ufak bir sıkıntının kafa kurcaladığını biliyorum ama içini ferah tut. benim doktorum ayrıntılı ultrasonun amacının problem gözükürse doğumdan sonra daha etkili takip edebilmek olduğunu söylemişti. sorun çıksa dahi düzeltebiliyoruz doğunca demişti. tabi dilerim kendiliğinden düzeliverir, maşallah oğluna...
pomak35
selam arkadaşlar okuyorumda yazışmaları benim dr üçlü test normal bi sorun yok dedi ve ekim 10 kontrol tarihi verdi ayrıntılı ultrasonu dr öneriyor yoksa bizim isteğimizle oluyormu 3 boyutlu yada 4 boyutlu oluyorya ondan işte. Birde sizin kıpırdamalar başladımı ben hala hissedemiyorum 18 haftalığız bize yorum yazarsanız sevinirim
ben 16. haftada hissetmeye başlamıştım şuan 21. haftadayız artık daha sık oluyor, bazı kişilerde daha geç hissediliyormuş, sende yavaş yavaş hisedersin canım
Evet canım araştırmayı, bir konu üzerinde detay bilgi sahibi olmayı,bunları aktarmayı seviyorum.
Hatta bu huyum bazı arkadaşlarım tarafından kullanılmıştır bile zamanında, sen çok iyi araştırırsın şu nasılmış diye üzerime yıkmaya çalışırlardı bazı şeyleri.
Ben o zaman bu huyumdan vazgeçmem gerektiğinin farkına vardım Hem stres olduğum, hem de bunun normal olmadığının farkına vardığım için.
Zaten stresli bir tipim. Hamile kalma evresinde de çok stres yaşadım,7-8 ayda 2 kez hamile kaldım ama çoktan bebeğim olmayacak doğal yoldan psikolojisine girmiştim bile.
Endişelerim, kaygılarım, stresli yapım sebebiyle uzman yardımı almak istedim, hatta iyi bir psikiyatrist ile iletişime geçtim, hipnoterapi almak için.
Ama hamile kalınca o arada, ertelendi mecburen.
Ama bunun üstüne düşmeliyim.
Ben Jane marka bir bebek arabası ve ana kucağı aldım canım.Eğer doğruysa satıcı Avrupada imal edilen tek bebek arabası markası olduğunu söyledi.
Maxi cosi ayarında,hatta bakışa göre daha iyidir filan dedi. Oturma ünitesi şaseden ayrılıyor. Yerine ana kucağı takılabiliyor.
Yine oturma ünitesi çift taraflı-çift yönlü kullanılabiliyor.ana kucağı dünyanın en güvenli ana kucağı seçilmiş.
Ana kucağı üzerinde küçük bir bebek müziği çalan player da var ama denemedim cidden çalıyor mu :))))))
Artık satıcının yalancısıyım ben de, biz inandık :)
Eki Görüntüle 260971 Eki Görüntüle 260972
Canım benim ya, inşallah Rabbimin izniyle hiçbirşey de çıkmayacak.
Okumadığın iyi olmuş, ben de okumayacağım, okumayalım.Gönlümüzü ferah tutatlım, iyi düşünelim, iyi olsun.
Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.Dualarım seninle.
Bence için rahat etmesi için eger zararı yoksa yıne de cektırsen ıyı olur ya da ıstersen baska bır yere ayrıntılı usgye gır,Gecen aylarda bır doktor bana plesentada amniotik bant gördugunu söylemıstı hemen ınternete kostum okudum korkudan öldum ,hemen doktoruma gıttım.O göremedıgını söledı ama ıcım rahat etmedı ,ayrıntılıya gıttım ramazandan sonraya randewu werdıler,o bayram nası gectı bıttı hıc anlayamadım .Ama sonunda 2 doktor daha yok öyle bırsey deyınce oh dedım ama resmen 20 gun öldüm ..Sakın kafana takma ve hemen gıt baska yerlere de göster.Allah saglık wersın ınsallah önemlı degıldır.Çok gecmıs olsun.
ecrin umarım ki bu durum cok canınızı sıkmadan arkanızda kalır.. ihsallah hicbirseyi yoktur yavrunun.. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun insallah.. Ben inanıyorum ki önemli birsey cıkmayacak ....
canımmm..geçmiş olsun..kesin hiç bişeycik yoktur bebeğinin kalbinde!ultrasondaki en ufak bi leke görüp,bunu bişey sanan doktorlar oluyo canım!bende hamile kalmadan önce rahminde perde var bile dendi!buda ultrasonda gördüğü bi karartıyı ,kötüye yoran bi doktorun yüzünden oldu!
dualarımız seninle,sen de bol bol dua et!sen yinede doktorunu dinle,dediğini ihmal et,çektir..
Canım moralini bozma bu tür sorunlar doğumdan sonra veya doğuma yakın kayboluyormuş.Bende bugün gittim sol böbrekte genişleme ve kalpte parlama(kireçlenme) var dedi.Doktor geçer dediği için çok üzülmedim ama yinede kafama takılıyor tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?