2012 Şubat Anneleri

kızlar benim bebeğim solda yaa hep sol tarafım atıyor...sizin atışlar ne taraftaa:26:

selam canım benımkı tam ortada pıt pıt yapıyor bugun cok sıktı artık sabırla karnımı ızleyınce gorebılıyorum hatta çok şükür
hafta sonu doktordayken bası sag alt kısımda ayakları sol tarafımda yukardaydı sankı su an yer degıstırdı yada pıtları elıyle yapıyor bılmıyorum ama cokk merak edıyorum bende:87:

benimki de ortada... :)) demincekk midem bulandiii cikarttim... tam söylenmeye basladim pirr pirr ucustu :))) sonra kizginligim kahkahalara döndü...

Saol canım.Okuyamadım ecrin arkadaşımızınkini hangi sayfada??Yinede takılıyor ister istemez.Evet benimkide erkek bebek..

kızlar şu haberi gördünüz mü? Allah bebeği olmayanlara da nasip etsin, bize de yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..

Canım moralini bozma bu tür sorunlar doğumdan sonra veya doğuma yakın kayboluyormuş.Bende bugün gittim sol böbrekte genişleme ve kalpte parlama(kireçlenme) var dedi.Doktor geçer dediği için çok üzülmedim ama yinede kafama takılıyor tabi...

canım en ufak bir sıkıntının kafa kurcaladığını biliyorum ama içini ferah tut. benim doktorum ayrıntılı ultrasonun amacının problem gözükürse doğumdan sonra daha etkili takip edebilmek olduğunu söylemişti. sorun çıksa dahi düzeltebiliyoruz doğunca demişti. tabi dilerim kendiliğinden düzeliverir, maşallah oğluna...

selam arkadaşlar okuyorumda yazışmaları benim dr üçlü test normal bi sorun yok dedi ve ekim 10 kontrol tarihi verdi ayrıntılı ultrasonu dr öneriyor yoksa bizim isteğimizle oluyormu 3 boyutlu yada 4 boyutlu oluyorya ondan işte. Birde sizin kıpırdamalar başladımı ben hala hissedemiyorum 18 haftalığız bize yorum yazarsanız sevinirim

iyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum, bende pıtırtıları karnımın ortasında hisediyorum, ama hala dışarıdan belli olmuyor eşime bi türlü hissettiremedim. eşim karnıma dokununca hareketler kesiliyor galiba alışamadı babasına:) pazartesi randevum var inşallah bi sorun olmadan geçer, ayrıntılı ultrasonda olumsuzluk çıkan arkadaşım üzülme boşuna, 2li testte bana çok kötü şeyler söylemişlerdi bir ay mahvoldum ağlamaktan ama dötlü test çok iyi çıktı artık üzmüyorum kendimi allah hakkımızda hayırlısını verir, eminim saglıklı bebeklerimiz olacak

pomak35
selam arkadaşlar okuyorumda yazışmaları benim dr üçlü test normal bi sorun yok dedi ve ekim 10 kontrol tarihi verdi ayrıntılı ultrasonu dr öneriyor yoksa bizim isteğimizle oluyormu 3 boyutlu yada 4 boyutlu oluyorya ondan işte. Birde sizin kıpırdamalar başladımı ben hala hissedemiyorum 18 haftalığız bize yorum yazarsanız sevinirim

ben 16. haftada hissetmeye başlamıştım şuan 21. haftadayız artık daha sık oluyor, bazı kişilerde daha geç hissediliyormuş, sende yavaş yavaş hisedersin canım

sata göre 20+2 ultrasona göre 20+4 ,benimle aynı haftada olup tekmeleri dışarıdan gören varmı?

ben sata göre 20+4 ama ultrasona göre bilmiyorum. 26sından beri gitmedi. cumartesi öğrenicem inşallah...

tekmeleri 10 gündür falan dışardan görebiliyorum. bazen o kadar hızlı vuruyor ki, ayak çıkacak sanki ordan. hatta dün bir öğrencim masama gelmişti. yazdığı birşeyi gösteriyordu. tekmeyi gördü, çığlığı bastı gözleri hep karnımda, hiçbir detayı kaçırmıyorlar. bugün çok şiş öğretmenim, bugün küçülmüş öğretmenim

ben 18+2 de cok net hıssettım ve gordum dısardan sımdı sıklastı esımde gordu ama elını koydugunda hıssedebılecegını sanmıyorum ızlemek daha mantıklı bırde benden cok once hıssedenler vardı hıc kafama takmadım o hıssettırecegı gunu bılır annesı kılona gore bebege gore degısırmıs zaten takılma buna

ne güzel ya bende görmek istiyorum dışardan artık, karnım bayagı büyüdü ama 5 aylık dedigim zaman inanmıyorlar daha küçük görünüyor, benim öğrencilerde hamile oldugumu anlamıyorda karnınız büyümüş hocam diyorlar:)

içimi rahatlattın canım saol.Öyle tabi ALLAH büyük o herşeyin en iyisini bilir..

teşekkür ederim canım sağol benimki ultrasonlarda hep sırt üstü gayet rahat yatıyor diyordu.babasına çekti demek yatmayı çok sevicek ona kalk deme ne dersen de :)

ecrin umarım ki bu durum cok canınızı sıkmadan arkanızda kalır.. ihsallah hicbirseyi yoktur yavrunun.. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun insallah.. Ben inanıyorum ki önemli birsey cıkmayacak ....

cokk sagolunnn kızlarrr yorumlarınızz içinnn.. öpüyorumm hepinizii

selamm kızlarrr. ancak simdi gelebildimm. hastanede işimizz cok gec bitti. adam pediyatrik kardiyologmus. ama ne hikmetse devlet hastanesi olmasına ragmen bodrumdan bi kızı doktoru buraya göndermişş. tepecik,, konak gibi cocuk hastaneleri de buraya sevkediyormus yapamadıklarından.. biz sevk durumunu bilmedigimizden saf gibi gittik.. dr kayıt yaptırın dedi. eer vakit varsa tepecikten sevk alalım dedik. yok yok önce sizi alcam dedi. devlet hastanesi ama sevkin yoksa 90 tl ye giriyomussun yuhh dedim.. neysee parayı verdigimizz bişi degill yatan hasta önceligi varmıss kuvöz kuvözz bebek yagdıı odaya.. 1 saat de kapıda bekledik heralde dr önce görmedim dedi parlama yaptı heralde didi..tam oh dicekken evet gördüm sol kapakcıkta dedi. 2mm kücük bişi kendi kendine gecmeli dedi. 24 üncü haftaya gelmeden tekrar geliceksin kontrol edicezz gitmiş mi dedi. simdi 15 gün daha bekle. gerci içim biraz olsun rahatladı. bide internetten hiçbişi okuma dedi:97::97: bundan sonrasıı dua edip beklemek.. umuyorum 15 gün sonra kuzumunn minnacık kalbinden yok olucak o kitle iyi gecelerrr

allah yardımcın olsun rabbim kısa zamanda sağlık versin sen bol bol dua et çok düşünmemeye çalış insan araştırdıkça da morali bozuluyor geçmiş olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…