- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #23.281
selamm kızlarrr. ancak simdi gelebildimm. hastanede işimizz cok gec bitti. adam pediyatrik kardiyologmus. ama ne hikmetse devlet hastanesi olmasına ragmen bodrumdan bi kızı doktoru buraya göndermişş. tepecik,, konak gibi cocuk hastaneleri de buraya sevkediyormus yapamadıklarından.. biz sevk durumunu bilmedigimizden saf gibi gittik.. dr kayıt yaptırın dedi. eer vakit varsa tepecikten sevk alalım dedik. yok yok önce sizi alcam dedi. devlet hastanesi ama sevkin yoksa 90 tl ye giriyomussunyuhh dedim.. neysee parayı verdigimizz bişi degill yatan hasta önceligi varmıss kuvöz kuvözz bebek yagdıı odaya.. 1 saat de kapıda bekledik heralde dr önce görmedim dedi parlama yaptı heralde didi..tam oh dicekken evet gördüm sol kapakcıkta dedi. 2mm kücük bişi kendi kendine gecmeli dedi. 24 üncü haftaya gelmeden tekrar geliceksin kontrol edicezz gitmiş mi dedi. simdi 15 gün daha bekle. gerci içim biraz olsun rahatladı. bide internetten hiçbişi okuma dedi:97::97: bundan sonrasıı dua edip beklemek.. umuyorum 15 gün sonra kuzumunn minnacık kalbinden yok olucak o kitle iyi gecelerrr
allah yardımcın olsun rabbim kısa zamanda sağlık versin sen bol bol dua et çok düşünmemeye çalış insan araştırdıkça da morali bozuluyor geçmiş olsun tekrar
canım bılıyorum cok zor ama sakın olmaya calıs gorceksın sadece uzuldugunle kalcaksın guzel dusun guzel olsun ben beyınde kıtle okumustum dogana kadar tam hatırlamıyorum hangı haftada ama mutlaka kayboluyormus doktorlar bazı seylerı bıze soylemese daha ıyı olcak ama cenelerını tutamıyorlar herhalde bılmesekde olur aslında ne bıleyım Allahım hayırlısını versın ıyı gecelerr
allah yardımcın olsun rabbim kısa zamanda sağlık versin sen bol bol dua et çok düşünmemeye çalış insan araştırdıkça da morali bozuluyor geçmiş olsun tekrar
canım bılıyorum cok zor ama sakın olmaya calıs gorceksın sadece uzuldugunle kalcaksın guzel dusun guzel olsun ben beyınde kıtle okumustum dogana kadar tam hatırlamıyorum hangı haftada ama mutlaka kayboluyormus doktorlar bazı seylerı bıze soylemese daha ıyı olcak ama cenelerını tutamıyorlar herhalde bılmesekde olur aslında ne bıleyım Allahım hayırlısını versın ıyı gecelerr
aranıza bende yeni katılıyorum arkadaşlar hepinize sorunsuz bir hamilelik ve sonunda yavrularınızı hayırlısıyla kucağınıza almanızı diliyorum....
günaydın kızlar;
herkes iyidir inşallah. Haftanın son gününü kazasız belasız atlatıp huzur dolu bir şekilde haftasonunu geçiririz umarım.
günaydın kızlar tepikoğlan uyandı bende uyandım
şimdi kahvaltı zamanı sütünüzü içmeyi unutmayn
iyiyiz şükür sen nasılsın?amin cnm inşallah benim içim niyeyse ilk defa bir cuma günü çok huzursuz:44:
günaydın kızlar tepikoğlan uyandı bende uyandım
şimdi kahvaltı zamanı sütünüzü içmeyi unutmayn
Hadi Allah yardımcın olsun canım, haber ver...
gerçektenmi benziyor yaa ayyyyyyyyy yerim ben onu ALLAH bagışlasın maşallah avatardaki kız degil ama çok güzel bi çocuk ona bakıyımda karnımdaki ona benzesin:))
Güle güle git canım. İnşallah işlerin yolunda gider. En kısa süre içinde o bakıcıyı evden gönderebilirsin umarım. Yarım yamalak bakacak anlaşılan. Hem sigara içiyor, hem şikayet ediyor, hem de işini doğru dürüst yapmıyor, daha bir çocuğun altını temizleyemiyorsa nerde kaldı onun o yaşının tecrübesi.
Şubattan sonra da seni 70-79 topiğinde bulurum sanırsam
görüşürüz canım kendine iyi bak
bakıcıyla da başarılar
ben saçlarım koyu kumral gözlerim yeşil tenim oldukça esmer dudaklar zenci dudağı eşim iri gözlü saçlar siyah ten koyu dahada anlatmıyım zaten çocuğumuz heralde iri gözlü uzun kirpikli çok tatlı bişi olur gibime geliyo belkide çok çikin olacak rabbim hayırlısnı versin bak buda resimlerimiz
Eki Görüntüle 261232
Eki Görüntüle 261233
Yok bebusum, sıra gelmeden vazgectık oradan.
Uzulme tatlım, senın yorumunu okuyupta canım cekınce hemen esımı aradım.
Aksam getırecek
Tesekkur ederım dusundugun ıcın.
Ekliyim yavrim.
Sonrada kacayım ben.
opuyorum hepınızı fistuklar.
kızlar yaaaa sizede eşleriniz hamile olduğunuzdan beri bi tuhaf davranıyormu
ben bazen dayanamıyorum artık kafayı sıyıracağım diyorum vallaha ne yapacağımı şaşırdım
kızlar 5-6 sayfa okuyamadım iş yerinin dr indim
neden dün gitmedim diye kızdı
yarın için rapor verdi
yarın evde olacağım giremem herhalde bilginiz olsun
ne gibi farklı mesela?
ya ne bileyim resmen naz yapıyor pış pışlamamı bekliyor gibi
mesela az önce aradım söylemesi ayıp akşama balık aldım kızartacağım dükkanı geç kapama erken gel dedim
vay efendim kafama göre iş yapıyormuşum onun sevdiği balığı değilde kendi kendime karar verip almışım yemiyorum sen kendin ye dedi
bende kendin bilirsin dedim kapattım telefonu
sonra oturdum kendi kendime kızıyorum ne salağım niye sanki düşünüyorumki yap yanına başka çeşit yemek hangisini isterse yesin ne haber veriyorum sanki bu sıralar herşeyi terslediğini hiç bişeden memnun kalmadığını biliyorum ve buna sinir olmaya başladım
ama akşam gelince dır dır edip söylenirse bende kavga edeceğim vallaha ne halin varsa gör daha dayanamıyorum senle uğraşamıyorum kimin için uğraşıp paralıyorum kendimi değmezsin karşılığında bir güler yüz bi iltifat bişe yok ancak söylen söylen dur diyeceğim
İnsanların her günü her gününe eşit değil ki Mehtabım?
O sinirliyse trip atıyorsa
Sakin olduğunda aynısıyla karşılık verirsin..
Boşver..
BAzen umursamam...
Aramasan olurmuş
Yahut balığı ondan almasını isteseydin keşke?
B** yesin dersem ayıp olur mu
Hamile eşin sana balık gibi zor bir yemek yapıyor, sonuçta ağır kokan bişey ve kız hamile! Sen hala sevdiğin balığın derdindesin!
Pes….
Boşver hayatım yap ye ne seviyorsan sen, işine gelmiyorsa başka şey yesin…
QUOTE]
Evet canım ayıp olur.....
Ne olursa olsun böyle dememeliyiz bence..
Onlar karı koca...
Ağızlarına geleni söylerler kimi zaman birbirlerine
Ama biz dışardan insanlarız...
Gücenir kırılabilirler sözlerimize..
Eşimin bun konuda sevdiğim bir sözü vardır..
Hep der bana..
"Savaşan iki kişiye kimse bişey demez.. Ama kapıdan bakanın gözünü oyarlar " diye
Kızlar ayrıntılı usg'den geldik.21 haftalığız.Ağırlığımız 411gr.Herşeyi normal.Dudak yapısı,midesi,karaciğer,akciğer,el-kol yapısı v.s.Ama sol böbrekte genişleme var dedi birde kalpte 2 noktada parlama varmış kireçlenmeden olabilirmiş.Biraz kafamı kurcaladı ama doktor önemli değil doğumda düzeliyor,doğumdan sonrada bebeği takip ediyoruz dedi.Ama ben inanıyorum bebeğim sağlıklı doğcak annesini üzmeyecek ve yalnız bırakmayacak.Aranızda böyle bir durum yaşayan varmı?
Canım ecrinnvar sabah yazdı...
Bence önemli bişey değildir..
Yüreğini ferah tut
selamm kızlarrr. ancak simdi gelebildimm. hastanede işimizz cok gec bitti. adam pediyatrik kardiyologmus. ama ne hikmetse devlet hastanesi olmasına ragmen bodrumdan bi kızı doktoru buraya göndermişş. tepecik,, konak gibi cocuk hastaneleri de buraya sevkediyormus yapamadıklarından.. biz sevk durumunu bilmedigimizden saf gibi gittik.. dr kayıt yaptırın dedi. eer vakit varsa tepecikten sevk alalım dedik. yok yok önce sizi alcam dedi. devlet hastanesi ama sevkin yoksa 90 tl ye giriyomussunyuhh dedim.. neysee parayı verdigimizz bişi degill yatan hasta önceligi varmıss kuvöz kuvözz bebek yagdıı odaya.. 1 saat de kapıda bekledik heralde dr önce görmedim dedi parlama yaptı heralde didi..tam oh dicekken evet gördüm sol kapakcıkta dedi. 2mm kücük bişi kendi kendine gecmeli dedi. 24 üncü haftaya gelmeden tekrar geliceksin kontrol edicezz gitmiş mi dedi. simdi 15 gün daha bekle. gerci içim biraz olsun rahatladı. bide internetten hiçbişi okuma dedi:97::97: bundan sonrasıı dua edip beklemek.. umuyorum 15 gün sonra kuzumunn minnacık kalbinden yok olucak o kitle iyi gecelerrr
Allah yardımcınız olsun bebeğim
Yüreğini ferah tut
Günaydın kızlar!
Ben bugün erkenciyim. İşe geldim kahvaltımı yaptım. Tartıldım ve geçen hafta ile bu hafta arasında 1.5 kilo farkettiğimi gördüm. Azıcık moralim bozuldu ama şimdiye kadar sadece 1 kilo almış olduğum için sakin olmaya çalışıp bundan sonra yediklerime dikkat edeceğim.Nasıl olsa kilo almadım diye biraz rahat davranmıştım galiba.
Günaydın şişko
Yediklerine dikkat etmezsen böyle yazarsın işte
Nasılsın limonlu kekim
aynen ben de öyleyim canımhavalardan sanırım bu huzursuzluk. Ben de sakinleşmeye çalışıyorum şimdi derin derin nefes alarak. Evet evet havalardan
süt mü ohhh mis kokusunu özledimBana yasak süt içmek Ve canım çok çekti
Günaydın juweline;
Sevsinler onun tepiklerini:) Allah'a şükür artık hissediyoruz bebeklerimizi, eskiden hep panik içindeyken artık kıpırtılarını hissettikçe içi rahat ediyor insanın.
[COLOR="#000080" .!.:CAnım sen harikasın ya...
Dadlu gacuuuuuuuuuuuuuuu
Çocuğunuz da güzel olur merak etme..[/COLOR]
ÇOK SAĞOL CNM EMİNİM SİZDE ÖYLESİNİZDİR
[aa neden yasak canım bak uzuldum şimdi bilsem söylemezdim
evet canım çok şükür oturup onu izlicem işim gücüm olmasa ama ozamanda zaman hiç gecmez galıba
CNM YA BENDE KRONİK ANEMİ VAR (VUCUDUM DA İNANILMAZ BİR KALSİYUM DEPOSU VAR İNDİREMİYOLAR AŞAĞI BU YÜZDEN DAHADA FAZLALAŞMAMASI İÇİN KALSİYUMU YASAKLIYOR DOKTOR ÇÜNKÜ FAZLA KALSİYUM VUCUDUMDAKİ DEMİRİ EMİYO BU YÜZDENDE AŞIRI KANSIZLIĞIGA YOL AÇIYOR VE DEMİR İLACI TEDAVİSİ BİLE SONUÇ VERMİYO İLACI BIRAKTIĞIM ANDA KANIM İNE DÜŞÜYO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?