2012 Şubat Anneleri

canım bılıyorum cok zor ama sakın olmaya calıs gorceksın sadece uzuldugunle kalcaksın guzel dusun guzel olsun ben beyınde kıtle okumustum dogana kadar tam hatırlamıyorum hangı haftada ama mutlaka kayboluyormus doktorlar bazı seylerı bıze soylemese daha ıyı olcak ama cenelerını tutamıyorlar herhalde bılmesekde olur aslında ne bıleyım Allahım hayırlısını versın ıyı gecelerr

valla saatlerdir okuyorum,çok iyi bir okuyucu oldum burda ama okumaktan yorum yapmaya vaktim olmuyor.hergün aynı,okuldan geldikten sonra ancak 6 gibi girebiliyorum,okuyana kadar kimsecikler kalmıyor:)iyi geceler diym barii :92:

allah yardımcın olsun rabbim kısa zamanda sağlık versin sen bol bol dua et çok düşünmemeye çalış insan araştırdıkça da morali bozuluyor geçmiş olsun tekrar

aminn cnm iinsallah.. ama düsünmeden edemiyo insan işte. cünkü 17. haftada 4 boyutluda incelemişti dr. raporda bişi olmadıgı yazıyor. o haftayla bu hafta arası cıkmıs.. kalsiyum falan bişiler dedi ama algı kapalı oldugundan bişi anlamadım. hayırlısı artık dedigin gibi düsünmemeye calısıp dua etmekten baska carem yok

amin hepimizin bebekleri için en hayırlısnı versin insallah.. bende gecmesinden umutluyum işte. dr un dediginegöre 15 gün sonra gecmiş olmalı. insallah öle de olur.. bide ritm de falan bi bozukluk yokk hersey normal göündügü için de accık rahatladım. hayırlısıdiyeyim artık.. bakalım zaman ne göstercek:26: sana da iyi geceler cnm

allah yardımcın olsun rabbim kısa zamanda sağlık versin sen bol bol dua et çok düşünmemeye çalış insan araştırdıkça da morali bozuluyor geçmiş olsun tekrar

aminn cnm iinsallah.. ama düsünmeden edemiyo insan işte. cünkü 17. haftada 4 boyutluda incelemişti dr. raporda bişi olmadıgı yazıyor. o haftayla bu hafta arası cıkmıs.. kalsiyum falan bişiler dedi ama algı kapalı oldugundan bişi anlamadım. hayırlısı artık dedigin gibi düsünmemeye calısıp dua etmekten baska carem yok

amin hepimizin bebekleri için en hayırlısnı versin insallah.. bende gecmesinden umutluyum işte. dr un dediginegöre 15 gün sonra gecmiş olmalı. insallah öle de olur.. bide ritm de falan bi bozukluk yokk hersey normal göündügü için de accık rahatladım. hayırlısıdiyeyim artık.. bakalım zaman ne göstercek:26: sana da iyi geceler cnm

aranıza bende yeni katılıyorum arkadaşlar hepinize sorunsuz bir hamilelik ve sonunda yavrularınızı hayırlısıyla kucağınıza almanızı diliyorum....

Günaydın kızlar!
Ben bugün erkenciyim. İşe geldim kahvaltımı yaptım. Tartıldım ve geçen hafta ile bu hafta arasında 1.5 kilo farkettiğimi gördüm. Azıcık moralim bozuldu ama şimdiye kadar sadece 1 kilo almış olduğum için sakin olmaya çalışıp bundan sonra yediklerime dikkat edeceğim.Nasıl olsa kilo almadım diye biraz rahat davranmıştım galiba.

Günaydın herkese ecrincim içini ferah tut bişey çıkmayacaktır kızın o kitleyi atacak üzülme iyimi geçmiş olsun tekrar

Günaydın kızlar;

Herkes iyidir inşallah. Haftanın son gününü kazasız belasız atlatıp huzur dolu bir şekilde haftasonunu geçiririz umarım.

günaydın kızlar;

herkes iyidir inşallah. Haftanın son gününü kazasız belasız atlatıp huzur dolu bir şekilde haftasonunu geçiririz umarım.

iyiyiz şükür sen nasılsın?amin cnm inşallah benim içim niyeyse ilk defa bir cuma günü çok huzursuz:44:

günaydın kızlar tepikoğlan uyandı bende uyandım

şimdi kahvaltı zamanı sütünüzü içmeyi unutmayn

Günaydın juweline;

Sevsinler onun tepiklerini:) Allah'a şükür artık hissediyoruz bebeklerimizi, eskiden hep panik içindeyken artık kıpırtılarını hissettikçe içi rahat ediyor insanın.

Hadi Allah yardımcın olsun canım, haber ver...

Vereyim canım
Bakıcıyı değiştiriyorum...
Bu iş böyle olmayacak..

gerçektenmi benziyor yaa ayyyyyyyyy yerim ben onu ALLAH bagışlasın maşallah avatardaki kız degil ama çok güzel bi çocuk ona bakıyımda karnımdaki ona benzesin:))

İnşallah gülüm...
Gerçekten benziyor benim kuzuma canım..
Aynısı

O topikteyim canım
ve sanırım doğumdan sonra orda olacağım..
Bakıcıyı şutlayacağım canım
Dua edin bana

görüşürüz canım kendine iyi bak
bakıcıyla da başarılar

Sağol canım..

CAnım sen harikasın ya...
Dadlu gacuuuuuuuuuuuuuuu
Çocuğunuz da güzel olur merak etme..

Günaydın fıstık...
kızlar yaaaa sizede eşleriniz hamile olduğunuzdan beri bi tuhaf davranıyormu

ben bazen dayanamıyorum artık kafayı sıyıracağım diyorum vallaha ne yapacağımı şaşırdım

CAnım sabırlı ol lütfen...
BAzen erkeklere de bir hal oluyor
Birbirinizi dengelemeye çalışın oldu mu?=

kızlar 5-6 sayfa okuyamadım iş yerinin dr indim
neden dün gitmedim diye kızdı
yarın için rapor verdi
yarın evde olacağım giremem herhalde bilginiz olsun

Geçmiş olsun kuzum...
Pazartesi görüşürüz artık..

aynen ben de öyleyim canım havalardan sanırım bu huzursuzluk. Ben de sakinleşmeye çalışıyorum şimdi derin derin nefes alarak. Evet evet havalardan

aslında ben biliyorum neden olduğunuda bu işin içinden nasıl çıkacam bilmiyorum kayınvalidemle anam arasında kaldım hatta birde eltimin teyzeleri var işin içinde ufff rabbim mübarek cuma günü vakti dualarımı geri çevirmesin kırgınlık olmadan inşallah sorun halledilir yoksa yine olan benim anacığıma olcak arada bende gümbürtüye gidecem 1,5 senedir ne güsel hiçbir sorun yaşamamıştık eltimin teyzesinin çenesi durmuyoki dil papuç gibi insan huzursuz etmeye bayılıyo

süt mü ohhh mis kokusunu özledim Bana yasak süt içmek Ve canım çok çekti

aa neden yasak canım bak uzuldum şimdi bilsem söylemezdim

Günaydın juweline;

Sevsinler onun tepiklerini:) Allah'a şükür artık hissediyoruz bebeklerimizi, eskiden hep panik içindeyken artık kıpırtılarını hissettikçe içi rahat ediyor insanın.

evet canım çok şükür oturup onu izlicem işim gücüm olmasa ama ozamanda zaman hiç gecmez galıba

Günaydın hanımlar..

Bizde bugün yataktan hiç çıkmak istemedik..
Hava bozuk iyice..
Türkiye geneli sanırım..
Ama sabah kalkıp pencereden havanın sisli olduğunu görünce yuppi kış geliyor diye sevinesim geldi..

Günaydın kızlar bugün dr. Gitcem test sonucumuzu alacağız inş.hayırlı haberlerle döneriz.allah herkesin bebeklerine sağlık versin.bol tekmelemeli günler:)

[QUOTE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…