2012 Şubat Anneleri

slm...
maşaallah bugünde hızınıza yetişilmiyor bayanlar..allahım neşemizi bozmasın hiç..
bugün herkes için dua ettim,allal kabul etsin..
ben bugün biraz duygusal takılıyorum..
bişey sorucam ama şimdi muhabbetininizin ortasınada dalmak gibi olacak biraz.)))
park yatak kaç aylığa kadar kullanılabiliyor?
sepet beşikler '' '' '' '' ?

AMİN CANIM... 2-3 yaşına kadar yatır annesi. buyuk onlar baya.

duygusal da takılma boşver.

tatlım park yatak 5 yaşına kadar kullanılabiliyormuş yatağı dahil 200 tl ye mal oldu bana gören herkes çok zekice buluyor tavsiye ederim yani hem çok pratik bnm gibi zart zurt bi yerlere gidip duruyo musun bilmiyorum ama kolay taşınıyor bla bla falan işte

bnm niye profil fotom yok onun içinde mi milyon tane yazı yazmam lazım eşssiz güzelliğimden mahrum mu bırakıcam sizleri ???

Wuuuu O zaman ben sana bi torpil yapayım, normalde kimseye açmam bu özelliği sen koy profil resmini ben hemen onaylıyorum Bu kıyağımı da unutma
Yukardan kontrol panelini bul, oraya gir, avatarını değiştir kısmına gel ordan koy.

bnm niye profil fotom yok onun içinde mi milyon tane yazı yazmam lazım eşssiz güzelliğimden mahrum mu bırakıcam sizleri ???

benimde yokkk!bak hiç düşünmemiştim daha önce ,benim niye yok diye!!
sen yenimi geldin???
hoşegeldin canım???kaç haftalıksın?cinsiyeti ne?merak işte!belki yazmışındır ,henüz safslsrı okumadımda!

sormadım doktorum geri zekalı 80 yaşında %50 kör %80 sağır ( malesef ciddiyim ) daha yeni izmirden geldim ordayken gitmiştim ama aklıma gelmedi bu amcaya da sormak istemiyorum

Sende çok çılgın bi potansiyel gördüm bacım.
Sen gel, alalım seni yanımıza,Azelya,adengökçe, sen, ben çok kanka oluruz yeminle.

Şimdi akıntıya gelince akıntının sebebi (fizyolojik akıntıların) gebelikte östrojenin normale göre epey artması.
Fakat beraberinde yanma, idrar yapmada zorluk, kaşıntı, kötü koku varsa, akıntı renkliyse (yeşil-kahverengi gibi) o zaman tehlikeli olabilir.

bebeiiim nasıl bi yer burası evleneli 1 yıl 8 ay oldu 5 defa izmire gittim burda kaç kişiyi şikayet ettim haddi hesabı yok aklımı oynatmam yakıın

valla cnm söylemek istemiyorum fazlaca genelleme yapmak ama keşan malkara edirnenin cingen tarafıdır bea oldukça karışıktır dikkat et şikayet felan etme adamı yolarlar Izmirin neresindeydin ben karşıyaka

YOOO NE ALAKA? misal 3 kere bu topiğin en güzel kızı benim diye genel moda mesaj atarsan, moddan bi mesaj alacaksın.

fotona bakıp gerçekten fotonu koymayı uygun görürse mesaja falan gerek yok. aramızda kalsın ama ben mesaj attıgımda benı uygun bulmamıştı. ne zaman 100 adet mesaj yazdım o zaman ancak şeker kız candyının fotosunu koyabıldıler.

sen benım adımı kırmızı yazıp bı fotonu at bakayım ben bı bakayım nasılsın?

kızlar merhaba ...

allah hayırlı bişekilde kolay bi doğum nasip eder inşallah cümlemize ve meleklerimize sağlıca kavuşmayı.....

ben 16 haftalık hamileyim 53 kilo ile hamile kaldım şuan 54,5 kiloyum

hiç almıyordum 1 ayda 1,5 kilo aldım fazla değil mi...

ve karnımdaki bebeğim sizce kaç kilodur yani plesenta suyu felan dahil....

ahahahauhauahauhaua. geri zekalı ama doktor. %50 kör %80 sağır. o yeeaaa doktor değil android bu...

Beğen butonunu geri istiyorum ya :)))

Benimkinin boyu 1 metre 3 yaşına kadar kullanırsın dediler.
1,10 olanlar 4 yaşa kadarmış...
Sabah ben de duygusaldım ama duygusallık filan bırakmadı bu deli hatunlar, okeye 5. lazım bize gel katıl

Evet senin foto bana gelmişti, onaylamadım bende..Ama şimdi deniz prensesine kıyak yapıyorum bakmadan onaylıyorum
Hemen havalara girdim yalnız, hep mod olmak istemişimdir

hııı.. sağol canım yaa ben büyük ihtimslle park yatak alıcam..

Evet senin foto bana gelmişti, onaylamadım bende..Ama şimdi deniz prensesine kıyak yapıyorum bakmadan onaylıyorum
Hemen havalara girdim yalnız, hep mod olmak istemişimdir

EEE HATUN İZMİRLİ tabi. ben ise bi laz. izmirli olunca bakmadan onayla tabi. ama laz olunca burun farkıyla onaylama. ohh ne ala ne ala.

o değil de azelya ya şu hani aramızda konuştuğumuz msn penceresi varya onu açsana tekrar ya. ama bize özel hadi bacım.

hoşbulduuuk efeniim 21. haftadayız şirin deniz adını vereceğimiz güzel bir kızımız olacak güzel diyorum çünkü anası güzel teyzesi güzel vs... şaka bir yana sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda :) amiin herkesin yavrusu inşallah maşallah :)

benimde park yataklar yattı akklıma!biraz daha zaman geçsinde yavaş yavaş alırız bizde!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…