- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #23.501
slm...
maşaallah bugünde hızınıza yetişilmiyor bayanlar..allahım neşemizi bozmasın hiç..
bugün herkes için dua ettim,allal kabul etsin..
ben bugün biraz duygusal takılıyorum..
bişey sorucam ama şimdi muhabbetininizin ortasınada dalmak gibi olacak biraz.)))
park yatak kaç aylığa kadar kullanılabiliyor?
sepet beşikler '' '' '' '' ?
slm...
maşaallah bugünde hızınıza yetişilmiyor bayanlar..allahım neşemizi bozmasın hiç..
bişey sorucam ama şimdi muhabbetininizin ortasınada dalmak gibi olacak biraz.)))
bnm niye profil fotom yok onun içinde mi milyon tane yazı yazmam lazım eşssiz güzelliğimden mahrum mu bırakıcam sizleri ???
bnm niye profil fotom yok onun içinde mi milyon tane yazı yazmam lazım eşssiz güzelliğimden mahrum mu bırakıcam sizleri ???
sormadım doktorum geri zekalı 80 yaşında %50 kör %80 sağır ( malesef ciddiyim ) daha yeni izmirden geldim ordayken gitmiştim ama aklıma gelmedi bu amcaya da sormak istemiyorum
Ki ki ki özelden de yazamazsın 50-100 msj kuralı
bebeiiim nasıl bi yer burası evleneli 1 yıl 8 ay oldu 5 defa izmire gittim burda kaç kişiyi şikayet ettim haddi hesabı yok aklımı oynatmam yakıın
ahahahauhauahauhaua. geri zekalı ama doktor. %50 kör %80 sağır. o yeeaaa doktor değil android bu...
slm...
AMİN CANIM... 2-3 yaşına kadar yatır annesi. buyuk onlar baya.
duygusal da takılma boşver.
YOOO NE ALAKA? misal 3 kere bu topiğin en güzel kızı benim diye genel moda mesaj atarsan, moddan bi mesaj alacaksın.
fotona bakıp gerçekten fotonu koymayı uygun görürse mesaja falan gerek yok. aramızda kalsın ama ben mesaj attıgımda benı uygun bulmamıştı. ne zaman 100 adet mesaj yazdım o zaman ancak şeker kız candyının fotosunu koyabıldıler.
sen benım adımı kırmızı yazıp bı fotonu at bakayım ben bı bakayım nasılsın?
Beğen butonunu geri istiyorum ya :)))
Benimkinin boyu 1 metre 3 yaşına kadar kullanırsın dediler.
1,10 olanlar 4 yaşa kadarmış...
Sabah ben de duygusaldım ama duygusallık filan bırakmadı bu deli hatunlar, okeye 5. lazım bize gel katıl
Ben şimdi yemeğe gidiyorum, çok yazıp da kafamı attırmayın benim.
Deniz kızı benim himayemde ilişmeyin he.
Hadi öperin.
Evet senin foto bana gelmişti, onaylamadım bende..Ama şimdi deniz prensesine kıyak yapıyorum bakmadan onaylıyorum
Hemen havalara girdim yalnız, hep mod olmak istemişimdir
benimde yokkk!bak hiç düşünmemiştim daha önce ,benim niye yok diye!!
sen yenimi geldin???
hoşegeldin canım???kaç haftalıksın?cinsiyeti ne?merak işte!belki yazmışındır ,henüz safslsrı okumadımda!
tatlım park yatak 5 yaşına kadar kullanılabiliyormuş yatağı dahil 200 tl ye mal oldu bana gören herkes çok zekice buluyor tavsiye ederim yani hem çok pratik bnm gibi zart zurt bi yerlere gidip duruyo musun bilmiyorum ama kolay taşınıyor bla bla falan işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?