- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.221
ii akşamlar kızlar ben eve gidiyorm valla sırtımda ağrılar başladı sıcak yatağımın hayallerini kuruyorm grşrz....
kızlarrr ne olur gerilmeyelim gerilmeyin.sitee,topik yavann böylee.azelyanın yada bblaunun tavrını ben kendi adıma anlayabiliyorum.sonucta bi kaç gün öncesine kadar gülüp eğleniyoduk.herkes ayrı bir değer,ayrı bir tecrübe,ayrı bi neşe burda.sanırım onlarr, bu sadece benim fikrimdir kimse yanlıs anlamasın lütfen kırıldılarr.cünkü her zaman muhabbet ettikleri insanlar tarafından şikayet edildiler.bunlar kim ben bilemem.haddim olmayan yerlerede karısamam.azelya, desem yine banlanırım diyor haklıda burda rahatsızlığını dile getirse arkadaslar şikayet işi olmasa daha doğru ve güzel olur.oyelkenin de art niyeti yok bence rahatsız olsa yazmaz.ne bileyim kırmasın kimse birbirini,cocuk gibi şikayet ne demek.medeni ölçülerde herkes fikrini söylesin hakaret olmadan bu işler cözülür gider..hepinizi seviyorum ve küslük olmamasını diliyorum...
ii akşamlar kızlar ben eve gidiyorm valla sırtımda ağrılar başladı sıcak yatağımın hayallerini kuruyorm grşrz....
Beni anlamışsın dünürüm, 10 oğlum olsun 10unu da veririm kız sana :)))
Konuşmadan önce dinleyin,
Yazmadan önce düşünün,
Harcamadan önce kazanın,
Dua etmeden önce bağışlayın,
İncitmeden önce hissedin,
Nefret etmeden önce sevin,
Vazgeçmeden önce çabalayın,
Ölmeden önce yaşayın.
Hayat budur. Onu hissedin, onu yaşayın ve ondan hoşnut olun.
William Shakespeare
ne güzel söylemiş adamcaz
dur yavrukusum ne ettin 10 oğlun olursaa benimde 10 kızım olması lazım gelirr.abooo benim herif elinde tüfekle kapıda bekler 10 kız babası olursakıskançlıktan delirir bee.hem bunlar kayserili kayseride çeyiz falan ağır işler ahanda o zaman yerim ben ayvayıı...
filozof mu oldun bacımm senn..iyisin demiiiivalla güzel sölemiş adam.demekki düşün düşün seydir işin değil.düşünmek lazımmışş:44:
kızlar bana da arkadaşlarım bepanten önerdi hatta şimdiden başla çok yara oluyolar sonra dediler...bide yazdım da arada kaynadı göbekte çatlarlar başladı mı sizin de ben bebe yağı kullanıyorm ama yinede bikaçtane gördüm geçen göbişimde
kızlarrr ne olur gerilmeyelim gerilmeyin.sitee,topik yavann böylee.azelyanın yada bblaunun tavrını ben kendi adıma anlayabiliyorum.sonucta bi kaç gün öncesine kadar gülüp eğleniyoduk.herkes ayrı bir değer,ayrı bir tecrübe,ayrı bi neşe burda.sanırım onlarr, bu sadece benim fikrimdir kimse yanlıs anlamasın lütfen kırıldılarr.cünkü her zaman muhabbet ettikleri insanlar tarafından şikayet edildiler.bunlar kim ben bilemem.haddim olmayan yerlerede karısamam.azelya, desem yine banlanırım diyor haklıda burda rahatsızlığını dile getirse arkadaslar şikayet işi olmasa daha doğru ve güzel olur.oyelkenin de art niyeti yok bence rahatsız olsa yazmaz.ne bileyim kırmasın kimse birbirini,cocuk gibi şikayet ne demek.medeni ölçülerde herkes fikrini söylesin hakaret olmadan bu işler cözülür gider..hepinizi seviyorum ve küslük olmamasını diliyorum...
olmasss sonra dersinn kaynana olmıcan mı oğlunu cok sevsee kıskanır bi çeyizi bile yoktuu oysam benn süt pompasına kadar aldıydım bebemin dersinn..vericem ben ceyizz olmass öleee :)))Ben çeyiz felan istemiyom dünür, oğlumu sevsin yeter
aferim bacım sana bu kadar güzel bu kadar net anafikir çıkartılabilinir kutluyorum seni
olmasss sonra dersinn kaynana olmıcan mı oğlunu cok sevsee kıskanır bi çeyizi bile yoktuu oysam benn süt pompasına kadar aldıydım bebemin dersinn..vericem ben ceyizz olmass öleee :)))
cok pis anafikir cıkartırım.edebiyatım,türkcem manyak iyidir bi 40 soru daha yapsam boğaziçinde edebiyat okurdum daaa bakmaa.düşünmekten olmadı
kızlar bu arada hepinizi öpüyorum,iyi aksamlar diyorum,kendinize bebiklere cok iyi bakın özelliklede sizz büyük ve küççük dünürben erken cıkımda yarın gelirlerse biraz market alısverişi yapim
herkesin ortak düşüncesi eğlenelim, gülelim, paylaşalım, mutlu olalım dimi ?
Bakın ben sürekli yazı yazamıyorum ama inanın 3223 sayfanın her birini okumuşumdur..
bende mi bir gariplik.. hayır.. bana yakın geldiği için..
çünkü beni bu halimle ancak benim gibi olan biri anlayabilir diye buraya geliyorum..
ne kadar işim olsa da gün içinde sürekli okuyorum, yazdıklarınıza gülüyorum, üzülüyorum.. kendimden bir şeyler arıyorum yeri geldiğinde.
ben azelya,blaunun tepkilerini anlıyorum.. kendimce haklıda buluyorum onları..
ve son olarak ta ben eski yazılar gibi keyifli şeyler okumak istiyorum yine bu forumda..
neyse konuyu uzatmaya gerek yok nasılsa..
ne diyordum süt içelim, güzelleşelim..
olmasss sonra dersinn kaynana olmıcan mı oğlunu cok sevsee kıskanır bi çeyizi bile yoktuu oysam benn süt pompasına kadar aldıydım bebemin dersinn..vericem ben ceyizz olmass öleee :)))
cok pis anafikir cıkartırım.edebiyatım,türkcem manyak iyidir bi 40 soru daha yapsam boğaziçinde edebiyat okurdum daaa bakmaa.düşünmekten olmadı
kızlar bu arada hepinizi öpüyorum,iyi aksamlar diyorum,kendinize bebiklere cok iyi bakın özelliklede sizz büyük ve küççük dünürben erken cıkımda yarın gelirlerse biraz market alısverişi yapim
Evet Nazome çok güzel ifade etmişsin.Teşekkürler.
Ben de biliyorum kimler onlar, ama konuşmayacağım.
Kırgınlığım senin ifade ettiğin gibi doğrudur. Başka birkaç sebebi de var ama burada 3. Şahısları rahatsız etmeyeceğim.
Arkadaşlarımız dün burada neler konuşmak istediklerini ifade etmişler zaten.
Saygım var. Dinleyeceğim ben.
Evet Nazome çok güzel ifade etmişsin.Teşekkürler.
Ben de biliyorum kimler onlar, ama konuşmayacağım.
Kırgınlığım senin ifade ettiğin gibi doğrudur. Başka birkaç sebebi de var ama burada 3. Şahısları rahatsız etmeyeceğim.
Arkadaşlarımız dün burada neler konuşmak istediklerini ifade etmişler zaten.
Saygım var. Dinleyeceğim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?