2012 Şubat Anneleri

Beni anlamışsın dünürüm, 10 oğlum olsun 10unu da veririm kız sana :)))

kızlar sanırım bişeyler olmuş ben geçmişi okumadım bilmiyorum ama bence gerilmeyin malum çok hassas bir dönemdeyiz bebeğimiz için sakin ve huzurlu olmamız lazım burada sadece sohbet ediyoruz birbirimizi bilgilendiriyoruz...relax relax kavga edeceğimiz biri varsa oda kocalarımız:))))grşrzzzz

Konuşmadan önce dinleyin,
Yazmadan önce düşünün,
Harcamadan önce kazanın,
Dua etmeden önce bağışlayın,
İncitmeden önce hissedin,
Nefret etmeden önce sevin,
Vazgeçmeden önce çabalayın,
Ölmeden önce yaşayın.
Hayat budur. Onu hissedin, onu yaşayın ve ondan hoşnut olun.

William Shakespeare
ne güzel söylemiş adamcaz

Beni anlamışsın dünürüm, 10 oğlum olsun 10unu da veririm kız sana :)))

dur yavrukusum ne ettin 10 oğlun olursaa benimde 10 kızım olması lazım gelirr.abooo benim herif elinde tüfekle kapıda bekler 10 kız babası olursakıskançlıktan delirir bee.hem bunlar kayserili kayseride çeyiz falan ağır işler ahanda o zaman yerim ben ayvayıı...

filozof mu oldun bacımm senn..iyisin demiiii valla güzel sölemiş adam.demekki düşün düşün seydir işin değil.düşünmek lazımmışş:44:

Ben çeyiz felan istemiyom dünür, oğlumu sevsin yeter

canım ben badem yağı ,susam yağı kakao yağı ve biraz da hakiki zeytinyağı karıştırıp sürüyorum ama ne yazık ki ara sıra yapıorum .Susam yağı süt artırıyomus ondan içine kattım.Herhangi bi zararı da yok .Kimileri havuç falan da koymus ama bunlar yetiyo nemlendirmeye..Ben 50 tl falan veremem bi kreme ..Bunları 3. aydan beri ara sıra kullanıyorum.Ama devamlı kullanılsa 3 ay falan yeter.

kesinlikle hemfikirim.filancam bunu beğendi

akşam olsunda eve gidelim bugün hiç çalışasım yok kızlarr ve enterasan bir şekilde uyku basıyo bana:100:

arkadaşlar bence de artık tartışma olmasın. kötü içerik bildir düğmesini yeni gördüm bu arada. ben bizim yazdıklarımızı sürekli takip eden biri var sanıyordum neyse. eşime bile hep söylüyorum keşke sadece bu sanal ortamda değil yüz yüze konuşsak kızlarla diye. bakın en az 5 ayımız birbirimizle sohbet ederek birbirimizi okuyarak ne güzel geçti gitti. ne güzel sohbet edeceğimiz bir ortam var.

Evet Nazome çok güzel ifade etmişsin.Teşekkürler.
Ben de biliyorum kimler onlar, ama konuşmayacağım.
Kırgınlığım senin ifade ettiğin gibi doğrudur. Başka birkaç sebebi de var ama burada 3. Şahısları rahatsız etmeyeceğim.
Arkadaşlarımız dün burada neler konuşmak istediklerini ifade etmişler zaten.
Saygım var. Dinleyeceğim ben.

Ben çeyiz felan istemiyom dünür, oğlumu sevsin yeter
olmasss sonra dersinn kaynana olmıcan mı oğlunu cok sevsee kıskanır bi çeyizi bile yoktuu oysam benn süt pompasına kadar aldıydım bebemin dersinn..vericem ben ceyizz olmass öleee :)))
aferim bacım sana bu kadar güzel bu kadar net anafikir çıkartılabilinir kutluyorum seni

cok pis anafikir cıkartırım.edebiyatım,türkcem manyak iyidir bi 40 soru daha yapsam boğaziçinde edebiyat okurdum daaa bakmaa.düşünmekten olmadı
kızlar bu arada hepinizi öpüyorum,iyi aksamlar diyorum,kendinize bebiklere cok iyi bakın özelliklede sizz büyük ve küççük dünür ben erken cıkımda yarın gelirlerse biraz market alısverişi yapim

herkesin ortak düşüncesi eğlenelim, gülelim, paylaşalım, mutlu olalım dimi ?
Bakın ben sürekli yazı yazamıyorum ama inanın 3223 sayfanın her birini okumuşumdur..
bende mi bir gariplik.. hayır.. bana yakın geldiği için..
çünkü beni bu halimle ancak benim gibi olan biri anlayabilir diye buraya geliyorum..
ne kadar işim olsa da gün içinde sürekli okuyorum, yazdıklarınıza gülüyorum, üzülüyorum.. kendimden bir şeyler arıyorum yeri geldiğinde.
ben azelya,blaunun tepkilerini anlıyorum.. kendimce haklıda buluyorum onları..
ve son olarak ta ben eski yazılar gibi keyifli şeyler okumak istiyorum yine bu forumda..
neyse konuyu uzatmaya gerek yok nasılsa..

ne diyordum süt içelim, güzelleşelim..

öptüm seni hoşcakal umarım fazla kalmaz misafirler

Böyle düşünmene çok sevindim..Ve süt dedin canım çekti :)

Temam temam yap çeyizini :)))
Öpüyorum bende canım, kızçeme dikkat et

evet bende bugün neler konuşmak istediğimi yazdım. ama burada ben şikayet edenleri biliyorum dediğin zaman herkes zan altında kalıyor. şahsen ben her yazılanı takip edemiyorum, ayrıca kötü içerik bildir yazısının ne anlama geldiğini bugün öğrendim. oyelkende benim gibi kırıldı sanırım. çünkü sizinle sohbet eden arkadaşlarınızın içinde bizde varız. hemilelik hormonlarımızı çok fazla ekilemiş olabilir ama buraya keyif almak için geliyoruz. lütfen sana kızdığımı vs düşünme. ben asla zan altında kalmak istemem o yüzden yazdım.

evet bende bugün neler konuşmak istediğimi yazdım. ama burada ben şikayet edenleri biliyorum dediğin zaman herkes zan altında kalıyor. şahsen ben her yazılanı takip edemiyorum, ayrıca kötü içerik bildir yazısının ne anlama geldiğini bugün öğrendim. oyelkende benim gibi kırıldı sanırım. çünkü sizinle sohbet eden arkadaşlarınızın içinde bizde varız. hemilelik hormonlarımızı çok fazla ekilemiş olabilir ama buraya keyif almak için geliyoruz. lütfen sana kızdığımı vs düşünme. ben asla zan altında kalmak istemem o yüzden yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…