2012 Şubat Anneleri

Kızlar doktordan geliyorum..

Doktor bebegin hala ters durdugunu soyledi. 730 gr mıs. ( diger doktor sallamıs 800 gr diye)

Alttan elle muayene etti. Rahim agzı yumusakmıs erken dogum riskin var dedi.. Agır kaldırma ve iliski yok dedi..

Kan ve idrar tahlili yaptırdı agrım icin kanda ve idrarda iltahap var dedi ve antibiyotik verdi.

15 gun sonra seker yuklemesi yapılacak. 15 gun sonra cagırdı..

Oglumun kalp atıslarını dinledik masallah yavruma. Ayagıyla tekme attıkca onun sesini de duyduk =)

Ultrasonda eli kafasının arkasında keyif catıyordu benim pasa oglum ve agayını da kafasına goturmus oynuyordu

Yuvarlak yuzlu bir oglum olucakmıs. Agzını burnunu gordum yavrumun. Onu gorunce cok mutlu oldum, ama erken dogum riski canımı sıktı..

bende senin bişeylere tepki verdiiğinin farkındayın kime onu bilemem ben olmadıgım kesin çünkü ne şikayeti bilirim nede hakkında konuşmayı sevmemde yapmamda benim sana cevap olarak yazdıklarıma bile dönmedin dönmeyebilirsin cevap vermek zorundada değilsin saygı duyarım asla kızmam yine severim

Canım uzamasın. Kimseyi zan altında bırakmıyorum.
Kapatalım lütfen, kimseyi ne provoke etmek niyetindeyim nede imada bulunmak.
Altında bir şey aranmasın.
Ama kırgınım, kırıldığım için de suçlanmak istemiyorum.
Ama rahatlaman ve iyi niyetimi görmen için seni tenzih edeyim.

Kesinlikle canını sıkma cnm banada en son gittiğimde bebeğin ters oldugunu söylemişti doğuma kadar kaç kere döner onlar sağlıklı olsunlarda.

Alttan elle muayene edince acıyormu cnm benim fobilerimden biride o.

Bana hoşgeldin yazdın, sana cevap yazdım tatlım...
Başka görmediğim varsa özür diilerim.
Hatta geçmişi okuyordum görmemişim diye de sonradan not düştüm.
bakarsan görebilirsin.

Donmesi konusunda bir sorunum yok zaten 37. haftaya kadar donuyorlarmıs iceride. Ama rahim agzı yumusak oldugu icin erken dogum riskine takıldım biraz..

Alttan elle muayene ettigi zaman acımıyor ama alet soktugu zaman cok canı yanıyo insanın ama bir anlık acı o da korkulacak bisey yok yani.

azelya 10 dk bekleme sürem var yine sen kürklüsün senin süren yok
rica etsem sana gönderdiğim mesajın aynısını bblau ya özel mesaj atarmısın

ohhh maşallah kuzuya ya .. dikkat et canim sende yat, dinlen, ayakta fazla kalma..

TAMAM CANIM şimdi oldu. varlığınızla ciddi anlamda mutlu olduğum için seni kırmak adına birşey yapmayacağıma emin olmanı istedim. ama sende takma kafana artık. bu arada işim sebebiyle ne zaman gittin geldin takip edemedim. hoşgeldin.

gözün aydın bebeginede maşallahson aya kadar beklersiniz şimdiden üzülme döner merak etme

canım eğer böyle dediyse doktor eşine söyle artık ev işleri konusunda senden birşey beklemesinler. sürekli dinlenmen lazım. zaten ne kadar kaldı ki. aman iyi bak kendine. uzat ayaklarını keyfine bak.

kzılar ben şahsım adına şunu belirteyim benim bu topikten kimseyle problemim yok olamazda
hee dün güzel paylaşımlarda bulunduk dememle de kimsenin olmamasını kastetmedim
dün az kişi vardı topikte hep birlikte hastaneye giderken götüreceğimiz şeylerden bahsettik
bugün azelyayla da konuştuk ama sohbete katılmayanlar oldu tabii haliyle
benim dün kastettiğim mesela bir konu açıp hep birlikte konuşabiliriz yani hastaneye gidecekelr çocuklara alınacaklar yada annemiz,babamız,kaynanamız,kocamız biz burda hertürlü derdi paylaşıyoruz
kimse kimsenin arkasından konuşmasın düğmelere basılmasın istiyorum ben
bu kadar :))

ohhh maşallah kuzuya ya .. dikkat et canim sende yat, dinlen, ayakta fazla kalma..

gözün aydın bebeginede maşallahson aya kadar beklersiniz şimdiden üzülme döner merak etme

canım eğer böyle dediyse doktor eşine söyle artık ev işleri konusunda senden birşey beklemesinler. sürekli dinlenmen lazım. zaten ne kadar kaldı ki. aman iyi bak kendine. uzat ayaklarını keyfine bak.

Dikkat edicez artık kızlar napalım. Kaynanam da artık bisey beklemesin benden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…