2012 Şubat Anneleri

yaaa cnm benim kıyamam allah korusun kötü düşünme sen bebeğine bak beslenmene bak emi canım enes ali tocuman olmuş maşallah

Dünyamcım bebeğinin iyi olmasına sevindim.
Erken doğum olayına takılma kendine dikkat et.
Şekerini söyledinmi, açlıklarına yorum yaptı mı?

Dünyamcım bebeğinin iyi olmasına sevindim.
Erken doğum olayına takılma kendine dikkat et.
Şekerini söyledinmi, açlıklarına yorum yaptı mı?

Sordum normalde aclık sekerinin kac olması lazım dedim doktora 105 in altında olması gerekiyor dedi.

C.tesi 103 pazar 81 p.tesi 93 salı 88 cıktı benim de. o yuzden bisey demedim degerlerim boyle diye.
Seker yuklemesinden sonra bakalım ne cıkıcak.

Hoşbulduk canım, çok teşekkür ederim.

herkeze iyi akşamlar görüşmek üzere kendinize iyi bakın byyy

Laylacım sana yazdığım son mesajı görmüşsündür umarım.
Gözünden kaçmasını ve yanlış anlaşılmayı istemem.

Tamam canım çok sağol
Dikkat et kendine emi, çok yorulma inşallah vaktiyle doğsun.

Rica ederim canım. Amin insallah hepimizin yavrusu vaktiyle dogar, hayırlısıyla sorunsuz alırız yavrumuzu kucagımıza.

İyi aksamlar canım sen de dikkat et Enes Ali'min arkadası Kuzey bey'e =))

Bana da 110 dediler ama, bu sene güncellenen literatür verilerine göre gebelerde 90'ın altında olması isteniyormuş.
Dün diyetisyene gittim de.

Son düzenleme:
merhaba kızlar,

bblau hoşgelmişsiniz. azelyacım sen de. dün okudum ama bir yorumda bulunmadım, yine bulunmayacağım ama herşeyin farkındayım, arada okusam da yakalıyorum neyin ne olduğunu
dünyam dikkat et hareketlerine, sorunsuz geçmesi için elinden geleni yap. vajinal ultrasona alıştım ilk haftalarda ama alttan elle muayeneyi bu dönemde yaptıklarını bilmiyordum. ay onu yüreğim henüz kaldırmaz benim :26:
diğer kızçeler sizin keyifler nasıl? saat 6 olmuş herkes kaybolcak şimdiiii

hoşgeldin canım ama ben kaçıyorum bile iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…