- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.261
dünyam oğlunun iyi olmasına sevindim
doktorlar şimdiden anlar mı ki erken doğum riskini
Rahim agzında yumusama varmıs oyle dedi. Yumusadıgı icin rahim daha cabuk acılır herhalde bilmiyorum ki ondan oyle dedi diye dusunuyorum ben.
Dunyam80 maşallahErken doğumdan nasıl şüphelendi doktorun?
Alttan muayene etti elle rahim agzında yumusama var erken dogum riskin var dedi iste. Yumusama olunca erken dogum riski oluyormus demekki.
Kızlar doktordan geliyorum..
Doktor bebegin hala ters durdugunu soyledi. 730 gr mıs. ( diger doktor sallamıs 800 gr diye)
Alttan elle muayene etti. Rahim agzı yumusakmıs erken dogum riskin var dedi.. Agır kaldırma ve iliski yok dedi..
Kan ve idrar tahlili yaptırdı agrım icin kanda ve idrarda iltahap var dedi ve antibiyotik verdi.
15 gun sonra seker yuklemesi yapılacak. 15 gun sonra cagırdı..
Oglumun kalp atıslarını dinledik masallah yavruma. Ayagıyla tekme attıkca onun sesini de duyduk =)
Ultrasonda eli kafasının arkasında keyif catıyordu benim pasa oglum ve agayını da kafasına goturmus oynuyordu
Yuvarlak yuzlu bir oglum olucakmıs. Agzını burnunu gordum yavrumun. Onu gorunce cok mutlu oldum, ama erken dogum riski canımı sıktı..
anammm daha neler öğreneceğiz
Peki neden alttan muayene etti? Hani ortada birşey yokken kendi mi teklif etti, ona göre baktırcam :)
Kendisi dedi Alttan bi bakalım mı istersen dedi. Ben de bakalım dedim hani rahim ne durumda plesenta ne durumda diye. O da baktı ve rahim yumusamıs dedi.
Dünyamcım bebeğinin iyi olmasına sevindim.
Erken doğum olayına takılma kendine dikkat et.
Şekerini söyledinmi, açlıklarına yorum yaptı mı?
İyi akşamlar kızlar :92:
TAMAM CANIM şimdi oldu. varlığınızla ciddi anlamda mutlu olduğum için seni kırmak adına birşey yapmayacağıma emin olmanı istedim. ama sende takma kafana artık. bu arada işim sebebiyle ne zaman gittin geldin takip edemedim. hoşgeldin.
herkeze iyi akşamlar görüşmek üzere kendinize iyi bakın byyy
Tamam canım çok sağol
Dikkat et kendine emi, çok yorulma inşallah vaktiyle doğsun.
Sordum normalde aclık sekerinin kac olması lazım dedim doktora 105 in altında olması gerekiyor dedi.
C.tesi 103 pazar 81 p.tesi 93 salı 88 cıktı benim de. o yuzden bisey demedim degerlerim boyle diye.
Seker yuklemesinden sonra bakalım ne cıkıcak.
Alttan muayene etti elle rahim agzında yumusama var erken dogum riskin var dedi iste. Yumusama olunca erken dogum riski oluyormus demekki.
merhaba kızlar,
bblau hoşgelmişsiniz. azelyacım sen de. dün okudum ama bir yorumda bulunmadım, yine bulunmayacağım ama herşeyin farkındayım, arada okusam da yakalıyorum neyin ne olduğunu
dünyam dikkat et hareketlerine, sorunsuz geçmesi için elinden geleni yap. vajinal ultrasona alıştım ilk haftalarda ama alttan elle muayeneyi bu dönemde yaptıklarını bilmiyordum. ay onu yüreğim henüz kaldırmaz benim :26:
diğer kızçeler sizin keyifler nasıl? saat 6 olmuş herkes kaybolcak şimdiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?