- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.281
merhaba kızlar,
bblau hoşgelmişsiniz. azelyacım sen de. dün okudum ama bir yorumda bulunmadım, yine bulunmayacağım ama herşeyin farkındayım, arada okusam da yakalıyorum neyin ne olduğunu
dünyam dikkat et hareketlerine, sorunsuz geçmesi için elinden geleni yap. vajinal ultrasona alıştım ilk haftalarda ama alttan elle muayeneyi bu dönemde yaptıklarını bilmiyordum. ay onu yüreğim henüz kaldırmaz benim :26:
diğer kızçeler sizin keyifler nasıl? saat 6 olmuş herkes kaybolcak şimdiiii
Bana da 110 dediler ama, bu sene güncellenen literatür verilerine göre gebelerde 90'ın altında olması isteniyormuş.
Dün diyetisyene gittim de.
merhaba kızlar,
bblau hoşgelmişsiniz. azelyacım sen de. dün okudum ama bir yorumda bulunmadım, yine bulunmayacağım ama herşeyin farkındayım, arada okusam da yakalıyorum neyin ne olduğunu
dünyam dikkat et hareketlerine, sorunsuz geçmesi için elinden geleni yap. vajinal ultrasona alıştım ilk haftalarda ama alttan elle muayeneyi bu dönemde yaptıklarını bilmiyordum. ay onu yüreğim henüz kaldırmaz benim :26:
diğer kızçeler sizin keyifler nasıl? saat 6 olmuş herkes kaybolcak şimdiiii
aaa yeliz şimdi okudum çok şaşırdım tatlım erken doğum riskide nerden çıkmış yaa hayırdır
hadi kaçtım byebyeeee
Kızlar doktordan geliyorum..
Doktor bebegin hala ters durdugunu soyledi. 730 gr mıs. ( diger doktor sallamıs 800 gr diye)
Alttan elle muayene etti. Rahim agzı yumusakmıs erken dogum riskin var dedi.. Agır kaldırma ve iliski yok dedi..
Kan ve idrar tahlili yaptırdı agrım icin kanda ve idrarda iltahap var dedi ve antibiyotik verdi.
15 gun sonra seker yuklemesi yapılacak. 15 gun sonra cagırdı..
Oglumun kalp atıslarını dinledik masallah yavruma. Ayagıyla tekme attıkca onun sesini de duyduk =)
Ultrasonda eli kafasının arkasında keyif catıyordu benim pasa oglum ve agayını da kafasına goturmus oynuyordu
Yuvarlak yuzlu bir oglum olucakmıs. Agzını burnunu gordum yavrumun. Onu gorunce cok mutlu oldum, ama erken dogum riski canımı sıktı..
Canım...
Bblau'cim.. Tatlım bilmeni isterim ki burada icimin isindigi cok tatlı arkadaslardan birisin... ben senin samimiyetine cok inanıyorum... paylasmak istedim....
pikepolatcım selam,nasılsın, girmiyordun ne zamandır...
Ne var ne yok?
Ben daha şimdi oturabildim valla.Yarının yemeklerini yaptım. Yemek hazır olmayınca,akşam işten gelip hazırlayasıya geç oluyor,geç yiyoruz.
Geç yiyince de şekerim yükseliyo tabi...
Hazır olsun ki gelir gelmez yiyeyim diye bir gün önceden yapmak gerekiyo tabi :)
Senden naber?
Kızlar doktordan geliyorum..
Doktor bebegin hala ters durdugunu soyledi. 730 gr mıs. ( diger doktor sallamıs 800 gr diye)
Alttan elle muayene etti. Rahim agzı yumusakmıs erken dogum riskin var dedi.. Agır kaldırma ve iliski yok dedi..
Kan ve idrar tahlili yaptırdı agrım icin kanda ve idrarda iltahap var dedi ve antibiyotik verdi.
15 gun sonra seker yuklemesi yapılacak. 15 gun sonra cagırdı..
Oglumun kalp atıslarını dinledik masallah yavruma. Ayagıyla tekme attıkca onun sesini de duyduk =)
Ultrasonda eli kafasının arkasında keyif catıyordu benim pasa oglum ve agayını da kafasına goturmus oynuyordu
Yuvarlak yuzlu bir oglum olucakmıs. Agzını burnunu gordum yavrumun. Onu gorunce cok mutlu oldum, ama erken dogum riski canımı sıktı..
Ayy tatlım bak demin yazdigim mesaji bu yazdigini görmeden yazmistim.. iste bosuna degil yani....
Sagol tatlım iste kum dökme ile ugrasiyordum, hamd olsun bugün azaldi sancilar.... haftaya kontrolum var seker testi falan... artık ne cikarsa bahtimiza hehe
Evet canım ben seni anliyorum, istanbulda iken aksam 8 gibi eve gelirdim yemek yapmayi birak yemege halim olmazdi... Allah yardımcin ( tüm calisan annelerin) olsun tatlım (cümlemizin de tabii)...
Canım çok teşekkür ederim, biliyorum zaten, ama tekrar duymak beni çok sevindirdi
bil tabii minnos arkadasım....
Buarada benim minnosun kayrolasi geldi (amcamizin kiyagi oldu, iyi oldu valla)
Kum dökmek çok zahmetli canım, genellikle de kuma enfeksiyon eşlik ediyor...
Tuvalete çıkmak bir zulüm oluyor...İki kez yaşadım bunu, bir kez bekarken bir kez de ilk evlendiğim sene...
Allah tez zamanda şifa versin inşallah...
Şekerden inşallah birşey çıkmayacak,zaten baştan sinyal verirdi bir durum olsa...
Oooooo güle güle kullanınnnnnn sağlıklı, keyifli günlerde inşallah
Nasıl modeli?
ya ben ilk kez yasiyorum galiba, yani önce vardiysada haberim olmadı.... enfeksiyon enson yoktu ama 1,5 ay gecti üstünden bakalım en son ne durumda.. idrar testide ister herhal gene....
sekerde iste ilk basta sınırda cikmisti 90 falan. insallah yoktur tabii ...
Saol tatlım.. aminnn, insallah ....
Düz model tatlım beyaz ve krem karması, simdi depo gibi kullanıyorum, düzenleyeyim fotosunu eklerim...
Hımmmmm azıcık sınırdaymış canım ama eğer beslenmene dikkat ettiysen, hamurişi ve şekere pek yüklenmediysen öyle seyretmiştir.
Aşmamıştır sınırı....
Ben kum dökerken tuvalet işi zulüm oluyordu, böbreklerde fazla ağrım olmuyodu ama idrar kanamalıydı, yanma vardı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?