2012 Şubat Anneleri

Hoşbulduk canım....Farkında olmana sevindim.

Bana da 110 dediler ama, bu sene güncellenen literatür verilerine göre gebelerde 90'ın altında olması isteniyormuş.
Dün diyetisyene gittim de.

O zaman benim yuklemede de sorun cıkıcak bblau'm
Tatlı yesem de yemesem de yuksek cıkıyor degerlerim cunku..
Bayramdan once gidicem seker yuklemesine bakalım ne cıkıcak o zaman.

İlk aylarda yapmadılar bana acile gitmistim sadece orda az bi kanamam oldu diye baktılar.

aaa yeliz şimdi okudum çok şaşırdım tatlım erken doğum riskide nerden çıkmış yaa hayırdır

Bilmiyorum aslıcım valla doktor muayene etti erken dogum riskin var dedi

hadi kaçtım byebyeeee

Hanımlar ben de cıkıyorum. Daha yemek yok ortada esim gelcek birazdan

Uyduruk biseyler yapıcaz artık. Optum hepicinizi.

selam kızlarrr... topige giremedigim 2. gün.. anladım ki kesin günde 40 sayfa gidiyor topic masallah.. azelyam,bblau dönmüşş galibaa.. ama gecmişi okuyamadım sanırım adengökceyle aysebahar yok. :44::44: cok verimli bigün geciremedim dsem yalan degil.. teyzem battaniye patik yelek örgülerini yapıcaktı.. ip götürdüm.. allah ım modellerde anlasamadık bi türlü. illa bi yerine boncuk takayım pul takayım derdinde. nerdeyse kavga ediciktik ama yaptıgı börek ve kısırla kendini affettirdi sustum esim macta yine. ancak gece giriyorum onda da kimse olmuyo cok sıkıcı

kızlarr 3_5 sayfa okudum da gecmişi simdi. ister istemez yazmak ihtiyacı hissettim. cünkü benden baska ben birini sikayet etmiştim diyen olmadı sanırsam.. ama ben azelyayı,bblau yu, hayatımı, aysebaharı,adengökce yi sikayet etmedim.. hatta onların tartıstıkları saatte sitede de degildim.. aksam demetmania söledi bana kimlerin banlandıgını sebebini de 2_3 sayfa okuyupp anlamaya calıstım.. azelyam sikayet eden arkadas pek üzülmemiş gibi bişi yazmıs.. üstüme alınmadım emme yinede söyleyey,m istedim. zan altında kalmayayım diye

pikepolatcım selam,nasılsın, girmiyordun ne zamandır...
Ne var ne yok?
Ben daha şimdi oturabildim valla.Yarının yemeklerini yaptım. Yemek hazır olmayınca,akşam işten gelip hazırlayasıya geç oluyor,geç yiyoruz.
Geç yiyince de şekerim yükseliyo tabi...
Hazır olsun ki gelir gelmez yiyeyim diye bir gün önceden yapmak gerekiyo tabi :)
Senden naber?

Tatlım doktorun dediklerini iyi uygula ve lütfen iyi bak kendine.. bol bol dinlen.... insallah zamanında gelsin yavrun.. cok cok gecmis olsun...

Bblau'cim.. Tatlım bilmeni isterim ki burada icimin isindigi cok tatlı arkadaslardan birisin... ben senin samimiyetine cok inanıyorum... paylasmak istedim....

Ayy tatlım bak demin yazdigim mesaji bu yazdigini görmeden yazmistim.. iste bosuna degil yani....

Sagol tatlım iste kum dökme ile ugrasiyordum, hamd olsun bugün azaldi sancilar.... haftaya kontrolum var seker testi falan... artık ne cikarsa bahtimiza hehe

Evet canım ben seni anliyorum, istanbulda iken aksam 8 gibi eve gelirdim yemek yapmayi birak yemege halim olmazdi... Allah yardımcin ( tüm calisan annelerin) olsun tatlım (cümlemizin de tabii)...

Hayda bu da nerden cikti cikti arkadasim simdi, uzuldum ama farketmis olmaniz cok iyi, artik dikkat edersin, evde is yapma sakin, oturdugun yerde yapabileceklerinden yaparsin.Spermler rahim agzini yumusatiyor diye biliyorum o yuzden son haftalarda iliski oneriliyormus dogum kolaylassin diye, oncesinde aman dikkat....
Masallah bebisine , daha da iyi olsun insallah

Kum dökmek çok zahmetli canım, genellikle de kuma enfeksiyon eşlik ediyor...
Tuvalete çıkmak bir zulüm oluyor...İki kez yaşadım bunu, bir kez bekarken bir kez de ilk evlendiğim sene...
Allah tez zamanda şifa versin inşallah...
Şekerden inşallah birşey çıkmayacak,zaten baştan sinyal verirdi bir durum olsa...

ya ben ilk kez yasiyorum galiba, yani önce vardiysada haberim olmadı.... enfeksiyon enson yoktu ama 1,5 ay gecti üstünden bakalım en son ne durumda.. idrar testide ister herhal gene....
sekerde iste ilk basta sınırda cikmisti 90 falan. insallah yoktur tabii ...

Hımmmmm azıcık sınırdaymış canım ama eğer beslenmene dikkat ettiysen, hamurişi ve şekere pek yüklenmediysen öyle seyretmiştir.
Aşmamıştır sınırı....
Ben kum dökerken tuvalet işi zulüm oluyordu, böbreklerde fazla ağrım olmuyodu ama idrar kanamalıydı, yanma vardı...

Hamurisi hic tüketmedimde aynı cocuk gibi cocuk sekerlerini bol bol yedim, yiyorum....
Tatlım benim kum isi cok agir degil ama bu kadari bile yetti bana galiba....

Tatlım, cikmam gerekiyor simdi, insallah yarin görüsürüzz...iyi aksamlar....

Kızlar herekese iyi aksamlar............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…