- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.301
Hamurisi hic tüketmedimde aynı cocuk gibi cocuk sekerlerini bol bol yedim, yiyorum....
Tatlım benim kum isi cok agir degil ama bu kadari bile yetti bana galiba....
Tatlım, cikmam gerekiyor simdi, insallah yarin görüsürüzz...iyi aksamlar....
Kızlar herekese iyi aksamlar............
Bir arkadaşımızın bebişinde de aynı problem vardı, onun doktoru da senin doktorun gibi 2 ayda geçiceğini, geçmezse doğumdan sonra geçiceğini söylemişti..
canom geçmiş olsun korkma korkulcak bişi yok bir arkadaşımıza daha demişlerdi ama isim hatırlayamadım o olabiliyormuş zamanla geçen bişeymiş korkuya kapılma iyimi allah büyük
günaydın kızlarrrrrr
Günaydınlar, inşallah güzel bir gün olur
günaydın canım inşallah
doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta toplam 4 ay izinimiz oluyor ya
6 aya çıkarılmış diye duydum bilgisi olan var mı gidip bizim ik dan öğreneceğim birazdan
ay gerçekten mi? en son torba yasada böyleydi, toplam 16 hafta, ne ara değiştirdiler, değiştirdilerse de? ben de bir bakayım bulabilecek miyim?
günaydınnn kızlar hepinizeee
Günaydın:) ben baktım internete toplam 16 hafta olarak görünüyor doğum izni. 32+0'dan itibaren alıyormuş çalışabilir raporunu onu da buldum.
bişey değil tatlım ne demek teselli değil olanı söylüyoruz biz için rahat olsuncok teskkürederim içimi rahatlatıyosunuz.......
günaydın cnmgünaydın kızlarrrrrr
günaydın inşallah hayırlı güsel haberli bir gün olurrr bugünn çok mutlu olmak istiyorumGünaydınlar, inşallah güzel bir gün olur
günaydınnn kızlar hepinizeee
bişey değil tatlım ne demek teselli değil olanı söylüyoruz biz için rahat olsun
günaydın cnm
naber canım
bugünden itiberen havalar açacak diyorlar haftasonu güzel olsun bari yaa
yarında aile hekimine gideceğim çalışmayacağım hava güzel olursa gezerim biraz
Günaydın:) ben baktım internete toplam 16 hafta olarak görünüyor doğum izni. 32+0'dan itibaren alıyormuş çalışabilir raporunu onu da buldum.
4 aymı 6 aymı? eminmisin? öyle olsa tv falan soylerdı
yani 4 aymı 6 aymı? eminmisin? eger eminsen bende muhasebecime bir danısayım geldiğinde
8 hafta doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra toplam 16 hafta
mrb kızlar ayrıntılı ultrasonna girdim bugün ultrasondaki doktor oğlusumun kalbinde kireçleme var dedi çok korktum çok üzüldüm ama kendi doktorum endişelenecek bişey yok dedi 2 hafta sonra tekrar bakıcaz dedi yüzde doksan bi sorun cıkmaz dedi eve gelince hemen netten baktım her hamilelikte olabilirmiş bir iki ayda kaybolurmus bunları ögrenice biraz ferahladım ama yinede korkuyorum.... böyle bi sorun yasayan var mı aranızda
anladım aynı yani değişen bir şey yok toplamda 4 ay, ben son 10-15 gün kalaya kadar aksilik olmasa çalışmayı düşünüyorum iznimin hepsini sonrasına kullanıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?