2012 Şubat Anneleri

Görüşmek üzere tatlım, kendine iyi bak :)

günaydın canım inşallah
doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta toplam 4 ay izinimiz oluyor ya
6 aya çıkarılmış diye duydum bilgisi olan var mı gidip bizim ik dan öğreneceğim birazdan

ay gerçekten mi? en son torba yasada böyleydi, toplam 16 hafta, ne ara değiştirdiler, değiştirdilerse de? ben de bir bakayım bulabilecek miyim?

Günaydın:) ben baktım internete toplam 16 hafta olarak görünüyor doğum izni. 32+0'dan itibaren alıyormuş çalışabilir raporunu onu da buldum.

cok teskkürederim içimi rahatlatıyosunuz.......
bişey değil tatlım ne demek teselli değil olanı söylüyoruz biz için rahat olsun
günaydın kızlarrrrrr
günaydın cnm
Günaydınlar, inşallah güzel bir gün olur
günaydın inşallah hayırlı güsel haberli bir gün olurrr bugünn çok mutlu olmak istiyorum
günaydınnn kızlar hepinizeee

günaydın taklummm sana ve minik asyama

yani 4 aymı 6 aymı? eminmisin? eger eminsen bende muhasebecime bir danısayım geldiğinde

sabah oyelken öyle bir duyum almış ama aslı yokmuş. 8+8 toplam 16 hafta doğum iznimiz var. en son torba yasada olan buymuş. oyelken de yazdı, 16 hafta en son duyuma göre:) boşuna sevinç yapmayalım

cnm benim cok gecmiş olsun.. insanın aklı basından gidiyor dimi? ben yarım gün aglamıstımm:26: eger diger testlerde bi risk yoksa önemsiz kabul ediyorlar tatlım.. biz pediyatrik kardiyologa falan gittik. ekosu cekildi kalbi incelendi.. kirec dedikleri sey ekojen odak.
normalde bir özür belirtisi olmasına ragmen testler normalse incelenmiyor. kiii mesela diyelim bide taramanda risk cıktı.. o zaman da yine bu cocukta bişi var demiyorlar ihtimnal erttıgından amniyosentez istiyorlarmıs.. ama benim bebegiminde senin bebegin gibi diger testleri normal oldugundan kendi kendine gec,cek dediler. hatta benim dr umunn kendi bebeginde de varmıs anne karnında.. dogana kadar gecmiş.. üzme kendinii.. cok gecmiş olsun tekrar. bizde pazartesi görücez gecip gecmedigini

anladım aynı yani değişen bir şey yok toplamda 4 ay, ben son 10-15 gün kalaya kadar aksilik olmasa çalışmayı düşünüyorum iznimin hepsini sonrasına kullanıcam.

bende oğlumda öyle yapmıştım hatta cuma günü işten ayrılmıştım çarşamba doğum yapmıştım ama ozaman aktarma yoktu
2-2,5 haftam yanmıştı
ama bunlar ikiz olduğu için riske atmamayı düşünüyorum herhalde 30 hafta raporundan sonra çalışmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…