2012 Şubat Anneleri

Gunaydııııınnnn,

bblau, azelya hosgeldınız.

Dun gelmıssınız ama, ben bugun gordum, yogundum dun bıraz.

Azelya, valla hızına yetısemeyecegız bu gıdıs.
Kıyafetlerı bıle yıkadın, utulemıssındır de kesın.

Gecen esıme dıyorum, 'daha bır suru eksıgı var'
'Ne kaldı kı?' dıyor bana.
Galıba karyola, dolabı alınca hersey bıttı sandı
Asıl ıs ayrıntılarda gızlı, oof offf ne yapacagım ben.

Bu arada coooook kılo aldım ve moralım sıfır

günaydın kızlarrr...az önce bende haberlerde duydum 24 şehit ve 18 yaralı askerimiz varmış.bir anda içim bosaldı.allah analarına babalarına sabır versin yarabbim.kimseyi evladıyla sınamasın...

hakkaride çatışma olmuş 24 asker şehit 8 tane de yaralı varmış
sabah sabah moralim bozuldu yaa

Okuyorum sımdı
Rabbım aılelerıne sabır versın.

Sımdı nasıl yanıyor o annelerın yuregı!
Ne feryatlar edılıyor kım bılır.
Ben bu kadar uzulurken, onlar nasıl kahroluyor.

Yapanların da, sebep olanların da Allah belasını versın.

ne kadar zor değil mi? sen emek emek büyüt, şehit olsun ve ölsün diye mi? bak her dakika oynadı mı oynamadı mı, şunu yesem bişey olur mu, bunun bebeğime zararı var mı diye her anımız şimdiden yavrularımızla. Allah ailelerine sabır versin, başka birşey söylemek istemiyorum. çok üzüldüm

kızlarr kuzenim hakkari yüksekovada asker tam da sınırda.ve su an itibariyle kimse haber alamamışş.dualarınızı eksik etmeyin..

morallerim bozuldu zaten bozuktu iyice keyfim kaçtı bu nasıl bir düzen yok edemediler gitti istikbarat eksikliği var hep bundan oluyo çok yazık çoooook Allahım şrhit ailelerine sabır versin

ne zaman çözüm bulacaklar buna ne zaman duracak bu vahşet kaç eve ateş düştü şimdi kaç ananın babanın yüreği yanıyorr offfff

kızlarr kuzenim hakkari yüksekovada asker tam da sınırda.ve su an itibariyle kimse haber alamamışş.dualarınızı eksik etmeyin..

rabbim yar ve yardıcısı olsun inşallah kuzeninde ordaki tüm askerlerimizinde inşallah.umarım tez zamanda gelir güzel haber ondan canım

günaydınnn kızlarrr.. göz göre göre giden cocuklara yazık. 1 ay egitimle daglara salıyolar sonuc bu işte. en büyügü daglıca olayı biliyosunuz.. adamlar karakolu basıyo. yola mayın dösediginden takviye gecemiyo.. maliyetten ucak kalkıpp gelemiyo. pisi pisine ölmüşler. nefess filmii cok gercekci bu anlamda hakikatten.. devletin subayları , berelileri, yüzbasıları bilmemneleri yan gelip yatsınn.. 20 yasında bıyıgı yeni bitmiş gencecik hayatında ilk kez silah bomba gören cocuklar kedi gibi avlansın.. cok yazık cokk allah ailelerine sabır versin.

dogumgünü sabahımm babama küserek basladı. akabinde sehit haberii ne kötü bigün bu böle

Bunu dusundum bende.
Otobuste sıkıstırsalar, ofkelenıyorum.
Kendım ıcın degıl, bebegım rahatsız oluyor dıye.
Normalde kopeklerden korkmayan ben, sabah kopek gordum dıye esımın arkasına saklanıyorum.
'Korkma' dıyor, 'kendım ıcın degıl, bana saldırırsa bebegıme bırsey olur dıye korkuyorum' dıyorum.
Azıcık kımıldamasa, 'acaba ıyı mı' dıyorum, kımıldayınca dunyalar benım oluyor.
Sıgara ıcenın yanında dahı durmuyorum, olur ya rahatsız olur melegım dıye.
Hayaller kuruyorum, onu soyle buyutecegım dıye.
Dualar edıyorum, vatanına hayırlı bır evlat olsun dıye.
O anneler de benım gıbıydı, kaldıkı ben daha anne adayıyım.
Onlar gıbı sabaha kadar nobet tutmadım henuz.
Ustu acıldı mı dıye uykumu bolmedım.
Atesı cıkar mı dıye basında beklemedım gece boyu.
Onunla beraber gulup, aglamadım daha.
Sımdı o annelerı hangı soz tesellı eder.
'Vatan sag olsun' demek yeter mı!
Vatan sag olacaksa, gıtsın devletın basındakılerde sehıt olsun!

Rabbım korusun.
ınsallah tez zamanda hayırlı haberlerını alırsınız.
Bızı de haberdar et Nazom.

Canım benim üzme kendini ne olur rabbim yanında olsun iyi olsun hayırlı haberlerini alırsınız inşallah tüm anne babalara rabbim yardım etsin göz yaşlarıma engel olamıyorum

sıcak yatağında rahat rahat yatanlar var ama hiç birinin oğlu hatta eşinin dostunun bile oğlu bırak doğuyu iç anadoluda bile askerlik yapmazken benim anadoludan gelme eğitim seviyesi düşük eline askere gelmeden silah bile almayan toy gencimi veriyorlar sınıra sonra hepsi birer birer vatan uğruna şehit düşüyor bumu adalet bumu insalık göz göre göre vahşet bu yaa..

dünürüm morallerim gidik sinirlerim laçka oldu bugünki tek güsel haber senin doğmuş olman rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin çocuğunla eşinle inşallah güselim

KK yonetımıne de sınırlendım sımdı.
Ulke yas tutuyor, sen sıtenı boyle cafcaflamıssın.
Koysana suraya bır Turk bayragı, bır sehıt fotografı.
Yaslı oldugumuzu ıfade eden bır sımge.
Ne bu boyle, bayram sabahında mıyız!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…