- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.341
sıcak yatağında rahat rahat yatanlar var ama hiç birinin oğlu hatta eşinin dostunun bile oğlu bırak doğuyu iç anadoluda bile askerlik yapmazken benim anadoludan gelme eğitim seviyesi düşük eline askere gelmeden silah bile almayan toy gencimi veriyorlar sınıra sonra hepsi birer birer vatan uğruna şehit düşüyor bumu adalet bumu insalık göz göre göre vahşet bu yaa..
sıcak yatağında rahat rahat yatanlar var ama hiç birinin oğlu hatta eşinin dostunun bile oğlu bırak doğuyu iç anadoluda bile askerlik yapmazken benim anadoludan gelme eğitim seviyesi düşük eline askere gelmeden silah bile almayan toy gencimi veriyorlar sınıra sonra hepsi birer birer vatan uğruna şehit düşüyor bumu adalet bumu insalık göz göre göre vahşet bu yaa..
kızlarr kuzenim hakkari yüksekovada asker tam da sınırda.ve su an itibariyle kimse haber alamamışş.dualarınızı eksik etmeyin..
Hele kendılerınden bırı sehıt olsun, gor bak o zaman yaygarayı.
Boyle tımsah gozyasları ıle olmuyor bu ısler.
Onların da cıgerı yanmalı.
kızlarr kuzenim hakkari yüksekovada asker tam da sınırda.ve su an itibariyle kimse haber alamamışş.dualarınızı eksik etmeyin..
günaydınnn kızlarrr.. göz göre göre giden cocuklara yazık. 1 ay egitimle daglara salıyolar sonuc bu işte. en büyügü daglıca olayı biliyosunuz.. adamlar karakolu basıyo. yola mayın dösediginden takviye gecemiyo.. maliyetten ucak kalkıpp gelemiyo. pisi pisine ölmüşler. nefess filmii cok gercekci bu anlamda hakikatten.. devletin subayları , berelileri, yüzbasıları bilmemneleri yan gelip yatsınn.. 20 yasında bıyıgı yeni bitmiş gencecik hayatında ilk kez silah bomba gören cocuklar kedi gibi avlansın.. cok yazık cokkallah ailelerine sabır versin.
dogumgünü sabahımm babama küserek basladı. akabinde sehit haberii ne kötü bigün bu böle
KK yonetımıne de sınırlendım sımdı.
Ulke yas tutuyor, sen sıtenı boyle cafcaflamıssın.
Koysana suraya bır Turk bayragı, bır sehıt fotografı.
Yaslı oldugumuzu ıfade eden bır sımge.
Ne bu boyle, bayram sabahında mıyız!
dünürüm morallerim gidik sinirlerim laçka oldu bugünki tek güsel haber senin doğmuş olman rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin çocuğunla eşinle inşallah güselim
hiç bir ananın ciğeri yanmasın artık bir çözüm noktası bulunmalı artık yeterrrrr
ayyy canım tüylerim diken diken oldu lütfen haber alırsan bize de haberver
inşallah iyidir
hayırdır canım neden küstün babana
canım bu konu hakkında konuşmayalım istersen
sende ban yeme bu konular hassas konular
ayyy canım tüylerim diken diken oldu lütfen haber alırsan bize de haberver
inşallah iyidir
hayırdır canım neden küstün babana
canım bu konu hakkında konuşmayalım istersen
sende ban yeme bu konular hassas konular
amin cnm .ay o kadar kötü bigün geciriyorum kii dogumgünü falan görmüyo gözüm.Bide bu gündem tuz biber yanii. Allahım sabır versin ailelerine
evet cnm kesinlikle katılıyorum..
Yansın ıstemem, yazarken de 'sen ne dıyorsun' dedım kendı kendıme.
Ama dıgerlerı ana degıl mı?
Bak, gordunmu evlerını, topraktan!
Sımdı tek tek gosterırler evlerını.
Hangısı luks vıllalarda oturuyor?
Onların canı var da Ardahan, Dıyarkabır dakının canı yok mu!
ahhh hayatım aynı fikirdeyiz hepimiz aynı acıdan müzdaribiz..yoksul ailenin yoksul çocuğu işte ne yazıkki o şanslı bir babadan olup anadan doğmamış..babası ona gemiler almamış alamamış malesef sonra bim'e yada vs şirkete ortak yapacak alacak parayı bulamamışşş..şanssız babanın şanssız evladı olarak doğmuşşş..ama o istememiş ki bunu...ne hayalleri vardı kimbilir neler düşnüyordu gelecek için ama hepsi mışlarla muşlarla doldu gitti onunla sonsuza
bende çok fenayım ama hiçbir haber bu kadar üzemezdi beni
keyfim çok kaçık eşim işten çıkmak üzere ve hala başvuduğu yerden dönen yok kaynımda işten çıkarılmış
akşam onu duyunca tuz biber oldu eşime tutturmaz mı izmire gidip abimle sırt sırta verip bir iş kurcam demeye
buraya bir düzen kurmuşuz bu hafta anamı bile buralara sürükledim kadın izmirdeki eşyasını taşıdı geldi bebek bakcam die sen nasıl bir anda böyle bir karar alırsın kaldı ki izmir güsel ama kendi işini yapacaksan döünüşü olmayacak bir yatırım çünkü potansiyel yok istanbulda ne satsan gidiyo koca şehri bırak oraya yerleşmeye karar ver akşam sinirlerim gerildi ağla ağla bir hal oldum sonrada içime titreme geldi sabaha kadar titredim yatakta sarıldı etti bana ama çok karamsarlaştım hayatımız altüst olacak eğer böyle bir karar verirse kurduğumuz bütün
hayaller yalan olacak offfff offff
keyfim çok kaçık eşim işten çıkmak üzere ve hala başvuduğu yerden dönen yok kaynımda işten çıkarılmış
akşam onu duyunca tuz biber oldu eşime tutturmaz mı izmire gidip abimle sırt sırta verip bir iş kurcam demeye
buraya bir düzen kurmuşuz bu hafta anamı bile buralara sürükledim kadın izmirdeki eşyasını taşıdı geldi bebek bakcam die sen nasıl bir anda böyle bir karar alırsın kaldı ki izmir güsel ama kendi işini yapacaksan döünüşü olmayacak bir yatırım çünkü potansiyel yok istanbulda ne satsan gidiyo koca şehri bırak oraya yerleşmeye karar ver akşam sinirlerim gerildi ağla ağla bir hal oldum sonrada içime titreme geldi sabaha kadar titredim yatakta sarıldı etti bana ama çok karamsarlaştım hayatımız altüst olacak eğer böyle bir karar verirse kurduğumuz bütün
Konu dışı yazmayın isterseniz arkadaşlar, şikayet gelebilir banlanabilirsiniz..Ayrıca forumda bildiğim kadarı ile siyaset yasak.
Konu dışı yazmayın isterseniz arkadaşlar, şikayet gelebilir banlanabilirsiniz..Ayrıca forumda bildiğim kadarı ile siyaset yasak.
kızlar hepinizden allah razı olsun..birliğinden dısarıya haber verilmiyormus cep telefonları kapalı arkadaslarının ve kendisinin.ulaşmaya calışıyorlar herkes dört koldan.hayırlı haberler alırsak burdan haber veririm ben sizee.saolun allah razı olsun dualarınız için..
kızlar hepinizden allah razı olsun..birliğinden dısarıya haber verilmiyormus cep telefonları kapalı arkadaslarının ve kendisinin.ulaşmaya calışıyorlar herkes dört koldan.hayırlı haberler alırsak burdan haber veririm ben sizee.saolun allah razı olsun dualarınız için..
odun oldugu için. dün annemle beraberdik. bugün dogumgünüm ya.. kayınvalidemler yine toplanıp bize gelcek.. konustuk böyle. annem belki bizde geliriz dedi. gelin dedim bende ikram hazırlamakta kolay olur dedim annem de yapar bişiler. sabah babam aradı. sandım ki annem arıyo dogumgünü kutlucak napıyım diye sorcak falan. babammıs. 3 dk konusmusuz o 3 dk içinde bi dogumgünün kutlu olsun demedi. yetmedi. biz niye gelelim, her özel günde kalkıp gelcez mi, herseyi kutluyo musun sen, bizde böyle adetler yok bilmem ne diye konustu durdu. sonrada kendi sıkıntısını anlatmaya basladı ben zaten bıkmısım yasamaktan bilmem ne.. (hep mutsuzdur kendileri) esim yanımdaydıı cevap veremedim dogal olarak.anlıyorum ii saol dedim kapattım. ne oldu dedim hiçç dogumgünümü kutladı falan önemli deil dedim. esim cıkar cıkmaz annemi aradım.. cünkü ben onun odunlugunu bildigimden cagırmadım yani kadıncagız dedi gelelim diye.. hayatımda bu kadar odun bi insan tanımadım kocam anımdaydı cevap ta veremedim dedim. söylendim biraz. kapattım telefonu.. simdi arayıpp demek istiyorum ki senin alıcagın besigi de istemiyorum alıcagın esyayı da istemiyorum, takıcagın takıyı da istemiyorum. hatta senide görmek istemiyorum.ama işte böyle yapıncada baskaları anlıyo durumu.. cok sinirliyim cokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?