2012 Şubat Anneleri

Hele kendılerınden bırı sehıt olsun, gor bak o zaman yaygarayı.
Boyle tımsah gozyasları ıle olmuyor bu ısler.
Onların da cıgerı yanmalı.

Bir de adina sehit deyip avutmuyorlar mi, sinir oluyorum hepten. Anlamini yitirdi artik bu sozcuk, aptallik, ihtiyatsizlik, goz gore gore olume gondermek, onlarca silahin teroristin gecisine izin vermek ne zamandan beri kutsal bir sifatla sonlandi. Sonra da 'basiniz saolsun, sehit dustu...' Istemiyorum ben oglumu askere gondermek.

kızlarr kuzenim hakkari yüksekovada asker tam da sınırda.ve su an itibariyle kimse haber alamamışş.dualarınızı eksik etmeyin..

Günaydın demekle baslicaktım ama simdi sizden duydum bu habere cok üzüldüm.... 2 sene önce evliyken bende esimin asker yolunu bekledim o kadar zor bir dönemdi ki bizim icin.. hergün ayrı bir stres icinde idim...

Allah yardımcısı olsun; senin kuzeninin ve diger askerlerimizin.. insallah haber alırsınız, sagsaglim döner ailesine....

o kadar cok üzüldüm ki simdi sehitlere....... Allah Rahmet etsin cümlesine.....

kızlarr kuzenim hakkari yüksekovada asker tam da sınırda.ve su an itibariyle kimse haber alamamışş.dualarınızı eksik etmeyin..

ayyy canım tüylerim diken diken oldu lütfen haber alırsan bize de haberver
inşallah iyidir

hayırdır canım neden küstün babana

canım bu konu hakkında konuşmayalım istersen
sende ban yeme bu konular hassas konular

dünürüm morallerim gidik sinirlerim laçka oldu bugünki tek güsel haber senin doğmuş olman rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin çocuğunla eşinle inşallah güselim

amin cnm .ay o kadar kötü bigün geciriyorum kii dogumgünü falan görmüyo gözüm. bide bu gündem tuz biber yanii. allahım sabır versin ailelerine

evet cnm kesinlikle katılıyorum..

hiç bir ananın ciğeri yanmasın artık bir çözüm noktası bulunmalı artık yeterrrrr

Yansın ıstemem, yazarken de 'sen ne dıyorsun' dedım kendı kendıme.
Ama dıgerlerı ana degıl mı?
Bak, gordunmu evlerını, topraktan!
Sımdı tek tek gosterırler evlerını.
Hangısı luks vıllalarda oturuyor?
Onların canı var da Ardahan, Dıyarkabır dakının canı yok mu!

Valla yazarken dedım, sımdı ban yerım dıye.
Ama bıraz dıkkate alsın onlarda.
Ya bır degıl (kaldı kı bır olsa ne fark eder) 24 can gıtmıs be!

Neyse tamam, sımdı burada ofkemı kusabılıyorken mahpus olmıyım barı.

odun oldugu için. dün annemle beraberdik. bugün dogumgünüm ya.. kayınvalidemler yine toplanıp bize gelcek.. konustuk böyle. annem belki bizde geliriz dedi. gelin dedim bende ikram hazırlamakta kolay olur dedim annem de yapar bişiler. sabah babam aradı. sandım ki annem arıyo dogumgünü kutlucak napıyım diye sorcak falan. babammıs. 3 dk konusmusuz o 3 dk içinde bi dogumgünün kutlu olsun demedi. yetmedi. biz niye gelelim, her özel günde kalkıp gelcez mi, herseyi kutluyo musun sen, bizde böyle adetler yok bilmem ne diye konustu durdu. sonrada kendi sıkıntısını anlatmaya basladı ben zaten bıkmısım yasamaktan bilmem ne.. (hep mutsuzdur kendileri) esim yanımdaydıı cevap veremedim dogal olarak.anlıyorum ii saol dedim kapattım. ne oldu dedim hiçç dogumgünümü kutladı falan önemli deil dedim. esim cıkar cıkmaz annemi aradım.. cünkü ben onun odunlugunu bildigimden cagırmadım yani kadıncagız dedi gelelim diye.. hayatımda bu kadar odun bi insan tanımadım kocam anımdaydı cevap ta veremedim dedim. söylendim biraz. kapattım telefonu.. simdi arayıpp demek istiyorum ki senin alıcagın besigi de istemiyorum alıcagın esyayı da istemiyorum, takıcagın takıyı da istemiyorum. hatta senide görmek istemiyorum. ama işte böyle yapıncada baskaları anlıyo durumu.. cok sinirliyim cokk

amin cnm .ay o kadar kötü bigün geciriyorum kii dogumgünü falan görmüyo gözüm. Bide bu gündem tuz biber yanii. Allahım sabır versin ailelerine

evet cnm kesinlikle katılıyorum..

bende çok fenayım ama hiçbir haber bu kadar üzemezdi beni
keyfim çok kaçık eşim işten çıkmak üzere ve hala başvuduğu yerden dönen yok kaynımda işten çıkarılmış
akşam onu duyunca tuz biber oldu eşime tutturmaz mı izmire gidip abimle sırt sırta verip bir iş kurcam demeye
buraya bir düzen kurmuşuz bu hafta anamı bile buralara sürükledim kadın izmirdeki eşyasını taşıdı geldi bebek bakcam die sen nasıl bir anda böyle bir karar alırsın kaldı ki izmir güsel ama kendi işini yapacaksan döünüşü olmayacak bir yatırım çünkü potansiyel yok istanbulda ne satsan gidiyo koca şehri bırak oraya yerleşmeye karar ver akşam sinirlerim gerildi ağla ağla bir hal oldum sonrada içime titreme geldi sabaha kadar titredim yatakta sarıldı etti bana ama çok karamsarlaştım hayatımız altüst olacak eğer böyle bir karar verirse kurduğumuz bütün
hayaller yalan olacak offfff offff

naspsın hayatım o da kendince bi cıkıs arıyo işte. oturur konusursunuz haledersiniz insallah.. belli olmaz bu işlerr bi bakarsın telefon calmıs cagırmıslar.. cok üzüldüm.. umutsuz olma. dua et.. kısmetin nerde olucagı belli olmaz belki ummadıgın izmirde de cok güzel bi iş kurabilirsiniz. ama potansiyel konusunda da haklısın:44:

Konu dışı yazmayın isterseniz arkadaşlar, şikayet gelebilir banlanabilirsiniz..Ayrıca forumda bildiğim kadarı ile siyaset yasak.

kızlar hepinizden allah razı olsun..birliğinden dısarıya haber verilmiyormus cep telefonları kapalı arkadaslarının ve kendisinin.ulaşmaya calışıyorlar herkes dört koldan.hayırlı haberler alırsak burdan haber veririm ben sizee.saolun allah razı olsun dualarınız için..

canımm sakın sıkıntıya sokma kendini inan bana sınanıyoruz hayat işte neler yaşamıyoruz ki..inan bana hiç bişey düşündüğünden daha zor olmayacak allahın izniyle sen yeterki iyi düşün olumlu düşün rabbimiz büyük şükürler olsun ve eymen bir sürü şansla gelecek hayatınıza

canım maalesef ki aile olunca atsan atılmıyor satsan satılmıyor

cnm şimdi oralar karışıktır telaşlılardır telefon hatları falan kesilmiştir belki
içini ferah tut birşey olmamıştır inşallah

cnmm benim hayırlı haberlerr alırsın insallahhh

sakşn olmaya çalış canımmm benim ne olursa olsun ana-baba işte bazen sonunun nereye gşdeceğini bilmeden kırıp dökerek konuşsalarda baba işte...rabbim yokluğunu göstermesin canım benim inan bu acıya katlanması daha zor şuan benim babam olsaydıda doğum günümü unutsaydı bırak unutmayı ömrüm boyunca görmeseydim ama iyi olduğunu bilseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…