2012 Şubat Anneleri

sanada üzüldüm tatlım baban konusunda seni anlayabiliyorum aynı benim babamdan bahsediyosun hep onun dertleri hep onun sıkıntısı sen kimsinki yani
eşim konusuna gelince haksız değil belki ama ecrincim yani ortada adam ki para edicek bir sermayede yok adam gibi bir iş kurması için kaldıki akraba ortaklığına helede öz ve öz abi kardeş ortaklığına sıcak bakmıyorum çünkü sonuç hep hüsran oluyo bir kere kazanacağı para 2ye bölünüyo 2.si kendi mesleği gibi değil yine çalışan gibi olacaklar 3sü sen şu kadar çalıştın ben az çalıştım sen çok çalıştın olacak eminim sonra hep bir huzursuzluk hopp bozz düzeni oyuncak değil ki bebeğim bu işler biz burda kira ödemiyoruz bi kere izmirde hem ev kirası olcak hem iş yeri kira olcak hemde bana diyo sen çalışmassın vay be dedim nerden geliyo bu derenin suyu üstüne üstlük evlendiğimde mobilya bile düzülmedi bana ailemden kalan eşyalarla oturuyorum bide çekip giderse onlar var ömrü billah kiracı olarak yaşamak istemiyorum... Ama istanbulda en azından sadece iş için çalışır ve geri dönüşü çabuk olur gelecek için en azından bir ev alabiliriz.uffff bitanem inşallah sonuca varırız

unutsa anlayıs gösteririm cnmm kiii hep unutur sagolssunn.. daha hatırladıgını gören olmadı. inanılmaz sorumsuz ve düsüncesiz. sonra ne oluyor biliyor musun esim bigünn benn kendimi paralarken bosuna ugrasıyosun deyiveriyor. baban onu yapmaz bunu yapmaz vs.. kavga ediyoruzz cünkü ben bilincaltı dogru oldugunu biliyorum kabullenmiyorum.. sabah esime dedim ki annen gelicek aksam ama söyle pasta almasın ben aldım de para harcamasın kadın.. aramıs ama kayınvalidem pastayı coktan siparis etmiş. aksam gelicekmişş. o zaman daha da sinirleniyorum.. ben bu kadının hiçbişeyi degilim sonucta ama babamın kızıyım.. gecen yıl rahmetli kayınpederim herkesten önce gelmişti eve.. ama kendi babam yine aramamıstı.. sadece dogumgünü degil ki bu normaldede böyle.

günaydın kızlarrr...az önce bende haberlerde duydum 24 şehit ve 18 yaralı askerimiz varmış.bir anda içim bosaldı.allah analarına babalarına sabır versin yarabbim.kimseyi evladıyla sınamasın...

herkeze günaydın nazom çok üzüldüm arkadaşım Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda bir haber gelir inşallah moralim bozuldu sabah sabah azda degil 24 şehit lanet olsun bu bölücülere

senide anlıyorum birtanem yaşayan bilir bunları gerçektende zor şeyler evlat olarak anadan babadan ilgi bekliyoruz haliyle biz doğmayan karnımızdaki bebeklerimizi bile şimdiden kaygısına düşmüşken değilmi??ama genede kızma sakin olmaya çalış canı bedeninde ya inşallah bir gün sert olan yüreciği yumuşayıversin dua et bol bol

ahh be cnm bazen bende kendimi aynı boşlukta buluyorum kimseyle paylaşamıyorum eşlere söylesen yarın bigün kendi ailesi kıymetli oluyo hemen susuyosun hep içe atıyosun rabbim torununu gördükten sonra anlayış ve düşünceyi versin inşallah

Konu dışı yazmayın isterseniz arkadaşlar, şikayet gelebilir banlanabilirsiniz..Ayrıca forumda bildiğim kadarı ile siyaset yasak.

Evet katılıyorum.Ellere verir talkını,kendi yutar salkımı durumu olmasın.
Hepimiz çok üzüldük gerçekten,sabah duyduğumda şekerim fırladı,içim acıyor ama siyaset yasak malum forumda...

neyse kızlar ben gidiyorumm... nereye gidiyosam yazıya bak beynim durdu cıkıyorum dicektim. ev işlerimi yapayımm. hazırlıga baslıyım.. yavas yavas ancak yaparım.. arada dinlenirken bakarım size

amin kızlar.. ama babasıda böyle oldugundan genetik aktarım bu. yapıcak bişi yok. benimde sansım bu. gecen gün kayınvalidem muhabbet ederken ikimiz bişey sorucam ama yanlıs anlama dedi. annenler hiç heyecanlanmıyo mu ecrin. onların ilk torunu olcak. ben x ablanda yerime sıgamamıstım kayınpederinde öle dedi. yok cnm sana ne kadar alma diyosam onlara da o kadar alma diyorum. bide daha erken anne zaten evde yer yok hiçbişeye dedim. yanlıs anlama sakın sana üzüldügümden soruyorum dedi. geciştirdim ama sinirden kıpkırmızı oldum. birilerininn maaalesef durumu farketmesi cıldırtıyo beni. bide allah a sükür fakir bi adam da degil.. ama sorsan hep parası yok. neyse konustukca geriliyorum.. neyse cok saolun kızlar görüsürüz

neyse kızlar ben gidiyorumm... nereye gidiyosam yazıya bak beynim durdu cıkıyorum dicektim. ev işlerimi yapayımm. hazırlıga baslıyım.. yavas yavas ancak yaparım.. arada dinlenirken bakarım size

tamam canım git ama üzme kendini
bugün senin doğum günün kimsenin üzmesine izin verme
gül hadi biraz bebişinde keyiflensin

ahh kuzum bu kadar mı benzer yaa babalarımız daha doğrusu ailelerimiz annem daha torununa bir çöp almadı (hoş ev hanımı olduğu için babamın eline bakıyo)babam habire inşaat yaptırsın çiftlik evi bilmem ne hayalleri ile uğraşsın ne zaman sorsan param yok dardayım şöle böle tamam hakveriyorum ama birazda beni düşün.kayınvalidemler bebeğin yarı eşyasını aldılar şimdiden ki bir emekli maaşıyla geçinen insanlar tabi iş sadece maddiyatlada bitmiyo madeviyatta önemli bebek için herzaman soruyolar allah razı olsun ki kadının 8.torunu doğacak bizimkilerin daha ilk torunu ilk duyduklarında tepkisi şu oldu daha bir eviniz yokken bebek erken değil mi? Ne üzülüp ağlamıştım o saman.yani zor be kuzum tamam insanın kendi ailesi gibi olmaz şu gün bişi olsa evliliğimizde allah korusun kapıları açarlar sonuna kadar ama nieyse evlendikten sonra insanın kendi ailesi el gibi davranmaya başlıyo anlam veremiyorum

Sağol tatlım sık kullanılanlara ekledim Bu kremi sürdükten sonra bebeği emzirceğimiz zamanda yıkıyor muyuz? Ne kadar süre memede kalması gerekiyor?

Galiba yıkanmıyormuş.Eğer gebeliğin son döneminde kullanmaya başlanırsa esneklik kazandırıp yara olmasını engelliyormuş.
Hazırda yara varsa iyileştiriyormuş.
Kimden duysam tek geçerim diyor bu kremi.
Dün de bir arkadaş küçük tüp yetti de arttı demişti.

Merhaba bayanlar..

Canım sıkılıyor azcık
Sizde ne var ne yok

Merhaba canım hoşgeldin..Ya ben keyifsizim, hem kötü haberler..Hem de vajinam 4 gündür çok ağrıyor söylemesi ayıp.
Özellikle sabahları kalkarken..Netten onu araştırıyorum bi yandan.Hayırdır neden canın sıkılıyor?

Tamam ben bununla beraber aventin süt saklama kabını ve azcık daha göğüs pedi alayım..
Sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…