- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.361
naspsın hayatım o da kendince bi cıkıs arıyo işte. Oturur konusursunuz haledersiniz insallah.. Belli olmaz bu işlerr bi bakarsın telefon calmıs cagırmıslar.. Cok üzüldüm.. Umutsuz olma. Dua et.. Kısmetin nerde olucagı belli olmaz belki ummadıgın izmirde de cok güzel bi iş kurabilirsiniz. Ama potansiyel konusunda da haklısın:44:
Tatlım hosgeldin... ne zamandır görüsemedik, bende cok giremiyordum son zamanlarda.. nasılsın? minnos kuzey neler yapıyor annesi?
sakşn olmaya çalış canımmm benim ne olursa olsun ana-baba işte bazen sonunun nereye gşdeceğini bilmeden kırıp dökerek konuşsalarda baba işte...rabbim yokluğunu göstermesin canım benim inan bu acıya katlanması daha zor şuan benim babam olsaydıda doğum günümü unutsaydı bırak unutmayı ömrüm boyunca görmeseydim ama iyi olduğunu bilseydim
günaydın kızlarrr...az önce bende haberlerde duydum 24 şehit ve 18 yaralı askerimiz varmış.bir anda içim bosaldı.allah analarına babalarına sabır versin yarabbim.kimseyi evladıyla sınamasın...
unutsa anlayıs gösteririm cnmm kiii hep unutur sagolssunn.. daha hatırladıgını gören olmadı. inanılmaz sorumsuz ve düsüncesiz. sonra ne oluyor biliyor musun esim bigünn benn kendimi paralarken bosuna ugrasıyosun deyiveriyor. baban onu yapmaz bunu yapmaz vs.. kavga ediyoruzz cünkü ben bilincaltı dogru oldugunu biliyorum kabullenmiyorum.. sabah esime dedim ki annen gelicek aksam ama söyle pasta almasın ben aldım de para harcamasın kadın.. aramıs ama kayınvalidem pastayı coktan siparis etmiş. aksam gelicekmişş. o zaman daha da sinirleniyorum.. ben bu kadının hiçbişeyi degilim sonucta ama babamın kızıyım.. gecen yıl rahmetli kayınpederim herkesten önce gelmişti eve.. ama kendi babam yine aramamıstı.. sadece dogumgünü degil ki bu normaldede böyle.
unutsa anlayıs gösteririm cnmm kiii hep unutur sagolssunn.. Daha hatırladıgını gören olmadı. Inanılmaz sorumsuz ve düsüncesiz. Sonra ne oluyor biliyor musun esim bigünn benn kendimi paralarken bosuna ugrasıyosun deyiveriyor. Baban onu yapmaz bunu yapmaz vs.. Kavga ediyoruzz cünkü ben bilincaltı dogru oldugunu biliyorum kabullenmiyorum.. Sabah esime dedim ki annen gelicek aksam ama söyle pasta almasın ben aldım de para harcamasın kadın.. Aramıs ama kayınvalidem pastayı coktan siparis etmiş. Aksam gelicekmişş. O zaman daha da sinirleniyorum.. Ben bu kadının hiçbişeyi degilim sonucta ama babamın kızıyım.. Gecen yıl rahmetli kayınpederim herkesten önce gelmişti eve.. Ama kendi babam yine aramamıstı.. Sadece dogumgünü degil ki bu normaldede böyle.
Konu dışı yazmayın isterseniz arkadaşlar, şikayet gelebilir banlanabilirsiniz..Ayrıca forumda bildiğim kadarı ile siyaset yasak.
senide anlıyorum birtanem yaşayan bilir bunları gerçektende zor şeyler evlat olarak anadan babadan ilgi bekliyoruz haliyle biz doğmayan karnımızdaki bebeklerimizi bile şimdiden kaygısına düşmüşken değilmi??ama genede kızma sakin olmaya çalış canı bedeninde ya inşallah bir gün sert olan yüreciği yumuşayıversin dua et bol bol
ahh be cnm bazen bende kendimi aynı boşlukta buluyorum kimseyle paylaşamıyorum eşlere söylesen yarın bigün kendi ailesi kıymetli oluyo hemen susuyosun hep içe atıyosun rabbim torununu gördükten sonra anlayış ve düşünceyi versin inşallah
neyse kızlar ben gidiyorumm... nereye gidiyosam yazıya bak beynim durdu cıkıyorum dicektim. ev işlerimi yapayımm. hazırlıga baslıyım.. yavas yavas ancak yaparım.. arada dinlenirken bakarım size
amin kızlar.. Ama babasıda böyle oldugundan genetik aktarım bu. Yapıcak bişi yok. Benimde sansım bu. Gecen gün kayınvalidem muhabbet ederken ikimiz bişey sorucam ama yanlıs anlama dedi. Annenler hiç heyecanlanmıyo mu ecrin. Onların ilk torunu olcak. Ben x ablanda yerime sıgamamıstım kayınpederinde öle dedi. Yok cnm sana ne kadar alma diyosam onlara da o kadar alma diyorum. Bide daha erken anne zaten evde yer yok hiçbişeye dedim. Yanlıs anlama sakın sana üzüldügümden soruyorum dedi. Geciştirdim ama sinirden kıpkırmızı oldum. Birilerininn maaalesef durumu farketmesi cıldırtıyo beni. Bide allah a sükür fakir bi adam da degil.. Ama sorsan hep parası yok. Neyse konustukca geriliyorum.. Neyse cok saolun kızlar görüsürüz
Merhaba bayanlar..
Canım sıkılıyor azcık
Sizde ne var ne yok
Sağol tatlım sık kullanılanlara ekledimBu kremi sürdükten sonra bebeği emzirceğimiz zamanda yıkıyor muyuz? Ne kadar süre memede kalması gerekiyor?
Merhaba bayanlar..
Canım sıkılıyor azcık
Sizde ne var ne yok
Merhaba bayanlar..
Canım sıkılıyor azcık
Sizde ne var ne yok
Galiba yıkanmıyormuş.Eğer gebeliğin son döneminde kullanmaya başlanırsa esneklik kazandırıp yara olmasını engelliyormuş.
Hazırda yara varsa iyileştiriyormuş.
Kimden duysam tek geçerim diyor bu kremi.
Dün de bir arkadaş küçük tüp yetti de arttı demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?