- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.681
Sen bilirsin ama yaptırmakta fayda görüyorum ben, ne olur ne olmaz diye.
tamam yaptırayım ozaman bende
ben geçen hafta 20+6 oldum aşımı
bende yaptırayım ozaman
ben yaptırdım tetanoz aşısını. ilk doz değil ama ikinci doz anne karnındaki bebeği de koruyormuş. toplamda 5 dozmuş. kişiye göre değişiyor ağrısı. benim 2 gün aşı yapılan kısım acıdı ama sonra geçti. kimi insanda ateş, kızarma, şişme yaparken kimisinde hiçbir yan etki olmuyormuş. o nednele için rahat olsun.
inşallah acımaz
turşulardan konu açılınca dayanamadım valla...bende çok seviyorum turşu kaynanam yolladı sağ olsun ramazanda ..ama şimdi bayağı bi ara verdim çünkü turşu tuzlu oluyor ve şişme olasılığımız var artık..fazla tuzlu yememeliyiz ..ellerim ayaklarım biraz tuzlu yiyince fark ediyor zaten benim..duruyo evde fasulye turşum canı çekenlere ikram edeyim gelin... ..
bblau neden 22+4 sün sormadan geçemicem ...:44:
öyelkencim kesinlikle yaptır tetanoz aşısıysa..önemli..sol koluna yaptır bişey olmaz inş..ben tam hamile kaldığım ay yaptırmışım gerek yok dedi hemşire ..hala korurmuş ...
ben yaptırdım tetanoz aşısını. ilk doz değil ama ikinci doz anne karnındaki bebeği de koruyormuş. toplamda 5 dozmuş. kişiye göre değişiyor ağrısı. benim 2 gün aşı yapılan kısım acıdı ama sonra geçti. kimi insanda ateş, kızarma, şişme yaparken kimisinde hiçbir yan etki olmuyormuş. o nednele için rahat olsun.
tamam canım yaptıracağım inşallah
bende hamile kaldığımdan beri turşu çok seviyorum
elinden geldiğince suda beklet tuzunu al..şişersin ödem yapar vücudun..çok su içirdiği için...
bblau sen çerkes pastası biliyomusun?
Bilirimmmmmm :)))
Çerkez olduğumu biliyo muydun? Yoksa tesadüf mü sordun?
amannn zaten şişkoyum ama bizim turşu yapanımız yok hazır alıyoruz
kız öyle şişme değil allah seni ne etsinellerin ayakların parmak araları özellikle sabahları şişer elini sıktığında hatta parmaklarını birleştirince yumruk yapınca daha iyi anlarsın doğuma yakın zamanlarda daha çok oluyo yüz şişiyo burun delikleri irileşiyo..eşimin yiğeni balon gibi oldu neden bilmem soramadım..kızı olcak onunda bu zamanlar..ondan didim..normal kilo değil yani..gerçi ne yaparsan yap şişecen diyenlerde var ama bakalım..inş öyle olmaz...
Evet öyle diyorlarmış :) Şimdi sen linki gönderince google a "mezgit" yazıp görsellerde arama yaptım :)) Ay çok acıktım 1 saatim var, eşim 7de geliyor etti 2 saat
yok canım bol sogan doğranıp fasulyelerde minik minik dograyıp kavuruyorsun bizimkiler içine kıymada koyarlar
kızlar eşimle yarın evlilik yıldönümümüz....5 giriyoruz...ne uzun zaman olmuş...bi hediye alsam mı? ne alsam bilemiyorum...o işe benden erken gelcek yani sabah beraber değiliz,iyi oldu bu ..ne alsam acaba?:44: çok şükür ki 5 yılımızda bebeğimiz bizimle olcak..düşününce amma ara vermişim bende:44:..millet olmuyormu diyordu haklılarmış...nasip demek bu zamanlarmış...iyiki varlar...
kızlar eşimle yarın evlilik yıldönümümüz....5 giriyoruz...ne uzun zaman olmuş...bi hediye alsam mı? ne alsam bilemiyorum...o işe benden erken gelcek yani sabah beraber değiliz,iyi oldu bu ..ne alsam acaba?:44: çok şükür ki 5 yılımızda bebeğimiz bizimle olcak..düşününce amma ara vermişim bende:44:..millet olmuyormu diyordu haklılarmış...nasip demek bu zamanlarmış...iyiki varlar...
hingal mantının biraz büyüğü içine patates koyorlar genelde ben kıymalı severim
yok canım bol sogan doğranıp fasulyelerde minik minik dograyıp kavuruyorsun bizimkiler içine kıymada koyarlar
daha önce konuşmuştuk hatta kızını verecektin gökçe olmasaydı hatırlamadın dimi
off bu kadar yemek konuşuurken ben ne yiyorum 1 sattir kellogs mudur nedir ne yemesi kemiriyorum
akşam mercimeğin yanında soğanın cücüğünü de yiycem oyyyyy sıcak ekmeği alcam böleeee suyuna batırıp batırıp çıkarcam offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?