2012 Şubat Anneleri

tamam canım yaptıracağım inşallah
bende hamile kaldığımdan beri turşu çok seviyorum

ben tam dört doz oldum duymuştum çünkü hamilelikten önce yapılması gerektiğini..iyikide olmuşun..her seferinde hemşireden rica ettim sol koluma yaptı..biraz ağrıyo kolun sanki beton dökmüş gibi ağırlaşıyor ama çok çok kötü olmadı benim...

bblau anladım aşıyı o zaman yaptırmışın bende tıkerın değişti sandım ok...

amannn zaten şişkoyum ama bizim turşu yapanımız yok hazır alıyoruz

kız öyle şişme değil allah seni ne etsin ellerin ayakların parmak araları özellikle sabahları şişer elini sıktığında hatta parmaklarını birleştirince yumruk yapınca daha iyi anlarsın doğuma yakın zamanlarda daha çok oluyo yüz şişiyo burun delikleri irileşiyo..eşimin yiğeni balon gibi oldu neden bilmem soramadım..kızı olcak onunda bu zamanlar..ondan didim..normal kilo değil yani..gerçi ne yaparsan yap şişecen diyenlerde var ama bakalım..inş öyle olmaz...​

canım sıkılıyo nedense bugün..işlerimizde durgun..zaman geçmiyo...oğlumun tekmeleride olmasa valla çok sıkıcı..tvdede bişey yok gündüzleri..evde nasıl zaman geçecek işten çıkınca hiç düşünemiyorum bile...

kızlar eşimle yarın evlilik yıldönümümüz....5 giriyoruz...ne uzun zaman olmuş...bi hediye alsam mı? ne alsam bilemiyorum...o işe benden erken gelcek yani sabah beraber değiliz,iyi oldu bu ..ne alsam acaba?:44: çok şükür ki 5 yılımızda bebeğimiz bizimle olcak..düşününce amma ara vermişim bende:44:..millet olmuyormu diyordu haklılarmış...nasip demek bu zamanlarmış...iyiki varlar...

biliyorum kız anladım da zaten şişkoyum bir de şişersem demek istedim

Evet öyle diyorlarmış :) Şimdi sen linki gönderince google a "mezgit" yazıp görsellerde arama yaptım :)) Ay çok acıktım 1 saatim var, eşim 7de geliyor etti 2 saat

ben hiç yemedim galiba mezgit hatırlamıyorum

yok canım bol sogan doğranıp fasulyelerde minik minik dograyıp kavuruyorsun bizimkiler içine kıymada koyarlar

hee onu bilmiyorum biz yumurta kırıp çoka yapıyoruz harika oluyor

nice sağlıklı ve mutlu dönümlere canım

allah ayırmasın canım sizi hiç bebişinizle çok mutlu olun inşallah

hingal mantının biraz büyüğü içine patates koyorlar genelde ben kıymalı severim

yok canım bol sogan doğranıp fasulyelerde minik minik dograyıp kavuruyorsun bizimkiler içine kıymada koyarlar

evet mantinin daha buyugu... bir de uzerine baya acili salcali sos dokuyorlardi... :18:

aciktimmm bennnnnnnnnnnnn

off bu kadar yemek konuşuurken ben ne yiyorum 1 sattir kellogs mudur nedir ne yemesi kemiriyorum

akşam mercimeğin yanında soğanın cücüğünü de yiycem oyyyyy sıcak ekmeği alcam böleeee suyuna batırıp batırıp çıkarcam offffff

daha önce konuşmuştuk hatta kızını verecektin gökçe olmasaydı hatırlamadın dimi

Hatırladım şimdi sen deyinceeeeee :26: Ben nasıl unuttum bunu yaaaa :26:
Sever misin sen pastayı?
Ama Çerkezlerin yemekleri çok çeşitli diil dimi?
Pasta, Çerkez tavuğu, ezme fasülye, hampal, Çerkez peyniri, bi de erikli bişi vardı onu bilemedim

Sıcak ekmeğin kokusu burnuma geldi iyi mi :26:

nice yıllara beraber saglıklı huzurlu mutlu ve bebişli Allah ayırmasın

sağ olun kızlar..inş hepimiz eşlerimizle evladlarımızla çok mutlu oluruz....

ya bişey sorcam bir çok kişiye alıntı yapılıp nasıl cevap veriliyo ben bi türlü bulamadımda.....hepinize ayrı ayrı teşekkür etcektim ama beceremedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…