- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.701
nice yıllara beraber saglıklı huzurlu mutlu ve bebişli Allah ayırmasın
Sıcak ekmeğin kokusu burnuma geldi iyi mi :26:
sağ olun kızlar..inş hepimiz eşlerimizle evladlarımızla çok mutlu oluruz....
ya bişey sorcam bir çok kişiye alıntı yapılıp nasıl cevap veriliyo ben bi türlü bulamadımda.....hepinize ayrı ayrı teşekkür etcektim ama beceremedim...
Hatırladım şimdi sen deyinceeeeee :26: Ben nasıl unuttum bunu yaaaa :26:
Sever misin sen pastayı?
Ama Çerkezlerin yemekleri çok çeşitli diil dimi?
Pasta, Çerkez tavuğu, ezme fasülye, hampal, Çerkez peyniri, bi de erikli bişi vardı onu bilemedim
buldum oleyyyyyyyyyy teşekkür ederim...alıntı ile cevaplanın yanındaki +ya tıklıyon herkesin
açıkçası ben pek sevmedim yemeklerini kayınvalidem en çok çerkes pastasını yapar onu yerim oğlum çok sever hatta geçen istedi babaannemizi arayıp tarif alıp yaptık onuda yapmak için heran taze mısır unun olaması lazım çabuk acıyor birde
ay send e al o zaman :26:
buldum oleyyyyyyyyyy teşekkür ederim...
hiç duymadım çerkez pastası..tavuğunu çok gördüm yemekteyizde ama :44:
Beyaz ekmek bana yassah :26:
ben bira içmem bebeğim çabık sarhoş oluyooo
niye ki :26:
açıkçası ben pek sevmedim yemeklerini kayınvalidem en çok çerkes pastasını yapar onu yerim oğlum çok sever hatta geçen istedi babaannemizi arayıp tarif alıp yaptık onuda yapmak için heran taze mısır unun olaması lazım çabuk acıyor birde
bende içmem ama başka şerefelik işaret bulamadım..
buldum oleyyyyyyyyyy teşekkür ederim...
hiç duymadım çerkez pastası..tavuğunu çok gördüm yemekteyizde ama :44:
komik bişey anlatayım sana çerkez pastası diye duyuyordum ama görmedim hiç ortaokula gidiyorum arkadaşın annesi çagırdı bizi gittik ben kremalı yaş pasta gibi bişey bekliyorum kadına dedimki hani bizim pastamız kadında işte yavrum bu pasta diyince ağlıyacaktım nerdeyse artık nasıl kendimi hazırladıysam
O pastanın içerisine sıcakken kurutulmuş çerkez peynirlerini gömerler, erir böyle onlar, onu severim ben de.
Bi de barbunya gibi bişey yapıyolar, o pastayla yiyosun.
Halam yapardı eskiden de babam rahmetli olunca, halalıktan da istifa etti kendisi. Yemedim nicedir.
Annem Çerkez değil benim, o bilmez yemeklerini.
Eşin nereli senin?
komik bişey anlatayım sana çerkez pastası diye duyuyordum ama görmedim hiç ortaokula gidiyorum arkadaşın annesi çagırdı bizi gittik ben kremalı yaş pasta gibi bişey bekliyorum kadına dedimki hani bizim pastamız kadında işte yavrum bu pasta diyince ağlıyacaktım nerdeyse artık nasıl kendimi hazırladıysam
Aynısı bize de oldu.
Kardeşim küçük o zaman halama gidiyoruz köye, rahmetli babam kardeşime anlattı işte halan sana pasta yaptı, şöyle güzel pasta, böyle güzel pasta. Kardeşim de hevese geldi yazık, gittik koydular önümüze pastayı.
Kardeşim koyverdi zırlamayı böyle pasta mı olur, ben tatlı pasta isterim diye.
Köy yerinde nerde bulucan pastayı 20 sene evvel
Babam ikna edene kadar bi haller olmuştu yazık
Aynısı bize de oldu.
Kardeşim küçük o zaman halama gidiyoruz köye, rahmetli babam kardeşime anlattı işte halan sana pasta yaptı, şöyle güzel pasta, böyle güzel pasta. Kardeşim de hevese geldi yazık, gittik koydular önümüze pastayı.
Kardeşim koyverdi zırlamayı böyle pasta mı olur, ben tatlı pasta isterim diye.
Köy yerinde nerde bulucan pastayı 20 sene evvel
Babam ikna edene kadar bi haller olmuştu yazık
kızlar ben çıkıyorum yarında yokum haberiniz olsun
kendinize iyi bakın bebişlerinize de tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?