2012 Şubat Anneleri

alıntı ile cevaplanın yanındaki +ya tıklıyon herkesin

açıkçası ben pek sevmedim yemeklerini kayınvalidem en çok çerkes pastasını yapar onu yerim oğlum çok sever hatta geçen istedi babaannemizi arayıp tarif alıp yaptık onuda yapmak için heran taze mısır unun olaması lazım çabuk acıyor birde

Son düzenleme:
alıntı ile cevaplanın yanındaki +ya tıklıyon herkesin
buldum oleyyyyyyyyyy teşekkür ederim...

hiç duymadım çerkez pastası..tavuğunu çok gördüm yemekteyizde ama :44:

O pastanın içerisine sıcakken kurutulmuş çerkez peynirlerini gömerler, erir böyle onlar, onu severim ben de.
Bi de barbunya gibi bişey yapıyolar, o pastayla yiyosun.
Halam yapardı eskiden de babam rahmetli olunca, halalıktan da istifa etti kendisi. Yemedim nicedir.
Annem Çerkez değil benim, o bilmez yemeklerini.
Eşin nereli senin?

buldum oleyyyyyyyyyy teşekkür ederim...

hiç duymadım çerkez pastası..tavuğunu çok gördüm yemekteyizde ama :44:

komik bişey anlatayım sana çerkez pastası diye duyuyordum ama görmedim hiç ortaokula gidiyorum arkadaşın annesi çagırdı bizi gittik ben kremalı yaş pasta gibi bişey bekliyorum kadına dedimki hani bizim pastamız kadında işte yavrum bu pasta diyince ağlıyacaktım nerdeyse artık nasıl kendimi hazırladıysam

:))))) ayyy çatlak

samsun bafralı eşim çerkez peyniri güzel oluyor onuda severim o barbunya gibi olan fasulyeyi sevmedim pasta herşeyle yiyorlar yumurta reçel tavuk kıyma kırmızı et bizimkiler sogan ve kıymayı kavurup ortasına döküyorlar kayınpeder biraz etçildirde aslında etsiz yemek yemez

Aynısı bize de oldu.
Kardeşim küçük o zaman halama gidiyoruz köye, rahmetli babam kardeşime anlattı işte halan sana pasta yaptı, şöyle güzel pasta, böyle güzel pasta. Kardeşim de hevese geldi yazık, gittik koydular önümüze pastayı.
Kardeşim koyverdi zırlamayı böyle pasta mı olur, ben tatlı pasta isterim diye.
Köy yerinde nerde bulucan pastayı 20 sene evvel
Babam ikna edene kadar bi haller olmuştu yazık

Yazık yaw :))

ben onu anlarım tamamen hayal kırıklığı

Offf offf bugün çok acıktık kızlar..=))))
Benim mesai yavaştan bitiyor..
Herkese iii akşamlar ve şimdiden Afiyet bal şeker olsun ama topak topak et olmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…