2012 Şubat Anneleri

ben de merak ettim şimdi baktım çerkez pastasına ben de pasta sandım anam yemek çıktı

ya benim canım ne istedi biliyonuz mu

ördekli tepsi mantısı

offfffffffffffffffffffff

Doğru Samsunluydu eşin.
Benim babamlar Sakaryalı.
Eti kuruturlardı eskiden tuzlayıp halamlar,amcamlar, taş fırın gibi fırının duvarlarına asıp. İsle pişirirlerdi.
Tadı güzel olur.
Çerkez peynirini çok seviyorum ben de, ama köyden gelicek o markettekiler iyi olmuyor.
Bizim evde çerkez yemekleri pek ağırlıklı olmadı hiç bi zaman annem çerkez olmadığı için.
Halamlara, amcamlara gittikçe işte.
Acıka vardır bi de.
Ama bu marketlerde satılan çemen değil.Onu acıka sananlar yanılırlar.
Hatta adını da acuka yapmışlar satıyorlar da, onu gerçek çerkezin elinden yiceksin.
Yemeklere tuz yerine onu koyarlar,öyle tuzludur o....

Son düzenleme:
Offf offf bugün çok acıktık kızlar..=))))
Benim mesai yavaştan bitiyor..
Herkese iii akşamlar ve şimdiden Afiyet bal şeker olsun ama topak topak et olmasın..

kızlar ben çıkıyorum yarında yokum haberiniz olsun
kendinize iyi bakın bebişlerinize de tabiii

by byy kızlar görüşmek üzere inş.....

görüşürüz kendine ii bak iyi dinlenmeler cnm
Herkese iii akşamlar ve şimdiden Afiyet bal şeker olsun ama topak topak et olmasın..

benim daha 1 saatim var kendinize ii bakın kızlar byeee

benim kayınvalidede arnavut ama öğrenmiş çerkez yemeklerini yada kayınpeder öğretmiş bilemicem orasını :) çerkez peynirinide kendi yapıyordu önceden şimdi yapamıyor

ben onu anlarım tamamen hayal kırıklığı

Şimdi olsa bakkaldan kek mek alıp eline verirsin de 20 sene evvel keki bırak köyde bakkal bile yoktu :)

İyi akşamlar.

İyi akşamlar canım.
Et olmasın bence de

ben de merak ettim şimdi baktım çerkez pastasına ben de pasta sandım anam yemek çıktı

ya benim canım ne istedi biliyonuz mu

ördekli tepsi mantısı

offfffffffffffffffffffff

O ne yawwwww
Hiç ördek yemedim ben :26:

benim kayınvalidede arnavut ama öğrenmiş çerkez yemeklerini yada kayınpeder öğretmiş bilemicem orasını :) çerkez peynirinide kendi yapıyordu önceden şimdi yapamıyor

Benim annem direnmiş herhalde öğrenmemiş.
Halbuki mutfakta çok iyidir

Bende çıkıyorum, gidip eşek sudan gelene kadar tıkınıcam, Allah'a emanet olun

Afiyet şeker olsun hadi görüşürük :79:

kızlar size doyum olmaz yemek yapmam lazım kocaya süprizim var PIRASA herkese iyi akşamlar kendinize bebişlerinize iyi bakın çok yemek yemeyin dozunda bırakın özellikle sen AZELYA:)

kızlar size doyum olmaz yemek yapmam lazım kocaya süprizim var PIRASA herkese iyi akşamlar kendinize bebişlerinize iyi bakın çok yemek yemeyin dozunda bırakın özellikle sen AZELYA:)

bencede hadi bakim yap sen o saman af,yet olsun şimdiden eline sağlık ii akşamlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…