2012 Şubat Anneleri

Bende çıkıyorum, gidip eşek sudan gelene kadar tıkınıcam, Allah'a emanet olun

afiyet olsunnn canım görüşürüzzz sen de Allah'a emanet oll

kesin sarhoş oldun sen ..çok içirdim biraları ondan oldu... al bi pişmiş tavuk yee ne yapacan ördeği şimdi vakkk vakk..birak hayvancığı gezsin azccık....

bak butona basıveririm konudışı mesajdan 2 gün gelemezsin ona göre, verdiğim linke bak

kızlar size doyum olmaz yemek yapmam lazım kocaya süprizim var PIRASA herkese iyi akşamlar kendinize bebişlerinize iyi bakın çok yemek yemeyin dozunda bırakın özellikle sen AZELYA:)

Kolay gelsin canım, ben pırasaya bayılırım

yemelisin bence mükemmel bi tadı var

KIRKLARELİ MANTISI | Mutfak Maceraları

bunun gibi bişi işte bakın
tepsi de börek gibi bi görünümü var

Çok güzel görünüyo
Ayyyyyyy

ben ölüyom açlıktan
şimdi çıkıyorum eve gidip deliler gibi yemek yicem

Bugünümüze şükür Yarabbim sağsalim atlattık hep birlikte hadiyin baş başşş
afiyet olsun çatlamadan yiyin bakim kızlar bebişleri sıkıştırmayın sakin sakin emi adına vara vara bende çok acıktım akşam olsada gitsem puff daha varrr
baay bayy canummmm bende kaçarr herkese hayırlı akşamlar....:79:​

güle güle sanada hayırlı akşamlarrrr

Şehitlerden biri fabrikamızın yakınındaki evlerden birinden, bayrak asmışlar, haberi gelmiş

yaaaa çok zor yarabbim bunları yapanlara daha beterini yaşat inşallah bende kaçıyorum cnm allah yakınlarının yardımcısı oldun k.i.b güsel kızınada

Sinmirden ölmek uzereyim suan.

Hastayım midem kotu oluyorum. Gorumcemi cagırdım gel yardım et diye. 2 de geldi geldiginden beri yatıyo oturuyo gene ben yapıyorum isleri. Dalasım var suan kadına! Esime soyliycem ama aksam gelsin de yoksa patlıycam birine!

kesin üşengeç yada işine gelmiyo..sende yapma bişey uzan yat inadına..çeker gider belki..tirbiyesizzzz

Şehitlerden biri fabrikamızın yakınındaki evlerden birinden, bayrak asmışlar, haberi gelmiş

ne iş vardı ki yapılcak

bu haftama kadar normal besleniyordum...

ama artık kendimi tutamıyorum...her an açım

bende hepp acımmmm allah a sükürr doymak bildigim yok

selam kızlarr.. giremedim hiçç. kötü baslayan günüm iyi bitti sükür annem geldii tuttu işin ucundan.. bana hashaslı revani gibi bi tatlı yaptı. pasta oldugundan kimse onu yiyemedi ama olsun cok lezzetli.. ben ki serbetli tatlı sevmem.. hardallı patates salatası,kısır,ıspanaklı börek, tatlı mayalıdan pogaca yaptım. annemin tatlıyıda koyunca sehpa doldu zaten. bide cerez getirmiş.. cigdem di caydı derken gecti gitti gece.. kayınvalidem de pastamı getirdi. herkess doydu sanırım. gecenin en iyi hediyesi miniktost makinesi oldu.. yazık görümcemin pek eline avcunda yok ama bizim evde yok diye taksitle almıs galiba.. bu kadar sevinemezdim annem yazık gec saatte otobüsle dünya yol gitmek zorunda kaldı cok üzüldüm ama yol cok uzak iste babam odun zahmet edip annemle kardesimi almaya gelmedi. neymiş motorla cıkmıs. insan karısını cocugunu otobüslere bırakırmı dönüp alıvereydi arabasını.. en azında yolda karsılardı.düsüncesizz öpüyorummm heppinizi iyi gecelerrrr

günaydın kızçeler nasılsınız bakalım bi uykum var bi uykum var anlatamam uyuya kalmışım işede geç kaldım

Günaydın herkese...

ben bugün pek bir nane mollayım boğazım şişmiş, yutkunamıyorum şifayı kaptım sanırım.:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…