- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.741
kızlar size doyum olmaz yemek yapmam lazım kocaya süprizim var PIRASA herkese iyi akşamlar kendinize bebişlerinize iyi bakın çok yemek yemeyin dozunda bırakın özellikle sen AZELYA:)
kızlar size doyum olmaz yemek yapmam lazım kocaya süprizim var PIRASA herkese iyi akşamlar kendinize bebişlerinize iyi bakın çok yemek yemeyin dozunda bırakın özellikle sen AZELYA:)
kendine ii bak azoşş oğluşunada çok yeme çocuğu sıkıştırma azcık gezincek yeri kalsın
Bende çıkıyorum, gidip eşek sudan gelene kadar tıkınıcam, Allah'a emanet olun
kesin sarhoş oldun sen ..çok içirdim biraları ondan oldu...al bi pişmiş tavuk yee ne yapacan ördeği şimdi vakkk vakk..birak hayvancığı gezsin azccık....
afiyet olsunnn canım görüşürüzzzsen de Allah'a emanet oll
bak butona basıveririm konudışı mesajdan 2 gün gelemezsin ona göre, verdiğim linke bak
yemelisin bence mükemmel bi tadı var
KIRKLARELİ MANTISI | Mutfak Maceraları
bunun gibi bişi işte bakın
tepsi de börek gibi bi görünümü var
olsun canın sağolsun....acıktım sizin yüzünüzdennnnnnnnn
ben ölüyom açlıktan
şimdi çıkıyorum eve gidip deliler gibi yemek yicem
Bugünümüze şükür Yarabbim sağsalim atlattık hep birlikte hadiyin baş başşş
ben ölüyom açlıktan
afiyet olsun çatlamadan yiyin bakim kızlar bebişleri sıkıştırmayın sakin sakin emi adına vara vara bende çok acıktım akşam olsada gitsem puff daha varrrben ölüyom açlıktan
baay bayy canummmm bende kaçarr herkese hayırlı akşamlar....:79:
Şehitlerden biri fabrikamızın yakınındaki evlerden birinden, bayrak asmışlar, haberi gelmiş
Sinmirden ölmek uzereyim suan.
Hastayım midem kotu oluyorum. Gorumcemi cagırdım gel yardım et diye. 2 de geldi geldiginden beri yatıyo oturuyo gene ben yapıyorum isleri. Dalasım var suan kadına! Esime soyliycem ama aksam gelsin de yoksa patlıycam birine!
Şehitlerden biri fabrikamızın yakınındaki evlerden birinden, bayrak asmışlar, haberi gelmiş
Sinmirden ölmek uzereyim suan.
Hastayım midem kotu oluyorum. Gorumcemi cagırdım gel yardım et diye. 2 de geldi geldiginden beri yatıyo oturuyo gene ben yapıyorum isleri. Dalasım var suan kadına! Esime soyliycem ama aksam gelsin de yoksa patlıycam birine!
Way anasınııııBizde kurufasulye pilav var, ona da böyle janjanlı bi isim bulsanda azcık hava yapsam
Sadece ben değil hepimiz gelebiliriz menü sağlam yani
10 kişilik potansiyelim var sekerimm menüyü de dert etmeyinizz please
bu haftama kadar normal besleniyordum...
ama artık kendimi tutamıyorum...her an açım
Günaydın herkese...
ben bugün pek bir nane mollayım boğazım şişmiş, yutkunamıyorumşifayı kaptım sanırım.:2:
geçmiş olsun cnm bende 15 günde anca atlatmaya başladım çok ağır geçirdim dikkat et kendine ayaklarını sıcak tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?