2012 Şubat Anneleri

sen en iyisi benim için baştan başla
öğretmen misin

Başlayayım dur :)
Şimdi ben makina mühendisiyim.Eskişehirde çalışıyordum.
Tayin demeyeyim de, buradan işimle alakalı çok iyi bir teklif aldım 2005te, transfer oldum diyeyim İstanbula.
Ardından da kardeşim üniversiteyi kazandı, o da geldi yanıma
O da gelince ev tutma ihtiyacı arzetti.İdareten halamla kalıyordum ben.
Aynı şirkette çalıştığım departman müdürlerinden bir tanesi oturduğu sitede kiralık evler olduğunu yardımcı olabileceğini söyledi.
Oldu da sağolsun. Sonra baktım çok iyi bi insanmış, evleneyim madem ben bu iyiliksever insanla dedim :)

slm kızlarrrr ben geldimm........
kaynatıyosunuz yine.......asya ismi çok güzel....kızda asya ipek duru damla favorim benim...kızım olsa hiç zorluk çekmezdim isimde....

heeeee şimci anladımmm
vay beeee sen bi gel bi de koca bul kısmet işte

yaa eşimle evlenmeden önce kız olursa asya olsun dediğimiz isim bu ama yazgı'da dün duyunca kafamızı karıştırmadı değil hani

aslıcım merhaba öncelikle..yazgıda güzel ama asya daha hoşş...ama ikinci erkek olur yazgı yağız uydururum dersen yazgıda olabilir..neden olmasın..değişik..

aslıcım merhaba öncelikle..yazgıda güzel ama asya daha hoşş...ama ikinci erkek olur yazgı yağız uydururum dersen yazgıda olabilir..neden olmasın..değişik..

merhaba canımmmvalla asya benimde ilk göz ağrım zaten kolay vazgeçemem hayatımda azcıkta kafam karışmadı değil hani:)

Ben de isim konusunda çıldıracağım. Eşim sen annesin sen koy dedi ama onun da gönlü olsun istiyorum ama bulduğum her isme bir kulp buluyor. Bulduğu kulplarda o isimde şöyle bir futbolcu var, çocukken bizim mahallede gıcık bir x vardı... Arap kökenli olmasın mümkünse Türkçe olsun istiyorum. Şimdiye kadar aklımdan geçen eşimin kararsız kaldığı ya da şutladığı isimler. Bir de beğenip de bilmem kim oğluna koydu diye şutladıkları var.

Sencer(telafuzu zormuş)
Serdar
İlhan(okuldan sevmediği hoca)
İlbey(okuldan sevmediği hoca)
Olcay(mahalleden gıcık olduğu arkadaşı)
Sinan(sinan akçil aklına geliyormuş)
Kenan
Timuçin
Kubilay(çok iddialı)
Çınar(soy ismimize uymuyor)
Pamir(bahanesiz direk ters ters baktı)

Üff ya şu erkekler. Baksanıza ne kadar cins oluklarına. Erkeğe isim bulması da zor. Kız olsa 50 tane beğendiğim vardı. Onların arasından seçmesi zordu. Şimdi oğlan oldu paşam diye seviyorum Paşa mı koyasak ne(o da benimkinin berberinin ismi)

Bencede Asya derim..
YAZGI biraz farklı geldi, ilerde arkadaşları ile arasında alay konusu olabilir gibi..

slm kızlarrrr ben geldimm........
kaynatıyosunuz yine.......asya ismi çok güzel....kızda asya ipek duru damla favorim benim...kızım olsa hiç zorluk çekmezdim isimde....

yok yaaa Asya en güzelii oğlun olursa da ilyas koyarsın

ben ikili test ve şeker testi hariç hiçbişeye girmedim
ne üçlü ne detaylı ne tetenoz
o yüzden kusura bakma bilgim yok canım

teşekkür ederim efenim güzwl fikirleriniz için ozaman kızımın ismi yerinde kalsın değiştirmeyim hiç

ayy ilahii canım ilyas ismide nerden geldi aklına al yazmalım selvi boylumdanmı:)))yok artık ilyasta koymam sanırsam çocuğuma

ilyas mı? ilyas salman..geldi aklıma

Selvi Boylum Al Yazmalım

ne ilyas salman'ı yaaaaaaaaaaa tüm romantikliğin içine ettin

kızmadın dimi yorumlarıma valla eşine hak verdim yani

Çınar dışında ben de sevmedim.
Kenanları hiç sevmem buarada nedense.

kızlar ihsan ismim nasıl sizce..iffetin ali ihsanından duyduk...demirmi ihsanmı karar veremedim..bi erkek ismi içime sinen bulamadım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…