- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.861
dün bir kız ismi duydum benim kızımın adı belli ama buda çok hoşuma gitti kızlar YAZGI..sizce nasıl asya'mı yazgı'mı???
dün bir kız ismi duydum benim kızımın adı belli ama buda çok hoşuma gitti kızlar YAZGI..sizce nasıl asya'mı yazgı'mı???
sen en iyisi benim için baştan başla
öğretmen misin
yaa niye hiçkimse yorum yapmıyor yaa3 kere falan sordum herhalde 4 boyutlu mu 2. düzey ultrason mu diye
yok yaaa Asya en güzelii oğlun olursa da ilyas koyarsın
Başlayayım dur :)
Şimdi ben makina mühendisiyim.Eskişehirde çalışıyordum.
Tayin demeyeyim de, buradan işimle alakalı çok iyi bir teklif aldım 2005te, transfer oldum diyeyim İstanbula.
Ardından da kardeşim üniversiteyi kazandı, o da geldi yanıma
O da gelince ev tutma ihtiyacı arzetti.İdareten halamla kalıyordum ben.
Aynı şirkette çalıştığım departman müdürlerinden bir tanesi oturduğu sitede kiralık evler olduğunu yardımcı olabileceğini söyledi.
Oldu da sağolsun. Sonra baktım çok iyi bi insanmış, evleneyim madem ben bu iyiliksever insanla dedim :)
yaa eşimle evlenmeden önce kız olursa asya olsun dediğimiz isim bu ama yazgı'da dün duyunca kafamızı karıştırmadı değil hani
yaa niye hiçkimse yorum yapmıyor yaa3 kere falan sordum herhalde 4 boyutlu mu 2. düzey ultrason mu diye
aslıcım merhaba öncelikle..yazgıda güzel ama asya daha hoşş...ama ikinci erkek olur yazgı yağız uydururum dersen yazgıda olabilir..neden olmasın..değişik..
Bencede Asya derim..
YAZGI biraz farklı geldi, ilerde arkadaşları ile arasında alay konusu olabilir gibi..
slm kızlarrrr ben geldimm........
kaynatıyosunuz yine.......asya ismi çok güzel....kızda asya ipek duru damla favorim benim...kızım olsa hiç zorluk çekmezdim isimde....
yok yaaa Asya en güzelii oğlun olursa da ilyas koyarsın
ben ikili test ve şeker testi hariç hiçbişeye girmedim
ne üçlü ne detaylı ne tetenoz
o yüzden kusura bakma bilgim yok canım
heeeee şimci anladımmm
vay beeee sen bi gel bi de koca bul kısmet işte
ilyas mı? ilyas salman..geldi aklıma
Ben de isim konusunda çıldıracağım. Eşim sen annesin sen koy dedi ama onun da gönlü olsun istiyorum ama bulduğum her isme bir kulp buluyor. Bulduğu kulplarda o isimde şöyle bir futbolcu var, çocukken bizim mahallede gıcık bir x vardı... Arap kökenli olmasın mümkünse Türkçe olsun istiyorum. Şimdiye kadar aklımdan geçen eşimin kararsız kaldığı ya da şutladığı isimler. Bir de beğenip de bilmem kim oğluna koydu diye şutladıkları var.
Sencer(telafuzu zormuş) beğenmedim
Serdar hiç sevmemİlhan(okuldan sevmediği hoca)
İlbey(okuldan sevmediği hoca) böyle bi at var
Olcay(mahalleden gıcık olduğu arkadaşı) unisex sevmiyorum
Sinan(sinan akçil aklına geliyormuş) sinanlar uyuzdur genelde
Kenan ay yok
Timuçin yok bunu da sevmedim
Kubilay(çok iddialı) ıhh
Çınar(soy ismimize uymuyor) en güzeli tebrik ediyorum
Pamir(bahanesiz direk ters ters baktı) ay yok
Üff ya şu erkekler. Baksanıza ne kadar cins oluklarına. Erkeğe isim bulması da zor. Kız olsa 50 tane beğendiğim vardı. Onların arasından seçmesi zordu. Şimdi oğlan oldu paşam diye seviyorum Paşa mı koyasak ne(o da benimkinin berberinin ismi)
Ben de isim konusunda çıldıracağım. Eşim sen annesin sen koy dedi ama onun da gönlü olsun istiyorum ama bulduğum her isme bir kulp buluyor. Bulduğu kulplarda o isimde şöyle bir futbolcu var, çocukken bizim mahallede gıcık bir x vardı... Arap kökenli olmasın mümkünse Türkçe olsun istiyorum. Şimdiye kadar aklımdan geçen eşimin kararsız kaldığı ya da şutladığı isimler. Bir de beğenip de bilmem kim oğluna koydu diye şutladıkları var.
Sencer(telafuzu zormuş)
Serdar
İlhan(okuldan sevmediği hoca)
İlbey(okuldan sevmediği hoca)
Olcay(mahalleden gıcık olduğu arkadaşı)
Sinan(sinan akçil aklına geliyormuş)
Kenan
Timuçin
Kubilay(çok iddialı)
Çınar(soy ismimize uymuyor)
Pamir(bahanesiz direk ters ters baktı)
Üff ya şu erkekler. Baksanıza ne kadar cins oluklarına. Erkeğe isim bulması da zor. Kız olsa 50 tane beğendiğim vardı. Onların arasından seçmesi zordu. Şimdi oğlan oldu paşam diye seviyorum Paşa mı koyasak ne(o da benimkinin berberinin ismi)
Ya işte gözünü açıcan hayatım bu devirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?