- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.881
ben ikili test ve şeker testi hariç hiçbişeye girmedim
ne üçlü ne detaylı ne tetenoz
o yüzden kusura bakma bilgim yok canım
Benim gözümden kaçmış tatlım.
Aynı şeyler aslında. Lüzum gelen şey 2. Düzey.
Doppler cihazıyla iç organları inceleniyor.
4 boyutlu işin lüks kısmı.
Canım ben 2 li test için geç kalmışım bu nedenle 4lü test yaptırdım. Daha sonrada 2. düzey ult. oldum.
İyi yapmıssınBaşlayayım dur :)
Şimdi ben makina mühendisiyim.Eskişehirde çalışıyordum.
Tayin demeyeyim de, buradan işimle alakalı çok iyi bir teklif aldım 2005te, transfer oldum diyeyim İstanbula.
Ardından da kardeşim üniversiteyi kazandı, o da geldi yanıma
O da gelince ev tutma ihtiyacı arzetti.İdareten halamla kalıyordum ben.
Aynı şirkette çalıştığım departman müdürlerinden bir tanesi oturduğu sitede kiralık evler olduğunu yardımcı olabileceğini söyledi.
Oldu da sağolsun. Sonra baktım çok iyi bi insanmış, evleneyim madem ben bu iyiliksever insanla dedim :)
kızmadın dimi yorumlarıma valla eşine hak verdim yani
kızlar ihsan ismim nasıl sizce..iffetin ali ihsanından duyduk...demirmi ihsanmı karar veremedim..bi erkek ismi içime sinen bulamadım yaaa
erkek olsaydı yağız koyacaktık bizde ben yağız ismini beğeniyorum canım..ihsanmı demirmi dersen nacizhane fikrim demirden yana olurrr
erkek olsaydı yağız koyacaktık bizde ben yağız ismini beğeniyorum canım..ihsanmı demirmi dersen nacizhane fikrim demirden yana olurrr
İhsan babamın ismi, hiç bebekte düşünmemiştim :26:
Erkek isimlerinde ; Kutay, Aykut ikisini de çok severim. Başka ; Haktan, Atahan...Aklıma geldikçe yazarım
yaz yaz valla kafayı yiyeceğim...bu arada çağla şikelin ikinci kez oğlu oluyo bakalım onada güney isminimi koycak ilki kuzey ya...:44:
yaz yaz valla kafayı yiyeceğim...bu arada çağla şikelin ikinci kez oğlu oluyo bakalım onada güney isminimi koycak ilki kuzey ya...:44:
Erkek isimlerinde ; Kutay, Aykut ikisini de çok severim. Başka ; Haktan, Atahan...Aklıma geldikçe yazarım
benim eşim beğenmiyor yaa ben şimdiye çoktan eymen koymuştum ama eyik gibi dedi...one dedi...sonra cihan ismini beğendim onuda beğenmedi..yağızı falan zaten yumuşak buluyo biraz sert olcakmış erkek ismi..deli ediyo beni ..demiri çok beğendik onada metal anlamı güzel değil dediler içine ettiler..ihsanı bulduk şimdi ama oda çok çok güzel değil..ne yapıcam bilmiyorum valla.. aliyide alevilerin peygamberi olduğu için istemedi naçizane kimse üstüne alınmasın.. öyle sanarlar oğlanı diyo..herşeye bişey buluyo yaa...diyorum olsun peygamberimizin damadı ama diyorum çok eski bi isim diyo...egemen dedim onada ege derler dedi..oğuz dedim arkadaşı var..anlıyacağın sanki bütün beğendiğim isimler olmayacak isimler..sinir yaaaaaaaaa
benim eşim beğenmiyor yaa ben şimdiye çoktan eymen koymuştum ama eyik gibi dedi...one dedi...sonra cihan ismini beğendim onuda beğenmedi..yağızı falan zaten yumuşak buluyo biraz sert olcakmış erkek ismi..deli ediyo beni ..demiri çok beğendik onada metal anlamı güzel değil dediler içine ettiler..ihsanı bulduk şimdi ama oda çok çok güzel değil..ne yapıcam bilmiyorum valla.. aliyide alevilerin peygamberi olduğu için istemedi naçizane kimse üstüne alınmasın.. öyle sanarlar oğlanı diyo..herşeye bişey buluyo yaa...diyorum olsun peygamberimizin damadı ama diyorum çok eski bi isim diyo...egemen dedim onada ege derler dedi..oğuz dedim arkadaşı var..anlıyacağın sanki bütün beğendiğim isimler olmayacak isimler..sinir yaaaaaaaaa
ayy çocuk yapmak değilde en zor kısım yaptığın çocuğa isim bulmak hkkaten yaaa benim burda geçen sene doğum yapan bi arkadaşım bebek doğdu 1 hafta isim bulamadılar karı-koca hergün birbirine girdiler araya eşime ben girdikte ortada bir isim bulundu:)))cidden sorumluluk büyük bide kocalar bişeyi beğenseler herşeye bir fikirleri var anam
Güzelim aynı benim eşimle benzer seninki de.
Ama Ali, Ahmet, Muhammet...v.s gibi dini büyüklere ait isimleri koyarken dikkatli olmak lazım derler. Bazen çocuğa ağır geliyormuş. İnternette ismin çocuğu etkilemesiyle ilgili tonla yazı var ama ne kadar doğru bilemem.
Bu arada ismi herkese beğendirmek zor . En güzeli bizim içimize sinmesi. Bir de kocalarımızı ikna edebilsek.
4 kardeşimden ikisinin adını ben koydum. Biri Arzu çocukmuşum tutturmuşum. Diğeri Gülnihal. Annem Gül ismi babam eski Türkçe, ben de Nihal olsun istiyordum içten içe. Koydum Gülnihal ,ortalık şenlik oldu herkes memnun oldu çünkü.
Şimdiyse kendi oğluma isim bulamıyorum.Bu gidişle eski usül, doğduğu gün saatli maarif takviminden bakar koyarız.
26. Hafta
•Bu haftalarda durup dururken karnınızda kasılma ve gevşemeler olabilir. Adet krampları gibi, ağrısız ve düzensiz aralıklarla gelen bu kasılmalara ‘Braxton-Hicks’ denilir. Normal karşılanır çünkü rahminiz... doğum sancıları için antreman yapar. Genellikle 30. haftadan sonra başlar ama bu haftalarda da görülebilir. Eğer bu kasılmalar günlük yaşamınızı etkileyecek kadar sık oluyorsa, erken doğum belirtisi olabilir. Bu durumda doktorunuza başvurmalısınız. ( Saatte dört kez ya da daha çok ortaya çıkan kasılmalar erken doğum belirtisi olabilir. Böyle durumlarda doktorunuza danışmanızı öneriyoruz.)
•Bu hafta dışarıdan da bebeğin hareketleri hissedilir.
•Rahat bir uyku pozisyonu almalı (birkaç yastıktan destek alabilirsiniz) ve uyumak için fırsatları değerlendirmelisiniz.
Doktorum alttan bakmadan once karnımda kasılma olup olmadıgını sordu.
Yolda yururken karnımda kasılmalar oluyor benim kızlar. Sanki icerden cok siddetli baskı yapıyormus gibi..
Deseni güzelmiş. Fakat dikkat ettin mi? Sadece yastık kılıfı ve nevresim diyor. Çarşaf yok sanırım. Birde nevresim için yorganın ebatları uygun mu ona da dikkat etmelisin.
kızlar ihsan ismim nasıl sizce..iffetin ali ihsanından duyduk...demirmi ihsanmı karar veremedim..bi erkek ismi içime sinen bulamadım yaaa
Kızmadım zaten bu isimlerin hepsini ben önermedim. Hem herkesin farklı zevki vardır. Kimi anasının atasının adını koyar kimi dini isim koyar, kimi herkeste olmasın der. Ben anlamı güzel olsun istiyorum. Annem halim selim olsun Selim koyun dedi. Ben de olmasın bizim gibi boynu bükük olmasın dişli olsun istedim. Ama tavsiyelere açığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?