2012 Şubat Anneleri

anammm halada senin kocada az değilmiş heee
ama asıl devamı önemli
napsın koca kadın korkmuss anlattığına göree 40 yıllık tanısıklık var ama diyor ben korktumm diyoo gitmiş bilir kişiye sormaya hocaya hoca demiş kaç yıllık kocan oyna diyosa oynucan eee dedik bizde meraklaa..hala bu arada hırsla dolma tepiyor ağzına o anı gözlerinizin önüne getirin lütfennn...eşim hala o yediklerin dolma tırmalamasın gece sonra seni deyince yine masada hacı enişte var görümcemin kocasıı o da dahil herkes kırmızı mor arası gülmekten dağılmış sekilde..eşimin bi daha eesiinden sonra.aman oğlum napcaktım işte oynadım abdesini aldırdım oturdum diyorr.bacağına sert bi tepik yiyen kocam olayın devamını kafasında kura kura oturdu sofrada iştem
ben gidiyorum. eve gıdıp banyo edecem. ahahahahaha. yarıldım beeeeeee

abdestmi alcan kuzu

Hahhahahaa ay dünür alemsin ya ne gırgır misafirin varmış kız bi de yakındın

Hahhahahaa ay dünür alemsin ya ne gırgır misafirin varmış kız bi de yakındın

ahh dünürümmm zaten normal zamanımda olsa vız gelir tırıs gider ama koca göbekle eve,misafirlere yatağa yorgana zor yetiştim...bunlarla yicen ,içcen,gezicen..ama asla yardım beklemicen.memleketten geldiler ya ses etmiyom sizee kapris yapıyom işte..kadının basına vurmus kocasızlık ben gelin geldim geleli enişte hastaydı rahmetli oldu.ben geleli 11 yıl oldu öncesinide hesaplaa...ooo dün bana ne dedi biliyon muuben bi ara kasık ağrım var dedim görümceme mutfakta bizi duydu.bende de var yavrum ama benimki örümcek bağladı ondan dedii..aklı nersindee bilin bakalımm

örümcekmi bağlamış...............

Hehehhe :) Tamam merak etme en can alıcı yerleri özenle kaydedicem

AYYY ÇOK SEVİNDİRİK OLDUM :)))

Hahahahhahaah ayyy alem kadın yaaaa Kıyamam ona ben

kızlar düşünsenize hepimiz bir ev oturmasındayız
ve halayı ortaya almışız
kadını nasıl açarız kimbilir neler anlatır bize

ve halayı ortaya almışız
evett öle bi anlatırkii istediği muhabbet bu zatenn.yaptıklarını anlatsam,bana dediklerini site kapanır işte o kadar diyim.en son gögüslerime taktı kafayı yavrumm nasıl büyümüşş kız doğru oturr memelerin ... yere deyecek dedi yaa

Kızlar muhabbet için sağolun valla, iyi güldük Ben azcık avatar bakıncam sonra da çıkıcam, üstüme yapışıp kalmaısn şu avatar
Şimdiden iyi akşamlar diyeyim öptüm hepinizi

ve halayı ortaya almışız
kimbilir bizimde akrabalardan biri var aynı böle konuşan babamın dayısı ama adamı karısı hayatta yerlere yatıyoruz hastane yatmıştı ziyarete gittik eşimle orda bile bombaydı eşine neler dedi neler bekar olaydı ona alırdık dinç bide adam
gırgır olurdu :))
valla billla yerlere serilirdik gülmekten

Kızlar muhabbet için sağolun valla, iyi güldük Ben azcık avatar bakıncam sonra da çıkıcam, üstüme yapışıp kalmaısn şu avatar
Şimdiden iyi akşamlar diyeyim öptüm hepinizi

güle güle canımm..mucukss..
bende ufaktan gideyimm..kızımı alıcam sonra misafirleri alısveriş merkezinden alıcam.basına bi iş gelmeden hatunu eve getireyimm.öperim sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…