- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #33.701
kızlar muhabbet için sağolun valla, iyi güldük :d ben azcık avatar bakıncam sonra da çıkıcam, üstüme yapışıp kalmaısn şu avatar :d
şimdiden iyi akşamlar diyeyim öptüm hepinizi
güle güle canımm..mucukss..
bende ufaktan gideyimm..kızımı alıcam sonra misafirleri alısveriş merkezinden alıcam.basına bi iş gelmeden hatunu eve getireyimm.öperim sizi...
Karnım çok acıktı. Şirkette de yiyecek zerre gram bişey yok he, her zaman bişeyler olurdu atıştırmalık
karnım çok acıktı. şirkette de yiyecek zerre gram bişey yok he, her zaman bişeyler olurdu atıştırmalık
kızlar ferihayı seyreden varmı
ben uzun zamandır bu kadar tıkınmamıştım 1,5 saat önce öğlen yemeğinden sonra yarım ekmek tost 2tane meyve ve 3 tane minik çikolata yedim ve ben bile hala doymadım zuzu ne yapcez biz böle
valla benimki bildiğin açlık hayatım, sen maşallah götürmüşün :)
yarım ekmek tost ne demek ya :)
ben yarım ekmeği kaç günde yiyorum sen biliyon mu o da kepekli
Midem ağrıyo bi de nedense yaaaa....
kızlar biz erken çıkıyomuşuz, temde çok büyük kaza varmış,dehşet trafik olur…
herkese iyi akşamlar.
kızlar ben kaçıyorum kendinize iyi bakın herkese iyi akşamlar
pazartesi görüşürüz inşallah
Kızlar biz erken çıkıyomuşuz, TEMde çok büyük kaza varmış,dehşet trafik olur…
Herkese iyi akşamlar.
hepinize ii akşamlar bende çıkıyorum
nasılsınızz kızlar diycem emmee kimse yok.. ay kaddafinin görüntülerini yayınlıyolar tv de. cok kan döktü resmen cani o da evet ama yine de cok üzücü bu işkenceiçim ezildi. allah günahlarını affetsin..
aaaaaaaabende şimdi gördüm..koskoca adam ne hala gelmiş...inanamadımm...bu ne öfke adamlarda..hiç vicdan yokmu..o acımasızdı hadi onların ne farkı kaldıki şimdi bu adamdan..oğlu nerde acaba..
2 si mii valla 3 ü mü anlamadım ölmüşş.. bi tanesi yaralıymıs.. diger 2 oglu karısı ve kızları da kacmıs baska yerlere sıgınmıs.. evett o da cok kan döktü ama hakikatten ne farkları kaldıı ondan. müslümanız hepimiz.. onun günahı ona aman diyeninn canına topluca kastedilir mi.. cezasını baska türlü cekseydi.. cok üzücü cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?