2012 Şubat Anneleri

bak ben bu sitede buldum çoğu sorumun cevabını belki sende sana yakın olan bi cevap bulursun..

http://forum.alomaliye.com/index.php?action=printpage;topic=24226.0

bak şöyle bi bilgi gördüm sana....

Sigortadan Alınacak Doğudoğumdan önce 8 sonra 8 olmak üzere 16 hafta izniniz var ama doğumdan önce kullanmadığınız izinleri sonrasına aktarabilirsiniz. sonuçta doğum tarihi tam net belli değildir.
m Parası[/url]

Son düzenleme:

bende burdan baktım cnm.. ama yoruma açık gibi işte sorucam ben son 3 haftaya kdr çalışcağım için herşeyi öğrenmek istiyorumm.. bide ben bankada olduğum için cesaret edemezker kurumsallık olayını bozmamak için:))

buklee adın ezgiydi dimi....ezgi sende olmasan valla kimse yok..iş yerindeyim hala ama iyiki çıkmışım işten yaaa çok sıkıcı burası..evde en azından sıcak battaniyemin altında yatıyorum çok sıkıldımmı yaa...işler çok durgun öfff eve gidesim vr neyse idare edimde bugünlük zaten

şükret ki durgun:)) ben anca hafta sonu bu kadar rahat edebiliyorum kocişkomda evi makinaladı toz aldı.. bende oturuyorum öle keyif sürüyorum anlayacağın..

evet ezgi :)) kızım olsaydı melodi koycaktım ismini ama erkek olcak isim uyduramadım:))

bende burdayım

okuyorum sürekli aslında ama tam bişey yazcam yazacağım kişi çıkmış oluyor

bikaç gündür sağ kaburgamda ağrı vardı
tedirgin oldum
ama normalmiş
bebeğin büyümesi hızlandıkça kaburgalara baskı yapabiliyomuş

zaten kışın bütün hastalıklar hortluyo
kazasız belasız atlatabilirsek çok mutlu olcam :)

sende yaptır bence hamileyken ne yaptırsak kar sonrasında yardım etmezler ztn :)) sömürmeye çalışıyorum açıkçası..
cnm biişim olmuyoki..artık evdeyim yaa herşeyi hallediyorum zaten ben..

niye yazmıyon bacım yaa yazz..dikkat et kendine..özellikle ayaklarına...

ezgi sana erkek isimleri benden

eymen (favorimdi eşime beğendiremedim ama )

kürşad

bora

samed

demir

tunç

umut

ihsan

tuhan

uğur

cenk ali

egemen

erdem

erbay

eray

esmer

güney

güzelmiş bizimde listemiz oldukça kalabalıktı:)) eşim seçti bile.. sizinde belli sanırım.. kız olsa ben koyardım ama kuradada eşimin istediği isim çıktı:))

sizin esad olcak dimi bebişin ismi?

güzelmiş bizimde listemiz oldukça kalabalıktı:)) eşim seçti bile.. sizinde belli sanırım.. kız olsa ben koyardım ama kuradada eşimin istediği isim çıktı:))

sizin esad olcak dimi bebişin ismi?

aslında aman aman çok güzel bi isim değil ama anlamı güzel olduğu için seçtik çok hayırlı mutlu demek..inş öyle olur hep hayatı boyunca oğlum....son çare bunu bulduk....sizinki nedir?

aslında aman aman çok güzel bi isim değil ama anlamı güzel olduğu için seçtik çok hayırlı mutlu demek..inş öyle olur hep hayatı boyunca oğlum....son çare bunu bulduk....sizinki nedir?

güzel isim allah ismiyle yaşatsın cnm.. deniz rüzgar koycaz deniz eşimin istediği,rüzgarda benim istediğim isim :)) cebelleşiyoruz hala ama odasına ismini bile yazdık çok güzel oldu değişmez artık ..

kaç haftalık senin bebişin? dikkat et kendine son zamanlar çok önemliymiş..

güzel isim allah ismiyle yaşatsın cnm.. deniz rüzgar koycaz deniz eşimin istediği,rüzgarda benim istediğim isim :)) cebelleşiyoruz hala ama odasına ismini bile yazdık çok güzel oldu değişmez artık ..

tabiat isimleri koymasan daha iyi olurdu aslında iyi değil diyolar..yoksa ben kızdada güneş ismini çok seviyorum...

tabiat isimleri koymasan daha iyi olurdu aslında iyi değil diyolar..yoksa ben kızdada güneş ismini çok seviyorum...

batıl inanç kız onlar bir sürü öyle isim koyanlar var bişi olmaz.. babamız kesin kararını vermiş hatta kimse başka bi yorum yapmasın diye duvar süslerini aldı yapıştırdı isimliğide koydu:))

gerçi iyi oldu yoksa kaynanam kafaya koymuştu siz isim bulamazsanız ben koyarım diye Allah korusun kayınbabamın adını koymaya yeltenecekti:))

....iyi o zaman yaa ..alemsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…