- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.421
bu arada ekim anneleri bebişlerinin resimlerini paylaşıyolar Allah bizde nasip etsin çok güzeller maşallah..
kızlar,bebişine oda takımı alan var mı ?
ben aldım.. hoşgeldin bu arada ..
hoşbuldum..bugun ıda takımı için cıktım dısarı bakındım da..sen nasıl aldın kac parca ve fiyatı nasıl dı ?
bu arada senin takımın da çok tatlı güle güle kullansın inşallah.
bende gidip baktım cnm bu yatak çok büyük diye bi küçüğünü sipariş verdim hatta yeni geldi.. fiyat 1920tl .. senin baktıklarınında fiyatı ugunmuş gibi geldi bana..
kızlarr ben dr a gittim dun apar topar...
cuma gunu cok ay hareket ettı ö ctesi ise bir tepik attı..sonra dayanamadım gittim... doktorumda bundan sonra o kadar bekleme 3 4 saat duymadıgın zaman hemen gel dedii...
bıseyı yokmus amaaa sen her ihtimale karşı gel dedii ...
ama ben hala kotuyum eskisi gibi cok fingirdemiyorr acaba buyudu dıye mı sizin bebişlerin hareketleri de azaldı mı...
lopp lopp oynardı sımdı arada tık tık vuruyorr o kadarrrr... cuma yıne gıdıcem dr a soracagım normal mı dıyeee...cok sürtmeye basladım acaba ondan mı ???
bu arada biyim kız ayagını emiyorduu zilli :)
öyle gorunuyo evet..uyku seti ve yatagı da dahil icinde..zaten sadece uyku setleri en ucuzu 70 ten baslıyo,yataklar desen oyle..
ben dusuneyim bakalım birini alalım bari anca gelir..
2 hafta sonra geldi benimki.. zaten ne kadar çok çeşide bakarsan aklın o kadar çok karışıyo.. ikeadan baktım önce ama onlardada hiç bebek odası havası yoktu.. bu çok hoşuma gitti bebek odası takımı 1000tlnin üstündeyse 100tllik hediye çeki veriyolardı bende üstüne ekleyip ev tipi anakucağıyla oto koltuğunu falanda aldım..
çoğunu aradan çıkardım anlayacağın..
kızlarr ben dr a gittim dun apar topar...
cuma gunu cok ay hareket ettı ö ctesi ise bir tepik attı..sonra dayanamadım gittim... doktorumda bundan sonra o kadar bekleme 3 4 saat duymadıgın zaman hemen gel dedii...
bıseyı yokmus amaaa sen her ihtimale karşı gel dedii ...
ama ben hala kotuyum eskisi gibi cok fingirdemiyorr acaba buyudu dıye mı sizin bebişlerin hareketleri de azaldı mı...
lopp lopp oynardı sımdı arada tık tık vuruyorr o kadarrrr... cuma yıne gıdıcem dr a soracagım normal mı dıyeee...cok sürtmeye basladım acaba ondan mı ???
bu arada biyim kız ayagını emiyorduu zilli :)
Herkese günaydın bayanlar,
Cuma günü sabah işe geldim kahvaltımı ettim mideme kramplar girdi ama berbat bi şekilde daha öncede bu durum 2-3 defa olmuştu hep sabahları oluyor nedense, ardından kusma falan dr umu aradım hemen gel bakalım dedi, dahiliyeye sevketti ama bişey yapamıyolarki hamile oldugum için ilaç verdiler sadece, ben 4 aylık izin hakkımın çoğunu doğumdan sonra kullanmak istiyordum ama dr um 32 haftadan sonra sana çalışabilir diye rapor veremem ben dedi yani aralık sonu işten mecburi ayrılık olucak kalan zamanımı evde geçiricem...ve 28 haftadan sonra bana kortizon tedavisine başlıcakmış erken doğum riskim var onu önlemek için ay balon gibi olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?