2012 Şubat Anneleri

geçmiş olsun canım...Allahbebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...neden ileri gelmiş bu rahatsızın şeker falan mı başka birşey mi?

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine .. bunları söylemesi için erken sanki.. üzüldüm çalışmak istiyodun daha dimi? sonlara kadar yani..

geçmiş olsun canım...Allahbebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...neden ileri gelmiş bu rahatsızın şeker falan mı başka birşey mi?

teşekkür ederim, benim baştan beri hep düşük ve erken doğum riskim vardı nedeni 7 adet myomumun olması, o yüzden dr çok dikkatli ve tedbirli yaklaşıyor nedeni bu, kortizonda bebeğin hem ciğerlerinin gelişmesine hemde erken doğum olmasını engellemede yardımcı oluyormuş, evet çalışmak istiyordum hatta ben sonrasındada çalışmak istiyordum ama herşeyden önce bebğimin sağlığı öncedir o yüzden dr ne derse ona uymak durumundayım... Amin canım Allah hepimizin bebeişini sağlıkla aylı günlü olarak kucağına almayı nasip eder inşallah

bendede miyom var ama gebelikten öncede vardı .. erken doğuma sebep olduğunu duymuştum drum öyle bi risk olduğunu söylemedi.. demek ki tek başına etken değil.. doğru mu düşünüyorum acaba? yoksa bi kaç hafta sonra bendede öyle bi risk oluşur mu?

Kızlar günaydın cumartesi doktora gittim. Doktor bebeğin ters duruyor dönmezse sezeryan olacaksın dedi bana 31 haftalıkmışım bu arada.

Günaydın kızlar..
Keyifler nasıl?
Müdürüm benimle anlaşma yapmak istiyor..
Bir hafta girme sitene diyor:))))
İşleri yapalım diyor:))))

Günaydın kızlar..
Keyifler nasıl?
Müdürüm benimle anlaşma yapmak istiyor..
Bir hafta girme sitene diyor:))))
İşleri yapalım diyor:))))

aysebahar lütfen müdürünü dinleme..

benide tehtit ediyolar googleye bile giremezsin kapattırıcaz diye:))

benim bilgi alışverişime engel olmazsınız diyorum:))

günaydın hanımlar.. nasılsınız?
bugün sağlık ocağına gittim 2. doz tetanoz aşımı yaptırdım. kolum ağrımaya başladı şimdiden
bir daha mayısta olucakmış. bir de bebeğimin kalp atışlarını dinledik.. pıt pıt pıt atıyordu kuzumun minik kalbi..
özlemişim kuzumu

günaydın canım. bende daha yeni geldim sağlık ocağından 2. tetenozu yaptırdım. kalbini dinletti hemşire teyzesi(nasıl duygulandım anlatamam)

tatlım günaydın, erken doğum riskini nasıl anladı?

valla dr lar en basta soyledı bana daha hamıle kalmadan, eger olsaydı dr sana mutlaka soylerdı yada dr oncesınde boyle vardı der belkı bakar onlara sana rısk olup olmadıgını soyler,

tatlım günaydın, erken doğum riskini nasıl anladı?

bu tur myomu olanlarda normal ınsana gore rıskı daha fazladır herzaman, olur olmaz bılınmez tabı ama o rıskı her zaman goz onunde bulunduruyorlar ve ona gore tedavı verıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…