- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.441
Herkese günaydın bayanlar,
Cuma günü sabah işe geldim kahvaltımı ettim mideme kramplar girdi ama berbat bi şekilde daha öncede bu durum 2-3 defa olmuştu hep sabahları oluyor nedense, ardından kusma falan dr umu aradım hemen gel bakalım dedi, dahiliyeye sevketti ama bişey yapamıyolarki hamile oldugum için ilaç verdiler sadece, ben 4 aylık izin hakkımın çoğunu doğumdan sonra kullanmak istiyordum ama dr um 32 haftadan sonra sana çalışabilir diye rapor veremem ben dedi yani aralık sonu işten mecburi ayrılık olucak kalan zamanımı evde geçiricem...ve 28 haftadan sonra bana kortizon tedavisine başlıcakmış erken doğum riskim var onu önlemek için ay balon gibi olucam
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine .. bunları söylemesi için erken sanki.. üzüldüm çalışmak istiyodun daha dimi? sonlara kadar yani..
geçmiş olsun canım...Allahbebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...neden ileri gelmiş bu rahatsızın şeker falan mı başka birşey mi?
teşekkür ederim, benim baştan beri hep düşük ve erken doğum riskim vardı nedeni 7 adet myomumun olması, o yüzden dr çok dikkatli ve tedbirli yaklaşıyor nedeni bu, kortizonda bebeğin hem ciğerlerinin gelişmesine hemde erken doğum olmasını engellemede yardımcı oluyormuş, evet çalışmak istiyordum hatta ben sonrasındada çalışmak istiyordum ama herşeyden önce bebğimin sağlığı öncedir o yüzden dr ne derse ona uymak durumundayım... Amin canım Allah hepimizin bebeişini sağlıkla aylı günlü olarak kucağına almayı nasip eder inşallah
Kızlar günaydın cumartesi doktora gittim. Doktor bebeğin ters duruyor dönmezse sezeryan olacaksın dedi bana 31 haftalıkmışım bu arada.
günaydııın
Günaydın kızlar..
Keyifler nasıl?
Müdürüm benimle anlaşma yapmak istiyor..
Bir hafta girme sitene diyor:))))
İşleri yapalım diyor:))))
günaydın hoşgeldin:)
Günaydın kızlar..
Keyifler nasıl?
Müdürüm benimle anlaşma yapmak istiyor..
Bir hafta girme sitene diyor:))))
İşleri yapalım diyor:))))
günaydın hanımlar.. nasılsınız?
bugün sağlık ocağına gittim 2. doz tetanoz aşımı yaptırdım. kolum ağrımaya başladı şimdiden
bir daha mayısta olucakmış. bir de bebeğimin kalp atışlarını dinledik.. pıt pıt pıt atıyordu kuzumun minik kalbi..
özlemişim kuzumu
Herkese günaydın bayanlar,
Cuma günü sabah işe geldim kahvaltımı ettim mideme kramplar girdi ama berbat bi şekilde daha öncede bu durum 2-3 defa olmuştu hep sabahları oluyor nedense, ardından kusma falan dr umu aradım hemen gel bakalım dedi, dahiliyeye sevketti ama bişey yapamıyolarki hamile oldugum için ilaç verdiler sadece, ben 4 aylık izin hakkımın çoğunu doğumdan sonra kullanmak istiyordum ama dr um 32 haftadan sonra sana çalışabilir diye rapor veremem ben dedi yani aralık sonu işten mecburi ayrılık olucak kalan zamanımı evde geçiricem...ve 28 haftadan sonra bana kortizon tedavisine başlıcakmış erken doğum riskim var onu önlemek için ay balon gibi olucam
günaydın canım. bende daha yeni geldim sağlık ocağından 2. tetenozu yaptırdım. kalbini dinletti hemşire teyzesi(nasıl duygulandım anlatamam)
kaçıncı haftaya kadar dönmeyi tamamlaması gerekiyormuş peki?
bendede miyom var ama gebelikten öncede vardı .. erken doğuma sebep olduğunu duymuştum drum öyle bi risk olduğunu söylemedi.. demek ki tek başına etken değil.. doğru mu düşünüyorum acaba? yoksa bi kaç hafta sonra bendede öyle bi risk oluşur mu?
tatlım günaydın, erken doğum riskini nasıl anladı?
BENDE ŞUBAT ANNESİYİM NASILSINIZ BAKALIM :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?