2012 Şubat Anneleri

cnm resimdeki senin oğlunmu bide kızınmı olcak...?:44:...daha çok zamanın var inş düzelir cnm...

yok canım o benim küçüklüğüm :) daha ilk bebeğime hamileyim :) inşallah düzelir dediğin gibi.ters dururken hareketlerini az hissediyorum o beni rahatsız ediyor bide aklıma takıyırum.28.haftadan itibaren bebek hareketlerinde azalmaları olan varmı?

merhaba şekerim merak etme ben de 30.haftadayım 2 haftadır falan dönmeye çalışıyordu hareketleri çok artmıştı 2 gün önce doktora gittim bebeğiniz dönmüş dedi normal doğum görünüyor ve ben de eskisi gibi yoğun hareket hissetmiyorum...ne de olsa büyüdükçe yerleri daralıyor hareket etmekte zorlanıyor bebişlerimiz.

sağol canım ya biraz içim rahatladı.insan hareketliliğe alışınca garip geliyor acaba bi sorunmu var diye.allahtan kontrollerimiz artıyor iki hafta da bir olucak artık.inşallah hepimiz için hayırlı doğumlar olur :)

benim göğüslerimin altı çatladı bile inşallah karnım çatlamaz krem sürüyorum ama biraz geç kaldım kullanmaya.mustela kullanıyorum kullanmaya başladıktan sonra kızarıklığını almaya başladı.tek temennim başka biyerimin çatlamaması

insanlar çıldırmış gibi bankaya akın ediyolar bugün:)) size laf yetiştiremiyorum
slm ezgicim...normal cnm bugün pazartesi ve nedense herkes en son güne bırakıyo işini hafta başına akın oluyor bu nedenle..işin zor...allah kolaylık versin....bebeğine dikkat et cnm...

slm şeker...demek sensin..erkek bebek gibi giydirmişler seni senden küçük kardeşin varmı peşinden gelcek erkek demişlerdir kesin...ben oğlun var sandım valla .....ahh ahh benim bebeklik resimlerimde çerçevede hala bakıp ne çabuk büyüdüm diyorum..şimdi bizim bebeğimiz olcak..Rabbim ne büyüksün yaaa....

kızlar herkese gün aydın bu arada..selamlarrrrrr.....dün çok şükür kendime pijama takımı aldım iş çıkışı...bir günlüğüne eski iş yerimde çalışmak çok garip bi duyguydu ama bir günde bile çok yorulmuşum...akşam hemen uyudum....oğlumun herşeyi hazır hastane için...aldığım pijama takımınıda bi sudan geçirdim..pijaması biraz uzundu inşallah çeker yoksa terziye vercem mecbur....üzerine bi sabahlık yada ince gri bi hırka almam gerek...malum yürütürlerse hastanede lazım olur...gri petrol mavisi rengi puantiyeli....oğlumun biberonu bezi sırt bezleri ve bi yeleği kaldı...çok şükür belki erken oldu ama herşeyi hazır olsun dedim napim..sonra ağırlaşırsam belki zor gelir diye....çantaya 3 takım koydum oğluma...pisletir falan diye...yedek 3 iç zıbın koydum....bi pamuklu battaniye bide kalın battaniyesi var..alt açmayı elde taşıma pusetinin içine serdim yastığıyla..getirirken lazım olur diye.....evraklarımı hazırladım..onlarıda çantaya koycam .... hastane uzak bi daha eve gelemem eşimde bulamaz diye hazır ettim.....suluk koydum lazım olmaz ilk başta ama belki ilaç falan vermek için gerekir diye koydum yinede...sonuçta doğduğunda anne sütü yeterli... bi emzik koydum..yedek eldiven ve çorap koydum ağız mendillerini yakalığını koydum 2 takımının yakalığı var zaten..mama verirlerse lazım olur..acaba mamasını küçük kutuda olsa alsammı? sütüm olmazsa hastanede mama veriyo ama bana lazım olurmu? onu bilemedim:44:....humana tea çayda almam lazım süt yapıyomuş....severim bitki çaylarını zaten...başka ne koydum :26ijamamı iç çamaşırlarımı koycam....atletle emzirme sutyenim kaldı tek kendime çorap alcam yarın pijamama uygun renkte..süsü elden bırakmim...yanlız kapalıyım ben sizce başıma bağlamak için şalmı alsam hastanede yoksa bi tülbentte güzel olurmu ona kararsız kaldım bana fikir verin...:44:;?.....benden haberler böyle işte...unuttuğum bişey kaldımı ki..:44:

göğüs pompsı alan var mı

cnm göğüs pompası hastanede sanırım sütün gelmezse veriyor yardım ediyo .... belki sütün olur hiç gerek kalmaz bence alma..lazım olursa alırsın...ben almadım...ama göğüs pedi almam gerek...göğüslerimizin kuru kalması lazım çünkü yara olmaması için göğüs pedi o nedenle çok işe yarıyor....ekim annelerine bi sorayım kullanan varmı?:44:

haha :) yok canım benden küçük.ben en son numarayım.insan gerçekten inanamıyor bebeği olucağına.bu arada 4 boyutlu ultrasonda bebişlerinizin fotosunu çektilermi?benimki vesikalık resim gibi çıktı:) nazar değiceğinden korkmasam koyucam ama doğumdan sonra koyarım mutlaka

doğumdan sonra süt sağmak için hayatım,
bebeğin emmeme olasılığına karşı ve daha sonra işe giderken kullanmak için..

hıh şimdi oldu:)) komşum çalışıyo bebişi 2 yaşına geldi daha anne sütü alıyo yurt dışından getirmiş pompayı banada sipariş vercek:)) tosuncuk 2 yaşına kdr emsin diye

canım ben henüz almadım. çalışacağım için elektrikli olanlardan almayı düşünüyorum.
biraz araştırdım en iyisinin madela olduğunu söylüyor herkes..

hıh şimdi oldu:)) komşum çalışıyo bebişi 2 yaşına geldi daha anne sütü alıyo yurt dışından getirmiş pompayı banada sipariş vercek:)) tosuncuk 2 yaşına kdr emsin diye

teşekkürler kuzucuklar

ben çok istedim ama çok pahalıydı benim hastanemde ondan vazgeçtim....eli yüzü herşeyi çok net belli oluyo orda maşallah..napim biraz daha merak edeyim bende..doğsun bol bol resmini çekerim.........bişey olmaz cnm ekle nolcak..nazar boncuğu koyarız.......ekim annelerinin kuzularıda tosuncuk maşallah..bizimkilerde öyle olur inş.yaaa......gaz uykusuzluk kabızlıktan dertliler..ahh ahh bizde o yollardan geçicez kesin...

kızlar wenice'nin internet adresinden bişeyler sipariş etmiştim geçen hafta indirim vardı herşeyi yarı fiyatına almıştımonlar geldi bakarken dalmışım arkadaşlara da gösterdim tabi 50 liraya dünyanın şeyini aldım yine indirim olursa alın tavsiye ederim şimdi çok pahalı fiyatları bir güne özel demişlerdi de inanmamıştım gerçekten öyleymş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…