2012 Şubat Anneleri

canım geçenlerde bir tane alışveriş sitesinde vardı wenice.
bende kızıma deli gibi alışveriş yaptım. 6 liraya kot pantalon, 4 liraya etek ( ama görmeniz lazım 1 karış boyu )
4 liraya 2 tane şort aldım. c.tesi günüde elime ulaştı kumaşları filan çok güzel, kaliteliydi.
arada böyle indirimleri takip etmek lazım, insanın bütçesini sarsmıyor en azından

bende altım vesikalığını tıpkı babası.. babası kılıklı azcık anasına benzer insan dimi? üzüldüm

bende altım vesikalığını tıpkı babası.. babası kılıklı azcık anasına benzer insan dimi? üzüldüm

adama çok bakarsan her akşam yürütmeye çıkarırsan tabi ona benzer....bırakta adamcağız gördüğü eziyetin karşılığını alsın dimi..:60.....şaka bi yana benimkide inş babaya benzerde yeşil gözlü olur inş..... bana benzerse kahve olur gözleri çok merak ediyorum yaaaa....kızlar ekim anneleri göğğüs pedi alın sütünüz çamaşırınıza geçer diyolar inş çok sütümüz olurda (inek gibi)...bebeklerimiz emer...alcam göğüs pedi ..göğüs pompası içinde çalışıyorsan al dediler ben malum işi bıraktım devam etmicem sonra....doğumdan sonra lazım olursa alırım inş.....eşarp gibi yemeniler varya onu tavsiye ettiler..onlardan alayım bari pijamama uygun renkte....hastane sıcak olduğu için şala gerek kalmaz belki..

kızlar hastanede giymek için pijama üstüne sabahlık gibi penye bişi oluyor birinde gördüm geçen yeni doğum yapmıştı.
nerden bulacağım onu güzel olmuştu.:26:

ya kızlar içinizde muhasebeci varmı? bişey kafama takıldı dünden beri..doğum parası alırken sigorta matrahına göremi hesap ediliyo? yoksa aldığın maaşa göremi....? bilen varmı?:44:

slm anneler nasılsınız bakalım... ben yerimden zor kalkıyorum inanılmaz kilo aldım... hastane çantasını hazırladım bende dün orta boy çeçekli valiz tüm doldu biraz abarttım heralde eşim rezil edeceksin beni diyor ama napıyım bakıyorum hepside lazım... sizinkiler ne durumda?

kızlar hastanede giymek için pijama üstüne sabahlık gibi penye bişi oluyor birinde gördüm geçen yeni doğum yapmıştı.
nerden bulacağım onu güzel olmuştu.:26:

canım tek satan yerler var pijamacılarda yada eşofman mağazalarında bulabilirsin..bende ondan arıyorum tek gri renkte bulursam uygun alcam...sabahlık bazıları röpteşambır diyor ona...

ya kızlar içinizde muhasebeci varmı? bişey kafama takıldı dünden beri..doğum parası alırken sigorta matrahına göremi hesap ediliyo? yoksa aldığın maaşa göremi....? bilen varmı?:44:

sgk pirimine göre canım muhtemelen sgk primin asgari ücret üzerinden ödeniyordur maaşa göre ise zaten iş yerin sgk nı tam gösteriyordur bunu her firma yapmaz.

bende hazırladım ama eksik var daha biberonu sırtına koymak için terleyince bez lazım bide bezi kaldı bide benim ıvır zıvırlarım..ne koydun bakim..çok fazla giysi koymasaydın ben 3 takım koydum...:44:

canım tek satan yerler var pijamacılarda yada eşofman mağazalarında bulabilirsin..bende ondan arıyorum tek gri renkte bulursam uygun alcam...sabahlık bazıları röpteşambır diyor ona...

hee evet penye kumaştan işte gördüğüm onun erkek bebeği oldu süt mavi renkte almış benim kızım olaCAK bende pembe istiyorum aslında iyi birşey doğumdan sonra wc ye giderken yada yürürken giyilebilir kan yada bişi bulaşmışsa pijmaya kamufle eder fark etmeyiz belki dimi

bende hazırladım ama eksik var daha biberonu sırtına koymak için terleyince bez lazım bide bezi kaldı bide benim ıvır zıvırlarım..ne koydun bakim..çok fazla giysi koymasaydın ben 3 takım koydum...:44:

oluşa 3 takım koydum zıbınları felan dahil bir ince bir kalın battaniye birde banyo havlusu koydum yıkarlarsa felan lazım olur diye biberon, emzik, bebek bezi, ıslak mendil, sırt bezi yada ağız bezi olur diye kalın penye bezler koydum, ilkler günlüğünü koydum kendim için 1 gecelik 1 pijama 1 sabahlık, çorap bide çıkış için eşofman koydum, göğüs pedi, çamaşır , terlik , göğüs ucu koruyucusu birde kremini koydum eşim kalcak yanımda bide onun için eşofmanve havlu koydum sanırım bu kadar bitek kendim için ped koymadım onun içinde kanama çok oluyormuş mesane pedi al diyorlar ama nerden bulucam marketlerde yok ki ? sizin aklınıza gelen başka bişey varmı?

evet söylediğine göre brütten ödemişler normallere göre daha yüksekten alacaksın doğum paranı.

ayy ağzın bal yesin senin emi..çok sevindim şimdi..........cnm sana son bi sorum olcak..kusura bakma pek bilgim yok ama sen bilirsin şimdi benim ekim ayınında ssk sı yatmış ve günüm 448 gün sskda.......aralığın 22 sinde 32 ci haftamda doğum raporu almam gerek. doktorum 22 sinde gel rapor için dedi.....fakat raporlu olduğum aylarda sskmı iş yerim mi ödüyor sskmı ödüyor ...ödenirse 16 haftalık zaman içinde toplam günüm 598 gün yapıyo..rapor bitimi...598 oluyo...kasım ayıda dahil 448+150 gün daha =598 oluyo ama .2 günüm eksik 600 gün olması için..ben işten çıkarılacağım için raporum bitiminde işsizlik maaşıda almak istiyorum bu eksik 2 günümü nasıl kapatabilirim..?doğum raporumu 2 gün geç alsam bi sorun olurmu 600 gün tamamlanmış olurmu acaba? bilgin varmı cnm....çok takıldım buna ama benim için çok önemli...zira daha çalışma hayatım olmayacak....

ben wenicenin kendi sitesinden aldım sen markafoniden mi aldın?

cnm bazı hastaneler hasta bezi ile bezliyor...bence sen normal pedini al ,hastane bezini hastane zaten veriyo.lazım olursada eşin eczaneden temin eder.....ben gecelik almadım alsammıki yaa...çok kararsızım onda....hiçte sevmiyorum gecelik kışın..çevremdede hep pijama takımı aldılar sezeryan yapan arkadaşım bile pijama takımı aldı oysa bana sezeryanda gecelik diyen çoktu ama sanmıyorum lazım olacağını..pijamada indirilir sonuçta.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…