- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.481
kızlar wenice'nin internet adresinden bişeyler sipariş etmiştim geçen hafta indirim vardı herşeyi yarı fiyatına almıştımonlar geldi bakarken dalmışım arkadaşlara da gösterdim tabi 50 liraya dünyanın şeyini aldım yine indirim olursa alın tavsiye ederim şimdi çok pahalı fiyatları bir güne özel demişlerdi de inanmamıştım gerçekten öyleymş
ben çok istedim ama çok pahalıydı benim hastanemde ondan vazgeçtim....eli yüzü herşeyi çok net belli oluyo orda maşallah..napim biraz daha merak edeyim bende..doğsun bol bol resmini çekerim..... ....bişey olmaz cnm ekle nolcak..nazar boncuğu koyarız..... ..ekim annelerinin kuzularıda tosuncuk maşallah..bizimkilerde öyle olur inş.yaaa.... ..gaz uykusuzluk kabızlıktan dertliler..ahh ahh bizde o yollardan geçicez kesin...
bende altım vesikalığını tıpkı babası.. babası kılıklı azcık anasına benzer insan dimi? üzüldüm
kızlar hastanede giymek için pijama üstüne sabahlık gibi penye bişi oluyor birinde gördüm geçen yeni doğum yapmıştı.
nerden bulacağım onu güzel olmuştu.:26:
ya kızlar içinizde muhasebeci varmı? bişey kafama takıldı dünden beri..doğum parası alırken sigorta matrahına göremi hesap ediliyo? yoksa aldığın maaşa göremi....? bilen varmı?:44:
slm anneler nasılsınız bakalım... ben yerimden zor kalkıyorum inanılmaz kilo aldım... hastane çantasını hazırladım bende dün orta boy çeçekli valiz tüm doldu biraz abarttım heralde eşim rezil edeceksin beni diyor ama napıyım bakıyorum hepside lazım... sizinkiler ne durumda?
canım tek satan yerler var pijamacılarda yada eşofman mağazalarında bulabilirsin..bende ondan arıyorum tek gri renkte bulursam uygun alcam...sabahlık bazıları röpteşambır diyor ona...
sgk pirimine göre canım muhtemelen sgk primin asgari ücret üzerinden ödeniyordur maaşa göre ise zaten iş yerin sgk nı tam gösteriyordur bunu her firma yapmaz.
kızlar hastanede giymek için pijama üstüne sabahlık gibi penye bişi oluyor birinde gördüm geçen yeni doğum yapmıştı.
nerden bulacağım onu güzel olmuştu.:26:
seni yakaladığım iyi oldu cnm yaaaa benim maaşım 700 tl ssk 977 ödenmiş 977 den mi hesaplancak cnm?:44:
bende hazırladım ama eksik var daha biberonu sırtına koymak için terleyince bez lazım bide bezi kaldı bide benim ıvır zıvırlarım..ne koydun bakim..çok fazla giysi koymasaydın ben 3 takım koydum...:44:
seni yakaladığım iyi oldu cnm yaaaa benim maaşım 700 tl ssk 977 ödenmiş 977 den mi hesaplancak cnm?:44:
evet söylediğine göre brütten ödemişler normallere göre daha yüksekten alacaksın doğum paranı.
canım geçenlerde bir tane alışveriş sitesinde vardı wenice.
bende kızıma deli gibi alışveriş yaptım. 6 liraya kot pantalon, 4 liraya etek ( ama görmeniz lazım 1 karış boyu )
4 liraya 2 tane şort aldım.c.tesi günüde elime ulaştı kumaşları filan çok güzel, kaliteliydi.
arada böyle indirimleri takip etmek lazım, insanın bütçesini sarsmıyor en azından
oluşa 3 takım koydum zıbınları felan dahil bir ince bir kalın battaniye birde banyo havlusu koydum yıkarlarsa felan lazım olur diye biberon, emzik, bebek bezi, ıslak mendil, sırt bezi yada ağız bezi olur diye kalın penye bezler koydum, ilkler günlüğünü koydum kendim için 1 gecelik 1 pijama 1 sabahlık, çorap bide çıkış için eşofman koydum, göğüs pedi, çamaşır , terlik , göğüs ucu koruyucusu birde kremini koydum eşim kalcak yanımda bide onun için eşofmanve havlu koydum sanırım bu kadar bitek kendim için ped koymadım onun içinde kanama çok oluyormuş mesane pedi al diyorlar ama nerden bulucam marketlerde yok ki ? sizin aklınıza gelen başka bişey varmı?
evet söylediğine göre brütten ödemişler normallere göre daha yüksekten alacaksın doğum paranı.
ben wenicenin kendi sitesinden aldım sen markafoniden mi aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?