- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.681
İçimdeki ses kızım oluyo
hayırlısı olsun sağ salim kucagımıza alırız inşallah kaç haftalıksın ?
nerden aldın ne kadar uygun ben mi yanlış anladım beşik dolap şifonyer toplam 380TL
bilmiyorum kızlar faci kuruyor boğazım , burnumun içi ve doğalgazı açmıyorum bilerek kurutuyor diye o zaman hiç nefes alamıyorum. Hamilelik zor zanat gerçekten
emzirme atleti yerine grubumuzda bir anne , anne atleti önerdi bol bol onlardan kullanın dedi çok rahat ediyorsunuz dedi . Bende tutkunun atletlerine baktım sizinde aklınızda bulunsun illa emzirme atleti almamıza gerek ok çok pahalı gibi tabi siz bilirsiniz :18:
ewet sezerya
n külotu bide emzirme sütyeni...atleti unutmuşum koştur koştur gittim öğlen arası sabahlığı kaça aldın?
arkadaşım hoşgör beni de sezeryan külotu nedir? Ne işe yarıyor ilk defa duydum...
Emzirme atleti yerine grubumuzda bir anne , anne atleti önerdi bol bol onlardan kullanın dedi çok rahat ediyorsunuz dedi . Bende tutkunun atletlerine baktım sizinde aklınızda bulunsun illa emzirme atleti almamıza gerek ok çok pahalı gibi tabi siz bilirsiniz :18:
Eki Görüntüle 293123 Eki Görüntüle 293124 Eki Görüntüle 293125 Eki Görüntüle 293126 Eki Görüntüle 293127
kızlar umarım ekleyebilmişimdir. oluşumun odası daha çok eksiği var ama dayanamadım görün istedim duvarları eşimle boyadık bu hafta sonuda çıkıp süslerini lambasını felan alıcaz... hem sizde fikrinizi söyleyin
kız çook şekerr olmuş yaa
hayırlısıyla doğarda odasıbnda uyur inşallaahh
ellerinize sağlıkk
çok saol teyzesi babası boş odaya bakıp bakıp duruyor
ayy cnmm allah kucağınıza
alıp sevmeyii nasipp ederr inşaallaa
cnm kaç aylıkken artık eşya almaya başlıyorsunuz
barii benimde tecrübem olsun kızlar
Ben 4 aylıkken kıyafetlerini almaya başladım 7.aya girincede mobilyalarını aldım sende yavaş yavaş al hiç zorlanmıyosun daha güzel oluyor... hepsini son aya bırakırsan altından kalkamazsın...
canın ne zaman isterse o zaman al kimseye bakma sen:) kaynanam erken alma ya bişey olursa falan dedi ama kim takar ufak tefek kendini iyi hissetmek için bile al bence:)
bencede haklısın cnm en azından
her alışverişte onada bi parça
alırsak sonradan zor olmaz yoksa
bütün eksikleri bi arada almak istersek ooo ooo
altından kalkamam galiba
ben çıktığımda hep bişiler almak istemişimdir ama
şimdi erken diyee bırakmadılarkii
ama yarın cinsiyette belli olsa
hayırlısıyla bi sefer kimsee tutamaz beniii
kimseye bakma sen hem vakit daha güzel geçiyor ben o hafta ne aldıysam onları sevip oturuyorum geçen haftada yıkayıp ütüladim hepsini :) cinsiyeti belli olsun inşallah yarın başla almaya
haklısın cnm geçenlerde
alışveriş için görümcemle
çıkıcaktım eşim ne için çıkıcn sordu
bende şaka olsun diye bebeğime alışveriş yapmaya
gidiyorum eşimde güldü
daha erken diye ama yarından itibaren her çıkışımda inşalla
birşeyler alacm cnmjatta bi ara şunuda aldım
çok beyendim ama bakalım kısmt kime olak bakııınn
Eki Görüntüle 293273
çok tatlı bir ciciş bu EDAN
inşallah kızım oluyor dersin yarınd a
ona kısmet oluer canım
Ama emzirme atletlerinin gogus altindan gecen lastikli kismi var, biraz toparlayici hem de pet koyunca dusmez diye dusunuyorum, ben tek atleti giyecegim sutyen ustu atlet ile ugrasamam sikar beni zaten sutyen gece guzduz ustumde lastikli bisey, atlet uzerine de yumusak bir ev kiyafeti, fermuarli ,tmmdir...
kızlar selam
benim boğazımda kuruyo çünkü burnumdan nefes alamıyorum ve sabah ağzımda çok kötü bi tat oluyo bu yüzden
bu sabah kontrolüm vardı 28+2 yim normalde
bebiş 1380 gram uzunluğu 39 cm olmuş
1 hafta önden gidiyomuş kendisi
doğum pozisyonu almış yani başaşağı duruyor bu yüzden sanırım 1 haftadır tuhaf bir his oluşuyo karın boşluğumda
genelde çok darlanmaya başladım bu ara sürekli fenalık geçircekmişim nefes alamıycakmışım gibi bi his kaplıyo içimi
büyümesi hızlandığı için sanırım hergün yeni bişeyler oluyo bana
ben 27. haftada İzmirde bebek mağazasına gidip yatağını, arabasını, buhar makinesi, hastane çıkışı, uyku seti, banyo malzemelerini toplu aldım. o zamana kadar eşim almama izin vermedi. 28. haftaya kadar bebek yaşam sınırını geçsin öyle alalım dedi. toptan para verip geldik. biraz koydu ama küçük kıyafetlerimiz ve bebek bezlerimiz, şekerlerimiz falan henüz yok tabii. sadece büyükleri hallettik. erken alırsan bebeğe bişey olursa gördükçe daha çok üzülürsün dedi. 2 ve 3 lü tarama testlerini ve şeker testini de (bebek iri doğabilir) halledince başlayabilirsin. ancak birden almak ekonomik olarak sarsar diyorsan şimdedine başla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?