2012 Şubat Anneleri

bilmiyorum kızlar faci kuruyor boğazım , burnumun içi ve doğalgazı açmıyorum bilerek kurutuyor diye o zaman hiç nefes alamıyorum. Hamilelik zor zanat gerçekten

benim doğalgaz açık
ilk hamileliğimde olmadı bu
şimdi 2 gündür oluyor nefes alamıyorum sanki burnum ağzım kuruyor

anne atleti ne yaaa

ewet sezerya
n külotu bide emzirme sütyeni...atleti unutmuşum koştur koştur gittim öğlen arası sabahlığı kaça aldın?

45 ti galiba canım

arkadaşım hoşgör beni de sezeryan külotu nedir? Ne işe yarıyor ilk defa duydum...

tamamen dikişsiz ve karın kısmı hamile pantalonu gibi
ve korse falan giyilmediği için toparlama özelliği var

Ama emzirme atletlerinin gogus altindan gecen lastikli kismi var, biraz toparlayici hem de pet koyunca dusmez diye dusunuyorum, ben tek atleti giyecegim sutyen ustu atlet ile ugrasamam sikar beni zaten sutyen gece guzduz ustumde lastikli bisey, atlet uzerine de yumusak bir ev kiyafeti, fermuarli ,tmmdir...

kızlar selam

benim boğazımda kuruyo çünkü burnumdan nefes alamıyorum ve sabah ağzımda çok kötü bi tat oluyo bu yüzden
bu sabah kontrolüm vardı 28+2 yim normalde
bebiş 1380 gram uzunluğu 39 cm olmuş

1 hafta önden gidiyomuş kendisi

doğum pozisyonu almış yani başaşağı duruyor bu yüzden sanırım 1 haftadır tuhaf bir his oluşuyo karın boşluğumda

genelde çok darlanmaya başladım bu ara sürekli fenalık geçircekmişim nefes alamıycakmışım gibi bi his kaplıyo içimi
büyümesi hızlandığı için sanırım hergün yeni bişeyler oluyo bana

ayy cnmm allah kucağınıza
alıp sevmeyii nasipp ederr inşaallaa
cnm kaç aylıkken artık eşya almaya başlıyorsunuz
barii benimde tecrübem olsun kızlar

Ben 4 aylıkken kıyafetlerini almaya başladım 7.aya girincede mobilyalarını aldım sende yavaş yavaş al hiç zorlanmıyosun daha güzel oluyor... hepsini son aya bırakırsan altından kalkamazsın...

canın ne zaman isterse o zaman al kimseye bakma sen:) kaynanam erken alma ya bişey olursa falan dedi ama kim takar ufak tefek kendini iyi hissetmek için bile al bence:)

Ben 4 aylıkken kıyafetlerini almaya başladım 7.aya girincede mobilyalarını aldım sende yavaş yavaş al hiç zorlanmıyosun daha güzel oluyor... hepsini son aya bırakırsan altından kalkamazsın...

bencede haklısın cnm en azından
her alışverişte onada bi parça
alırsak sonradan zor olmaz yoksa
bütün eksikleri bi arada almak istersek ooo ooo
altından kalkamam galiba
ben çıktığımda hep bişiler almak istemişimdir ama
şimdi erken diyee bırakmadılarkii
ama yarın cinsiyette belli olsa
hayırlısıyla bi sefer kimsee tutamaz beniii

canın ne zaman isterse o zaman al kimseye bakma sen:) kaynanam erken alma ya bişey olursa falan dedi ama kim takar ufak tefek kendini iyi hissetmek için bile al bence:)

haklısın cnm geçenlerde
alışveriş için görümcemle
çıkıcaktım eşim ne için çıkıcn sordu
bende şaka olsun diye bebeğime alışveriş yapmaya
gidiyorum eşimde güldü
daha erken diye ama yarından itibaren her çıkışımda inşalla
birşeyler alacm cnm jatta bi ara şunuda aldım
çok beyendim ama bakalım kısmt kime olak bakııınn

kimseye bakma sen hem vakit daha güzel geçiyor ben o hafta ne aldıysam onları sevip oturuyorum geçen haftada yıkayıp ütüladim hepsini :) cinsiyeti belli olsun inşallah yarın başla almaya

çok tatlı bir ciciş bu EDAN
inşallah kızım oluyor dersin yarınd a
ona kısmet oluer canım

ben 27. haftada İzmirde bebek mağazasına gidip yatağını, arabasını, buhar makinesi, hastane çıkışı, uyku seti, banyo malzemelerini toplu aldım. o zamana kadar eşim almama izin vermedi. 28. haftaya kadar bebek yaşam sınırını geçsin öyle alalım dedi. toptan para verip geldik. biraz koydu ama küçük kıyafetlerimiz ve bebek bezlerimiz, şekerlerimiz falan henüz yok tabii. sadece büyükleri hallettik. erken alırsan bebeğe bişey olursa gördükçe daha çok üzülürsün dedi. 2 ve 3 lü tarama testlerini ve şeker testini de (bebek iri doğabilir) halledince başlayabilirsin. ancak birden almak ekonomik olarak sarsar diyorsan şimdedine başla.

bencede

canım ne güzel kilosu da iyi maaşallah

tabi cnm onlarda kendinceleri haklı
çünkü benim geçen sefer
10 haftalık bebeğim karnımda
ölü olduğu için kürtaj olmuştum
bende eşimde çook ama çok üzüldük
haylada korkularım var yok değil ama
kötü düşünmemeye çalışıyorum
allah kimseye o acıları göstermesin
inşalla ama yavaş yavaş ufak
tefek kıyafetlerini almayı çok istiyorum
kısmet artık bakalm ne olacak
bazen içimde çok korkular oluyo yine
hastaneye gidersm kötü bi sonuç alırsam kendime
gelemem herhalde eşim bile o kötü günleri bi daha
yaşamak istemem diyo yani anlayacğın yarınki
muaneye bile korkarak gidiyorum her orda bekleyişim bana
o kötü günlerinmi hatırlatyo ama içeri girince doktor iyi
dediğinde büyük bi nefes alıp şükürler olsn diyorum :26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…